29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Líbí se mi jeden kolega v práci.
Vůbec netuším, jestli je svobodnej, zadanej..atd..
Nevim o něm nic.
Ale málokdy se mi stane, že by na mě chlap takhle zapůsobil.
Tak nevím, mám si nejdřív někde něco zjišťovat ?
Nebo ho rovnou někam pozvat ?
Jestě nikdy jsem žádnýho na rande nezvala.
Holky, potřebuju radu.
Nechce se mi fádní " Nepůjdeš semnou na kafe "
Máte nápad ?
Není tady
A co takhle ho nejdř.trochu oťuknout s normální komunikativní otázkou,ať poznáš aspoň trochu,jestli Ti bude i duševně vyhovovat a podle "jiskry v oku" až se budete bavit jde taky trochu vypozorovat,jestli by vůbec do toho svádění stálo za to jít.Mám totiž jednu známou,krásná ženská na pohled,ale jakmile otevře pusu,je to hotová žumpa.
No a při několikátém takovém nezávazném pokecu už se lehčeji nahodí udička,ne?
Není tady
Kuty napsal(a):
A co takhle ho nejdř.trochu oťuknout s normální komunikativní otázkou,ať poznáš aspoň trochu,jestli Ti bude i duševně vyhovovat a podle "jiskry v oku" až se budete bavit jde taky trochu vypozorovat,jestli by vůbec do toho svádění stálo za to jít.Mám totiž jednu známou,krásná ženská na pohled,ale jakmile otevře pusu,je to hotová žumpa.
No a při několikátém takovém nezávazném pokecu už se lehčeji nahodí udička,ne?
No jo, ale jak ho oťuknout ?
Nepracuju s ním, je na jiném patře
Upravil(a) Santala (5. 11. 2008 14:37)
Není tady
... hlavou o dveře
Není tady
Nemůžeš za ním zatím přijít s něčím pracovním?
Není tady
Nemáte nějaký styčný bod? Pracovně? Když se 3x potkáte, stačí úsměv a poznámka "máme na sebe štěstí" a příště jsou ledy prolomeny.
Já mám zkušenost, že stačí úsměv a chlap se chytne, ovšem platí jen u cizinců...včera jsem to 2x vyzkoušela.
Není tady
KALIK napsal(a):
... hlavou o dveře
Hahaha, kovboji
Kdybys raději přišel jako sameček s nějakým nápadem
Není tady
Santala napsal(a):
Kuty napsal(a):
No a při několikátém takovém nezávazném pokecu už se lehčeji nahodí udička,ne?No jo, ale jak ho oťuknout ?
Zkus na něj vymyslet nějakou pracovní otázku, jako že s něčím potřebuješ poradit, pomoct... Když je to kolega, téma hovoru by nemělo být těžké najít.
Pokud máte úplně rozdílné náplně práce, můžeš se ho zeptat od kolika má otevřeno kantýna atd. nebo cokoli jinýho...
Nebo mu pochval oblečení a zeptej se ho, kde ho koupil...
Něčeho si všimni, okomentuj...
Jak moc se pracovně stýkáte?
Není tady
Klubko napsal(a):
No, právě, že já s ním nemám vůbec nic společného
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Santala napsal(a):
Kuty napsal(a):
No a při několikátém takovém nezávazném pokecu už se lehčeji nahodí udička,ne?No jo, ale jak ho oťuknout ?
Zkus na něj vymyslet nějakou pracovní otázku, jako že s něčím potřebuješ poradit, pomoct... Když je to kolega, téma hovoru by nemělo být těžké najít.
Pokud máte úplně rozdílné náplně práce, můžeš se ho zeptat od kolika má otevřeno kantýna atd. nebo cokoli jinýho...
Nebo mu pochval oblečení a zeptej se ho, kde ho koupil...
Něčeho si všimni, okomentuj...
Jak moc se pracovně stýkáte?
Právě, že se vůbec nestýkáme - potkala jsem ho ráno u výtahu
Není tady
Santala, udělej to tak, aby na to kafe pozval on tebe. Aby si myslel, že to byl jeho úžasný nápad.
