29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lena
Zrovna tady, no když jsem koukla na tvůj odkaz, tak mi nebude stačit jeden večer na přečtení všeho
To si piš :-)
Není tady
Teda, když nad tím teď přemýšlím, tak daleko víc než všechny články na osudu a matrixu mě děsíš ty, Jendo, protože se téměř všude hromadně píše o tom, že i když se budeme nacházet jako lidstvo přímo uprostřed "agonie" ,tak si toho stejně jen málokdo povšimne... tvoje ironické poznámky jsou toho důkazem, i kdyby ti armagedon klepal na dveře,tak ty tu budeš radostně poskakovat a jásat, že přišlo místo něj jaro
Somaia napsal(a):
Teda, když nad tím teď přemýšlím, tak daleko víc než všechny články na osudu a matrixu mě děsíš ty, Jendo, protože se téměř všude hromadně píše o tom, že i když se budeme nacházet jako lidstvo přímo uprostřed "agonie" ,tak si toho stejně jen málokdo povšimne... tvoje ironické poznámky jsou toho důkazem, i kdyby ti armagedon klepal na dveře,tak ty tu budeš radostně poskakovat a jásat, že přišlo místo něj jaro
![]()
Somi to je náš Jeníček. Asi ho jeleni pořádně nakopali a potrkali, že z toho má zatmění....
Škoda, že mám řadu knih sbaleno, ale vloni jsem dostal knížku o máyském kalendáři i s odkazy na web. Snad to Leni tak 2 měsíce vydržíš a pak doplním.
Není tady
Somaio na Osud jsem nedávno narazila... ale zatím se nechci stát předplatitelem, asi bych jen platila a nečetla... před třemi lety jsem si předplatila na rok Koktejl a dodneška ho nemám přečtený , před týdnem jsem si objednala knihu 2012 Zlatá brána otevřená, tak tam se taky něco dozvím...
Pisateli vydržím třeba i 2 roky, ale v 2012 už bude pozdě
Není tady
Taky jsem se někde dočetla, že naše země prochází pásmem fotonové energie no když jsem si zadala do vyhledávače co že jsou to ty fotony vlastně zač, ta mně přešla chuť ... s fyzikou jsem nikdy nebyla moc zadobře. Jestli by to uměl někdo vysvětlit lépe jak encyklopedie, budu ráda
Není tady
No, když budu usuzovat jen podle toho, co zde píšete, řekla bych, že se Som ani Jeník navzájem vůbec nevylučují. Já osobně se snažím pracovat na sobě, objevovat své vnitřní hlubiny, páč nic jinýho stejně dělat nemůžu a jásat, že přišlo jaro, to teda budu.
Není tady
Somaia napsal(a):
Ne Jendo... neodporuji si. Spoléhám na to, že Lena je zralý člověk s vlastní rozlišovací schopností. Třeba jako já ...
![]()
![]()
Chtěla informace, tak si je přečtě a z toho si vybere, co s ní koresponduje a co ne...
Myslím, že to tak děláme všichni v dnešní době informační exploze. Lena chtěla informace a každý jsme jí v zájmu objektivity poskytli k nim přístup,;)doporučila bych jí i Osud,
![]()
ale většina článků je stejně neplatící veřejnosti nedostupná... takže tak....
No tak ono stačí si tenhle typ stránek trochu projet a člověk zjistí že jsou si ty stránky velmi ale opravdu velmi podobné....... neřku-li stejné. Např. téma zadržení rodiny G.Bushe jednotkami Delta force....... stejný článek na Osudu ale samozřejmě též na Matrixu a určitě i jinde. Prostě kdosi vymyslí, někdo sepíše a ostatní papouškují a čtenáři už jen spínají ruce jaká že to hrůza nás obklopuje a ještě horší čeká.
Přitom to dělají ti stejní co na druhou stranu vykřikují cosi o vymývání mozků oficiálními médii......... no ale jak říkám každý se živí jak umí.
Somaia napsal(a):
![]()
Tak to bude holt zřejmě docela dobrá "agónie" když si jí nikdo ani nevšimne, nemyslíš?
Jinak ale máš pravdu, naštěstí jsem zvyklej žít stylem "dokud nejde o život tak jde o ho..." a až půjde opravdu o život tak to stejně nejspíš už neovlivním.
Úplně nejvíc mě pak baví někteří zdejší hlasatelé "rozdávání radosti a lásky" vykřikující cosi o tom jak jim k životu stačí jen otrhaný šat, trocha vody a skýva chleba. Přitom stačí se tady porozhlédnout a člověk zjistí že jsou to jen plky a realita je zcela jiná........ viď Pisateli?
