29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiffany napsal(a):
Klubko napsal(a):
Můžu mít dotaz na dámy? Jakou šanci má vztah upěvňovaný "náhodným " těhotenstvím?
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....Já bych řekla nic moc
.
Tak když spolu spí - oba - a nechrání se - tak asi jsou pak oba stejně překvapení .... a upevňování vztahu dítětem - je hloupost ... ale obou. Pokud s tou partnerkou nechtěl být - nemusel s ní spát
Upravil(a) Asha (20. 1. 2009 12:22)
Není tady
Klubko napsal(a):
Můžu mít dotaz na dámy? Jakou šanci má vztah upěvňovaný "náhodným " těhotenstvím?
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....
Klubko podle toho co jsem viděla okolo sebe tak je to pade na pade ... buď a nebo hop nebo trop ..zažila jsem, že to pouto zafungovalo a zažila jsem, že to bylo prdlačku platný ..no tak si vyber ..no pak má bejt jeden chytrej z toho
Není tady
Asha napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Asha napsal(a):
a sakra a zrovna se to uchytilo - to je pech
ale no tak, nepodceňuj ženské plemeno...
No nevím, že bych dokázala ovlivnit i přírodu
musím to vyzkoušet
Že vy to na mě jen hrajete a chcete se špičkovat...
Není tady
Amriana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....Klubko podle toho co jsem viděla okolo sebe tak je to pade na pade ... buď a nebo hop nebo trop ..zažila jsem, že to pouto zafungovalo a zažila jsem, že to bylo prdlačku platný ..no tak si vyber ..no pak má bejt jeden chytrej z toho
No mě spíše šlo o situaci, když muž ví, že žena bere antikoncepci, vztah je v krizi, tak ona si tu bobuli nevezme, aby ho k sobě "připoutala". Já nevím, mě to prostě příjde jako podvod na toho partnera. Nebo ne?
Není tady
Klubko napsal(a):
Amriana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....Klubko podle toho co jsem viděla okolo sebe tak je to pade na pade ... buď a nebo hop nebo trop ..zažila jsem, že to pouto zafungovalo a zažila jsem, že to bylo prdlačku platný ..no tak si vyber ..no pak má bejt jeden chytrej z toho
No mě spíše šlo o situaci, když muž ví, že žena bere antikoncepci, vztah je v krizi, tak ona si tu bobuli nevezme, aby ho k sobě "připoutala". Já nevím, mě to prostě příjde jako podvod na toho partnera. Nebo ne?
Nevím jestli podvod, ale supermanipulace určitě jo- teda podle mě. A to, o čem jsem ti psala- ty dva případy co znám bylo přesně o tom - cíleně si nevzala piluli ...přesně jak popisuješ ..a jednou to "vyšlo"- holce je už osm a jsou spolu, druhej případ skončil stejně rozchodem - nechutným rozchodem a do toho se narodil mimís ...no
Upravil(a) Amriana (20. 1. 2009 12:32)
Není tady
Klubko napsal(a):
Amriana napsal(a):
Klubko napsal(a):
Jo jo, přesně tohle jsem měla na mysli. A mě to taky přijde jako podvod na partnera, protože pokud je vztah v krizi, tak to dítě to většinou nevyřeší a pak případnym rozvodem trpí právě ono.
Není tady
Asha napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Klubko napsal(a):
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....Já bych řekla nic moc
.
Tak když spolu spí - oba - a nechrání se - tak asi jsou pak oba stejně překvapení .... a upevňování vztahu dítětem - je hloupost ... ale obou. Pokud s tou partnerkou nechtěl být - nemusel s ní spát
Jo, tak tohle vykládej chlapům
Není tady
pokud je to tímhle způsobem - je to podvod na partnera ... ale pokud s tím partnerem nechci být - nemiluji ho - pak je vlastně i podvodem to - že s ním stále spím né ? (pokud s ním tedy žiju) ... to jsou už spekulace ....
Upravil(a) Asha (20. 1. 2009 13:50)
Není tady
Napsal mi toto :
Ahoj,
mrzí mě to.
Ikdyž psát slovo mrzí je v teď asi rouhání.
Dítě jsme chtěli,ale asi před rokem.
Od té doby se v našem vztahu hodně změnilo a já začal o všem pochybovat.Mockrát jsme mluvili o tom, že není vše jak bychom si přáli, že máme problém.
Nejspíš patřím k tém většině, co setrvává ve vztahu, ikdyž cítí, že to není "ono" , dokud se neobjeví někdo jiný.
Dobře mi tak.
Stalo se.
Patrnerka o interupci nechce ani slyšet a já jsem jí ani nenavrhoval.
Pochybnosti vyřešeny, směr je jasný.
Přeji ti hodně štestí,L.
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Tiffany napsal(a):
Asha napsal(a):
a sakra a zrovna se to uchytilo - to je pech
ale no tak, nepodceňuj ženské plemeno...
Tif, a proč tak podceňovat mužské
Protože mají mozek mezi nohama ???
Není tady
Upravil(a) Asha (20. 1. 2009 13:51)
Není tady
Santala napsal(a):
Napsal mi toto :
Ahoj,
mrzí mě to.
Od té doby se v našem vztahu hodně změnilo a já začal o všem pochybovat.Mockrát jsme mluvili o tom, že není vše jak bychom si přáli, že máme problém.
Nejspíš patřím k tém většině, co setrvává ve vztahu, ikdyž cítí, že to není "ono" , dokud se neobjeví někdo jiný.
