Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 11. 2008 14:55

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Re: Přelomový rok 2012

Lena
Zrovna tady, no když jsem koukla na tvůj odkaz, tak mi nebude stačit jeden večer na přečtení všeho

To si piš :-)

Není tady

#27 4. 11. 2008 14:58

Somaia
Host

Teda, když nad tím teď přemýšlím, tak daleko víc než všechny články na osudu a matrixu mě děsíš ty, Jendo, protože se téměř všude hromadně píše o tom, že i když se budeme nacházet jako lidstvo přímo uprostřed "agonie" ,tak si toho stejně jen málokdo povšimne... tvoje ironické poznámky jsou toho důkazem, i kdyby ti armagedon klepal na dveře,tak ty tu budeš radostně poskakovat a jásat, že přišlo místo něj jaro lol lol

#28 4. 11. 2008 15:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Teda, když nad tím teď přemýšlím, tak daleko víc než všechny články na osudu a matrixu mě děsíš ty, Jendo, protože se téměř všude hromadně píše o tom, že i když se budeme nacházet jako lidstvo přímo uprostřed "agonie" ,tak si toho stejně jen málokdo povšimne... tvoje ironické poznámky jsou toho důkazem, i kdyby ti armagedon klepal na dveře,tak ty tu budeš radostně poskakovat a jásat, že přišlo místo něj jaro lol lol

Somi to je náš Jeníček. Asi ho jeleni pořádně nakopali a potrkali, že z toho má zatmění....
Škoda, že mám řadu knih sbaleno, ale vloni jsem dostal knížku o máyském kalendáři i s odkazy na web. Snad to Leni tak 2 měsíce vydržíš a pak doplním.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#29 4. 11. 2008 15:55

Lena01
♥♥♥♥♥--

Somaio na Osud jsem nedávno narazila... ale zatím se nechci stát předplatitelem, asi bych jen platila a nečetla... před třemi lety jsem si předplatila na rok Koktejl a dodneška ho nemám přečtený big_smile, před týdnem jsem si objednala knihu 2012 Zlatá brána otevřená, tak tam se taky něco dozvím...

Pisateli vydržím třeba i 2 roky, ale v 2012 už bude pozdě tongue

Není tady

#30 4. 11. 2008 16:09

Lena01
♥♥♥♥♥--

Taky jsem se někde dočetla, že naše země prochází pásmem fotonové energie va no když jsem si zadala do vyhledávače co že jsou to ty fotony vlastně zač, ta mně přešla chuť ... s fyzikou jsem nikdy nebyla moc zadobře. Jestli by to uměl někdo vysvětlit lépe jak encyklopedie, budu ráda  wink

Není tady

#31 4. 11. 2008 19:47

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

No, když budu usuzovat jen podle toho, co zde píšete, řekla bych, že se Som ani Jeník navzájem vůbec nevylučují. smile Já osobně se snažím pracovat na sobě, objevovat své vnitřní hlubiny, páč nic jinýho stejně dělat nemůžu a jásat, že přišlo jaro, to teda budu. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#32 4. 11. 2008 20:36

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Somaia napsal(a):

Ne Jendo... neodporuji si. Spoléhám na to, že Lena je zralý člověk s vlastní rozlišovací schopností. Třeba jako já ... big_smile wink wink
Chtěla informace, tak si je přečtě a z toho si vybere, co s ní koresponduje  a co ne...
Myslím, že to tak děláme všichni v dnešní době informační exploze. Lena chtěla informace a každý jsme jí v zájmu objektivity poskytli k nim přístup,  wink ;)doporučila bych jí i Osud,  wink wink ale většina článků je stejně neplatící veřejnosti nedostupná... takže tak....

No tak ono stačí si tenhle typ stránek trochu projet a člověk zjistí že jsou si ty stránky velmi ale opravdu velmi podobné....... neřku-li stejné. Např. téma zadržení rodiny G.Bushe jednotkami Delta force....... stejný článek na Osudu ale samozřejmě též na Matrixu a určitě i jinde. Prostě kdosi vymyslí, někdo sepíše a ostatní papouškují a čtenáři už jen spínají ruce jaká že to hrůza nás obklopuje a ještě horší čeká.
Přitom to dělají ti stejní co na druhou stranu vykřikují cosi o vymývání mozků oficiálními médii......... no ale jak říkám každý se živí jak umí. wink

Somaia napsal(a):

Tak to bude holt zřejmě docela dobrá "agónie" když si jí nikdo ani nevšimne, nemyslíš?
Jinak ale máš pravdu, naštěstí jsem zvyklej žít stylem "dokud nejde o život tak jde o ho..." a až půjde opravdu o život tak to stejně nejspíš už neovlivním.
Úplně nejvíc mě pak baví někteří zdejší hlasatelé "rozdávání radosti a lásky" vykřikující cosi o tom jak jim k životu stačí jen otrhaný šat, trocha vody a skýva chleba. Přitom stačí se tady porozhlédnout a člověk zjistí že jsou to jen plky a realita je zcela jiná........ viď Pisateli? big_smile lol
Nu a tak nějak podobně to bude i s oním slavným Osudem a jeho dceřinýma webstránkama, že?