Nu a tak nějak podobně to bude i s oním slavným Osudem a jeho dceřinýma webstránkama, že?
Mě se třeba děsně líbí ta věštba jak bude "všude hořet" a dokonce už hóóří! To se pak sesbírají zprávy z celýho světa a snese se taková spousta "důkazů" že člověk opravdu nemůže ani chvilku pochybovat o tom jak je onen věštec moudrý a jak vidí do budoucnosti..... mámo dyk on to pšece ten Jiuka na tom internetu psal že bude všude hořet! To je hrůůůza tááto, co s náma bude?!
Samozřejmě nějaké to srovnání jak často hořelo ve světě třeba před pěti lety nebo před deseti už nikde není a nebude......... dyk přece hóóóří až teď v důsledku přepólování, že.
Není tady
Takových proroctví už na světě bylo...V Bibli je psáno že nikdo neví dne ani hodiny .
Není tady
Jeňýk napsal(a):
No tak ono stačí si tenhle typ stránek trochu projet a člověk zjistí že jsou si ty stránky velmi ale opravdu velmi podobné....... neřku-li stejné. Např. téma zadržení rodiny G.Bushe jednotkami Delta force....... stejný článek na Osudu ale samozřejmě též na Matrixu a určitě i jinde. Prostě kdosi vymyslí, někdo sepíše a ostatní papouškují a čtenáři už jen spínají ruce jaká že to hrůza nás obklopuje a ještě horší čeká.
Přitom to dělají ti stejní co na druhou stranu vykřikují cosi o vymývání mozků oficiálními médii......... no ale jak říkám každý se živí jak umí.
To má svou dost silnou logiku a lze s tím souhlasit. Jsem dost silná nátura, přečtu kdejaký potištěný toaletní papír, ale jakmile čtu osud.cz nebo matrix-2001.cz nebo třeba jitrnizeme.cz, něco se ve mě tak nějak vzepře a je to jakobych jedl něco, co jsem už jako kluk nenáviděl a raději to schoval za tvář a na toaletě vyplivl do mísy...
Na mě ty články jsou dost o tom, co popsal Jeňýk.
Je tu akademická otázka, co se děje ve zlomek času, kdy dochází ke smrti. Jedni praví, že se dostaví "blesková agonie", která zajistí nevnímání bolesti a jiných příznaků rozdělení těla a astrálu. Druzí odporují, že si to člověk vychutná cele. Zajímavé je to, že ti, co to píší, podobnou zkušenost neprožili.
Asi tak, jakokdyž v Porsche 911 jedu ve 190km rychlosti proti Tatře plné písku jedoucí proti mě 100 km rychlostí. V určitý zlomek času dojde ke srážce, kde se na sebe nakupí hmota, která není naprogramovaná na takové přetížení a následná setkání s jinou sesterskou hmotou. Zajímalo by mě, jak dotyčný může napsat to, že člověk vystupuje z těla již zlomek času před srážkou, nebo cítí účinky následku, když by z něj prakticky nezbyl ani kus mimo vozovku, ale pár cárů na okolních pozemcích
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Somaia napsal(a):
Ne Jendo... neodporuji si. Spoléhám na to, že Lena je zralý člověk s vlastní rozlišovací schopností. Třeba jako já ...
![]()
![]()
Chtěla informace, tak si je přečtě a z toho si vybere, co s ní koresponduje a co ne...
Myslím, že to tak děláme všichni v dnešní době informační exploze. Lena chtěla informace a každý jsme jí v zájmu objektivity poskytli k nim přístup,;)doporučila bych jí i Osud,
![]()
ale většina článků je stejně neplatící veřejnosti nedostupná... takže tak....
Přitom to dělají ti stejní co na druhou stranu vykřikují cosi o vymývání mozků oficiálními médii......... no ale jak říkám každý se živí jak umí.Somaia napsal(a):
![]()
Tak to bude holt zřejmě docela dobrá "agónie" když si jí nikdo ani nevšimne, nemyslíš?
Jinak ale máš pravdu, naštěstí jsem zvyklej žít stylem "dokud nejde o život tak jde o ho..." a až půjde opravdu o život tak to stejně nejspíš už neovlivním.
Úplně nejvíc mě pak baví někteří zdejší hlasatelé "rozdávání radosti a lásky" vykřikující cosi o tom jak jim k životu stačí jen otrhaný šat, trocha vody a skýva chleba. Přitom stačí se tady porozhlédnout a člověk zjistí že jsou to jen plky a realita je zcela jiná........ viď Pisateli?![]()
![]()
Nu a tak nějak podobně to bude i s oním slavným Osudem a jeho dceřinýma webstránkama, že?
