Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#676 22. 12. 2008 18:53

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Mám ? a Jak ?

Santala napsal(a):

Ahoj všem, měla jsem bouračku.Žiju, ale s IT nic nového.
Hezké svátky všem,M.

No hlavně, že jsi v pořádku. Taky přeju hezké svátky ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#677 20. 1. 2009 10:31

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj ženský smile

tak pro ukončení tohoto mého "lovícího" tématu hlásím, že "můj" IT čeká se svou partnerkou mimčo.
Další kapitola pro mne uzavřena.
Jede se dál smile
Pěknej den, S.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#678 20. 1. 2009 10:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Santala napsal(a):

...tak pro ukončení tohoto mého "lovícího" tématu hlásím, že "můj" IT čeká se svou partnerkou mimčo...

Překvapivé rozuzlení... čumím jak puk... va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#679 20. 1. 2009 10:34

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj San, zajímavé "ukončení" vlákna.....

Jasně, jede se dál tummenupp

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#680 20. 1. 2009 10:57

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Račice dračice napsal(a):

Ahoj San, zajímavé "ukončení" vlákna.....

Jasně, jede se dál tummenupp

jj, mám v plánu od jara spoustu změn.
Začnu tím, že si dám ostříhat a obarvit vlasy.
Tahle image mi moc štěstí nepřinesla big_smile

Není tady

#681 20. 1. 2009 10:59

Asha
♥♥♥♥---

Haha tak to mi něco připomíná - San - no to tě bude teď určo ještě víc milovat a potřebovat wink ... aby pak nedošel, že je to přes UO a on to vlastně ani nechtěl big_smile

.... jeď dál - Ende šlus. Tak tak smile

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#682 20. 1. 2009 11:28

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Santala napsal(a):

Ahoj ženský smile

tak pro ukončení tohoto mého "lovícího" tématu hlásím, že "můj" IT čeká se svou partnerkou mimčo.
Další kapitola pro mne uzavřena.
Jede se dál smile
Pěknej den, S.

No tak to je opravdu překvapivej konec...

Je to jen moje spekulace, ale jeho přítelkyně zřejmě moc dobře věděla, co chce, aby si ho udržela.

Upravil(a) Tiffany (20. 1. 2009 11:32)

Není tady

#683 20. 1. 2009 11:31

Asha
♥♥♥♥---

Tiffany a ještě napiš - že on to nevěděl - že dělá na potomkovi tummenupp big_smile ... to je ale mrcha ta přítelkyně - jsem zvědavá na jak dlouho si ho tím udrží smile

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#684 20. 1. 2009 11:33

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Asha napsal(a):

Tiffany a ještě napiš - že on to nevěděl - že dělá na potomkovi tummenupp big_smile ...

tummenupp tummenupp big_smile no, jo, ty ženský proradný... smile On je v tom jistě nevinně wink big_smile

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#685 20. 1. 2009 11:35

Petuna
♥♥♥♥♥--

Asha napsal(a):

Tiffany a ještě napiš - že on to nevěděl - že dělá na potomkovi tummenupp big_smile ...

tummenupp tummenupp big_smile no, jo, ty ženský proradný... smile On je v tom jistě nevinně wink big_smile

hahahaha fakt že je!! chudáček malej nevinnej ulapenej!!

Není tady

#686 20. 1. 2009 11:36

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Petuna napsal(a):

Asha napsal(a):

hahahaha fakt že je!! chudáček malej nevinnej ulapenej!!

big_smile big_smile stolt

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#687 20. 1. 2009 11:37

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Asha napsal(a):

Tiffany a ještě napiš - že on to nevěděl - že dělá na potomkovi tummenupp big_smile ... to je ale mrcha ta přítelkyně - jsem zvědavá na jak dlouho si ho tím udrží smile

To netvrdim...big_smile , ale co my víme, jak to tam bylo. Co si budeme povídat, pokud to ta slečna opravdu chtěla, tak se to dá vždycky nějak uhrát. (např. alkohol opojení, vysazení ha) Fakt nechci spekulovat, jen mě to tak napadlo.

Není tady

#688 20. 1. 2009 11:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Prý neplánované a pochopila jsem, že on z toho moc nadčený není...nevím, do hlavy mu nevidím.
Kdoví, jak to mají..
každopádně působí zaskočeně.

