29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvička17 napsal(a):
ffly napsal(a):
Manžel taky nevodí, ale děcko mi jaksi vyrostlo, takže občas i někdo přespí
no snažím se nebýt za megeru
tak u toho děcka, tam bych asi spíš měla zájem trošku víc poznat ten protějšek....no takže taky bych nechala přespat, ale stejně bych asi byla za megeru...
mně to nevadilo, když si přivedl první, druhou, třetí ...
ale od té šesté si mi to jaksi začalo zdát blbý, já dycky navařila, připravila, nasháněla a slečnu jsem viděla akorát poprvé a naposledy
... ouvej, doufám, že na tom neměly zásluhu moje večeře
Není tady
lupina montana napsal(a):
No měli takový ty antický jako plíny, ne?
A když přirazili.....tak to je asi prodali do Orientu jako strážce harémů
Jess, jo, to bude ono....a teď jsem si vzpomněla na jednoho záchranáře o povodních - tak ten mi utkvěl i v tomto ohledu
A žádnej kalendář ho panečku neulovil
Ja som zamilovala do brnenského mestského policajta... ešte že tam nebývam, bysom páchala samé prečiny.
A tá čierna uniforma
Není tady
Poslední hoch vypadá, že se vyzná - říkal mi jééé vy vypadáte úplně stejně.... dobře vychován.
Ja som naopak mala nečakané návštevy clekom rada - nevyhodila som ich po polnoci a mierne "upravené" a ony mi z aodmenu nikdy nič nezničili ani nepoblinkali. Moji starí rodičia boli veľmi pohostinní a spoločenskí, možno som to prevzala od nich. Ale je fakt, že s pribúdjaúcim vekom som radšej, keď návštevy zavolajú aspoň chvíľu vorped(bčas sa totiž stane, že nie som doma
).
Není tady
Aj ja...ak sú to ľudia, ktorých mám rada, možu dojsť hocikedy a ostať hociako V živote nezabudnem, ako sme raz došli domov a pretože sme boli preč celá rodina včítane psa, nemalo sa v dome svietiť - no, ale už svietilo. Pamätám sa, ako som sa potešila tomu svetlu
No, kamoši dorazili, čakali na dvore a keď sa nás nedočkali, odmkli si pekne rúče a šli dnu - a ešte aj palacinky povyprážali!
Není tady
Tak to my máme občas z domu průchoďák. Kolikrát ráno zjistím, že u nás někdo spí, nebo se zastaví kamarádi a taky zůstanou. Nedělám si z toho hlavu - když přijeli bez ohlášení, tak nečekají bůhví co.
To bývá hlavně v létě. A když už mám všeho dost, někam si zalezu a jsem sama. Kamarádi se umí obsloužit sami.
Není tady
Ja som vždy mala aspoň okoralý chlieb a vajíčka, takže sme naučili návštevy na chlieb vo vajíčku... Kaviár a šampáňo dostali len tie ohlásené... ale málokto sa ohlasoval, takže asi chlieb vo vajíčku a zvyšok "co dúm dal" bol lepší.
Upravil(a) Selima (11. 11. 2008 18:00)
Není tady
Jo, to znám. Já s sebou taky většinou vezu bochník, když tuším, že bych mohla někde "uvíznout".
A taky se mi stalo, že velmi častý nocležník - kamarád mých dětí najednou jen tak přinesl výslužku ze zabijačky. Prostě jsem jí ráno našla v lednici a dostalo se mi vysvětlení.
Není tady
majka.r.63 napsal(a):
Tak to my máme občas z domu průchoďák. Kolikrát ráno zjistím, že u nás někdo spí, nebo se zastaví kamarádi a taky zůstanou. Nedělám si z toho hlavu - když přijeli bez ohlášení, tak nečekají bůhví co.
To bývá hlavně v létě. A když už mám všeho dost, někam si zalezu a jsem sama. Kamarádi se umí obsloužit sami.
To se, ale asi nedá srovnávat s 3+1 v paneláku. tam těch možností kam zalézt tolik není.
Není tady
To máš pravdu, ale my takhle žili i v paneláku. Bylo nám tam mnohem těsněji, kolikrát jsem zakopla o někoho ve spacáku v obýváku, a občas jsem vyhlásila stopku pro zvaní návštěv k přenocování.
Byli jsme mladší a tak jsme soukromí zas až tolik neřešili.
Umím si představit, že chceš mít svůj klid a nevidím na tom nic špatnýho. Považuju za výborný, když si lidé umí říci na férovku co chtějí a co ne.
Není tady
majka.r.63 napsal(a):
To máš pravdu, ale my takhle žili i v paneláku. Bylo nám tam mnohem těsněji, kolikrát jsem zakopla o někoho ve spacáku v obýváku, a občas jsem vyhlásila stopku pro zvaní návštěv k přenocování.
Byli jsme mladší a tak jsme soukromí zas až tolik neřešili.
Umím si představit, že chceš mít svůj klid a nevidím na tom nic špatnýho. Považuju za výborný, když si lidé umí říci na férovku co chtějí a co ne.
tak to bych asi neustála
Není tady
Já bych hledala příčinu toho všeho. Jak se chová přítel k Tobě? Já nikdy nežárlila, než jsem chodila s někým, kdo mi začal barvitě upozorňovat na hezké ženské zadky/prsa
Není tady
Myslíte, že člověk, který má problém se sebevědomím s tím je i spojea žárlivost - by měl navštěvovat psychologa?Máte nějaké zkušenosti?
Není tady
Sebevědomí? No to chce sebepoznávací kurz, nebo pandoinu školu a nebo toho psychologa...
