Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 11. 2008 15:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Snubní prsten - nosí ho váš muž, nebo ne?

Tak tedy nové vlákno na popud Kukačky big_smile, nebo spíše taková anketka: Nosí ho, nebo ne?
A za sebe přidám všetečnou otázku: Pokud nenosí, jak vám to zdůvodnil?

Odpovím jako první: Vadí mi na ruce, nezvyk jsem si na něj big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#2 5. 11. 2008 15:56

majkafa
Host

Re: Snubní prsten - nosí ho váš muž, nebo ne?

Můj muž ho nosil 20 let. Když se zamiloval do slečny, sundal ho a dal do šuplíku. Neptala jsem se, proč ho sundal. Byla to jeho věc. Až dodatečně mi řekl důvod.

Takže teď o mně - já ho nosila stále. Sundala jsem ho asi 3 měsíce po odchodu mého BM. V tu chvíli jsem to dokázala, dříve ne. Cítila jsem se osvobozená, když jsem ho sundala.
Už bych se nechtěla vdávat. Když bych se i vdala - po 20-ti leté známosti, zřejmě bych už nenosila prstýnek.
Není to o prstýnku na ruce.

Upravil(a) majkafa (5. 11. 2008 16:10)

#3 5. 11. 2008 15:57

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Mikeš napsal(a):

Tak tedy nové vlákno na popud Kukačky big_smile, nebo spíše taková anketka: Nosí ho, nebo ne?

Vadí Ti prsten - nevadí Ti i žena?
Jenom mě to tak napadlo.

Není tady

#4 5. 11. 2008 15:57

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Odpovídám za svého otce. Měl jej prý první den sňatku. Pak už nikdy. Mámě to prý nevadilo. Jde o něco jiného než prsten na ruce.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#5 5. 11. 2008 16:03

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Můj ex ho nosil půl roku, pak ho málem na letní brigádě ztratil, odložil ho a už víc ho nenadal. Nevadilo mi to, hodně sportoval. Viděla jsem téměř urvaný prst díky snubnímu prstenu. A jako Panímáma Klubko jsem to neřešila.

Táta ho taky nikdy nenosil.
Švagr ho nenosí, ale nandavá si ho, pokud někam jede.
Přítel ho nenosí, nosíval, když jsme se poznali. Když jede na služebku, také ho mívá, zvlášť do zahraničí. Osobně si myslím, že ho nenosí jen v Praze.
Architekt ho nosil a nijak mu nevadil. Mě taky ne.

Beru snubní prstýnek u muže jako signál, nikoli jako mříž. To ví jen ten chlap, kam až se pustí.

Upravil(a) Kukačka (5. 11. 2008 16:04)

Není tady

#6 5. 11. 2008 16:08

majkafa
Host

Btw - vlákno je jenom o nošení prstýnku naším mužem? Ne námi? Nebo naší ženou, pokud jsme muž? smile

#7 5. 11. 2008 16:09

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Nosí ...pořád ... řekl mi jsem ženatej, nosím ho ... to je celý ...
Můj taťka ho nenosil nikdy co pamatuju, brácha taky ne... tchán prstýnek nosí pořád, švagr taky ...že by to bylo rodový ??? roll

Upravil(a) Amriana (5. 11. 2008 16:12)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#8 5. 11. 2008 16:09

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Můžu mluvit jen za tátu ( to zní blbě, co ? big_smile ), měl ho jen ve svatební den, pak byl uložen do krabičky, která se k tomuto účelu koupila už před svatbou a dneska tam jsou uloženy oba smile
Proč ho nemosí máma nevím..,ale jsou spolu 36 let ( ježiš, to je výkon ).
Nějak mi to došlo, jdu jim zavolat. 14 dní jsem se neozvala tongue jsem hrozná dcera !!! dumbom

Upravil(a) Santala (5. 11. 2008 16:10)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#9 5. 11. 2008 16:15

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

První M nosil a podváděl i s ním.
Tenhle nenosil - prý mu vadil, teď přes rok( ano, přesně od TEHDY dumbom )  ho  nosí a všude- sám od sebe. Já si z něho dělám srandu, že ho má proto, aby mu připomněl jaký mu udělám ze života inferno, když  ho u některý  zase sundá... loltongue

Já také viděla  fotky , jak vypadá  prsten sundaný i s masem - někdo mi to poslal místo oblíbených vtípků mailem...

Nedávno jsem proto  manžu  přesvědčovala , ať si ho  sundá aspoň občas v koupelně  aby zjistil, jestli mu půjde přes kloub. No a ve výsledku  je to , že jsem tam zapomněla svůj snubák a on mi ho s vyčítavými průpovídkami o lovení z odpadu přinesl.... Proto vím, že  svůj prsten teď manža nosí tak nějak chtěně. 