Dobře mi tak.
Stalo se.
Přeji ti hodně štestí,L.
Hmm, přeju Ti, abys brzy narazila na super chlapa .
Není tady
Klubko napsal(a):
Podvod na něho i na sebe. A dítě rukojmí. Já bych to takhle nechtěla. Ale někdo chce mít toho vrabce v hrsti ...
Není tady
Santala napsal(a):
Napsal mi toto :
Ahoj,
mrzí mě to.
Dobře mi tak.
Stalo se.
Přeji ti hodně štestí,L.
Ach jo ... víš ale pozitivní je, že se Ti to aspoň pokusil vysvětlit ..že to nenechal jen tak vyhnít - řekl na rovinu svou verzi ... ono minimálně tohle bych já osobně ocenila, co už taky jinýho se dá dělat ...
Není tady
Problém je asi v tom, že lidi setrvávají ve vztazích, které už vyčpěli a nikam nespějí a nikam zúčastněné neposouvají ...pak to má zachránit dítě ...chjo.
Se na to dívám teď takhle, protože jsem jeden takový právě ukončila ...(a takový Venca to byl ...Kuki promine)
Upravil(a) Koloběžka.1 (20. 1. 2009 13:01)
Není tady
takže dítě tady funguje jako nějaký nástroj? jak si může někdo vzít bezbranné dítě jako rukojmí?
no to se pak nedivím, že ty děti jsou dneska takové jaké jsou
Není tady
Kukačka napsal(a):
jo
jo jo
Není tady
Koloběžka.1 napsal(a):
Problém je asi v tom, že lidi setrvávají ve vztazích, které už vyčpěli a nikam nespějí a nikam zúčastněné neposouvají ...pak to má zachránit dítě ...chjo.
Se na to dívám teď takhle, protože jsem jeden takový právě ukončila ...(a takový Venca to byl ...Kuki promine)
a hele, jak přispívám k babi životu
Venca je zlatej stříbrnej, moc hodnej. ale mě by upečoval k smrti. Já potřebuju trochu prostoru a na propínací zástěru, slepičky a sázení brambor jsem ještě mladá.
Není tady
Amriana napsal(a):
Santala napsal(a):
Napsal mi toto :
Ahoj,
mrzí mě to.
Dobře mi tak.
Stalo se.
Přeji ti hodně štestí,L.Ach jo ...
víš ale pozitivní je, že se Ti to aspoň pokusil vysvětlit ..že to nenechal jen tak vyhnít - řekl na rovinu svou verzi ... ono minimálně tohle bych já osobně ocenila, co už taky jinýho se dá dělat ...
Já to oceňuju.
Nic mi nesliboval, nic nenalhával, chlapsky vysvětlil a ukončil.
I tak si myslím, že je to fajn chlap
Není tady
Kukačka napsal(a):
Koloběžka.1 napsal(a):
Se na to dívám teď takhle, protože jsem jeden takový právě ukončila ...(a takový Venca to byl ...Kuki promine)a hele, jak přispívám k babi životu
Venca je zlatej stříbrnej, moc hodnej. ale mě by upečoval k smrti. Já potřebuju trochu prostoru a na propínací zástěru, slepičky a sázení brambor jsem ještě mladá.
No dyť ...já tam měla ještě naplánovanej chlívek s kozičkou ...
Není tady
Santala napsal(a):
Amriana napsal(a):
Santala napsal(a):
Napsal mi toto :
Ahoj,
mrzí mě to.
Dobře mi tak.
Stalo se.
Přeji ti hodně štestí,L.Ach jo ...
víš ale pozitivní je, že se Ti to aspoň pokusil vysvětlit ..že to nenechal jen tak vyhnít - řekl na rovinu svou verzi ... ono minimálně tohle bych já osobně ocenila, co už taky jinýho se dá dělat ...
Já to oceňuju.
Nic mi nesliboval, nic nenalhával, chlapsky vysvětlil a ukončil.
I tak si myslím, že je to fajn chlap
Jo jo :-) souhlasím s tím. Mohl tě balamutit - napsal to jak to cítí - to moc lidí neumí.
Upravil(a) Asha (20. 1. 2009 13:16)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
takže dítě tady funguje jako nějaký nástroj? jak si může někdo vzít bezbranné dítě jako rukojmí?
no to se pak nedivím, že ty děti jsou dneska takové jaké jsou
Rukojmí je myslím v této souvislosti termín " mimo mísu "
Ona ho miluje, chodí spolu, řešili problémy (kdo ne, že ?), o dítku se už v minulosti bavili a ono teď přišlo.
Nemyslím si, že by to udělala schválně..na to bych jí neodhadovala (ale můžu se plést )
Snažím se pod vlivem těch všech konstrukcí, co tady čtu, přemýšlet jako ona.
S někým chodím, není to teď zrovna moc růžové, miluju ho, žijeme spolu ve společné domácnosti,bavíme se o budoucnosti, jěště vloni se mnou chtěl mimčo = počítal se mnou / s náma / , objevila se slečna co ho zaujala, řešíme to ( 3 neděle s ní nemá kontakt - byla jsem v nemocnici)věřím, že je to uzavřené, prostě krize,co zase odezněla... a v tom já otěhotním.Vlastně mi to nepřijde nijak vyjímečné
Kdo co zařídil, naplánoval, chtěl, nechtěl je teď myslím jedno.
Co bylo bylo, teď musí koukat dopředu.
Upravil(a) Santala (20. 1. 2009 13:21)
Není tady