29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
Ahoj všem, měla jsem bouračku.Žiju, ale s IT nic nového.
Hezké svátky všem,M.
No hlavně, že jsi v pořádku. Taky přeju hezké svátky ...
Není tady
Ahoj ženský
tak pro ukončení tohoto mého "lovícího" tématu hlásím, že "můj" IT čeká se svou partnerkou mimčo.
Další kapitola pro mne uzavřena.
Jede se dál
Pěknej den, S.
Není tady
Santala napsal(a):
...tak pro ukončení tohoto mého "lovícího" tématu hlásím, že "můj" IT čeká se svou partnerkou mimčo...
Překvapivé rozuzlení... čumím jak puk...
Není tady
Ahoj San, zajímavé "ukončení" vlákna.....
Jasně, jede se dál
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Ahoj San, zajímavé "ukončení" vlákna.....
Jasně, jede se dál
jj, mám v plánu od jara spoustu změn.
Začnu tím, že si dám ostříhat a obarvit vlasy.
Tahle image mi moc štěstí nepřinesla
Není tady
Haha tak to mi něco připomíná - San - no to tě bude teď určo ještě víc milovat a potřebovat ... aby pak nedošel, že je to přes UO a on to vlastně ani nechtěl
.... jeď dál - Ende šlus. Tak tak
Není tady
Santala napsal(a):
Ahoj ženský
![]()
tak pro ukončení tohoto mého "lovícího" tématu hlásím, že "můj" IT čeká se svou partnerkou mimčo.
Další kapitola pro mne uzavřena.
Jede se dál![]()
Pěknej den, S.
No tak to je opravdu překvapivej konec...
Je to jen moje spekulace, ale jeho přítelkyně zřejmě moc dobře věděla, co chce, aby si ho udržela.
Upravil(a) Tiffany (20. 1. 2009 11:32)
Není tady
Tiffany a ještě napiš - že on to nevěděl - že dělá na potomkovi
... to je ale mrcha ta přítelkyně - jsem zvědavá na jak dlouho si ho tím udrží
Není tady
Asha napsal(a):
![]()
...
no, jo, ty ženský proradný...
On je v tom jistě nevinně
Není tady
Asha napsal(a):
![]()
...
![]()
![]()
![]()
hahahaha fakt že je!! chudáček malej nevinnej ulapenej!!
Není tady
Petuna napsal(a):
Asha napsal(a):
![]()
...
![]()
![]()
![]()
hahahaha fakt že je!! chudáček malej nevinnej ulapenej!!
Není tady
Asha napsal(a):
![]()
... to je ale mrcha ta přítelkyně - jsem zvědavá na jak dlouho si ho tím udrží
To netvrdim... , ale co my víme, jak to tam bylo. Co si budeme povídat, pokud to ta slečna opravdu chtěla, tak se to dá vždycky nějak uhrát. (např. alkohol opojení, vysazení ha) Fakt nechci spekulovat, jen mě to tak napadlo.
Není tady
Prý neplánované a pochopila jsem, že on z toho moc nadčený není...nevím, do hlavy mu nevidím.
Kdoví, jak to mají..
každopádně působí zaskočeně.
To je jedno, sešli jsme se párkrát, nic mezi náma ani nebylo.
Žádná bolest mého srdce neprobíhá...jen snad lítost, nad tím, jestli když se mi chlap takhle moooc líbí ( což ,jak jsem psala se mi fakt nestává),jestli bych si s ním taky rozumněla, jestli je to něco, čím se člověk vůbec může řídit No, to už u tohoto nezjistím...
Zkusím si přát,aby se mi to stalo zase dřív, než za 3 roky
Líbí se mi pořád moc, ale je to jen další, co ho nebudu mít ( těch ještě bude
)
Upravil(a) Santala (20. 1. 2009 11:43)
Není tady
a proto se ti třeba i tolik líbí .... no san - troufám si tvrdit - že tu ještě budeš mít prostor k psaní ... teď teprve tě možná začne uhánět ... nedej se
není z toho nadšený ?? Když s někým souložím - tak to tak trochu je vždy plánované - nemyslíte nebo existuje něco - jako antikoncepce - i pánská
Není tady
Vidím to úplně stejně jako Asha, v obou odstavcích
Není tady
Asha napsal(a):
a proto se ti třeba i tolik líbí .... no san - troufám si tvrdit - že tu ještě budeš mít prostor k psaní ... teď teprve tě možná začne uhánět ... nedej se
není z toho nadšený ?? Když s někým souložím - tak to tak trochu je vždy plánované - nemyslítenebo existuje něco - jako antikoncepce - i pánská
no tak ta soulož zřejmě plánovaná byla (i když, o tom by se dalo taky diskutovat ), jen to mimčo asi ne...
Upravil(a) Tiffany (20. 1. 2009 11:54)
Není tady
a sakra a zrovna se to uchytilo - to je pech
Není tady
Asha napsal(a):
ale no tak, nepodceňuj ženské plemeno...
Není tady
Co to safra je??? Todle to!!!
Blb jeden nezodpovednej!
PS: Santalo, máš tušení, jakou chybu jsi udělala ve formulací svého přání (jestli tedy fičíš v tzv. Versmírném objednávkovém servisu nebo prostě systému přáníček)?
Není tady
Můžu mít dotaz na dámy? Jakou šanci má vztah upěvňovaný "náhodným " těhotenstvím?
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....
Není tady
Tiffany napsal(a):
Asha napsal(a):
Tif, a proč tak podceňovat mužské
Není tady
Tiffany napsal(a):
Asha napsal(a):
není z toho nadšený ?? Když s někým souložím - tak to tak trochu je vždy plánované - nemyslítenebo existuje něco - jako antikoncepce - i pánská
no tak ta soulož zřejmě plánovaná byla (i když, o tom by se dalo taky diskutovat
)
tak potom je to pro San výhra, že to tak dopadlo
když má tenhle mužík neplánovanou soulož, prostě nemohl jinak, jak jsme psaly, byl lapen, chudák malej
Upravil(a) Račice dračice (20. 1. 2009 12:12)
Není tady
Tiffany napsal(a):
Asha napsal(a):
no tak ta soulož zřejmě plánovaná byla (i když, o tom by se dalo taky diskutovat
)
tak potom je to pro San výhra, že to tak dopadlo
![]()
![]()
když má tenhle mužík neplánovanou soulož, prostě nemohl jinak, jak jsme psaly, byl lapen, chudák malej
![]()
Opět potvrzená teorie o nesvéprávnosti mužů, že prostě s nima cloumaj hormóni ?? Že by že by ?
Není tady
Tiffany napsal(a):
Asha napsal(a):
No nevím, že bych dokázala ovlivnit i přírodu musím to vyzkoušet
Není tady
Klubko napsal(a):
Můžu mít dotaz na dámy? Jakou šanci má vztah upěvňovaný "náhodným " těhotenstvím?
Nějak mi furt hlava nebere, když se dáma rozhodne upoutat k sobě partnera dítětem. Nikdy neříkej nikdy. Ale asi jsem zbabělec. Nebo si nějak myslím, že by to tom plánování měli vědět asi oba....
Já bych řekla nic moc .
Není tady