29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
přesně ta Santalo jsi fajn baba - přitáhneš si fajn chlapa
Není tady
Santala napsal(a):
ona ho miluju
Nadherna slovna hricka
Upravil(a) Oxi (20. 1. 2009 13:20)
Není tady
já to dítě vidím spíš jako komplikaci v tom vztahu, ale podle toho, co tady čtu, je velice dobře, že to mezi Vámi dvěma nevyšlo. A Ty máš navíc
Není tady
Oxi napsal(a):
Santala napsal(a):
ona ho miluju
Nadherna slovna hricka
Pěkný Taky jsem si všimla
jsem trubka, co rychleji píše, než myslí
Upravil(a) Santala (20. 1. 2009 13:25)
Není tady
Tiffany napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Tiffany napsal(a):
ale no tak, nepodceňuj ženské plemeno...
Tif, a proč tak podceňovat mužské
Protože mají mozek mezi nohama ???
![]()
![]()
víš, asi takhle - jak říkají mí kamarádi: - to je dobrá výmluva, která se nám vždycky hodí....
je to přece od přírody dané
.... pravda je to, že prostě chceš, nač se omezovat, když si můžu užít....ale kdyby šlo opravdu do tuhého a mělo se jim podělat něco o co stojí, tak neboj, umí i ten správný mozek zapojit...
(ten konec - taky jejich slova
)
Upravil(a) Račice dračice (20. 1. 2009 13:32)
Není tady
Tiffany napsal(a):
Tif, a proč tak podceňovat mužskéProtože mají mozek mezi nohama ???
![]()
![]()
víš, asi takhle - jak říkají mí kamarádi: - to je dobrá výmluva, která se nám vždycky hodí....
.... pravda je to, že prostě chceš, nač se omezovat, když si můžu užít....ale kdyby šlo opravdu do tuhého a mělo se jim podělat něco o co stojí, tak neboj, umí i ten správný mozek zapojit...
)
Není tady
Tiffany napsal(a):
Tif, a proč tak podceňovat mužské
Protože mají mozek mezi nohama ???
![]()
![]()
)
Koukám, že Oxi mě už předběhl.
Není tady
i mě
Není tady
Tiffany, tak když s tím souhlasíš, pak nechápu některé Tvé předešlé příspěvky se mi pak nějak vylučujou...
Upravil(a) Račice dračice (20. 1. 2009 13:52)
Není tady
chtěla jsem vložit obrázek ale nende to
Upravil(a) Asha (20. 1. 2009 13:56)
Není tady
Tiffany, tak když s tím souhlasíš, pak nechápu některé Tvé předešlé příspěvky
se mi pak nějak vylučujou...
Kde přesně?
(to, že ženská může chlapa podvést nevylučuje tvé předchozí shrnutí)
Není tady
Tiffany napsal(a):
Kde přesně?
(to, že ženská může chlapa podvést nevylučuje tvé předchozí shrnutí)
jasně, že nevylučuje, o tom jsem nepsala......myslela jsem tu neplánovanou soulož, nebo to alkoholové opojení, ztrátu mozku, který se přelil do spodních partií........ prostě, podle mého to tak není, měl možnost zasunout a nic rozumově mu v tom nebránilo.... (nebylo totiž co si pokazit....
) Takže bych to těhotenství asi moc nesváděla pouze na jeho přítelkyni
) prostě se mi nezdá ta spekulace, že by se rychle pokusila otěhotnět....a on je v tom chudák nevinně...asi tak...
Upravil(a) Račice dračice (20. 1. 2009 14:21)
Není tady
Tiffany napsal(a):
Kde přesně?
(to, že ženská může chlapa podvést nevylučuje tvé předchozí shrnutí)jasně, že nevylučuje, o tom jsem nepsala......myslela jsem tu neplánovanou soulož, nebo to alkoholové opojení, ztrátu mozku, který se přelil do spodních partií........
prostě, podle mého to tak není, měl možnost zasunout a nic rozumově mu v tom nebránilo.... (nebylo totiž co si pokazit....
) Takže bych to asi moc nesváděla pouze na jeho přítelkyni
)
No...já to maličko rozvedu, i když je mi jasný, že začínáme slovíčkařit. To alkohol. opojení bych zrovna brala jako to, že ho prostě podvedla. ( samozřejmě můžeme dál rozvádět to, jak moc by ho opila, aby ještě mohl atd.) A pokud byl střízlivý, tak ano, měl možnost zasunout, rozumově mu v tom nebránilo a jak píšeš ve svém posledním odstavci, že pokud o něco opravdu stojí, tak to nepodělají, ted mi Santala promine, ale viditelně tady v téhle situaci mladý muž až tak nevěděl co vlastně chce, protože jinak by s ní nespal.
p.s. má původní spekulace se týkala právě alkoholu a podvodu s ha, nic víc.
Upravil(a) Tiffany (20. 1. 2009 14:37)
Není tady
alkohol a jiné drogy nejsou omluvou. Tak ať nechlastá, když se pak neovládá.