My ženy vždy něco vymyslíme.
santalo,
a co takhle navázat nejdřívě nějakou komunikaci...... v legraci,srandičky, úsměvy... prostě klasika....Dobrý den, jak se daří, nebo co nového, pokud jde na oběd popřít dobrou chuť, nebo zase najet třeba na téma jaký ten oběd měl , nebo se připojit třeba pokud chodíte na obídky. no nevim přesne (prostě jen uvádím varianty ke komunikaci), ale to jistě znáš.
Tak nějak začít a pak sama uvidíš, zda je zájem a třeba na to kafčo i dojde.
Ale já bych asi rovnou chlapa na kafe nezvala, když bych nevěděla o něm aspoň něco více.Pak to vždy vyplyne ze situace.
Jé, kéž já bych měla v práci nějakýho sympatickýho kolegu....to nemám, jen vždy když jezděj nějaký obchodní zástupci, tak je aspon změna. jo a ještě mám sousedy vedle v kanclu z jiný firmy. Mezi náma probíhá komunikace a jefakt sranda.
držím pěsti
Není tady
No zkus s ním navázat nějaký rozhovor. Nezávazný, nenucený. A uvidíš. Třeba začni prací a pak to nenápadně stoč jinam.
Zjišťovat si o něm potajnu nějaké informace a potom ho lovit mi přijde trochu divné
Není tady
Santala napsal(a):
Klubko napsal(a):
No, právě, že já s ním nemám vůbec nic společného
No tak ho jenom pozdrav, pěkně se na něj usměj... asi ho vídáš častějc, když se Ti tak líbí, tak se na něj usmívej pokaždý, pozdrav ho pokaždý, prohoď nějakou větu "to máme dneska pěkný počasí"...
Není tady
KALIK napsal(a):
... hlavou o dveře
Taky dobrý,ale třeba otázkou jaký byl víkend,to je těžko říct,když neznám situaci.Pracujete spolu ve skladu,na stavbě či se vídáte v kanclu?Nebo ho ze srandy požádej o autogram,že je sbíráš od sympatických chlapů a třeba se rozjede tady ta konverzace už i s flirtíkem.S otázkama jestli je svobodnej bych nespíchala,aby se nezalekl zbytečně brzy.
Není tady
Udělej si dotazník, že jako děláš průzkum pro nějaký ženský časopis. Tam si napiš kolonky: stav, výše platu, zlatá karta a tak podobně, co ženský zajímá
Není tady
tak vyčíhat kam a kdy ¨chodí. Třeba máte kancelář kousek od sebe, nebo stejnou? chodí na ty obědy, nebo si někam uvařit čaj, kafe, svačinu........
Není tady
Kuřátko napsal(a):
No zkus s ním navázat nějaký rozhovor. Nezávazný, nenucený. A uvidíš. Třeba začni prací a pak to nenápadně stoč jinam.
Zjišťovat si o něm potajnu nějaké informace a potom ho lovit mi přijde trochu divné
To já bych si o něm nejdřív zjistila aspoň to nejzásadnější - je li ženatý. Pokud ano, nechala bych to plavat, pokud ne, pak bych zjišťovala dál. Ono někdy se člověk leccos dozví i když si zadá příslušné jméno do vyhledávače na internetu. Teprve pak bych postupovala dál a zkoušela navodit situaci k seznámení.
Možná jsem jiná, ale já potřebuju o mužském dopředu aspoň něco vědět.. Do seznámení s někým, kdo je mi velmi sympatický, ale nevím o něm vůbec nic, bych neměla odvahu ani chuť.
Blossom napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Zjišťovat si o něm potajnu nějaké informace a potom ho lovit mi přijde trochu divnéTo já bych si o něm nejdřív zjistila aspoň to nejzásadnější - je li ženatý. Pokud ano, nechala bych to plavat, pokud ne, pak bych zjišťovala dál. Ono někdy se člověk leccos dozví i když si zadá příslušné jméno do vyhledávače na internetu. Teprve pak bych postupovala dál a zkoušela navodit situaci k seznámení.
Možná jsem jiná, ale já potřebuju o mužském dopředu aspoň něco vědět.. Do seznámení s někým, kdo je mi velmi sympatický, ale nevím o něm vůbec nic, bych neměla odvahu ani chuť.
Nejlíp zajít na personální, pokud je personalistka kámoška, nebo aspoň milá ženská, tak Ti základní věci může říct. Diskrétně samozřejmě.
