3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Má prosím někdo zkuenosti s ukončením smlouvy u T-Mobilu?Mamce teď končí po dvou letech smlouva.Musím to s nimi jetě ukončovat zvlá,nebo to ukončí automaticky.Mám strach,a zase něco neprovihneme a neprodlouí jí to na dalí období.Ji tak jsem zuřila,kdy jí vnutili smlouvu-je to důchodkyně a ani nevěděla co podepisuje.
Není tady
Normalne bez do nejake prodejny tmobile a rekni,ze ti konci smlouva,ze to chces zrusit.Automaticky ti to nezrusi jen to bude smlouva na dobu neurcitou,samy si to prodlouzit nesmi,taky jsem ale mela strach,mam u nich internet ktrej uz pres rok nepouzivam a i tak musim platit skoro 800CZK za nic a zrusit mne to nechtely,ted mam konecne narok to zrusit tak slava,tmobile uz ale nikdy.
Není tady
Tchánovi taky končil T-mobile po 2.letech .Vypověděl smlouvu, ale chtěl si nechat číslo a přejít k jinému operátorovi.Dělali fóry, ale nakonec se to povedlo :-)))) a číslo mu zůstalo.
Není tady
Mám také takový problém. Mám dojem, e před dvěma měsíci stále volali a psali, e mi končí smlouva, nedali pokoj a doslova mě otravovali. Tak čekám, kdy karta nebude funkční a asi bych se nedočkala. Tak tam také budu muset zajít....nemám sluného slova !
Není tady
Aneri napsal(a):
Mám také takový problém. Mám dojem, e před dvěma měsíci stále volali a psali, e mi končí smlouva, nedali pokoj a doslova mě otravovali. Tak čekám, kdy karta nebude funkční a asi bych se nedočkala. Tak tam také budu muset zajít....nemám sluného slova !
Tak to máme opačný problém , mě taky bude končit smlouva 6. prosince a já zase pořád čekám, a mi zavolají a co nabídnou... a oni pořád nevolají a nevolají
Není tady
Darebáci jedni ! Před ukončení volali obden, ani mi kráva neřekla, e smlouva automaticky přechází na smlouvu na dobu neurčitou , protoe jsem jí řekla , e chci kartu zruit. Můete ji vypovědět kdykoliv, ale ne v kadém městě. Já musím z Přerova jet do Olomouce a tam ji s občankou zruit a pozor, platí jetě dalích 30 dnů !!! Tak se to zase prodraí, nemám sluného slova. Mám pocit, e tady obchodují podvodníci, ne obchodníci. Tak dalí 2-3 měsíce v pr.d.e.li. Ji nikdy si nevezmu T.mobile!
Není tady
Barborka napsal(a):
Aneri napsal(a):
Tak to máme opačný problém
, mě taky bude končit smlouva 6. prosince a já zase pořád čekám, a mi zavolají a co nabídnou... a oni pořád nevolají a nevolají
Syn měl nějaký ten tarif pro studenty. Je s ním spokojený a najednou po roce od uzavření smlouvy byl tarif bez naeho vědomí změněn na jiný a méně výhodný. poznala jsem to samozřejmě podle vyí platby. Tak jsem tam volala a oni mi řekli, e ten studenstský se musí po roce znovu aktivovat a e synovi určitě přila SMS s upozorněním. Jene syn má vechny ty informační SMS od nich skované a ádná, která ho upozorňovala na změnu tarifu tam nebyla. Aktovovali nám to znovu, ale byla jsem natvaná.
Není tady
Mě se to nezdá dost seriozní, neinformovat zákazníka. Dělají to schválně, protoe jim houfně zákazníci právě pro tento důvod odcházejí. Myslím, e jiní operátoři mají lepí nabídky.
Není tady
Hm, jsou to syčáci. Ale v době, kdy jsme se rozhodovali, tak ten studentský měli u T-Mobile nejvýhodnějí a taky jsme tam celá rodina. Ale přístup k zákazníkovi je prachbídný. Moná k novému - to je jiné. Ale ke stávajícím...