Není tady
KALIK napsal(a):
Není tady
KALIK napsal(a):
asi tak ale pochybuji, že to bylo z nějakého neovládání se pod tíhou čehokoliv..... Tif, já nechci slovíčkařit, alkohol sice trhá zábrany, ale dokud vím, co dělám a pamatuji si to, je to jen na mém vlastním rozhodnutí co udělám, to se na mě nezlob
Asi soudím podle sebe.... ok, někdy jsem se na alkohol vymluvila, ale řekněme si pravdu...že to byla jen a zas výmluva.... která se mi prostě jen hodila (jejda žensé nemusí být tak odlišné od chlapů zjišťuji
)
ale souhlas, že nevěděl, co chce.... a ještě se to snažil přehodit na holky, aby to rozhodly za něj....
San, možná,že je urč. vlastnostmi báječnej chlap, ale "navážno" bych s ním chodit teda nechtěla asi ani náhodou....přijde lepší...
Upravil(a) Račice dračice (20. 1. 2009 14:37)
Není tady
KALIK napsal(a):
asi tak
ale pochybuji, že to bylo z nějakého neovládání se pod tíhou čehokoliv..... Tif, já nechci slovíčkařit, alkohol sice trhá zábrany, ale dokud vím, co dělám a pamatuji si to, je to jen na mém vlastním rozhodnutí co udělám, to se na mě nezlob
Asi soudím podle sebe.... ok, někdy jsem se na alkohol vymluvila, ale řekněme si pravdu...že to byla jen a zas výmluva.... která se mi prostě jen hodila (jejda žensé nemusí být tak odlišné od chlapů zjišťuji
)
ale souhlas, že nevěděl, co chce.... a ještě se to snažil přehodit na holky, aby to rozhodly za něj....
San, možná,že je urč. vlastnostmi báječnej chlap, ale "navážno" bych s ním chodit teda nechtěla asi ani náhodou....přijde lepší...
No jo no, s tim alkoholem je to opravdu složitější, na každýho působí jinak (jenom pro upřesnění, nikdy jsem nepsala, že by si to neměl pamatovat). Právě jak píšeš, alkohol trhá zábrany a ono to rozhodování pak asi neni takový jako za střízliva...
. Tohle je věc hrozně individuální, ale znám jednoho, co se napije a pak vyvádí, no jéje...
Tak už toho necháme, tohle by bylo fakt do nekonečna, musim jít nakoupit .
Není tady
Ok Tiff necháme toho, ikdyž v otázce alkoholu se asi neshodnem
Není tady
Upravil(a) hrosanek (20. 1. 2009 14:54)
KALIK napsal(a):
asi tak
ale pochybuji, že to bylo z nějakého neovládání se pod tíhou čehokoliv..... Tif, já nechci slovíčkařit, alkohol sice trhá zábrany, ale dokud vím, co dělám a pamatuji si to, je to jen na mém vlastním rozhodnutí co udělám, to se na mě nezlob
)
No, když to vezmu podle sebe, tak já jsem se tak dlouho ( cca 5 měsíců) rozhodovala mezi přítelem a milencem, až mě přítel vykopnul z právě dostavenýho baráku.
Takže, jestliže on po našich dvou schůzkách neletěl za mnou a nepálil mosty, tak já to vcelku chápu.
Jsme hold poseroutky a bojíme se ztráty jistot a riskovat.
Netvrdím, že je dobře tak,nebo tak - ale chápu to.
Takže pro tuto drobnou " charakterovou vadu "bych ho nezatracovala
Ono, když někdo pálí mosty po jednom rande, tak je svým způsobem taky podezřelej a druhej extrém ( rozhoduje se roky) je taky na houby.
Jooo, láska je věc složitá
Jinak, Ráčku i tak doufám, že přijde lepší !
Upravil(a) Santala (20. 1. 2009 15:13)
Není tady
Santala napsal(a):
KALIK napsal(a):
asi tak
)
San, možná,že je urč. vlastnostmi báječnej chlap, ale "navážno" bych s ním chodit teda nechtěla asi ani náhodou....přijde lepší...No, když to vezmu podle sebe, tak já jsem se tak dlouho ( cca 5 měsíců) rozhodovala mezi přítelem a milencem, až mě přítel vykopnul z právě dostavenýho baráku.
Takže, jestliže on po našich dvou schůzkách neletěl za mnou a nepálil mosty, tak já to vcelku chápu.
Jsme hold poseroutky a bojíme se ztráty jistot a riskovat.
Netvrdím, že je dobře tak,nebo tak - ale chápu to.
Takže pro tuto drobnou " charakterovou vadu "bych ho nezatracovala![]()
Ono, když někdo pálí mosty po jednom rande, tak je svým způsobem taky podezřeleja druhej extrém ( rozhoduje se roky) je taky na houby.
Jooo, láska je věc složitá
Jinak, Ráčku i tak doufám, že přijde lepší !
No, San, kdyby pálil mosty po 2 randatech, taky bych to neviděla moc dobře....
Ale, mně vadil ten fakt, že ještě nevěděl, co udělá, měl v tom zmatek a v tom zmatku, přehodil své pochyby na svou přítelkyni s tím, že se zamiloval jinde..... a to mi přišlo jako tááák - holky já nevím, co dělat, bylo by nejlepší, abyste to vyřešily za mě.... a navíc do toho chtěl zatáhnout i tebe....tož tak
Není tady