Mě se třeba děsně líbí ta věštba jak bude "všude hořet" a dokonce už hóóří! To se pak sesbírají zprávy z celýho světa a snese se taková spousta "důkazů" že člověk opravdu nemůže ani chvilku pochybovat o tom jak je onen věštec moudrý a jak vidí do budoucnosti..... mámo dyk on to pšece ten Jiuka na tom internetu psal že bude všude hořet! To je hrůůůza tááto, co s náma bude?! big_smile

Samozřejmě nějaké to srovnání jak často hořelo ve světě třeba před pěti lety nebo před deseti už nikde není a nebude......... dyk přece hóóóří až teď v důsledku přepólování, že. big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#33 4. 11. 2008 20:51

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Takových proroctví už na světě bylo...V Bibli je psáno že nikdo neví dne ani hodiny wink .

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#34 4. 11. 2008 22:08

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Jeňýk napsal(a):

No tak ono stačí si tenhle typ stránek trochu projet a člověk zjistí že jsou si ty stránky velmi ale opravdu velmi podobné....... neřku-li stejné. Např. téma zadržení rodiny G.Bushe jednotkami Delta force....... stejný článek na Osudu ale samozřejmě též na Matrixu a určitě i jinde. Prostě kdosi vymyslí, někdo sepíše a ostatní papouškují a čtenáři už jen spínají ruce jaká že to hrůza nás obklopuje a ještě horší čeká.
Přitom to dělají ti stejní co na druhou stranu vykřikují cosi o vymývání mozků oficiálními médii......... no ale jak říkám každý se živí jak umí. wink

To má svou dost silnou logiku a lze s tím souhlasit.  Jsem dost silná nátura, přečtu kdejaký potištěný toaletní papír, ale jakmile čtu osud.cz nebo matrix-2001.cz nebo třeba jitrnizeme.cz, něco se ve mě tak nějak vzepře a je to jakobych jedl něco, co jsem už jako kluk nenáviděl a raději to schoval za tvář a na toaletě vyplivl do mísy...
Na mě ty články jsou dost o tom, co popsal Jeňýk.
Je tu akademická otázka, co se děje ve zlomek času, kdy dochází ke smrti. Jedni praví, že se dostaví "blesková agonie", která zajistí nevnímání bolesti a jiných příznaků rozdělení těla a astrálu. Druzí odporují, že si to člověk vychutná cele. Zajímavé je to, že ti, co to píší, podobnou zkušenost neprožili.
Asi tak, jakokdyž v Porsche 911 jedu ve 190km rychlosti proti Tatře plné písku jedoucí proti mě 100 km rychlostí. V určitý zlomek času dojde ke srážce, kde se na sebe nakupí hmota, která není naprogramovaná na takové přetížení a následná setkání s jinou sesterskou hmotou. Zajímalo by mě, jak dotyčný může napsat to, že člověk vystupuje z těla již zlomek času před srážkou, nebo cítí účinky následku, když by z něj prakticky nezbyl ani kus mimo vozovku, ale pár cárů na okolních pozemcích smile

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#35 4. 11. 2008 22:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Somaia napsal(a):

Ne Jendo... neodporuji si. Spoléhám na to, že Lena je zralý člověk s vlastní rozlišovací schopností. Třeba jako já ... big_smile wink wink
Chtěla informace, tak si je přečtě a z toho si vybere, co s ní koresponduje  a co ne...
Myslím, že to tak děláme všichni v dnešní době informační exploze. Lena chtěla informace a každý jsme jí v zájmu objektivity poskytli k nim přístup,  wink ;)doporučila bych jí i Osud,  wink wink ale většina článků je stejně neplatící veřejnosti nedostupná... takže tak....