Sama pro sebe si chci myslet , že  ho bere jako symbol. Možná, že  je  však jen  vypočítavý a myslí si , že tím lépe demonstruje svoji " věrnost"  svazku manželskému... usch

Není tady

#10 5. 11. 2008 16:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Btw - vlákno je jenom o nošení prstýnku naším mužem? Ne námi? Nebo naší ženou, pokud jsme muž? smile

Správná otázka - na to jsem zapomněl... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#11 5. 11. 2008 16:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

BM ho nenosil, protože jsme ho rok po svatbě ztratili. On ho někam položil a já jsem ho asi vyluxovala avyhodila i s pytlíkem prachu z luxu. To jsme vydedukovali až časem, když jsme pátrali po tom, kam prstýnek přišel.

No a já jsem ho asi 10 let nosila, pak už ne, ale mám ho v krabičce s ostatním zlatem. Zlato nenosím, jen stříbro, nebo bych nosila bílý zlato. Tak až se budu zase vdávat lollollol tak chci snubák z bílýho zlata. A nosit ho budu. Jen je otázka, jestli by si mě někdo chtěl vzít. godlikegodlikegodlike

Upravil(a) Modroočka (5. 11. 2008 16:32)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#12 5. 11. 2008 16:29

Olympia
Host

Moji kolegove v me nynejsi praci nosi vsichni snubni prsteny. Jsem tim prekvapena, protoze v takovem procentu jsem jeste nikdy nevidela muze nosit snubni prsteny.

Upravil(a) Olympia (14. 4. 2010 17:01)

#13 5. 11. 2008 16:37

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Můj BM snubák měl jen první den po svatbě. Zapomněl ho v práci na WC na umyvadle a i když mu ho někdo vrátil, tak už si ho nikdy nevzal. Ani nevím, kam ten jeho prstýnek přišel. Te´d jsem zjistila, že snubák nosí :-(
Můj táta ho nosil celý život, nikdy ho nesundával. Prstýnek pak byl celý onošený, rytí vybledlé, ale byl to jakýsi symbol. Měl ho 39 let.
Já jsem prstýnek nosila, protože jsem byla pyšná na to, že jsem vdaná paní a kromě toho se mi líbil. Pak jsem ztloustla a prstýnek jsem už nenavlékla. Ale mám ho pořád, občas ho nahmatám v krabičce, kde mám šperky a vždycky mě bodne u srdce. Možná bych si měla nechat předělat na jiný prstýnek, ale nemám odvahu.

Není tady

#14 5. 11. 2008 16:39

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Muj BM ho nosil asi rok.Pak ho sundal,protoze mu vadil v praci.
Kdyz jsme se rozvadeli vzpomnela jsem si na jeho prstynek a ptala jsem se ho kde ho ma.On me rekl,ze ho,uz davno prodal.Potreboval na pivo.....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#15 5. 11. 2008 16:39

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nenosí. Byla jsem na to upozorněna dopředu, že mu prstýnky na ruce vadí a proto ho nosit nebude. Upřímně, je mi to nějak jedno.

Není tady

#16 5. 11. 2008 16:53

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, Bm ho teď taky po svatbě nosí, ale lítost, že ho nenosil, když byl se mnou, to ve mně nevzbuzuje.
Chtěli jsme si k 15. výročí nadělit nové snubáky, ale nějak k tomu nedošlo, když už měl mrnění někam jinam, nač vyhazovat zbytečně peníze, že jo tummenupp tummenupp tummenupp

Upravil(a) Modroočka (5. 11. 2008 16:54)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#17 5. 11. 2008 17:01

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nosil, byl mu trochu větší, při opravě auta se prsten zachytil a manželovi rozthl prst i šlachu, šlacha zašitá šla do dlahy a zůstal na ní dodnes hrbol a od té doby nenosí.... je mi to úplně jedno, stejně mu moc neslušel

Strach je malá smrt...

Není tady

#18 5. 11. 2008 17:05

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Nenosí, prý mu vadí, jo a nenosil ani v prvním manželství big_smile

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#19 5. 11. 2008 17:07

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Manža ho nosí smile Ale občas mu vadí.

Upravil(a) topazio (5. 11. 2008 17:07)

Není tady

#20 5. 11. 2008 17:07

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Já ani můj manžel,23 let spolu,jsme je nenosili nikdy.

Není tady

#21 5. 11. 2008 17:22

Evice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Západ

Současný manžel ho nenosí, protože ho nenosím já. roll No, on se pořád musí opičit. dumbom

Ten bývalý ho myslím nosil, já tehdy snubák sundala v těhotenství a už nenosila. Prstýnky nemusím.

Není tady

#22 5. 11. 2008 17:38

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Většinou nosí - ale je mu velkej... smile Já nosím když jsem bez mimina... Nejen snubní...smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#23 5. 11. 2008 18:18

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Nosi a nikdy nesundava, myslim, ze  tomu klade vetsi dulezitost nez  kousek kovu zasluhuje. Ja na nijak nelpim

Není tady

#24 5. 11. 2008 18:48

erace
♥♥♥♥---

Nosí už 26 let..jednou jsem ho už nechali rozšiřovat..tedy prsten:-))

Není tady

#25 5. 11. 2008 19:01

Bublina
♥♥♥♥♥--

Nosí ho častěji než já:-)) já si na nákupy a doma ho neberu.On po něm šahá hned jak se probudí:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí