29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak tedy nové vlákno na popud Kukačky , nebo spíše taková anketka: Nosí ho, nebo ne?
A za sebe přidám všetečnou otázku: Pokud nenosí, jak vám to zdůvodnil?
Odpovím jako první: Vadí mi na ruce, nezvyk jsem si na něj
Není tady
Můj muž ho nosil 20 let. Když se zamiloval do slečny, sundal ho a dal do šuplíku. Neptala jsem se, proč ho sundal. Byla to jeho věc. Až dodatečně mi řekl důvod.
Takže teď o mně - já ho nosila stále. Sundala jsem ho asi 3 měsíce po odchodu mého BM. V tu chvíli jsem to dokázala, dříve ne. Cítila jsem se osvobozená, když jsem ho sundala.
Už bych se nechtěla vdávat. Když bych se i vdala - po 20-ti leté známosti, zřejmě bych už nenosila prstýnek.
Není to o prstýnku na ruce.
Upravil(a) majkafa (5. 11. 2008 16:10)
Mikeš napsal(a):
Tak tedy nové vlákno na popud Kukačky
, nebo spíše taková anketka: Nosí ho, nebo ne?
Vadí Ti prsten - nevadí Ti i žena?
Jenom mě to tak napadlo.
Není tady
Odpovídám za svého otce. Měl jej prý první den sňatku. Pak už nikdy. Mámě to prý nevadilo. Jde o něco jiného než prsten na ruce.
Není tady
Můj ex ho nosil půl roku, pak ho málem na letní brigádě ztratil, odložil ho a už víc ho nenadal. Nevadilo mi to, hodně sportoval. Viděla jsem téměř urvaný prst díky snubnímu prstenu. A jako Panímáma Klubko jsem to neřešila.
Táta ho taky nikdy nenosil.
Švagr ho nenosí, ale nandavá si ho, pokud někam jede.
Přítel ho nenosí, nosíval, když jsme se poznali. Když jede na služebku, také ho mívá, zvlášť do zahraničí. Osobně si myslím, že ho nenosí jen v Praze.
Architekt ho nosil a nijak mu nevadil. Mě taky ne.
Beru snubní prstýnek u muže jako signál, nikoli jako mříž. To ví jen ten chlap, kam až se pustí.
Upravil(a) Kukačka (5. 11. 2008 16:04)
Není tady
Btw - vlákno je jenom o nošení prstýnku naším mužem? Ne námi? Nebo naší ženou, pokud jsme muž?
Nosí ...pořád ... řekl mi jsem ženatej, nosím ho ... to je celý ...
Můj taťka ho nenosil nikdy co pamatuju, brácha taky ne... tchán prstýnek nosí pořád, švagr taky ...že by to bylo rodový ???
Upravil(a) Amriana (5. 11. 2008 16:12)
Není tady
Můžu mluvit jen za tátu ( to zní blbě, co ? ), měl ho jen ve svatební den, pak byl uložen do krabičky, která se k tomuto účelu koupila už před svatbou a dneska tam jsou uloženy oba
Proč ho nemosí máma nevím..,ale jsou spolu 36 let ( ježiš, to je výkon ).
Nějak mi to došlo, jdu jim zavolat. 14 dní jsem se neozvala jsem hrozná dcera !!!
Upravil(a) Santala (5. 11. 2008 16:10)
Není tady
První M nosil a podváděl i s ním.
Tenhle nenosil - prý mu vadil, teď přes rok( ano, přesně od TEHDY ) ho nosí a všude- sám od sebe. Já si z něho dělám srandu, že ho má proto, aby mu připomněl jaký mu udělám ze života inferno, když ho u některý zase sundá...
Já také viděla fotky , jak vypadá prsten sundaný i s masem - někdo mi to poslal místo oblíbených vtípků mailem...
Nedávno jsem proto manžu přesvědčovala , ať si ho sundá aspoň občas v koupelně aby zjistil, jestli mu půjde přes kloub. No a ve výsledku je to , že jsem tam zapomněla svůj snubák a on mi ho s vyčítavými průpovídkami o lovení z odpadu přinesl.... Proto vím, že svůj prsten teď manža nosí tak nějak chtěně.
Sama pro sebe si chci myslet , že ho bere jako symbol. Možná, že je však jen vypočítavý a myslí si , že tím lépe demonstruje svoji " věrnost" svazku manželskému...
