|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Kukačka napsal(a):
...a idiot...

Není tady
Manzel nikdy nenosil ani retizek,takze si dlouho na prstynek nemohl zvyknout,ale ted ho nosi a nedela mu to problem. Ze zacatku me to moc mrzelo,ze ho nenosil,predci jen je to symbol,jak tu psala Martinka a on tim dava najevo,ze je zadany a k nekomu patri. Je pravdou,ze v dobe,kdy jsme meli krizy a vypadalo to hodne spatne ho odlozil,takze ho take vnima jako neco,co se nenosi jen tak pro krasu.
Jinak znam spoustu "okrouzkovanych" chlapu,co zahybaji a tak stejne jsem zazila takoveho,co kdyz zahybal,prstynek sundal a jen co s usmevem odchazel,tak si jej opet nandal,takze neni smerodatne,zda ho ma ci nema,nelze dle toho soudit daneho muze. Tot moje zkusenost.
Není tady

Slniečko napsal(a):
Jinak znam spoustu "okrouzkovanych" chlapu,co zahybaji a tak stejne jsem zazila takoveho,co kdyz zahybal,prstynek sundal a jen co s usmevem odchazel,tak si jej opet nandal.
Tohle dělal jeden můj kamarád tak dlouho, až ho jednou ztratil... 
Není tady
No trochu mi to tady připadá ten prsten jako symbol co mají krávy tu barevnou značku s číslem v uchu. Taky hned vědí, ta ze zadní stáje, moje, na tu mi nesahejte. Tahle s modrým štítkem je vedle, Horákova, tak tu dejte jemu.
Nevím. Furt mi příjde, že hodně žen to prostě chápe jako označkování svého teritoria. Jak u ptáků. Ale bacha, ty značkují taky a stejně má občas orel další rok tendence sedat do cizího hnízda. Kroužek, nekoružek 
Není tady

Klubko napsal(a):
No trochu mi to tady připadá ten prsten jako symbol co mají krávy tu barevnou značku s číslem v uchu. Taky hned vědí, ta ze zadní stáje, moje, na tu mi nesahejte. Tahle s modrým štítkem je vedle, Horákova, tak tu dejte jemu.
Nevím. Furt mi příjde, že hodně žen to prostě chápe jako označkování svého teritoria. Jak u ptáků. Ale bacha, ty značkují taky a stejně má občas orel další rok tendence sedat do cizího hnízda. Kroužek, nekoružek
Klubko a víš že máš asi trochu pravdu? Já jsem taky ráda, když ten můj jde do práce (kromě toho prázdnýho pytlíku, jak tu bylo někde řečeno...) i s prstýnkem... ale zas nemůžu vědět, jestli ho hned v autě nesundavá...

Není tady

Klubko napsal(a):
Klubí, kroužkování ptáků mi sem prosím netahej - to patří na Sexuologickou

Není tady
Holky, já vám to vůbec nemám za zlé
Já jen prostě tyhle nějak "symboly" nemusím. Nějak okatě vůbec nemusím dávat že někdo ke mě patří a já k němu a sobě navzájem. Mě stačí, když to tak nějak vím v sobě.
Není tady

Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nevím. Furt mi příjde, že hodně žen to prostě chápe jako označkování svého teritoria. Jak u ptáků. Ale bacha, ty značkují taky a stejně má občas orel další rok tendence sedat do cizího hnízda. Kroužek, nekoružekKlubí, kroužkování ptáků mi sem prosím netahej - to patří na Sexuologickou
![]()
![]()
auuuuu

Není tady

Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nevím. Furt mi příjde, že hodně žen to prostě chápe jako označkování svého teritoria. Jak u ptáků. Ale bacha, ty značkují taky a stejně má občas orel další rok tendence sedat do cizího hnízda. Kroužek, nekoružekKlubí, kroužkování ptáků mi sem prosím netahej - to patří na Sexuologickou
![]()
![]()
Jakto? Já myslela, že na ornitologickou

Není tady

Můj manžel snubák nosí. Dřív ho nenosil, protože mi vysvětlil, že dělá s motory, tak by ho zničil, nebo při každodenním sundavání a nandavání ho ztratil. Teď má jiné zaměstnání, tak ho nosí. A upřímně už to neřeším jestli jo nebo ne, tak nějak je mi to jedno. S prstenem nebo ne, je pořád můj manžel 
Není tady

pomněnka napsal(a):
Můj manžel snubák nosí. Dřív ho nenosil, protože mi vysvětlil, že dělá s motory, tak by ho zničil, nebo při každodenním sundavání a nandavání ho ztratil. Teď má jiné zaměstnání, tak ho nosí. A upřímně už to neřeším jestli jo nebo ne, tak nějak je mi to jedno. S prstenem nebo ne, je pořád můj manžel
ještě pořád máme na něj ten papír viď? 

