|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jeňýk napsal:
Mě se třeba děsně líbí ta věštba jak bude "všude hořet" a dokonce už hóóří! To se pak sesbírají zprávy z celýho světa a snese se taková spousta "důkazů" že člověk opravdu nemůže ani chvilku pochybovat o tom jak je onen věštec moudrý a jak vidí do budoucnosti..... mámo dyk on to pšece ten Jiuka na tom internetu psal že bude všude hořet! To je hrůůůza tááto, co s náma bude?!
Samozřejmě nějaké to srovnání jak často hořelo ve světě třeba před pěti lety nebo před deseti už nikde není a nebude......... dyk přece hóóóří až teď v důsledku přepólování, že. 
Jeníku musíš ale uznat, že opravdu hoří a to ve velkém...asi ti neuniklo, že v Německu shořelo v autobuse 20 lidí.... Jestli sleduješ zprávy tak děnně u nás v ČR něco hoří ať jsou to kamiony, autobusy, sklady nedávno to byl sklad s ledničkama, byty... no sleduju zprávy už dost let, ale požáry na denním pořádku nikdy nebyly...
Není tady
No, Miš, tak jsem poněkud letem-světem prozkoumala ten odkaz, co je ve Wikipedii a pochopila jsem z toho, že se podle toho kalendáře pochopitelně dá počítat i nadále a vymyslet to třeba do roku deset tisíc, akorát, že tvůrci kalendáře se s tím prostě nenamáhali a skončili u toho nešťastnýho slunovratu za čtyři roky.....čímž do toho vnesli pěknej binec, poněvadž nyní se svět táže proč skončili? A když se ukázal průlet fotonama, tak to dostalo ty správný grády a šupho....konec světa jak vyšitej.
Ale stejně je to divný....no ale když byli schopni cca 500 let po kristu vypočítat oběh Země okolo Slunce s takřka milimetrovou přesností, proč by nevěděli o průletu, že... 
Není tady
Taky jsem se někde dočetla, že naše země prochází pásmem fotonové energie no když jsem si zadala do vyhledávače co že jsou to ty fotony vlastně zač, ta mně přešla chuť ... s fyzikou jsem nikdy nebyla moc zadobře. Jestli by to uměl někdo vysvětlit lépe jak encyklopedie, budu ráda . Lena 01
Lenko, pokusím se k tomu něco napsat. Jako hmota se skládá z atomů a ještě menších částic, tak světelná energie se šíří ve formě malých "energetických částeček" čili světelných kvant, kterým říkáme FOTONY.
Naše Země a celý náš planetární systém nevisí nehnutě v prostoru, ale letí prostorem jednak jako celek a jednak se pohybují planety v rámci svého planetárního systému podle určitých zákonů, které jsou známé.
Procházíme nyní pásmem, ve kterém se nachází velké množství fotonů, a to je pravá příčina globálního oteplování celé planety Země. Ty zplodiny v ovzduší k oteplování přispívají celkem málo. Sdělovací prostředky nám tento fakt tajily a balamutily nás ve věci pravé příčiny oteplování Země, prý, aby nevznikla panika mezi lidmi.
Podle odhadu některých vědců dopadá na Zemi zatím asi 30% z celkové hodnoty fotonového pásu čili se to asi bude ještě zvyšovat.
Pokud se týká různých proroctví, je třeba si uvědomit, že každé proroctví znamená pouze určitou pravděpodobnost, že tato událost nastane, pokud se myšlení lidí nezmění do té doby, než se to má stát. Čili předpověď budoucích událostí vychází ze stavu myšlení a jednání lidí v té době, kdy proroctví vznikalo a předpověděné události nastanou pouze tehdy, pokud se myšlení a jednání lidí nezmění. Z toho plyne závěr - právě teď svými myšlenkami tvoříme nejen budoucnost vlastní, ale všech lidí. Žádná událost není lidstvu dopředu přeurčena, je respektována svobodná volba myšlení a cítění každého jedince a v současnosti sklízíme plody toho, co se zaselo. Myšlenka je obrovský energetický potenciál, který je k dispozici každému člověku. Je třeba si hlídat své myšlenky, abychom nevytvářeli negativní energie, jsou na to různé techniky, které se učí třeba v józe.
