Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 11. 2008 13:22

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Re: potřebuji psychologa???

Jája napsal(a):

teda mě naopak bylo divný, že BM nechce koukat na po*no lol

mně řekl, že už ho to nudí, že je to furt jedno a to samý... tak ti teda nevím...smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#27 6. 11. 2008 13:26

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

kaliku: mi přijde rozdíl v tom koukat po ženách a po*no. bo tam ty ženské jsou dost často usch taky už jsem slyšela od kluka, že už to je nuda  a pořád to samé. snad ještě začnou kluci koukat na po*no jen  proto aby byli normální,ne?

Není tady

#28 6. 11. 2008 13:28

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

mirka.. napsal(a):

kaliku: mi přijde rozdíl v tom koukat po ženách a po*no. bo tam ty ženské jsou dost často usch taky už jsem slyšela od kluka, že už to je nuda  a pořád to samé. snad ještě začnou kluci koukat na po*no jen  proto aby byli normální,ne?

třeba už to pro ně není takový to zakázaný ovoce nebo jak to říct - takovej osmnáctiletej panic, ten z toho musí bejt asi víc na větvi...smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#29 6. 11. 2008 13:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môj deduško pozerával p.o.r.n.o skoro až do svojej smrti v 95 rokoch... wink Predtým sa s ním rozčuľovala babička("somár starý, ani teraz si nedá pokoj"), po babičkinej ho teta napomínala, nech to aspoň stíši, že sú v byte aj deti... lol Môj otec si občas pozrel také tie soft-po*ná, čo občas prebehli platenými kanálmi na navnadenie chlípnikov... ale už nejaký čas som nevidela, že by pozeral. Možno ho to prestalo baviť. Netvrdila by som, že jedno je normálne a druhé nie. Možno sa jedno vojde viac do štatistiky ako druhé, ale to je všetko. Aj tak by ma zaujímalo, podľa koho tie štatistiky robia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 6. 11. 2008 13:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Amriana napsal(a):

offtopic akorát to tam neříká Seneca ale Petronius ... já se omlouvám, ale Quo vadis jsem četla snad 100x ...tak mi to nedalo

On to vlastně říká Sienkiewicz. Nicméně může být již dlouho jsem nečetl.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#31 6. 11. 2008 14:12

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

mirka.. napsal(a):

Je to vesměs to samý. Figurují tam ženy v hlavní roli. Krásná žena má vždycky sexuální podtext smile

po*no je nuda, díváš-li se na to jako na film s dějem. Ovšem o tom po*no není. po*no je o sexuálním vzrušení a k tomu děj nepotřebuješ. Nastavený je to tak, že nejvíc vzrušující jsou nové tváře. Okoukaná děvčata v těch samých polohách přestávají být vzrušující. Proto to hledání něčeho nového.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#32 6. 11. 2008 18:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Jája napsal(a):

mně řekl, že už ho to nudí, že je to furt jedno a to samý... tak ti teda nevím...smile

taky je, fakt dobrý péčko už jsem neviděla ani nepamatuju roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#33 6. 11. 2008 18:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

O tváre tam nejde, väčšina chlapov možno ani netuší, aký má ktorá xicht... skôr akú má ktorá metódu práce a rodna ehm... pracovnú tú... kasičku.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 6. 11. 2008 18:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

viděla jsem teď jeden mail a ta teda měla metodu práce smile smilesmile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#35 6. 11. 2008 18:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Neškrob sa a pošli, nech sa starenka niečomu priučí... wink

Brita

Není tady

#36 6. 11. 2008 19:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mrknu, jestli jsem ho nesmazala a když ne, pošlu wink stařenko big_smile

Není tady

#37 6. 11. 2008 19:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ďakujem... gloria albert

Brita

Není tady

#38 6. 11. 2008 19:30

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Jája napsal(a):

taky je, fakt dobrý péčko už jsem neviděla ani nepamatuju roll

smilebig_smile

Není tady

#39 6. 11. 2008 20:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ďakujem... gloria albert