Není tady
Blossom napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Zjišťovat si o něm potajnu nějaké informace a potom ho lovit mi přijde trochu divnéTo já bych si o něm nejdřív zjistila aspoň to nejzásadnější - je li ženatý. Pokud ano, nechala bych to plavat, pokud ne, pak bych zjišťovala dál. Ono někdy se člověk leccos dozví i když si zadá příslušné jméno do vyhledávače na internetu. Teprve pak bych postupovala dál a zkoušela navodit situaci k seznámení.
Ale to je přeci nejpřirozenější forma seznámení a je logické že když se s někým seznamuji,tak ho ještě neznám a seznamuji se s ním proto,že sympatie budou možná oboustranné.Ovšem neznamená to,že s ním půjdu hned do postele,ale to už je každého věc.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Blossom napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Možná jsem jiná, ale já potřebuju o mužském dopředu aspoň něco vědět.. Do seznámení s někým, kdo je mi velmi sympatický, ale nevím o něm vůbec nic, bych neměla odvahu ani chuť.Nejlíp zajít na personální, pokud je personalistka kámoška, nebo aspoň milá ženská, tak Ti základní věci může říct. Diskrétně samozřejmě.
Nechtěla bych být tedy tvoje kámoška a dělat přitom na tom personálním,protože bych si pri tomhle mohla vybrat,že buď přijdu o kámošku (jako o tebe) anebo si budu koledovat o vyhazov z podniku.Zvolila bych to první,sorry.
Není tady
Potkáváš jej často? Usmívá se? Tak mu řekni: dobrý den, já mám na Vás takové štěstí, hezky se smějete a mě to zpříjemní den"
Já nejsem koketa. Moc to teda neumím. Ale jednou jsem dostala jednoho převozníka v druhé firmě rovnou. Šel po chodbě, krásně voněl a mě najednou vylétlo z pusy " jee, vy tak krásně voníte, nemůžete mi říci svou značku oblíbeného parfému? Můj bratr bude mít narozeniny, sháním vhodný dárek (podotýkám, že mám jen sestru)? " On se začervenal, řekl, že to je intimní tajemství. Ale jestli ho budu chtít znát, tak že mi ho někdy řekne třeba při dvou deckách vína.." No a bylo to půl roku žhavého sexu )
Není tady
Kuty napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Blossom napsal(a):
To já bych si o něm nejdřív zjistila aspoň to nejzásadnější - je li ženatý. Pokud ano, nechala bych to plavat, pokud ne, pak bych zjišťovala dál. Ono někdy se člověk leccos dozví i když si zadá příslušné jméno do vyhledávače na internetu. Teprve pak bych postupovala dál a zkoušela navodit situaci k seznámení.
Možná jsem jiná, ale já potřebuju o mužském dopředu aspoň něco vědět.. Do seznámení s někým, kdo je mi velmi sympatický, ale nevím o něm vůbec nic, bych neměla odvahu ani chuť.Nejlíp zajít na personální, pokud je personalistka kámoška, nebo aspoň milá ženská, tak Ti základní věci může říct. Diskrétně samozřejmě.
Nechtěla bych být tedy tvoje kámoška a dělat přitom na tom personálním,protože bych si pri tomhle mohla vybrat,že buď přijdu o kámošku (jako o tebe) anebo si budu koledovat o vyhazov z podniku.Zvolila bych to první,sorry.
Já bych nezahodila kámošku jenom proto, že by mi odmítla říct informace ze složky někoho jiného :-)
Zas tak padlá na hlavu nejsem.
Kdysi dávno, moje máma se seznámila s tátou tak, že pracovali v jednom podniku a máma na personálním.
Tak mě to tak jenom napadlo.
Umím přijmout, když mi ostatní řeknou NE, nemusím se s nima kvůli tomu hned rozcházet?
Je to pro mě dost nepochopitelný, jak jsi na to přišla, že být mojí kámoškou tak bysme kámošky být přestaly...
Takže, mohla bys mi říct ne a zůstaly bysme kámošky pořád. Kdybys chtěla samozřejmě.
Není tady
Kuty napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Blossom napsal(a):
Proč vyhazov? To jestli je ženatý a kolik má roků nejsou údaje spadající do ochrany osobních údajů
Není tady