Jsou např. uvedeny i na našich stránkách http://marieblankytna.blog.cz, na jejichž tvorbě se spolupodílím.
Nepěstovat žádný strach, obavy, ale hlídat si energie, které vytváří člověk myšlenkami, ať se může dobře přizpůsobit zvyšujícím se frekvencím, které transformace přináší. Jen tak se člověk povznese nad hladinu, protože negativní energie ho tlačí dolů do hmoty, do nemocí a úrazů.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
No jen se mrkni na Jeňýka, skeptika našeho. Stejně mu to nedá a pořád brousí nejen po Duchovním, ale i po Osudu, sbírá info, které mu zatím nic nedá, protože zůstává na povrchu, neumí to rozklíčovat.
Ale jednou se mu to povede a pak se budou dít věciSkončí jeho svět a začně zase jiný
Jojo brousim a pořád brousim.
Nejen po Osudu a podobných ale i po všem ostatním co internet nabízí. Kdybych to jednou měl jak říkáš "rozklíčovat" tak nejspíš skončím v Bohnicích protože se budu bát i vyjít na ulici aby mě nezasypal chemtrails, nezmanipuloval nějakej agent CIA a nebo se nestal obětí zbohatlíků od Bilderbergů.
Jiný stránky mi zase říkají že jsem naprostej chudák, nemající ani na základní životní potřeby a pokud uvěřím JEJICH ideologii tak se budeme mít všichni stejně dobře.
Další zase že naše zem je v ohrožení neboť nás zaplavují barevní a je třeba se proti nim vyzbrojit a pokud možno nenápadně je likvidovat abych spasil naši rasu.
Jsou i stránky kde píšou že se mám zřeknout všeho co mi život nabízí neboť jsem tady vlastně jen dočasně a pouze ten který bude žít v pokoře dojde po soudném dnu konečně svého štěstí.
No a teď to všechno mám rozklíčovat? Věř že "můj" svět nikdy neskončí, protože je opravdu jen "můj" a já si do něj hned tak nějaký individua nepustím, jsem na ně totiž připravenej.
Možná trochu naivní......... ale aspoň se snažim.
No vidíš. lítáš v tom jak nudle v bandasce...
Máš to vůbec za potřebí??
No asi jo 
A věř tomu, že tvůj svět jednoho dne skončí. A jak na tebe tak koukám, tak připravenej na to zatím nejsi ani trochu 
Upravil(a) Pandorraa (5. 11. 2008 17:57)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Mayové věřili, že se historie v pravidelných intervalech opakuje, tzn. že 22.12.2012 končí jeden cyklus a začíná druhý
No právě že po tomhle datu už tam žádný cyklus nenásleduje, Kulíš, hovoří se o "konci času".Asi proto, že prostě dál už neodhadli, co bude, ne proto, že by se Zeměkoule chystala vybuchnout
Přecházíme koneckonců galaktický rovník? Přecházíme.....ví snad tady z přítomných někdo, jaký to bude na "druhé straně" Neví....možná stejný, možná ne.....to možná Mayové mysleli
Že se "něco" děje, to nepopře ani Jeníček, žejinak by se nesnažil mermomocí sebrat Maškovi co nejvíc duší.....
A možná je to fotonama. Lidstvo jich patrně tolik pohromadě nezažilo - není-liž pravda?

Jj..kdyby tak lidi furt nehledali senzace, nebrali doslova každou kravinu a trochu víc používali ten tady tolik mnohokrát zmiňovaný selský rozum, to by bylo žůžo 

Není tady
Mě osobně by konec světa vyhovoval. Ale to se jistě nestane, takové štěstí mít nebudu.