Somaia napsal(a):

Tak to bude holt zřejmě docela dobrá "agónie" když si jí nikdo ani nevšimne, nemyslíš?
Jinak ale máš pravdu, naštěstí jsem zvyklej žít stylem "dokud nejde o život tak jde o ho..." a až půjde opravdu o život tak to stejně nejspíš už neovlivním.
Úplně nejvíc mě pak baví někteří zdejší hlasatelé "rozdávání radosti a lásky" vykřikující cosi o tom jak jim k životu stačí jen otrhaný šat, trocha vody a skýva chleba. Přitom stačí se tady porozhlédnout a člověk zjistí že jsou to jen plky a realita je zcela jiná........ viď Pisateli? big_smile lol
Nu a tak nějak podobně to bude i s oním slavným Osudem a jeho dceřinýma webstránkama, že?

Mě se třeba děsně líbí ta věštba jak bude "všude hořet" a dokonce už hóóří! To se pak sesbírají zprávy z celýho světa a snese se taková spousta "důkazů" že člověk opravdu nemůže ani chvilku pochybovat o tom jak je onen věštec moudrý a jak vidí do budoucnosti..... mámo dyk on to pšece ten Jiuka na tom internetu psal že bude všude hořet! To je hrůůůza tááto, co s náma bude?! big_smile

Samozřejmě nějaké to srovnání jak často hořelo ve světě třeba před pěti lety nebo před deseti už nikde není a nebude......... dyk přece hóóóří až teď v důsledku přepólování, že. big_smile

Víš co Jeníčku starej se o své. O mě se ale vůbec nestarej. Hezky se starej, aby jsi plnil plán pana zaměstbavatele,  aby ti pan podnikatel platil, odváděj řádně daně, sociální a zdravotní. Hlídej si levné letenky, a aby měli v Lídlu vše co si žádáš, měl ženu, dítko a ..... zaměť si před vlastním prahem. A zabal si KPZ, nabal bágl a u radia či TV vyčkej dalších pokynů k provedení evakuace před zánikem světa. Opravdu se starej jen o svou osobu a svoje korýtko. Na tvé plkání o mě či jiných osobách není nikdo zvědavej.

Není tady

#36 4. 11. 2008 22:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jééžiš roll no tak má každej používat svůj vlastní mozek a nenechat se vymejvat, no....a kdo se nechá, má pro to možná důvod vissla Hegot, Jeníčku, ty jsi ta nejtarostlivější tarantule na světě reta ty se o ty zbloudilý dušénky staráš, jak pavoučice o svá pavoučátka lol Víš, co mě napadá? Že se ty a Mašek o ty "nerozhodnutý voliče" trošku přetahujete vissla
Kazaline, já to naštěstí taky nevím, ale zato se mi několikrát stalo, že jsem vteřinu věděla dopředu, že je něco nezastavitelnej průs*r, což jsi asi zažil taky - a to je jen bleskurychlý vyhodnocení situace, takže si klidně umím představit, že promptně vystoupí z těla každej, kdo to umí - pod takovým dojmem  visslalol(myslím tu tatru + porše smile ) A možná ten, kdo to neumí, se to v tom zlomku vteřiny naučí big_smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#37 4. 11. 2008 22:54

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Jeňýk napsal(a):

Dámy víte co mě na těhle "předpovědích" nejvíc štve? To když si představim např. tady Lenu jak to hltá a všemu bezmezně věří. Vy se nad to umíte povznést a vybrat si z toho třeba jen něco.
Jsou ale lidi který to všechno vezmou jako hotovou věc a to aby se šli rovnou zastřelit. Já si občas ty stránky taky projedu...... a fakt se nestačím divit co jsou lidi schopný vymyslet za scénáře.

Už se opravdu těšim až si tady v roce 2013 pokecáme o tom, kdy teda ten konec světa už doopravdy přijde...... já vás snad i pozvu na panáka, teda pokud netrpíte arachnofobií big_smile

Jéňo, jestli ty stránky opravdu projíždíš, tak ses asi těžko dočetl, že počínaje rokem 2013 bude všemu konec. O tom transformace opravdu, ale opravdu není. Čti pozorněji a hlavně mezi řádky.
Jinak ale souhlasím s tím, že netřeba se děsit a brát všechny informace. Je dobré je přesívat přes vlastní síto. Pan Mašek mi přijde opravdu někdy jako mimouš.

Upravil(a) lueta (4. 11. 2008 22:58)

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#38 4. 11. 2008 23:51

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lena01 napsal(a):

Jeníku, podle toho co se o roku 2012 píše půjdem všichni... ale já bych se chtěla připravit  wink

kazdej pujde tak kam jeho hladina vedomi staci. Tak Leno,pokud by si chtela byt lip pripravena je na case meditovat.Najit podstatu sve existence. Svetlo uvnitr.  wink

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#39 5. 11. 2008 1:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lena01 napsal(a):

před týdnem jsem si objednala knihu 2012 Zlatá brána otevřená, tak tam se taky něco dozvím...

