|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jen aby nakonec neměl pán ani jednu 
No ale moc se nedivím, že se tak rychle zbláznil do Santaly, dost mužů by chtělo mít tak aktraktivně vypadající přítelkyni. 
Upravil(a) shinden (4. 12. 2008 20:37)
Šmankote, Santalooo ! Tak jak si vedeš ?? Nezamordoval tě někde ?? 
Nebo tě tady ty morální zásady otrávily a už se nám nesvěříš ? 
Není tady

shinden napsal(a):
No ale moc se nedivím, že se tak rychle zbláznil do Santaly, dost mužů by chtělo mít tak aktraktivně vypadající přítelkyni.
Ty jako Santalu znáš? 
Hele, nejseš nakonec Ty ten tajemnej ajťák?

Není tady
Mikeš napsal(a):
shinden napsal(a):
No ale moc se nedivím, že se tak rychle zbláznil do Santaly, dost mužů by chtělo mít tak aktraktivně vypadající přítelkyni.Ty jako Santalu znáš?
Hele, nejseš nakonec Ty ten tajemnej ajťák?![]()
![]()
Aha, safra, to mě teda todlecto.... A víš, že ani ji moc neznám.
Ne a ten ajťák určitě nejsem, já su technik.
Je tady Santa .... la ? 
Není tady
Klubko napsal(a):
Pavlo, proč jsi stále taková zakyslá? Tak už se na to vykašli, že se ti do manželství vloudila jiná a jsi sama. Jasně, teď příjdou silácký řeči, jak to máš vyřešení. Ale dle tvých reakcí to tak nevypadá.
Tak nech Sanatalu a osatní dýchat. Vždyt jsi je nikdy neviděla, třeba je to totálně super ženská.A kdyby se lidi vzájemně "nepřebírali", tak není plno manželství. Proboha, vždyť je to normální, že se někdo může zamilovat do zadaného. Mě se to taky stalo. No tak pokud to chce zkusit, ať to zkusí. Pokud se bojí jiná zklamání, tak to neudělá.
Ale proč tolik silných slov a souzení?
boooože, proč se furt ozejváš ? zakyslá jsi ty, mám pocit, že nemůžeš vydejchat, že jsi pořád sama 
a buď té lásky a nestarej se o to, jak jsem co vyřešila nebo ne. to není tvůj problém. ty máš evidentně problém s tím, že má někdo jiný názor jak ty - tudíž = špatný, že 
ty se celkově čteš moc hezky, viď
jen ta realita je u tebe jaksi jiná 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Já nejdřív četla, že je Pavla zakrslá...
Santalo, už jsi tu dlouho nebyla, jak to vypadá?
jsi sprostá
zakrslá
mám 167 cm 
Není tady
babijana napsal(a):
Jsme součástí přírody. Samička dá najevo, že kopulace je možná, samečka zaplaví hormony, a říkat, že přece myslí a může si rozhodnout sám, je v tomto okamžiku nesmyslné, protože je v drápech přírody. Prostě "když musíš, tak musíš". Je na určitý čas zdrogovaný (obzvlášť mladý nezkušený, který neví, jak pohádka pokračuje dál).

Není tady
.... a tak kopulovali a kopulovali a možná kopulují do dnes ..... jestli nezemřeli vyčerpáním 
Není tady
Tolik lidí tady na ni myslí a s ní to ani nehne 

čím to ... ?
Není tady
Nemá čas - kopulují 
Není tady

Já bych to zase s tou kopulací nepřeháněl. Přeci jenom vepřová je vepřová 
Není tady
Tak co teda ? Už by toho mohli nechat - a Santala by mohla něco konečně pisnout - jsem napnutá jako kšandy !
Není tady
Kde je ta ženská, neleží po útoku sokyně na ARU? Že ji zdravím!
Ahoj všem, měla jsem bouračku.Žiju, ale s IT nic nového.
Hezké svátky všem,M.
)Není tady

Santala napsal(a):
Hezké svátky všem,M.
Ježíš Santi, a co? jsi celá a vpořádku? 
Není tady
Santala napsal(a):
Hezké svátky všem,M.

doufám, že si OK. 
Není tady

Santala napsal(a):
Hlavně že seš v pořádku, Santy, fakt jsme se tu o Tebe báli...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Hlavne ze ses v poradku Santa, co sobi a co darecky?

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Mikeš napsal(a):
Santala napsal(a):
ty ses bál 
Není tady
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
Dárečky nemám.Jen samou modřinu a jizvu
Letos už jem si svůj dárek k Vánocům vybrala...Ten nejvzácnější.
Ten co mě naboural takové štěstí neměl, asi nebude chodit...má poraněnou míchu 
)Není tady

Santala napsal(a):
![]()
To bude dobrý, Santy, my jsme se před 8 lety vysekali na služebce v Polsku při 140 km/h na dálnici, byl jsem taky domlácenej shora zdola, ale přežili jsme to všichni, a to je to hlavní.... 
Není tady
Santala napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
![]()
![]()
Ten co mě naboural takové štěstí neměl, asi nebude chodit...má poraněnou míchu
tak to nebola prijemna prihoda
Nech ti je co najskor co najlepsie 
Upravil(a) Oxi (22. 12. 2008 13:58)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Dostala jsem díky téhle diskusi několik odpovědí, díky!
San, přeju brzké vyléčení a doufám, že už bude zas jen fajn!

Před nedávnem jsem rozvíjela podobnou diskusi s tím, že jsem zamilovala jaksi platonicky (no, narozdíl od IT můj objekt zájmu byl přímo na své partnerce závislý a tudíž mě nechtěl, fuj, to bolí říct to nahlas!),a i když to vypadalo, že si z toho připomenu jen motýly v břiše (zamilovnost a změna pocitů - vysmátost, pohoda, všeobjímající láska, prostě stříbrný vítr feromonů), tak po vychladnutí jsme si z toho odnesla navíc přijetí sama sebe včetně mé fyzické schránky.
Ta zamilovanost, kor, když je ještě naplněná a akceptovaná oboustranně, je fakt magická!!!!!
A proto je potřeba ji přijímat, když přijde, tak ji chytit a vychutnat a načerpat z ní energii...a poslat dál.
Santalo, doufám, že důsledkem tvé zamilovnanosti nebyla ta nehoda, spíš je to teď příležitost zjistit, jak na tom oba jste. Držím ti palce!
Upravil(a) Regina (22. 12. 2008 16:02)
Není tady