Na internetu se dají najít haldy dohadů na téma rok 2012. Ať tedy to bude v 2012 nebo jindy, někde tu změnu vidím jako neodvratitelnou. Uvidíme, až to nastane.
Pokud se zamyslím nad dnešním vývojem světa, přijde mi, že nelze donekonečna žít stejným zpúsobem, někde musí být zlom a nastat jiný řád. Nelze donekonečna:
* neustále zvyšovat spotřebu - pořád nové a nové věci, co člověk potřebuje, nové módní trendy, nové mobily, pc....
* zdroje na výrobu nejsou přeci nekonečné
* kam s odpadky - vše je balené, jednorázové...my se snad sami sebe zasypeme
* spotřeba jde i ruku v ruce se zdravím - nárůst alergií, civilizačních chorob - je člověk vůbec schopný sám sebe přežít?
* prohlubovat propast mezi vyspělým světem a nerozvinutými zeměmi - musí se buď smíchat, nebo nás početně utlučou čepicemi, porodnost klesá
atd, našlo by se toho spousta.
PS: nevím, zda se to zdá jen mě, ale vnímám čas, jako by se zrychloval, vše plynulo daleko rychleji (nebo jen stárnu a tak to chodí).
Není tady
Milý Lepisto,
ve vyšších úrovních čas jako takový již neexistuje - existuje pouze čas přítomný, tak to také vnímají vyšší duchovní bytosti jako jsou andělé. Čas, jak jsme zvyklí vnímat ho my, pak už není. Jsi bystrý pozorovatel, že jsi dokázal zaznamenat, že čas se v současné době zrychluje. Koncem minulého století museli dvakrát opravovat atomové hodiny!
Upravil(a) Milada1 (5. 11. 2008 19:11)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No vidíš. lítáš v tom jak nudle v bandasce...
Máš to vůbec za potřebí??
No asi jo
Nojono já jsem si vědom týhle mojí úchylky že mám občas nutkání býti informován o tom co taky dokáže zplodit lidský mozek.
Víš že občas upřímně závidim lidem kteří internet považujou za sprostý slovo a bohatě si vystačí třeba s časopisem Zahrádkář? To musí bejt úžasně klidnej a vyrovnanej život...... 
Pandorraa napsal(a):
Jj..kdyby tak lidi furt nehledali senzace, nebrali doslova každou kravinu a trochu víc používali ten tady tolik mnohokrát zmiňovaný selský rozum, to by bylo žůžo
Hm, tak teď jsem zmatenej jak lesní včela.........
já když se teda snažim nebrat nic příliš vážně tak zase podle tebe nejsem připravenej na změnu a konec mýho světa.
Tytyty děláš mi v tom tady bordel. Že ty mě chceš zmanipulovat abych se přihlásil na tu tvojí školičku a tam jste mi to hromadně vysvětlily až by se ze mě kouřilo? 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Že ty mě chceš zmanipulovat abych se přihlásil na tu tvojí školičku a tam jste mi to hromadně vysvětlily až by se ze mě kouřilo?
Bingooooooo!
Že váháš, čéče, oveček není nikdy dost
To víš, my zlotřilí podvodníci, co rejžujem na lidským neštěstí, uděláme kde co, abychom zvětšili své stádo a své nekalé příjmy. 
Není tady
Jeňo, já se Ti divím.
Tak do toho prašti a jeď na jednu školičku. Stejně už se na to třeseš, jen nevíš, jakt na to, aby sis přitom zachoval i statut malého rebela a nestádního jedince.
Už jsi zralej, jen spadnout 
Není tady
Heli, to by musel priznať, že sa mýlil, a to Honzo nikdy neurobí... radšej by zomrel sprostý, že Honzo? 
Není tady
Heluška napsal(a):
Jeňo, já se Ti divím.
Tak do toho prašti a jeď na jednu školičku. Stejně už se na to třeseš, jen nevíš, jakt na to, aby sis přitom zachoval i statut malého rebela a nestádního jedince.