Není tady
Boobinka:
Ahoj,
naprosto chápu, co cítíš, mám úplně ten samý problém, kdyby na péčko nečučel na notebooku ségry, tak ho rozmlátim nebo vyhodim z okna, nervově jsem se na totálku zhroutila, když jsem našla v počítači ty videa... Jemu jsem udělala scénu, notebook jsem vrátila ségře, ale něco mi to pomohlo??? Ani náhodou! Je pravda, že tyto sexistický věci - po*no, sexshopy, atd. ... mi vadí odjakživa, přijde mi to úchylný a popravdě ani nevím, kde se ve mě vzal až takovej odpor, v podstatě až do teď jsem s tím neměla žádnou zkušenost a ikdyž jsem věděla, že to nemám ráda a on byl na to ještě před začátkem vztahu upozorněn, samotnou mě překvapilo, jak moc mi to vadí... Od té doby jsem také citlivější k polonahým nebo nahým ženskym všude kolem - vážně jsou všude!
On mi slíbil, že už to dělat nebude, ale věř mu! No děs. Navíc to dělal, když nechodil do práce - pro info, je mi 21 let, jsme spolu rok a půl, bydlíme spolu rok a 2 měsíce a on od začátku vztahu nepracoval, až teď má druhým týdnem práci, takže mě to vytáčelo o to víc... No mám s ním víc problémů, ale dopadlo to tak, že už si psychologa hledám, protože už nevím, jak dál. Rozejít se s ním momentálně nedokážu, nemám na to sílu a ikdybych to ukončila, tak cítím, že už se s tim sama asi nikdy nesrovnám. Takže psychologa zkusit chci.
Rozhodně si ale nenech nakukat, že nejsi normální, když ti to vadí, každý má právo na své názory a můžeš to mít někde hluboce zakořeněný v sobě, jako já, fakt nevim, kde se to ve mě vzalo, ale pokaždý, když vidim nějakou takovouhle d.vku, tak se rozčílim skoro až mi jdou slzy do očí a to ani nemusíme být spolu (tím je myšleno, že mi vaděj ikdyž na ně zrovna nekouká).
Zkus si s ním o tom promluvit, že ti to vadí, určitě nemáš doma takovýho magora, kterej z tebe kvůli tomu ještě udělá neschopnou k.ávu, jako ten můj - než mu došlo, že mi to fakt ubližuje, tak mě za to, že mi to vadí seřval, ponižoval mě, že jsem labilní a vůbec, nebylo to nic příjemnýho...
Toť asi vše, chtěla jsem ti jen dát najevo, že v tom nejsi sama a že tě chápu, co cítíš.
Upravil(a) Anhari (19. 12. 2011 15:56)
Není tady
Anhari - myslím, že Boobinka si už asi poradila - vzhledem k tomu, že její problém už 3 roky neřeší...
Není tady
Anhari napsal(a):
Boobinka:
Ahoj,
naprosto chápu, co cítíš, mám úplně ten samý problém, kdyby na péčko nečučel na notebooku ségry, tak ho rozmlátim nebo vyhodim z okna, nervově jsem se na totálku zhroutila, když jsem našla v počítači ty videa... Jemu jsem udělala scénu, notebook jsem vrátila ségře, ale něco mi to pomohlo??? Ani náhodou! Je pravda, že tyto sexistický věci - po*no, sexshopy, atd. ... mi vadí odjakživa, přijde mi to úchylný a popravdě ani nevím, kde se ve mě vzal až takovej odpor, v podstatě až do teď jsem s tím neměla žádnou zkušenost a ikdyž jsem věděla, že to nemám ráda a on byl na to ještě před začátkem vztahu upozorněn, samotnou mě překvapilo, jak moc mi to vadí... Od té doby jsem také citlivější k polonahým nebo nahým ženskym všude kolem - vážně jsou všude!
On mi slíbil, že už to dělat nebude, ale věř mu! No děs. Navíc to dělal, když nechodil do práce - pro info, je mi 21 let, jsme spolu rok a půl, bydlíme spolu rok a 2 měsíce a on od začátku vztahu nepracoval, až teď má druhým týdnem práci, takže mě to vytáčelo o to víc... No mám s ním víc problémů, ale dopadlo to tak, že už si psychologa hledám, protože už nevím, jak dál. Rozejít se s ním momentálně nedokážu, nemám na to sílu a ikdybych to ukončila, tak cítím, že už se s tim sama asi nikdy nesrovnám. Takže psychologa zkusit chci.
Rozhodně si ale nenech nakukat, že nejsi normální, když ti to vadí, každý má právo na své názory a můžeš to mít někde hluboce zakořeněný v sobě, jako já, fakt nevim, kde se to ve mě vzalo, ale pokaždý, když vidim nějakou takovouhle d.vku, tak se rozčílim skoro až mi jdou slzy do očí a to ani nemusíme být spolu (tím je myšleno, že mi vaděj ikdyž na ně zrovna nekouká).
Zkus si s ním o tom promluvit, že ti to vadí, určitě nemáš doma takovýho magora, kterej z tebe kvůli tomu ještě udělá neschopnou k.ávu, jako ten můj - než mu došlo, že mi to fakt ubližuje, tak mě za to, že mi to vadí seřval, ponižoval mě, že jsem labilní a vůbec, nebylo to nic příjemnýho...
Toť asi vše, chtěla jsem ti jen dát najevo, že v tom nejsi sama a že tě chápu, co cítíš.
Anhari, ten psycholog pro tebe bude asi to pravý ořechový. Je důležité přijmout fakt, že nahé či polonahé ženy na nás vykukují odevšud. Řešením je tedy buď ten psycholog nebo se zavřít doma bez TV a netu a nevycházet ven.
Není tady