Tak to se obávám, že právě v téhle knize se toho moc nedozvíš... Já ji nedočetla.
A buď v klidu, v roce 2012 se nic mimořádného nestane, ono už se děje.
No jen se mrkni na Jeňýka, skeptika našeho. Stejně mu to nedá a pořád brousí nejen po Duchovním, ale i po Osudu, sbírá info, které mu zatím nic nedá, protože zůstává na povrchu, neumí to rozklíčovat.
Ale jednou se mu to povede a pak se budou dít věci stolt Skončí jeho svět a začně zase jiný wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#40 5. 11. 2008 5:17

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Lena

již to začalo, rok 2008 je docela výrazný a i na babi je toho dost :-¨)
Údajně postupně dochází k tomu, že se jakoby "oddělí" duchovno a materiálno. Dochází a ještě dojde k rozchodům, rozvodům jak manželů tak i přátel. Zřejmě kdo projde v páru či přátelským objetí rokem 2012, tak už asi spolu zůstane. Kdoví ví. Nastane Věk Vodnáře - tam nebude sobectví, odrazy, podtrhy, klam. Lidé budou na vyšší úrovni - nebude to ale zlom bum země se rozlomí.
Do té doby
Člověk si bude urovnávat priority - nemoce a jiné přátelské nakopnutí mu v tom pomůže.
Vibrace budou rychlejší, někteří lidé - kteří nemají pokoru - si asi projdou svým peklíčkem. Rychlost se bude stále zvyšovat. Dojde k pročištění a očištění - na první pohled podrazy,dumbom zrady od "přátel" a "manželů" budou nutné k tomu, aby člověk nakopli a posunuli ho k těm pro něj skutečným přátelům, manželům.
Nejde o žádnou sektu a jejich vyvolené. O roku 2012 již údajně věděli Mayové.
Kam vlastně Mayové zmizeli - vidím paraleru s Celestínským proroctvím - 10. vhled.

tak doufám, že jsem ti hlavičku ještě více zamotala a dorazím to tím, že je možné,
že se dotkneme dne a "zbyde nám" jenom bůh stolt
Howgh

Upravil(a) Zrovna tady (5. 11. 2008 5:51)

Není tady

#41 5. 11. 2008 8:42

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pandorraa napsal(a):

No jen se mrkni na Jeňýka, skeptika našeho. Stejně mu to nedá a pořád brousí nejen po Duchovním, ale i po Osudu, sbírá info, které mu zatím nic nedá, protože zůstává na povrchu, neumí to rozklíčovat.
Ale jednou se mu to povede a pak se budou dít věci stolt Skončí jeho svět a začně zase jiný wink

Jojo brousim a pořád brousim.
Nejen po Osudu a podobných ale i po všem ostatním co internet nabízí. Kdybych to jednou měl jak říkáš "rozklíčovat" tak nejspíš skončím v Bohnicích protože se budu bát i vyjít na ulici aby mě nezasypal chemtrails, nezmanipuloval nějakej agent CIA a nebo se nestal obětí zbohatlíků od Bilderbergů.
Jiný stránky mi zase říkají že jsem naprostej chudák, nemající ani na základní životní potřeby a pokud uvěřím JEJICH ideologii tak se budeme mít všichni stejně dobře.
Další zase že naše zem je v ohrožení neboť nás zaplavují barevní a je třeba se proti nim vyzbrojit a pokud možno nenápadně je likvidovat abych spasil naši rasu.
Jsou i stránky kde píšou že se mám zřeknout všeho co mi život nabízí neboť jsem tady vlastně jen dočasně a pouze ten který bude žít v pokoře dojde po soudném dnu konečně svého štěstí.

No a teď to všechno mám rozklíčovat? Věř že "můj" svět nikdy neskončí, protože je opravdu jen "můj" a já si do něj hned tak nějaký individua nepustím, jsem na ně totiž připravenej. wink
Možná trochu naivní......... ale aspoň se snažim. big_smile

Pisatel napsal(a):

Víš co Jeníčku starej se o své.

Nápodobně, já vždy až po vás. cool

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#42 5. 11. 2008 8:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Víš co Jeníčku starej se o své.

Nápodobně, já vždy až po vás. cool

Sem něco řekl!

Není tady

#43 5. 11. 2008 9:02

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel napsal(a):

Sem něco řekl!

lol

Není tady

#44 5. 11. 2008 9:47

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Me ten clanek v prvnim odkazu nepripadal zas az tak hruzostrasny! Spise optimisticky.....