Už jsi zralej, jen spadnout
A neměla by pomatená lesní včelička už spinkat? 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Bingooooooo!
Že váháš, čéče, oveček není nikdy dost
Já to říkal! Kdo to říkal?
Hamsum, blahé paměti, tě odhalila. 
Marek_ napsal(a):
Heli, to by musel priznať, že sa mýlil, a to Honzo nikdy neurobí... radšej by zomrel sprostý, že Honzo?
Marku ty máš kliku že jsem strávil část svého mládí pospolu s tvými krajany....... jinak bych se asi ohradil vůči tomu že jsem sprostý, neboť má mluva se skládá výhradně z vybraných výrazů spisovné češtiny.
Heluška napsal(a):
Jeňo, já se Ti divím.
Tak do toho prašti a jeď na jednu školičku.
Nojo teď si ale představ že bych to tam svým přebujelým mužským egem a ješitností rozvrátil a Pandorra by přišla o byznys.

Jak jí ale tak virtuálně znám, tak ona je vůči těmhle vlastnostem vcelku odolná když se dokáže ve zdraví stýkat i se zdejším Pisálkem. 
Co obloha Heluško? Tady to zas přehnali a neni vidět na krok..... 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Nojo teď si ale představ že bych to tam svým přebujelým mužským egem a ješitností rozvrátil a ..
Tak to tě mohu ujistit, že v žádném případě nehrozí 
Není tady
Jeňýk napsal(a):
No tak ono stačí si tenhle typ stránek trochu projet a člověk zjistí že jsou si ty stránky velmi ale opravdu velmi podobné....... neřku-li stejné. Např. téma zadržení rodiny G.Bushe jednotkami Delta force....... stejný článek na Osudu ale samozřejmě též na Matrixu a určitě i jinde. Prostě kdosi vymyslí, někdo sepíše a ostatní papouškují a čtenáři už jen spínají ruce jaká že to hrůza nás obklopuje a ještě horší čeká.
Přitom to dělají ti stejní co na druhou stranu vykřikují cosi o vymývání mozků oficiálními médii......... no ale jak říkám každý se živí jak umí.
Jenyku,
k tomu nelze nez dodat,ze na vsem je kus pravdy. I na tom co pises Ty.
Ono totiz podle mne je jedno jestli clovek je takovy ci makovy(napriklad duchovne zalozeny,nebo vic racionalne smyslejici),protoze i kdyz takovy ci makovy nevyuziva na zacatku svuj vlastni rozum (neni svuj), usudek a pak svuj potencial vedomi ktery se nabizi,je lehko zmanipulovatelny. Pak kazdy z nich je v situaci=slepec vede slepeho aniz by si to vsak plne byli schopni uvedomit.
Kazalin napsal(a):
Zajímalo by mě, jak dotyčný může napsat to, že člověk vystupuje z těla již zlomek času před srážkou, nebo cítí účinky následku, když by z něj prakticky nezbyl ani kus mimo vozovku, ale pár cárů na okolních pozemcích
Kazi,
kde jsi?
Tohle jsi nekde cetl?
Není tady

lupina montana napsal(a):
No, Miš, tak jsem poněkud letem-světem prozkoumala ten odkaz, co je ve Wikipedii a pochopila jsem z toho, že se podle toho kalendáře pochopitelně dá počítat i nadále a vymyslet to třeba do roku deset tisíc, akorát, že tvůrci kalendáře se s tím prostě nenamáhali a skončili u toho nešťastnýho slunovratu za čtyři roky.....čímž do toho vnesli pěknej binec, poněvadž nyní se svět táže proč skončili? A když se ukázal průlet fotonama, tak to dostalo ty správný grády a šupho....konec světa jak vyšitej.
Ale stejně je to divný....no ale když byli schopni cca 500 let po kristu vypočítat oběh Země okolo Slunce s takřka milimetrovou přesností, proč by nevěděli o průletu, že...
