|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hmmmm, to mě mrzí, já to zítra zkusím nahrát znovu a když to nepůjde tam musím najít jiné počítadlo 
Naštěstí vím ještě o jednom.
Ale pro dnešek mě omluvte, neb mě od rána bolí hlava a pár hodin jsem koukala do PC což mi nepřidalo 
Takže přeji všem dobrou a příjemné stahování.
Není tady
Andrej, to myslím jako že se můžeš přihlásit do toho že sleduješ náš blog....
Není tady
Hm, to je dobré , já začala stahovat dřív než ty a zbývá mi ještě 20 min 
Není tady
spunt napsal(a):
Andrej, to myslím jako že se můžeš přihlásit do toho že sleduješ náš blog....
Jooo táááák, já už jsem taky přetažená
A ty si běž lehnout, já jdu taky, ty se uzdrav a já jdu omdlít do postele 
Není tady
čarodějka napsal(a):
už mám staženo
Huráááááá, tak šup šup do tvoření, pak můžeme házet ločka na web 
Není tady
spunt napsal(a):
A já to mám nejlepší, já stahovat nemusím 

Není tady
Jasně, kdo má tvořivou náladu a chce umístit Lo, nebo QP na web, není to problém , bude to tam hned hezčí a veselejší 
Andrej, jdu také omdlít do postýlky
, to nachlazení mi nepřidává. A starání se o celou rodinu marodů také ne 
Ale zítra už vezmu alespoň Lenku na procházku ať marodí jen Jíta s manželem doma 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
spunt napsal(a):
A já to mám nejlepší, já stahovat nemusím
To se někdo má

Není tady
Ještě pro jistotu, pro holky co mají dneska "áčka" aby to v textu nepřehlédly....
Tady je odkaz, který stojí za shlédnutí
http://babinetky.blogspot.com/
Upravil(a) spunt (15. 11. 2008 23:48)
Není tady
Tak mamčo, sestřičky, dobrou 
Není tady
prima špunti, a já to zítra výrazně hodím na nástěnku, neb to je nejdůležitější odkaz. A jdu omdlít, dobrou noc všem 
Není tady
Holky .... já se z Vás picnu
to je neuvěřitelné 

člověk tady jeden večer není a taková bomba bombovitá je tady spuštěná 

fakt na to čučim jak tele na nové vrata.... Andrejko a Špunti vy jste kouzelnice kouzelné šikovné
to je krásné překvapení.... skoro bych řekla, že na babinet dorazil ježíšek letos trochu dřív.... jdu si to detailně prostudovat a pokud čas dovolí hned zkusím něco z mikulášského freebíčka vytvořit.... ale napřed tu krásu musím trochu rozdejchat 
Hani.... první mikulášské LO je parádní.... 
Není tady
Evičko, děkuji
Byla to fuška, s Janou (spuntem) jsme si mákly, ale myslím, že to stojí za to a náš babinetí blog se bude nadále plnit našimi frebíčkama 
Není tady
Hezke nedelni rano!
Jdu vas narychlo pozdravit a zkusim shlednout posledni dilka... a co je noveho, jestli mi to moje mlade dovoli...
A taky vkladam jeden z poslednich vytvoru, neslo driv, neb do vyhlaseni vysledku jsem nesmela LO zverejnit, je to RAK.
Tak a jdu na cumendu.
Upravil(a) sillwan (16. 11. 2008 9:49)
Není tady

Andrejko,Jani a všichni ostatní ....děkuji moc za to že jsme to uskutečnily...teď jsem se kokala na NAŠE stránky a náš megakit a fakt musím říct,že jsem se až dojala...no nekecám
je to naprosto úžasný...jste skvělý a já jsem ráda,že vás mám 

Upravil(a) Fool-pick (16. 11. 2008 9:53)
Není tady

pochvala nás se sestřičkou Andrejkou moc těší, alespoň to vypadá, že ta naše práce nebyla zbytečná 
Není tady

holkýýýýýýýýýýýý já jsem vyhrála soutěž na baby-cafe.......no já snad padnůůůůůůůůůůůůů
...jenže teď musím vybrat další soutěžní kit a nevím jaký ani jak atd...ty jo jsem trouba 
Není tady
Fool, blahopreji! To je skvele...
Jen tak dal...
To LO-cko, co jsem sem pred chvili hodila je take vitezne a muzu si vybrat za odmenu jakykoliv kit, doufam, ze Ty mas taky nejakou skvelou odmenu.
A vsem gratuluji k prvnimu freebicku, vypada to naramne. Jste sikulky! No, fakt nemam slov.
Není tady
Ještě holky mě tak napadá, jestli se dohodnem nějak tady , nebo mám dát na stránky anketu co budem tvořit dál?
Pište návrhy, já zatím shrnu co tu padlo co si pamatuji a něco hned přidávám :
Vánoce
Zimní
Sladkosti
Miminkovské (zvlášť kluci a holčičky)
Retro kuchyně
Stará kuchyně
Tonované do jedné barvy
Silvestr/Nový rok
Domácí kytí a řezané.......
Není tady
Fool a sillwan, moc blahopřeji k vítězství , jste šikulky.
Silllwan máš to moc hezké
Fool, jaké Ločko Ti vyhrálo?
Není tady