Od nekoho jsem slysela, ze krestansky kalendar (tedy take ten nas) je nepresny, tudiz se seka i o nekolik desitek let, takze se muzeme nachazet nekde v roce cca 2030???? Tudiz jsme rok 2012 propasly! hmm Skoda big_smile  Navic vsechny ty povodne a hurikany zacaly prece uz nekdy v devadesatych letech, kdy u nas v republice zacaly neobvykle silne povodne a tak dale ze....

Videly jste americky film Den po te? Vsimly jste si toho, ze americke "sainsfiksn" se cas od casu stava realitou??? hmm treba prave jako dnes... cerny prezident! To bylo realitou prece vzdycky jenom ve filmech.
Nicmene, nekde jsem cetla, ze planeta Zeme prochazi pravidelnymi cykly, jeden z tech cyklu muze byt prave doba ledova, ktera uz se v historii objevila. Dale ze od roku 2012 prechazi obeh planety kolem slunce na eklipticky (doufam, ze jsem si spravne zapamatovala vyrazy) tudiz je normalni, ze dojde ke klimatickym zmenam...

Zrychlene.... hypotez, domenek je na tisice, je na nas, co si vybereme a beztak budeme muset nakonec prijmout vse tak jak to bude. Kazdopadne ty domenky mi pripada, ze si kolikrat hodne protireci a nijak se neshoduji... Nevim, uvidime, kazdopadne v pripade pruseru to tady s muzem a rodinou balime a jedeme do afriky lol

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#45 5. 11. 2008 9:50

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Jendo, myslím že Pan má pravdu. Myslím, že až pochopíš jisté "duchovní souvislosti", otevře se Ti jiný svět. A nejlepší je na tom právě to, že umíš stát nohama pevně na zemi.

Upravil(a) lueta (5. 11. 2008 9:54)

Není tady

#46 5. 11. 2008 9:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

Jendo, myslím že Pam má pravdu. Myslí, že až pochopíš jisté "duchovní souvislosti", otevře se Ti jiný svět. A nejlepší je na tom právě to, že umíš stát nohama pevně na zemi.

Jo Pan a další májí pravdu, pravdu díš, ale až pochopí souvislosti, tak stát nebude, to s ním sekne, po zjištění, že všechno je jinak. On teď možná pevně stojí, protože se tomu poznání brání.

Není tady

#47 5. 11. 2008 9:56

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

lueta napsal(a):

Jendo, myslím že Pam má pravdu. Myslí, že až pochopíš jisté "duchovní souvislosti", otevře se Ti jiný svět. A nejlepší je na tom právě to, že umíš stát nohama pevně na zemi.

Jo Pan a další májí pravdu, pravdu díš, ale až pochopí souvislosti, tak stát nebude, to s ním sekne, po zjištění, že všechno je jinak. On teď možná pevně stojí, protože se tomu poznání brání.

Ale s každým to nesekne, nebůůj! U mě bych to přirovnala k otvírání zamčených dvěří. Žádné seknutí nepřišlo lol

Není tady

#48 5. 11. 2008 10:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

Pisatel napsal(a):

lueta napsal(a):

Ale s každým to nesekne, nebůůj! U mě bych to přirovnala k otvírání zamčených dvěří. Žádné seknutí nepřišlo lol

Ale tys moudrá žena a otevíralas postupně jedny po druhých..... A hlavně jsi jako první otevřela oči....

Není tady

#49 5. 11. 2008 10:24

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jeňýk napsal(a):

Jo a jako první krok bych doporučoval asi tu Ordinaci roll místo čtení stránek který ti tady všichni doporučujou......... nebo ještě lépe si vem nějakýho hodnýho chlapa s kterým není nuda a vyražte třeba do divadla. Pak bude to čekání na konec světa určitě veselejší.

Chyba, Jéňo - je třeba začít dělat dobrý skutky - třebas finančně podpořit určité církve a podobná sdružení - nejlépe vším, co máš, bo sichr je sichr stolt

Jinak k Mayském kalendáři, který mě zaujal spíš svou matematickou přesností ... a k samotným Mayům - co jsem tak stihla vyslechnout a případně se poptat přímo ve středu dění - Mayové věřili, že se historie v pravidelných intervalech opakuje, tzn. že 22.12.2012 končí jeden cyklus a začíná druhý smile ... o nějakém konci světa nemůže prý být řeč - esi ti Juropani nésou ňácí divní smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#50 5. 11. 2008 10:28

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

PODPORIT CIRKEV - to by me vzdycky dokazalo rozpalit do bela ! ti panove uz maji nahrabano dost ! navic slovo boozi hlasit za poplatky, nezlob te se, ale to je pritazeny!

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí