|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

PPavlaa napsal(a):
Alosku, proč je toho vždycky tolik
kdo se tím má prokousat
No, nie je každý taký uderný,,,

Není tady

Není tady

Není tady

Není tady
Bože, to jsou zase žvásty něco. Jasně, jen to má trochu člověk jinak, nenosí prstýnek, tak je nevěrný a ničeho si neváží.
Nic neshazuji. Každý si nosí co chce.
Já prostě neuzánávám ani velké svatby. Ano vdaná nejsem. Dostala jsem v životě 3x zásnubní prsten. 3x vrátila. Neptořebuji k životu s jedním člověkem svatbu, šaty, prsteny, hudbu, chlebíčky, oznámení, pečení koláčů a slzavé průvody.
A neznamená to, že s tím člověkem nebudu dosmrti smrtoucí ráda.
Svatbu si předtstavuji max s dvěma svědky a podepsat papír, aby se splnili ty právní úkony. A pak tradá na pivko.
Někdy mi příjde, že je až moc ve vztahu k tomu obřadu u nás "terno" a přitom si myslím že ten svatební den nezaručí to manželství jako bezproblémové. Spíše dle počtu rozvodů v ČR naopak.
Tak se prostě ti ostatní smiřte, že existují i lidi, kteří to k životu nepotřebuji. Ač prsten, tak obřad se vším všudy.
Není tady
proč už tady po několikáté čtu, jak jsi už 3x dostala zásnubní prsten, 3x ho vrátila 
ach joooo 
Není tady

No, asi preto, že to je diskusia o prsteňoch
a o tom, čo s nimi súvisí...
Není tady
četla jsem to i na jiných vláknech, kde se o prstenech nemluvilo 
zase dneska držkuju 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
proč už tady po několikáté čtu, jak jsi už 3x dostala zásnubní prsten, 3x ho vrátila
ach joooo
Máš s tím problém?
Asi chci prostě v rámci tohoto tématu zdůraznit, že jsou lidé, kteří jsou i bez symbolů, ceremonií žijou a docela spokojeně. Jen občas točím očima nad názory okolí, jak je to asi špatně
Já mám vlatně jeden symbol, kterého si vážím a je pro mne důležitý. Tetování na levé lýtku.
Není tady
Klubko, není to špatně - je dobře, že tobě se žije fajn bez toho, a já si užívám svůj prsten na prsteníčku levé ruky i to, že stejný (jen trošku větší
) si užívá můj manžel - ani jedna proto nejsme horší či lepší. tak.
Není tady
Klubko napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ach joooo
Máš s tím problém?
Asi chci prostě v rámci tohoto tématu zdůraznit, že jsou lidé, kteří jsou i bez symbolů, ceremonií žijou a docela spokojeně. Jen občas točím očima nad názory okolí, jak je to asi špatně
Já mám vlatně jeden symbol, kterého si vážím a je pro mne důležitý. Tetování na levé lýtku.
To aspoň nejde tak lehce sundat, jako prsten - to je na celý život 
Není tady
To je Marti, ano na celý života. To je pro mne samotnou, která ví význam a asi budu pokračovat a rozšiřovat,aby to dostalo to pravé grády. A po okolí je mi prdlačka.
Víš, Tino, že tebe jsem zrovna nemyslela..... 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
ach joooo
Asi proto, že trávíš na babi moc času a všechno, co přečteš, si pamatuješ
Já se taky asi hodně opakuju 
Není tady
Klubko napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ach joooo
Máš s tím problém?
vypadám, že mám
jen se ptám 

Upravil(a) PPavlaa (11. 11. 2008 18:10)
Není tady
Ronja napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ach joooo
Asi proto, že trávíš na babi moc času a všechno, co přečteš, si pamatuješ
![]()
Já se taky asi hodně opakuju
pamatuju si kde jakou kravinu, to je fakt
ex mě kvůli té mé paměti na kde co chtěl občas zabít 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
No vidíš to, Ppavlí, já to zase čtu poprvý... ale je fakt, že neprojíždím všechna vlákna, na to prostě nemám čas...
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No vidíš to, Ppavlí, já to zase čtu poprvý... ale je fakt, že neprojíždím všechna vlákna, na to prostě nemám čas...
no jo Mikešku, to nesmíš myslet jen na sex 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Na sex??? Na ten já vůbec nemyslím, Ppavlí...
U ženy hledám vnitřní krásu, víš? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
U ženy hledám vnitřní krásu, víš?
Mikešku, ty stárneš, bo co 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
U ženy hledám vnitřní krásu, víš?Mikešku, ty stárneš, bo co
Nestárnu - víš, jaká to je krása, když jsem uvnitř?

Není tady
a máme po sexu, vlítla na nás Tina, zas nic nebude 
Není tady
jak to, pro mě je sex i psychická záležitost 
Není tady

tina napsal(a):
Založte si chat, když musíte krafat, no... a na sex jste tu taky špatně
Já na žádnej sex nemyslíííííím... psal jsem tu přece, že hledám vnitřní krásu ženy... a to je o psychologii, nebo ne? 
Upravil(a) Mikeš (11. 11. 2008 19:29)
Není tady