Není tady
Aneri napsal(a):
Mě se to nezdá dost seriozní, neinformovat zákazníka. Dělají to schválně, protoe jim houfně zákazníci právě pro tento důvod odcházejí. Myslím, e jiní operátoři mají lepí nabídky.
No, pro mě je nejhorí O2
Upravil(a) Barborka (7. 11. 2008 8:04)
Není tady
Barborka napsal(a):
Aneri napsal(a):
No, pro mě je nejhorí O2
proč O2?
Není tady
Aneri napsal(a):
Darebáci jedni ! Před ukončení volali obden, ani mi kráva neřekla, e smlouva automaticky přechází na smlouvu na dobu neurčitou , protoe jsem jí řekla , e chci kartu zruit. Můete ji vypovědět kdykoliv, ale ne v kadém městě. Já musím z Přerova jet do Olomouce a tam ji s občankou zruit a pozor, platí jetě dalích 30 dnů !!! Tak se to zase prodraí, nemám sluného slova. Mám pocit, e tady obchodují podvodníci, ne obchodníci. Tak dalí 2-3 měsíce v pr.d.e.li. Ji nikdy si nevezmu T.mobile!
Moná by místo uráek a nadávek si stačilo přečíst smlouvu a obchodní podmínky.
Není tady
Zaujímalo by mě,co je nejlepí O2 nebo T-mobile nebo Vodafon?
Není to náhodou tak,e u jednoho je lepí toto a druhého zase toto.
To je jak se supermarkety,v jednom je levnějí toto a v jiném zase něco jiného.
Není tady
Koukám, e je jednoduí nadávat a být slepý a čekat, e se něco stane.... Ne se aktivně o svý sluby starat. Brečet nad rozlitým mlíkem je hrozně jednoduchý. A i kdy nejste z velkého města je tu monost řeit věci telefonicky, po internetu a nebo písemně...
Teď jsem se fakt rozčílila....
Není tady
Mag, nezlob se na mě, ale pokud s někým jednám 2 měsíce , trvám na ukončení smlouvy k určitému datu a tento zástupce firmy mi záměrně neřekne, e tedy měsíc předem bych měla dát výpověď, aby k tomu určitému datu byla smlouva neplatná, neinformuje mě, e automaticky pokud nedám výpověď smlouva i nadále trvá. Nechali mě pátrat dalí měsíc/e, proč platím něco, co jsem povaovala za ji ukončené, dá mi jetě po výpovědi zase dalí lhůtu, abych musela jetě aspoň měsíc platit - dle mého názoru je to prasárna největího kalibru a nepvauji tuto společnost za seriozní, ale vyjebáv.jící !
O tom svědčí mnoho stejně natvaných a nadávajících lidí, které jsem potkala u stejné příleitosti vypovídající smlouvy jak v Přerově, tak i v Olomouci. Získali sice 3 měsíce platby navíc, ale určitě přili o víc !
Holčičko, já jsem se starala a pokud jsem paní, která mě neustále otravovala, abych smlouvu prodlouila řekla, e trvám na zruení, tak to vzala na vědomí.......ale neřekla mi ve. A mailem ani telefonem nelze smlouvu zruit, nad rozlitým mlékem nepláču, je to prasárna od firmy, nejsem sama, naletělo nás hodně, tak se zbytečně nerozčiluj , to kodí !
A na čem bys chtěla vydělat, no přece na blbosti lidí......bude hůř !
Není tady
Jasně, OK. Bohuel v kadé firmě jsou lidé, kteří nedokáí být seriózní a na úkor svých úspěchů/neúspěchů kazí jméno společnosti. Výsledkem toho jsou takovýhle diskuse. Co mě vdycky ani ne tak rozčílí jako hrozně mrzí. Protoe sice jsou zákazníci, kteří, kdy je sebemení pochybnost, schovají hlavu a jen nadávají (a nejsou schopni pro svou věc nic udělat). A pak jsou bohuel i ti, kteří se snaí a bohuel ve své snaze narazí na blbce. To se pak člověk můe snait sebevíc a jméno firmy prostě neočistí. Mrzí mě to. U má ten problém dořeený?
