29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nezoufej. Za odmítnutého idiota byl v životě určitě každý. Ne každý to však přizná.
Ale já tvrdím, že je lepší udělat i blbý pokus, než žádný a jen vzdychat v koutě, jako to poupě. I když to by ženy měly. Akorát by se asi občas nedočkaly
Na čekání v koutě nemám věk
A nebyl by první kdo měl poslal k šípkům
Musíš opatrně, nejlíp tak, aby si on myslel, že balí Tebe.
Není tady
já jednou poslala takový záhadný vzkaz spolu s lístky do divadla manželovi, jenže jeho sekretářka to někde zajetelila a musela jsem to začít shánět...bylo pak po legraci...psala jsem to jménem Společnosti za šťastnější muže - jako že příjemná dáma má za úkol se postarat o tohoto jí přiděleného pána, ale v divadle už pán musí přijít na to, která dáma to je , lístek byl v obálce jen jeden. Po skončení divadla že už záleží jen na pánovi, jak stráví večer a jak se o dámu postará on - večeře, sklenka, další čas...
Není tady
Tak to jeden můj známý kdysi sbalil v tramvaji jednu slečnu na větu: Slečno, nechtěla byste mít se mnou jedno lidské mládě? Provádím ihned, reklamace do tří dnů ..... Šla s ním na rande ... prý ještě nepotkala někoho tak drzého .....
Není tady
Kukačka napsal(a):
já jednou poslala takový záhadný vzkaz spolu s lístky do divadla manželovi, jenže jeho sekretářka to někde zajetelila a musela jsem to začít shánět...bylo pak po legraci...psala jsem to jménem Společnosti za šťastnější muže - jako že příjemná dáma má za úkol se postarat o tohoto jí přiděleného pána, ale v divadle už pán musí přijít na to, která dáma to je , lístek byl v obálce jen jeden. Po skončení divadla že už záleží jen na pánovi, jak stráví večer a jak se o dámu postará on - večeře, sklenka, další čas...
Kukačko, to je hezký
Není tady
San, mmch, vaše firma je asi větší, viď, když máte IT pro každou divizi...
Takže, pokud by to vyšlo (a pak třeba nevyšlo) - nevadilo by ti to třeba nějak v práci?
Není tady
Jessika napsal(a):
San je třeba vojačka z povolání, a taková divize v armádě, to už je pěkná porce lidiček...
Není tady
San je mi velice sympatická a tudíž nemůže být vojačka z povolání...
Není tady
Nicolas napsal(a):
PS3: pro IT - nefunguje mi klikani myškou. Nepodíval byste se mi na ni?
... včera jsem klikala celý den a noc a pořád nic. Nemůžete mi s tím dnes kolem osmé u mě doma pomoci?
Není tady
vy s tím furt naděláte, co tak rovnou:
KALIK napsal(a):
Nepodíval byste se mi na ni?
Není tady
Santalo, já ti řeknu z praxe, že mým úkolem je v novém budoucím domě obstarat otopný systém, a to ti povím, to je smršť. Obtěžuju všechny chlapy v okolí a je pravda, že když chceš poradit, tak to udělají moc rádi a ochotně, i když vědí prd. Pro mě je to strašná otrava, ale pokud to já nevyřeším, budeme stát a ani nedokončíme projekt, a tak se tomu věnuju...Já mám tolik nabídek, jako v životě nikdy, a to chci z nich vytáhnout jen zkušenosti s tepelným čerpadlem, má-li zkušenost, pístový versus scroll kompresor a jestli jít do tč Aqualey a kterou firmu by upřednostnili....
Můžu ti říct, i ti, kteří nevědí ani o čem je řeč, to zjišťují a posílají mně informace, odkazy a novinky mi chtějí sdělit.u kafe.....atd. a pomoci mi!
Z toho plyne.., zeptej se ho na výše uvedené a řekni mu, že už jsi použila všechny chlapy v okolí, a že on je poslední možnost. Když nebude okamžitě vstřícný, tak to vždy lehce uhraješ do autu - "no vídím, že budu topit asi termoforem....." Já už otázky nepromýšlím, nespekuluju, normálně natvrdo - čím doma topíte?
Ale to asi proto,
, že je fakt nechci!
Není tady
Santala napsal(a):
Líbí se mi jeden kolega v práci.
Vůbec netuším, jestli je svobodnej, zadanej..atd..
Nevim o něm nic.
Ale málokdy se mi stane, že by na mě chlap takhle zapůsobil.
