29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo a Vánoční večírek je společnej pro celou budovu, takže když to nezvládnu do té doby, tak tam je to tutovka
Není tady
Má kočku, super. Další společné téma. Ty máš psa, ne?
Takže hned můžeš reagovat na večírku, že máš ráda měkké a hebké věci a jen tak mu jakoby náhodou přejet po ruce....
No kurňa, mi neříkej, že to nevyjde!
Není tady
kočka a pes, to bude mela
Není tady
KALIK napsal(a):
kočka a pes, to bude mela
Není tady
Hele, ještě mě napadlo. Když má tu kočku. Není někde blízko tebe nějaká výstava koček? Kup dva lístky a jeden mu dej, že jsi se dozvěděla, že je milovník zvířat a ty nemáš s kým jít.
Není tady
Santalo..ty mě bavíš
..tak hodně štěstí na lovu
Není tady
Spina napsal(a):
Santalo..ty mě bavíš
..tak hodně štěstí na lovu![]()
Děkuju
jak se ti vede ?
Rozum nebo Cit ?
Není tady
...cit
mám a jsem v poho
Není tady
Spina napsal(a):
...cit
máma jsem v poho
To je dobře !
Gratuluju k dobré volbě
Není tady
ja bych ho jen tak mimochodem o pomoc na chodbe nezadala, zvlaste kdyz se neznate . Nadhodila bych neco ve smyslu "jak se v tech pocitacich muze vubec vyznat? ja jsem tam ted dala vetsi pamet, ale uz jsem ho nerozjela. dneska po praci se na to jeste musim podivat. nevite pripadne o nejake firme, ktera by to pc zprovoznila?" akorat me napada, co kdyz rekne, at ho opravi a tobe pc funguje?
Není tady
Santala napsal(a):
Jo a Vánoční večírek je společnej pro celou budovu, takže když to nezvládnu do té doby, tak tam je to tutovka
jen ho prosím tě nevyděs
Není tady
Klubko napsal(a):
Hele, ještě mě napadlo. Když má tu kočku. Není někde blízko tebe nějaká výstava koček? Kup dva lístky a jeden mu dej, že jsi se dozvěděla, že je milovník zvířat a ty nemáš s kým jít.
Klubí, co to nechat taky trochu na něm ? Nemusí ho lovit jako chlap
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Santala napsal(a):
jen ho prosím tě nevyděs
Pavli a nebylo by trefnější napsat jen SI ho nevyděs ???
Není tady
Není tady
Santala napsal(a):
Líbí se mi jeden kolega v práci.
Vůbec netuším, jestli je svobodnej, zadanej..atd..
Nevim o něm nic.
Ale málokdy se mi stane, že by na mě chlap takhle zapůsobil.
Tak nevím, mám si nejdřív někde něco zjišťovat ?
Nebo ho rovnou někam pozvat ?
Jestě nikdy jsem žádnýho na rande nezvala.![]()
Holky, potřebuju radu.
Nechce se mi fádní " Nepůjdeš semnou na kafe "
Máte nápad ?
Já bych tedy chlapa na kafe nezvala, ale každý je jiný. Pokud se líbíš i ty jemu, udělá to sám, pokud ne, možná využije toho, že se mu nabízíš, ale to může být všechno.
Není tady
Tak jsme spolu jeli včera autobusem
5 zastávek všechno fajn, až na to, že se k nám přifařila další kolegyně a nezavřela pusu
Není tady
Santala napsal(a):
Tak jsme spolu jeli včera autobusem
![]()
5 zastávek všechno fajn, až na to, že se k nám přifařila další kolegyně a nezavřela pusu
- Popiš přesně, co se těch 5 zastávek dělo "fajn". Co ti řekl a co jsi řekla ty jemu? Kočky, psi...myšičky..
- kolegyně je OK. Aspon chlápek ocení tvůj střídmý projev.
Není tady
mashanka napsal(a):
Já bych tedy chlapa na kafe nezvala, ale každý je jiný. Pokud se líbíš i ty jemu, udělá to sám, pokud ne, možná využije toho, že se mu nabízíš, ale to může být všechno.
A na to jsi přišla jak? to nemusí být vůbec pravda!
Tak má přítelkyni
takže to balím a tímto uzavírám toto vlákno
Není tady
Počkej, přítel není žádná překážka, že
Není tady
KALIK napsal(a):
Počkej, přítel není žádná překážka, že
ale, on má přítelkyni
Není tady
Verunka napsal(a):
Santal..nevzdávej to.. co ty víš jak to mezi nima je. Aby si ještě nebyla překvapena, bud s ním kamarádka a kdo ví třeba se to vyvrbí k tvému prospěchu.
jj,to mám v plánu.
Ale z mojí iniciativy po něm vyjíždět nebudu
Upravil(a) Santala (10. 11. 2008 12:54)
Není tady