Není tady
Nosím ho já i manžel, ale ten si ho vždy sundá, když přijde z práce, odkládá ho i s brýlemi a ráno si ho zase bere. Myslím, že doma o víkendu ho nenosí, bere si ho, jen když někam jde... Máme obyčejné ze žlutého zlata, přišly mi takové nejvíc "snubní", přestože jsem zlato nikdy nenosila... A když jsem začala nosit snubní, přidala jsem k němu i prstýnek, který mi odkázala babička. Sundavám si je, jen když pracují s těstem 
Není tady
Klubko napsal(a):
Holky, já vám to vůbec nemám za zlé
Já jen prostě tyhle nějak "symboly" nemusím. Nějak okatě vůbec nemusím dávat že někdo ke mě patří a já k němu a sobě navzájem. Mě stačí, když to tak nějak vím v sobě.
Přesně tak to cítím i já. Snubák jsem nosila asi tak rok po svatbě, ale pak jsem si připadala jako "telátko označené umělohmotnou naušnicí". Tak jsem prstýnek odložila. Ale M ho nosil asi 20 let. Pak ho sundal, asi kvůli milence. Já si toho ani nevšimla.
Není tady
Když si vzpomenu,nosím ho ráda. Manžel jen pro určité slavnostní příležitosti,kde je vhodné dát najevo,že k sobě patříme
Nějaký čas mě to mrzelo(že ho nenosí),nyní je mi to jedno. Ovšem to ty peníze za prsten mohl raději věnovat mně 
Upravil(a) Sarana (6. 11. 2008 16:42)
[/url]
[/url]Není tady

Můj muž ho nosil od svatby a nosí pořád. Já už ne. 
A po prstýnku, co jsem dostala k výročí ( znova mě "žádal o ruku" - od teď už jen samé klady a pozitiva
) jsem se z ničeho nic strašně osypala. Víc než rok jsem ho nosila bez problémů a teď najednou vyrážka až do krve. Ale je to fakt jen symbol. 
Není tady

Před 3 lety, kdy naše manželství procházelo poměrně dost těžkou krizí (pro rýpalky: nešlo o žádnou nevěru), mi moje žena prstýnek vrátila se slovy, že ho ode mě nechce... trvalo to pomalu rok, než si ho ode mě nechala znovu nasadit...
Není tady

Můj první muž ho nosil jen do společnosti, protože pracoval jako elektrotechnik a z bezpečnostních důvodů ho mít v práci nesměli. Druhý muž ho nosí
Není tady

Klubko napsal(a):
Jsi vdaná ? A nosíte prstýnky ?
Není tady

Mikeš napsal(a):
Před 3 lety, kdy naše manželství procházelo poměrně dost těžkou krizí (pro rýpalky: nešlo o žádnou nevěru), mi moje žena prstýnek vrátila se slovy, že ho ode mě nechce... trvalo to pomalu rok, než si ho ode mě nechala znovu nasadit...
Já ho prostě sundala. Nevrátila jsem ho. Jednou bude dobrej na zuby 
Není tady
Klubko napsal(a):
Furt mi příjde, že hodně žen to prostě chápe jako označkování svého teritoria. Jak u ptáků.
Ale na to prsten netřeba, ptáka nejlépe okroužkuješ tak, že si namaluješ pusu rtěnkou 
Není tady

Proč mám pocit, že nejvíc prstýnky shazují ty, co jsou ASI(?) nevdané?

Není tady
Muj muz ma krasnej-nygl-nagl novej v krabicce,pred 18 lety pouzitej na 1 den,ale me to neva,ja ho taky nenosim,jen kdyz nekam jdu,kdyz ho nezapomenu,myslim ze v principu to neni to nejdulezitejsi.
Není tady