To je jedno, sešli jsme se párkrát, nic mezi náma ani nebylo.
Žádná bolest mého srdce neprobíhá...jen snad lítost, nad tím, jestli když se mi chlap takhle moooc líbí ( což ,jak jsem psala se mi fakt nestává),jestli bych si s ním taky rozumněla, jestli je to něco, čím se člověk vůbec může řídit visslarodna No, to už u tohoto nezjistím...
Zkusím si přát,aby se mi to stalo zase dřív, než za 3 roky  lol

Líbí se mi pořád moc, ale je to jen další, co ho nebudu mít lol ( těch ještě bude big_smile big_smile )

Upravil(a) Santala (20. 1. 2009 11:43)

Není tady

#689 20. 1. 2009 11:44

Asha
♥♥♥♥---

a proto se ti třeba i tolik líbí .... no san - troufám si tvrdit - že tu ještě budeš mít prostor k psaní ... teď teprve tě možná začne uhánět ... nedej se wink

není z toho nadšený ?? Když s někým souložím - tak to tak trochu je vždy plánované - nemyslíte reta nebo existuje něco - jako antikoncepce - i pánská vissla

Není tady

#690 20. 1. 2009 11:46

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Vidím to úplně stejně jako Asha, v obou odstavcích smile

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#691 20. 1. 2009 11:50

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Asha napsal(a):

a proto se ti třeba i tolik líbí .... no san - troufám si tvrdit - že tu ještě budeš mít prostor k psaní ... teď teprve tě možná začne uhánět ... nedej se wink

není z toho nadšený ?? Když s někým souložím - tak to tak trochu je vždy plánované - nemyslíte reta nebo existuje něco - jako antikoncepce - i pánská vissla

no tak ta soulož zřejmě plánovaná byla (i když, o tom by se dalo taky diskutovat vissla ), jen to mimčo asi ne...

Upravil(a) Tiffany (20. 1. 2009 11:54)

Není tady

#692 20. 1. 2009 11:56

Asha
♥♥♥♥---

a sakra a zrovna se to uchytilo - to je pech big_smile

Není tady

#693 20. 1. 2009 11:59

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Asha napsal(a):

ale no tak, nepodceňuj ženské plemeno...big_smile

Není tady

#694 20. 1. 2009 12:05

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Co to safra je??? Todle to!!!
Blb jeden nezodpovednej!

PS: Santalo, máš tušení, jakou chybu jsi udělala ve formulací svého přání (jestli tedy fičíš v tzv. Versmírném objednávkovém servisu nebo prostě systému přáníček)?

Není tady

#695 20. 1. 2009 12:09

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Můžu mít dotaz na dámy? Jakou šanci má vztah upěvňovaný "náhodným " těhotenstvím?
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba.... roll

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#696 20. 1. 2009 12:10

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Tiffany napsal(a):

Asha napsal(a):

Tif, a proč tak podceňovat mužské wink

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#697 20. 1. 2009 12:12

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Tiffany napsal(a):

Asha napsal(a):

no tak ta soulož zřejmě plánovaná byla (i když, o tom by se dalo taky diskutovat vissla )

tak potom je to pro San výhra, že to tak dopadlo big_smile big_smile  wink  když má tenhle mužík neplánovanou soulož, prostě nemohl jinak, jak jsme psaly, byl lapen, chudák malej lol lol

Upravil(a) Račice dračice (20. 1. 2009 12:12)

o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#698 20. 1. 2009 12:13

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Tiffany napsal(a):

Asha napsal(a):

no tak ta soulož zřejmě plánovaná byla (i když, o tom by se dalo taky diskutovat vissla )

tak potom je to pro San výhra, že to tak dopadlo big_smile big_smile  wink  když má tenhle mužík neplánovanou soulož, prostě nemohl jinak, jak jsme psaly, byl lapen, chudák malej lol lol

Opět potvrzená teorie o nesvéprávnosti mužů, že prostě s nima cloumaj hormóni ?? lol Že by že by ? reta

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#699 20. 1. 2009 12:17

Asha
♥♥♥♥---

Tiffany napsal(a):

Asha napsal(a):

No nevím, že bych dokázala ovlivnit i přírodu reta musím to vyzkoušet wink

Není tady

#700 20. 1. 2009 12:18

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Klubko napsal(a):

Můžu mít dotaz na dámy? Jakou šanci má vztah upěvňovaný "náhodným " těhotenstvím?
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba.... roll

Já bych řekla nic moc hmm .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí