29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Santala napsal(a):
To myslíš jako dvojsmysl![]()
![]()
![]()
Ne, jako jednosmysl - že Ti má přijít spravit počítač.
Jak jinak to lze pochopit?jako pozvánka do postele ?
![]()
Omlouvám se, Marti-mám nemožný asociace
Tý jo... tak to je to s Tebou špatný... takhle nadržená
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kukačka napsal(a):
I chlap má radost, když mu někdo pochválí košili
I chlap má radost, když se na něj někdo usměje
Mikeši - založ to vlákno!I chlap má radost, když mu občas nějaká žena dá
Fakt mám, Kuki?
Mikeši, chyba - já chci, aby dal on mě
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Santala napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Ne, jako jednosmysl - že Ti má přijít spravit počítač.
Jak jinak to lze pochopit?jako pozvánka do postele ?
![]()
Omlouvám se, Marti-mám nemožný asociace
Tý jo... tak to je to s Tebou špatný... takhle nadržená
tak to má dobrý. Santala i ten IT chlápek :-)
Bude ji opravovat počítač skoro pořád :-)
Není tady
No snad nejsou u Vás Santi It takový suchaři jako u nás
Tam by se o té teplákovce dalo mluvit, jak psal Nicolas. Ty zajímá jen RAm, dam, pam atd.
Ale třeba je to vyjímka a je normální.
Normálně, přijít k němu a řekni " slyšela jsem na vás samou chválu. Prý jste nejlepší IT tady ve firmě. A já dávám přednost jen těm nejlepší, co se týká správy mého pracovního prostředí a i mé samé"
A je vymalováno...
Není tady
Santalo, tak až ho příště potkáš, řekni mu - to máme na sebe štěstí. Až odpoví - je fuck, co, řekni, dnes jsem už unavená z práce, mám takovou chuť na kafe.
On SAMOZŘEJMĚ řekne, zrovna jsem měl taky chuť dát si kafe, zajdete na něj se mnou?
No, A JE TO.
Šmarjá, s tím naděláte.
Samé dotazníky, body, parfémy. Btw, můžeš začít i tím parfémém a pak dtto - jsem už unavená z práce ...
Klubko napsal(a):
No snad nejsou u Vás Santi It takový suchaři jako u nás
![]()
Tam by se o té teplákovce dalo mluvit, jak psal Nicolas. Ty zajímá jen RAm, dam, pam atd.
Ale třeba je to vyjímka a je normální.
Normálně, přijít k němu a řekni " slyšela jsem na vás samou chválu. Prý jste nejlepší IT tady ve firmě. A já dávám přednost jen těm nejlepší, co se týká správy mého pracovního prostředí a i mé samé"
A je vymalováno...
Ty někomu maluj, že nejsi koketa. Mohla bys to vyučovat! :-)
Není tady
Nicoalsi, já neumím takové to mhouření očí, vrtění zadkem. To myslím. Buď Jsem totálně stáhlá v rohu a neřeším to a když něco chci, tak jdu rovnou. Nemá cenu být něco mezi
Není tady
Mám další info
Je svobodnej
Není tady
Klubko, správně. To tvé funguje. Mám to vyzkoušené.
Bomba!
A zadadnej I když jak říká kámoška : odstavit staré kolo, není někdy až takový problém,..."
Není tady
majkafa napsal(a):
Santala, udělej to tak, aby na to kafe pozval on tebe. Aby si myslel, že to byl jeho úžasný nápad.
My ženy vždy něco vymyslíme.
I za ženu, která zrovna teď nic nevymyslí (ale to je jen dočasná indispozice, i Santala by něco vymyslela sama. Určitě, časem, je to liška podšitá)
Není tady
SVOBODNEJ
Hledám společný body..
Výtah
kantýna
interní podatelna..
Mohla bych mu něco poslat interní poštou..
No, ještě popřemýšlím
Jo a ten vánoční večírek - prej tam bude jejich divize taky
Není tady
Santi,nebo řekni:
Víte mám problémy se svým intimním hardware už delší dobu, připadáte mi jako vhodný záložní hardisk. Můžeme to dnes večer otestovat" ?
