|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Chtěla bych se zeptat, když jedu do zahraničí, musím odevzdat zdravotní kartu? Dneska jsem se byla nahlásit jako nezaměstnaná a 18. 11. odlítám na rok do Anglie. V pojišťovně mi dali formulář na odhlášení z pojištění, ten budu dokládat odhlášením z úřadu práce, a to vše mám zaslat na krajskou zdravotní pojišťovnu. Ovšem i s kartičkou pojišťovny. Je to běžný postup?
Naštěstí mám uzavřené připojištění do zahraničí a u nového zaměstnavatele si budu v Home Office vyřizovat číslo k pojištění, z něhož zaměstnavatel bude odvádět zdravotní i sociální.

Není tady

Taky se pridavam, je to normalni postup. Pak kdyz se budes vracet zpatky, tak staci mit jenom pro pojistovnu potvrzeni, ze jsi byla v zahranici pojistena a oni te prihlasi behem chvile zpatky.
Není tady
Stránky: 1