No tak nějak se ten chlapík taky vyjádřil - že přenechali další výpočty dalším generacím, bo nás by taky nebavilo chystat kalendář do 23. století
... jenže další generace se na to prostě vyprdli - asi pod vlivem Španělů či co 
Není tady
"Radujte se do roku 2012 a potom už ne." .... myslím, že někde psali, že to řekli právě Májové.
nu není to jen kalendář Májů co končí 2012.
Svou budoucnost si tvoříme vlastními myšlenkami.
........ ufff, není to moc čitelné, ale poslední dílek na obrázku je posledních cca 500 let, kalendář končí 2013
Upravil(a) poletucha (6. 11. 2008 14:08)
Není tady
poletucha napsal(a):
Svou budoucnost si tvoříme vlastními myšlenkami.
:-)
Naprosta tecka za vsim. A Poletucho kdyz uz jsi to tak pekne nakousla,dodam:
Jsme vytvorem myslenky.Jsme stavem vedomi. 
Není tady
no abych se přiznala, tak jsem si před časem posbírala všechna možná proroctví, co se kde daly sehnat.
Pro zajímavost.
Chvíli jsem přemítala, že je na čase začít budovat bunkr :-)
ale nějak se mi to nakonec poskládalo do úplně jiné mozaiky, která se mi líbí
.........takže v současnosti jsem v podstatě jen hodně zvědavá, co bude
protože něco určitě bude 
Není tady

Vždycky něco bude 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Vždycky něco bude
Jo, je to prča
Samozřejmě, neberu to na lehkou váhu, mám jen zvláštní den 

Není tady
Rok 2012 je už dost "přemedializovaný", dokonce i na Babi na něj běží reklamní banner.
Proto mi padl do noty tento článek: http://smit.wz.cz/zrcadlo/view.php?cisl … 2008102901
Není tady
Éé.....chápu tedy správně, že se někdo mrknul do dýmajícího zrcadla a uzřel tam Naprosté Nic a dvě skupiny lidí?? 

Jsem z toho trošku jelen...asi proto, že neznám žádný z těch uváděných pramenů 
Není tady

Lupi, toto to tak nějak vystihuje:
Četl jsem o tom docela pěknou studii, že už splňujeme všech snad dvanáct kritérií zanikající civilizace. Patří tam to propadnutí tělu, všechny ty plastické operace, náhradní díly, které si montujete do těla. Zábava, která už postrádá jakýkoli smysl, vrhnutí peněz do oblastí, které celku vůbec nic nepřinášejí, jako je sportbyznys nebo showbyznys. Používání průmyslu k manipulaci, absurdní vzestup farmaceutického průmyslu, kdy se z člověka stává nějaké pokusné zvíře. To všechno je evidentní a Mayové i Toltéci to předpověděli, stejně jako Zuluové, indiáni Pueblo, Maorové, Inkové, Čerokíoví, Hoppiové, Dogoni, Aboriginálové, hindové, buddhisti. Zhruba v této době všichni předpovídají zánik toho dosavadního a zrod něčeho nového. Ta proroctví zkoumá i připravovaný film Šesté slunce. Všechny tyhle tradice tvrdí, že vesmír se odehrává v jakémsi velkém rytmu nádechu a výdechu, tak, jak to ukazují naše těla. A právě pro Maye, kteří mají neuvěřitelně dynamické vnímání času, je to jasné, 21.12. 2012 končí mayský kalendář, oni říkají, že nastane konec času. Nikoli, prosím, konec světa...
Jaroslav Dušek http://www.cestydusi.cz/view.php?cisloclanku=2007060031
Skončí jeden věk a začne další ...
Upravil(a) Míša Kulička (7. 11. 2008 7:49)
Není tady
Rád tě Poltuško vidím
. Nicméně ten kalendář je krásněj, ale opravdu v něm pro ty blechy mršky písmenka nic nevyčtu
A to už jsem zkoušel i lupu 
Není tady