Není tady
majkafa napsal(a):
Btw - vlákno je jenom o nošení prstýnku naším mužem? Ne námi? Nebo naší ženou, pokud jsme muž?
Správná otázka - na to jsem zapomněl...
Není tady
BM ho nenosil, protože jsme ho rok po svatbě ztratili. On ho někam položil a já jsem ho asi vyluxovala avyhodila i s pytlíkem prachu z luxu. To jsme vydedukovali až časem, když jsme pátrali po tom, kam prstýnek přišel.
No a já jsem ho asi 10 let nosila, pak už ne, ale mám ho v krabičce s ostatním zlatem. Zlato nenosím, jen stříbro, nebo bych nosila bílý zlato. Tak až se budu zase vdávat tak chci snubák z bílýho zlata. A nosit ho budu. Jen je otázka, jestli by si mě někdo chtěl vzít.
Upravil(a) Modroočka (5. 11. 2008 16:32)
Není tady
Moji kolegove v me nynejsi praci nosi vsichni snubni prsteny. Jsem tim prekvapena, protoze v takovem procentu jsem jeste nikdy nevidela muze nosit snubni prsteny.
Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 17:01)
Můj BM snubák měl jen první den po svatbě. Zapomněl ho v práci na WC na umyvadle a i když mu ho někdo vrátil, tak už si ho nikdy nevzal. Ani nevím, kam ten jeho prstýnek přišel. Te´d jsem zjistila, že snubák nosí :-(
Můj táta ho nosil celý život, nikdy ho nesundával. Prstýnek pak byl celý onošený, rytí vybledlé, ale byl to jakýsi symbol. Měl ho 39 let.
Já jsem prstýnek nosila, protože jsem byla pyšná na to, že jsem vdaná paní a kromě toho se mi líbil. Pak jsem ztloustla a prstýnek jsem už nenavlékla. Ale mám ho pořád, občas ho nahmatám v krabičce, kde mám šperky a vždycky mě bodne u srdce. Možná bych si měla nechat předělat na jiný prstýnek, ale nemám odvahu.
Není tady
Muj BM ho nosil asi rok.Pak ho sundal,protoze mu vadil v praci.
Kdyz jsme se rozvadeli vzpomnela jsem si na jeho prstynek a ptala jsem se ho kde ho ma.On me rekl,ze ho,uz davno prodal.Potreboval na pivo.....
Není tady
Jo, Bm ho teď taky po svatbě nosí, ale lítost, že ho nenosil, když byl se mnou, to ve mně nevzbuzuje.
Chtěli jsme si k 15. výročí nadělit nové snubáky, ale nějak k tomu nedošlo, když už měl mrnění někam jinam, nač vyhazovat zbytečně peníze, že jo
Upravil(a) Modroočka (5. 11. 2008 16:54)
Není tady
Nosil, byl mu trochu větší, při opravě auta se prsten zachytil a manželovi rozthl prst i šlachu, šlacha zašitá šla do dlahy a zůstal na ní dodnes hrbol a od té doby nenosí.... je mi to úplně jedno, stejně mu moc neslušel
Není tady
Nenosí, prý mu vadí, jo a nenosil ani v prvním manželství
Není tady
Manža ho nosí Ale občas mu vadí.
Upravil(a) topazio (5. 11. 2008 17:07)
Není tady
Současný manžel ho nenosí, protože ho nenosím já. No, on se pořád musí opičit.
Ten bývalý ho myslím nosil, já tehdy snubák sundala v těhotenství a už nenosila. Prstýnky nemusím.
Není tady
Většinou nosí - ale je mu velkej... Já nosím když jsem bez mimina... Nejen snubní...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tak tedy nové vlákno na popud Kukačky
, nebo spíše taková anketka: Nosí ho, nebo ne?
Nosi a nikdy nesundava, myslim, ze tomu klade vetsi dulezitost nez kousek kovu zasluhuje. Ja na nijak nelpim
Není tady
Nosí už 26 let..jednou jsem ho už nechali rozšiřovat..tedy prsten:-))
Není tady
Nosí ho častěji než já:-)) já si na nákupy a doma ho neberu.On po něm šahá hned jak se probudí:-)
Není tady