Sel, poslala jsem ti to. Dej vědět, jestli to dorazilo, nebo se vloudila chybička, jsem na pc úúúplný pako stolt

Není tady

#40 7. 11. 2008 12:32

vera
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

mirka.. napsal(a):

Je to vesměs to samý. Figurují tam ženy v hlavní roli. Krásná žena má vždycky sexuální podtext smile

po*no je nuda, díváš-li se na to jako na film s dějem. Ovšem o tom po*no není. po*no je o sexuálním vzrušení a k tomu děj nepotřebuješ. Nastavený je to tak, že nejvíc vzrušující jsou nové tváře. Okoukaná děvčata v těch samých polohách přestávají být vzrušující. Proto to hledání něčeho nového.

to já nachystám kazetu s po*n a vlastně donutím M, aby se díval.................vždycky je pak milování lepší, divočina
dívám se často na po*no, jako na studijní materiál, stačí 10 minut a jdeme na TO
dnes máme 33výročí, to bude.................M koupil lístky na koncert-donské kozáky, už se těším
my se opravdu brali 7.listopadu..................rudou barvou dneska září sedmička v mém kalendáři...........to byla básnička, kterou jsme se učili v 1. třídě a když jsem ji řekla Mikulášovi, byl to můj dědeček, tak řekl....smile,vyslíkl mikuláškský ohoz, práskl dveřma a odešel, já brčela a naši leželi pod stolem a hrozně se smáli

Není tady

#41 7. 11. 2008 12:34

vera
♥♥♥♥♥♥-

oni mně to sprosté slovo úplně vymazali...........ten Mikuláš řekl, k...a

Není tady

#42 7. 11. 2008 12:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Plha děděk se hlásí "Já chci taky"

Upravil(a) Pisatel (7. 11. 2008 12:40)

Není tady

#43 7. 11. 2008 12:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

vera napsal(a):

KALIK napsal(a):

mirka.. napsal(a):

to já nachystám kazetu s po*n a vlastně donutím M, aby se díval.................vždycky je pak milování lepší, divočina
dívám se často na po*no, jako na studijní materiál, stačí 10 minut a jdeme na TO
dnes máme 33výročí, to bude.................M koupil lístky na koncert-donské kozáky, už se těším
my se opravdu brali 7.listopadu..................rudou barvou dneska září sedmička v mém kalendáři...........to byla básnička, kterou jsme se učili v 1. třídě a když jsem ji řekla Mikulášovi, byl to můj dědeček, tak řekl....smile,vyslíkl mikuláškský ohoz, práskl dveřma a odešel, já brčela a naši leželi pod stolem a hrozně se smáli

lollollol Já taky se dědovi nedivím lollol

Není tady

#44 7. 11. 2008 13:56

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

vera napsal(a):

KALIK napsal(a):

mirka.. napsal(a):

To je zdravý a velmi přínosný přístup!!
Tvoje slova a příklad do všech manželských poraden, kde se občas vyskytnou ženy, které žehrají na to, že jejich partneři koukají na po.rno.
Haleluja!

Není tady

#45 7. 11. 2008 15:17

La_cheri
♥♥-----

No já teda nevím...jako pomalu v každém filmu se mihne nějaká nahotina tak to prostě je(jenže bohužel málokdy taky nahý muž žesad)Tohle nějak neřeším o tom že můj kouká na po*no no sem tam něco co mu pošlou kamarádi jinak moc ne on u pc moc není a věčně v práci.Když někam jdem tak jasně že kouká po jiným ale že by čuměl jako puk to zase nee dřív když tohle dělal-byl to dá se říct holkař-tak jsem to jednoduše dělala taky a třeba si i s jiným popovídala.Někdo to může brát jako naschvál ale u nás to zabralo:)neměla jsem vážně zájem kdžy jsme někde byli spolu aby nechával oči na jiné:)On ví že nejsem odkázaná jen na něj a ví že když on kouká po jiným já taky koukám to je prostě normálnísmile