Tak nevím, mám si nejdřív někde něco zjišťovat ?
Nebo ho rovnou někam pozvat ?
Jestě nikdy jsem žádnýho na rande nezvala.![]()
Holky, potřebuju radu.
Nechce se mi fádní " Nepůjdeš semnou na kafe "
Máte nápad ?
No nezvy ho, počkej si až tě pozve on... A jak to mezi sebou máte? Pokukujete po sobě?
Není tady
Michelll napsal(a):
Santala napsal(a):
Líbí se mi jeden kolega v práci.
Vůbec netuším, jestli je svobodnej, zadanej..atd..
Nevim o něm nic.
Ale málokdy se mi stane, že by na mě chlap takhle zapůsobil.
Tak nevím, mám si nejdřív někde něco zjišťovat ?
Nebo ho rovnou někam pozvat ?
Jestě nikdy jsem žádnýho na rande nezvala.![]()
Holky, potřebuju radu.
Nechce se mi fádní " Nepůjdeš semnou na kafe "
Máte nápad ?No nezvy ho, počkej si až tě pozve on... A jak to mezi sebou máte? Pokukujete po sobě?
Sedávej panenko v koutě, aby Tě nikdo nenašel ?
Není tady
teda San, ty jsi prd detektiv, kdyby se líbil mě, znala bych už i jeho číslo bot
Není tady
Bety napsal(a):
vy s tím furt naděláte, co tak rovnou:
KALIK napsal(a):
Nepodíval byste se mi na ni?
Není tady
Michelll napsal(a):
No nezvy ho, počkej si až tě pozve on...
Aby se holka vůbec dočkala
Není tady
TAk coooooo? Jsem napnutá jako Orbitka, Santi?
Není tady
Jessika napsal(a):
Takže, pokud by to vyšlo (a pak třeba nevyšlo) - nevadilo by ti to třeba nějak v práci?
Ne, nemáme spolu nic společného Pracuje tady už 2 roky a všimla jsem si ho, až teď
Není tady
Jessika napsal(a):
San je mi velice sympatická a tudíž nemůže být vojačka z povolání...
Nejsem a s armádou nemám nic společného
Ikdyž chlap v uniformě...
Upravil(a) Santala (6. 11. 2008 11:19)
Není tady
Santalo, ptáme se na vývoj akce. Ne na historii, navíc, která říká, že nic :-)
Není tady
Wiki napsal(a):
Santalo, já ti řeknu z praxe, že mým úkolem je v novém budoucím domě obstarat otopný systém, a to ti povím, to je smršť. Obtěžuju všechny chlapy v okolí a je pravda, že když chceš poradit, tak to udělají moc rádi a ochotně, i když vědí prd. Pro mě je to strašná otrava, ale pokud to já nevyřeším, budeme stát a ani nedokončíme projekt, a tak se tomu věnuju...Já mám tolik nabídek, jako v životě nikdy, a to chci z nich vytáhnout jen zkušenosti s tepelným čerpadlem, má-li zkušenost, pístový versus scroll kompresor a jestli jít do tč Aqualey a kterou firmu by upřednostnili....
Můžu ti říct, i ti, kteří nevědí ani o čem je řeč, to zjišťují a posílají mně informace, odkazy a novinky mi chtějí sdělit.u kafe.....atd. a pomoci mi!
Z toho plyne.., zeptej se ho na výše uvedené a řekni mu, že už jsi použila všechny chlapy v okolí, a že on je poslední možnost. Když nebude okamžitě vstřícný, tak to vždy lehce uhraješ do autu - "no vídím, že budu topit asi termoforem....." Já už otázky nepromýšlím, nespekuluju, normálně natvrdo - čím doma topíte?
Ale to asi proto,
, že je fakt nechci!
Wiki, slibuju, že dojde i na tenhle dotaz a kdyžtak ti ho tam pošlu
Není tady
Nicolas napsal(a):
Santalo, ptáme se na vývoj akce. Ne na historii, navíc, která říká, že nic :-)
Reaguju postupně
Jinak, jsem zjistila:
Je mu 28 , je svobodnej, bydlí kousek odemne jo a má kočku
( čtyřnohou ) - to vše od jeho kolegy, se kterým jsem včera jela z práce autobusem
.
Není tady
Taky jsem si od našich IT nechala nainstalovat interní komunikátor a našla jsem si ho v seznamu
Takže teď už stačí jen vymyslet, co mu napíšu
Není tady