Není tady
Ano, ji jsme se ukončení smlouvy dohodli, zaplatím dalí měsíc a ji nikdy T mobile. Je to o lidech....
Není tady
Ahoj Aneri a myslí, e je to jinde jiné? Kdepak, vude je něco.
Není tady
Jitka8 napsal(a):
Zaujímalo by mě,co je nejlepí O2 nebo T-mobile nebo Vodafon?
Není to náhodou tak,e u jednoho je lepí toto a druhého zase toto.
To je jak se supermarkety,v jednom je levnějí toto a v jiném zase něco jiného.
A co UFON? Mám od něho "pevnou" linku, má nyní zajímavou akční nabídku.
Není tady
Já jsem smlouvu u T-Mobile ukončila loni a přela k Vodafone z důvodu patného signálu. Zavolala jsem si na infolinku, vyptala se na vechny monosti a pak písemně, doporučeným dopisem vypověděla a přela s číslem k jinému operátorovi.
Není tady
Jasně, e je vude něco, nic není ideální, mě vadí ten přístup lidí. No a na Ufona jsem se také dívala, jene asi není jetě velké pokrytí, nevypadá patně. Jinak mám stejně vechny operátory, jene dobíjecí.
Není tady
A tak lháři v T.mobilu se zase vyznamenali ! Podvod na podvod! Kdy jsem vypovídala pauál, jasně jsem se ptala, kolk budu ve výpovědní lhůtě platit a mladíček - lhář mě přesvědčil, e ji jen to, co provolám ! Darebák jeden, z karty jsem nevolala....ale stejně jsem zaplatila sjednaný pauál ! No a jdeme do Evropy ! A to je tak vude, proto asi chtějí jen ty mladé. Já bych na to neměla aludek kadému lhát, bylo by mi z toho na zvracení, jak je mi z nich ! A to mě na pevné stále někdo obtěuje a nabízí...tak u přestávám být sluná také !
Není tady
Aneri napsal(a):
A tak lháři v T.mobilu se zase vyznamenali ! Podvod na podvod! Kdy jsem vypovídala pauál, jasně jsem se ptala, kolk budu ve výpovědní lhůtě platit a mladíček - lhář mě přesvědčil, e ji jen to, co provolám ! Darebák jeden, z karty jsem nevolala....ale stejně jsem zaplatila sjednaný pauál ! No a jdeme do Evropy ! A to je tak vude, proto asi chtějí jen ty mladé. Já bych na to neměla aludek kadému lhát, bylo by mi z toho na zvracení, jak je mi z nich ! A to mě na pevné stále někdo obtěuje a nabízí...tak u přestávám být sluná také !
jednou mi takhle patně odpověděli na infolince T-Mobile a já zbytečně provolala peníze. Nedala jsem se, oni si to vyhledali a z důvodu patné informace mně vechno do koruny vrátili.
Není tady
Tak já u se z toho pauálu snad u p.o..eru! Tak jsem dala 7.11.2008 výpověd, přesto, e mě mladík upozornil, e budu u platit jen, co provolám, tak jsem nevolala a zaplatila stejně pauál ! No a ted mi přiel dalí výpis.....ten by měl být asi poslední......a zase je v kolonce pauál částka,sice nií, ne byl pauál, ale já jsem pauál zruila PŘECE 7.11. !!! Z karty jsem poslala 18 sms a 1 spec. za 30,- a zase mám platit přes 200,- Kč. Zůstalo mi asi 50,- Kč kreditu, který se mi vzápětí ztratil, mobil mám bez kreditu, tak nevím........ bud jsem idioit já, nebo jsou idioti vichni kolem mě, kteří mě záměrně uvádějí v omyl! Já u snad tu kartu polu řediteli i bez kreditu, aby mi u ádný pauál neúčtovali.....a tak mě okradli o 4 měsíce od doby, co jsem říkala, e pauál nechci! Ale zase by neměli pěkné vánoce, kdyby se ivili poctivě ! Je mi z toho veho zle !
Není tady