Není tady
Ježiš, výtah. Bingoooo. Zasekává se vám často?
Není tady
Nicolas napsal(a):
Mikeš napsal(a):
I chlap má radost, když mu občas nějaká žena dá
asi tak
Viď, Nicku? Že nás i taková maličkost dokáže potěšit?
Upravil(a) Mikeš (5. 11. 2008 15:50)
Není tady
Klubko napsal(a):
Santi,nebo řekni:
Víte mám problémy se svým intimním hardware už delší dobu, připadáte mi jako vhodný záložní hardisk. Můžeme to dnes večer otestovat" ?
To není blbý
Což o to, napadá mě i silnější kalibr ( další ranní jízda výtahem, by mohla být o něco delší ,ale mám starch,abych si ho nevyplašila
Působí trochu plaše ( narozdíl odemne )
Není tady
Santala napsal(a):
Klubko napsal(a):
Santi,nebo řekni:
Víte mám problémy se svým intimním hardware už delší dobu, připadáte mi jako vhodný záložní hardisk. Můžeme to dnes večer otestovat" ?To není blbý
![]()
Což o to, napadá mě i silnější kalibr ( další ranní jízda výtahem, by mohla být o něco delší,ale mám starch,abych si ho nevyplašila
Působí trochu plaše ( narozdíl odemne )
Abys ho nevystrašila :-)
Já jsem si svého IT taky ulovila sama... ale na jednom kurzu, kdy jsme se viděli už asi potřetí (a nic), jsem zjistila, že přišel někdo známý, a rovnou jsem se mu vrhla kolem krku - doslova, to jsou kurzy kde se objímá každý s každým, takže to tak blbý nebylo... no ale trochu se vylekal taky... Ale vydržel to :-)
A doma máme mateřskou školku počítačů... :-)
Není tady
Plachý, jsou pak ti nejlepší
Dělám si legraci. Zvolni.
Ty záhadné zprávy ( s inteligentním erotickým podtextem) nejsou blbé. Bude zvědavý, kdo to píše, to je jasný. Ale pak se včas zjevit.
Asi bych ještě chvíli počkala, než ho znásilníš ve výtahu díky podvazkům a sukni na ostro. Bacha,co když je kardiak
A díky za tohle vlákno. Já dnes měla blbou náladu. Hned se zvedla
Není tady
Klubko napsal(a):
Plachý, jsou pak ti nejlepší
Dělám si legraci. Zvolni.
Ty záhadné zprávy ( s inteligentním erotickým podtextem) nejsou blbé. Bude zvědavý, kdo to píše, to je jasný. Ale pak se včas zjevit.
Asi bych ještě chvíli počkala, než ho znásilníš ve výtahu díky podvazkům a sukni na ostro. Bacha,co když je kardiak
A díky za tohle vlákno. Já dnes měla blbou náladu. Hned se zvedla
není zač
No, kardiak snad není a myslím, že je i mladší než já - no, já byla vždycky na ty zajíčky
Nic neriskuju, maximálně mě pošle do háje,no
Není tady
Nezoufej. Za odmítnutého idiota byl v životě určitě každý. Ne každý to však přizná.
Ale já tvrdím, že je lepší udělat i blbý pokus, než žádný a jen vzdychat v koutě, jako to poupě. I když to by ženy měly. Akorát by se asi občas nedočkaly
Není tady
Klubko napsal(a):
Nezoufej. Za odmítnutého idiota byl v životě určitě každý. Ne každý to však přizná.
Ale já tvrdím, že je lepší udělat i blbý pokus, než žádný a jen vzdychat v koutě, jako to poupě. I když to by ženy měly. Akorát by se asi občas nedočkaly
Na čekání v koutě nemám věk ( čas )
A nebyl by první kdo měl poslal k šípkům
Upravil(a) Santala (5. 11. 2008 15:58)
Není tady