Není tady

#46 8. 11. 2008 8:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Plha děděk se hlásí "Já chci taky"

va tady je jeden úchyl větší jak druhej big_smilebig_smile
pošlu vissla

Není tady

#47 8. 11. 2008 8:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

La_cheri napsal(a):

No já teda nevím...jako pomalu v každém filmu se mihne nějaká nahotina tak to prostě je(jenže bohužel málokdy taky nahý muž žesad)Tohle nějak neřeším o tom že můj kouká na po*no no sem tam něco co mu pošlou kamarádi jinak moc ne on u pc moc není a věčně v práci.Když někam jdem tak jasně že kouká po jiným ale že by čuměl jako puk to zase nee dřív když tohle dělal-byl to dá se říct holkař-tak jsem to jednoduše dělala taky a třeba si i s jiným popovídala.Někdo to může brát jako naschvál ale u nás to zabralo:)neměla jsem vážně zájem kdžy jsme někde byli spolu aby nechával oči na jiné:)On ví že nejsem odkázaná jen na něj a ví že když on kouká po jiným já taky koukám to je prostě normálnísmile

no já teda na nahým chlapovi zase až tak nic hezkýho nevidím, to už mě víc rajcne chlap, co má jen rifle a jinak nic roll celkově mám raději jen náznaky, pak může pracovat moje fantazie, co z toho, když hned všechno vidím ... hmm
celkově je mi jedno, jestli chlap kouká na péčko, ex man si ho brával sebou do kamionu a bylo mi to fuk ... doma jsme koukali spolu a když si chce čučet sám, tak ať si čučí wink
to spíš on moc nevydejchával, když jsem na něj koukala sama a nebyl doma. když ještě nebylo dvd a péčko jsme měli jen na videu, tak jednou přijel, mrkl na kazetu a pak mi říkal, ty ses dívala na po*no ! když jsme koukali naposled spolu, tak jsme ho vypnuli úplně na jiný scéně, než je tam teď yikes trouba, on snad může a já ne vissla
jinak to, když chlap jde s partnerkou a čumí po jiný nemám ráda, připadá mi to jako neúcta k tomu partnerovi. samo, že je mi jasný, že nemá na očích klapky jako kůň a když vidí hezkou babu tak se prostě koukne, proč by se nepodíval, to mi neva. vadilo by mi to v případě, že by blbě čučel, když jde se mnou.
taky se ráda podívám na hezkýho chlapa, ale ne pokud se mnou jde partner.
ale zas je fakt, že my baby máme prostě lepší periferní vidění, takže i když jdeme s tím svým, tak se s ním klidně můžeme bavit a aniž by to zaregistroval, prohlídnout si i fešáka, co šel právě kolem stoltstolt
ale už si dávám pozor, aby mě nikdo neviděl, když po nějákým koukám ... asi před rokem jsme měli v práci rakušáky, jeden byl fakt něco, tak jsem si ho zálibně s vědomím, že mě nikdo nepozoruje sjela pohledem od hlavy až k patě a zase zpátky a viděla mě kolegyně roll na talíři jsem to měla ještě asi měsíc dumbom

Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2008 8:47)

Není tady

#48 8. 11. 2008 16:59

Alyssa
♥♥♥♥---

Snad Tě uklidní, když tu čteš, že to je u chlapů prostě normální.. Horší by bylo, kdyby koukal na nahý chlapy, né? big_smile

Není tady

#49 10. 11. 2008 15:53

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Potrebuji psychologa, kdyz nestojim o seznameni se synovou pritelkyni / je mu 21 a chodi spolu 5 mes. / a nechci , aby si ji vodil k nam domu ?

Není tady

#50 10. 11. 2008 15:54

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana*M napsal(a):

Potrebuji psychologa, kdyz nestojim o seznameni se synovou pritelkyni / je mu 21 a chodi spolu 5 mes. / a nechci , aby si ji vodil k nam domu ?

mně to přijde normální, taky budu na svojí holčičku jednou hrozně žárlit...smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí