29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
clare napsal(a):
Andrej to víš, že ještě nějaké udělej, byli moc hezké
a myslím, že čert dělá blblblblbl, ale vypadá to divně!!!!!!!
že by čert říkal blb blb blb
Není tady
Holky.. vy jste teda čertice k pohledání já Vás teď dočetla a nestačím žasnout.... to je fakt hukot
Já bych také přispěla, ale nevím nevím čím.... už skoro všechno máte.... snad jen nějaké pozadí ??? a to by se nemuselo gumovat, takže to bych snad zvládla i já
Andrejko.... čert dělá bulisi bulisi........nebo aspoň u nás
Není tady
to by byl dobrej čert
já mám hotového jednoho čerta, ještě jsem ho fotila z profilu.
No koukněte jaký je manžel krasavec
P.S.: mám tam nechávat stíny, nebo ne?
Není tady
Evi, pozadí nemáme A jinak klidně může být více druhů Mikulášů, čertů, andělů.....jéééé, my nemáme anděla
A že čert dělá bulisi bulisi? Fakt? Ty brďo, to bude krásnej wordart
Není tady
Spunti, máš krásného manžela
Není tady
Ještě není koště, kotlík, ohníček..... a RÁMEČKY a POZADÍ
Andrej, určitě pokračuj, mě se to moooc líbilo.
Já pro dnešek končím s gumováním, už mám v ruce křeč
Není tady
Dobře, budu pokračovat ve wordartech, jen dávejte tipy na texty A rámečky nějaké zkusím, často si dělám rámečky sama, tak něco vymyslím
Není tady
Já snad zítra Jítě pustím hrátky s čertem
Není tady
spunt napsal(a):
Já snad zítra Jítě pustím hrátky s čertem
Není tady
AndreaP. napsal(a):
clare napsal(a):
Andrej to víš, že ještě nějaké udělej, byli moc hezké
a myslím, že čert dělá blblblblbl, ale vypadá to divně!!!!!!!
že by čert říkal blb blb blb
naše natálka tak říká dudlíku ...kde je moje blll blll bllll ..najdi ho
Není tady
EvaR napsal(a):
ok........rámečky a pozadí..... popřemýšlím a zítra také zkusím něco vyrobit.....
Super, holky to je skvělá spolupráce Mamča Hanka z nás bude mít radost
Není tady
Ta je kouzelná
Není tady
Přiznám se, že mě vůbec nenapadlo, že se to tak pěkně rozjede, on z toho za chvilku bude mega kit
HOlky paráda, jste šikulky.
Není tady
Evi, tos pěkně napsala
Přeji dobrou
Tak já jdu do malé nacpat léky a jdu také hajat.
Ještě mám zítra co gumovat......
Upravil(a) spunt (5. 11. 2008 22:59)
Není tady
Přeji všem dobrou.
Není tady
Taky přeji dobrou noc a ať vás čerti nestraší celou noc
Není tady
Teda děvčata moje jste úžasné máte tak skvělé nápady a já se tady musím smát čert je báječnej a manžel je super že se nechal takhle vyfotit
Evička skusí pozadí to je nádhera já se také zítra snad o něco pokusím ale nevím o co když všechno máte ale snad na něco přijdu to bude báječné až si na Mikuláše vyfotím holky a dám tam naše elementy a Andrejky jak se to píše
vort........ prostě ty skvělé nápisy.Už se těším až zítra přijdu z práce a budu zase dočítat spoustu stránek
jo a ještě abych nezapoměla šla jsem vyprovodit návštěvu a kdo nekoukal z okna?No Štěpánka takže bydlíme skoro vedle sebe ten svět je vážně malej .
Není tady
Jojo.... to bylo překvápko....
Manžel si byl dát z okna cigaretku...a najednou mi povídá, zrovna jde okolo ta paní z netu... s pejskem.. Podle popisu je to ona... Tak vyjuknu do okna....... a řeknu jen.... DOBRÝ VEČER.... a paní na to.... ahoooj.... tak tady bydlíš.....????
a už se známe...
Není tady
Ahoj holky.... já si dnes přivstala a hned jsem se pustila do pozadí.... doma jsem vyštrachala pěkný červený ubrousek , tak jsem ho vyfotila hladký a pak zmuchlaný.... a přidala jsem ještě odstín hnědé.... tam by se mohli pěkně vyjímat třeba mandarinky nebo banány.... takže posílám..... taky mně napadlo udělat kit z toho klasického bonbonu na stromeček, co bývá v kolekcích.... ale musím napřed koupit kolekci
Upravil(a) EvaR (6. 11. 2008 12:15)
Není tady
Holky, vy jste úžasné!!!!!!!!!!! To je prostě paráda, všechno , na kotlík jsem taky myslela, taky mě napadlo, že bych otevřela kotel a vyfotila to rozžhavený uhlí...., ale to nesmí být přiloženo, no uvidíme, třeba to nějak vymyslím a bude se to k něčemu hodit. Včera už jsem nestihla sem zaběhnout. Jdu se kouknout ještě do starého domku.
Není tady
holky, já před vámi smekám .
nechcete rovnou založit nějaké stránky? jako že by si lidé z celého světa mohli stahovat naše kity?