Mě se třeba děsně líbí ta věštba jak bude "všude hořet" a dokonce už hóóří! To se pak sesbírají zprávy z celýho světa a snese se taková spousta "důkazů" že člověk opravdu nemůže ani chvilku pochybovat o tom jak je onen věštec moudrý a jak vidí do budoucnosti..... mámo dyk on to pšece ten Jiuka na tom internetu psal že bude všude hořet! To je hrůůůza tááto, co s náma bude?!![]()
Samozřejmě nějaké to srovnání jak často hořelo ve světě třeba před pěti lety nebo před deseti už nikde není a nebude......... dyk přece hóóóří až teď v důsledku přepólování, že.
Víš co Jeníčku starej se o své. O mě se ale vůbec nestarej. Hezky se starej, aby jsi plnil plán pana zaměstbavatele, aby ti pan podnikatel platil, odváděj řádně daně, sociální a zdravotní. Hlídej si levné letenky, a aby měli v Lídlu vše co si žádáš, měl ženu, dítko a ..... zaměť si před vlastním prahem. A zabal si KPZ, nabal bágl a u radia či TV vyčkej dalších pokynů k provedení evakuace před zánikem světa. Opravdu se starej jen o svou osobu a svoje korýtko. Na tvé plkání o mě či jiných osobách není nikdo zvědavej.
Není tady
Jééžiš no tak má každej používat svůj vlastní mozek a nenechat se vymejvat, no....a kdo se nechá, má pro to možná důvod
Hegot, Jeníčku, ty jsi ta nejtarostlivější tarantule na světě
ty se o ty zbloudilý dušénky staráš, jak pavoučice o svá pavoučátka
Víš, co mě napadá? Že se ty a Mašek o ty "nerozhodnutý voliče" trošku přetahujete
Kazaline, já to naštěstí taky nevím, ale zato se mi několikrát stalo, že jsem vteřinu věděla dopředu, že je něco nezastavitelnej průs*r, což jsi asi zažil taky - a to je jen bleskurychlý vyhodnocení situace, takže si klidně umím představit, že promptně vystoupí z těla každej, kdo to umí - pod takovým dojmem (myslím tu tatru + porše
) A možná ten, kdo to neumí, se to v tom zlomku vteřiny naučí
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Dámy víte co mě na těhle "předpovědích" nejvíc štve? To když si představim např. tady Lenu jak to hltá a všemu bezmezně věří. Vy se nad to umíte povznést a vybrat si z toho třeba jen něco.
Jsou ale lidi který to všechno vezmou jako hotovou věc a to aby se šli rovnou zastřelit. Já si občas ty stránky taky projedu...... a fakt se nestačím divit co jsou lidi schopný vymyslet za scénáře.
Už se opravdu těšim až si tady v roce 2013 pokecáme o tom, kdy teda ten konec světa už doopravdy přijde...... já vás snad i pozvu na panáka, teda pokud netrpíte arachnofobií
Jéňo, jestli ty stránky opravdu projíždíš, tak ses asi těžko dočetl, že počínaje rokem 2013 bude všemu konec. O tom transformace opravdu, ale opravdu není. Čti pozorněji a hlavně mezi řádky.
Jinak ale souhlasím s tím, že netřeba se děsit a brát všechny informace. Je dobré je přesívat přes vlastní síto. Pan Mašek mi přijde opravdu někdy jako mimouš.
Upravil(a) lueta (4. 11. 2008 22:58)
Není tady
Lena01 napsal(a):
Jeníku, podle toho co se o roku 2012 píše půjdem všichni... ale já bych se chtěla připravit
kazdej pujde tak kam jeho hladina vedomi staci. Tak Leno,pokud by si chtela byt lip pripravena je na case meditovat.Najit podstatu sve existence. Svetlo uvnitr.
Není tady
Lena01 napsal(a):
před týdnem jsem si objednala knihu 2012 Zlatá brána otevřená, tak tam se taky něco dozvím...
Tak to se obávám, že právě v téhle knize se toho moc nedozvíš... Já ji nedočetla.
A buď v klidu, v roce 2012 se nic mimořádného nestane, ono už se děje.
No jen se mrkni na Jeňýka, skeptika našeho. Stejně mu to nedá a pořád brousí nejen po Duchovním, ale i po Osudu, sbírá info, které mu zatím nic nedá, protože zůstává na povrchu, neumí to rozklíčovat.
Ale jednou se mu to povede a pak se budou dít věci Skončí jeho svět a začně zase jiný
Není tady
Lena
již to začalo, rok 2008 je docela výrazný a i na babi je toho dost :-¨)
Údajně postupně dochází k tomu, že se jakoby "oddělí" duchovno a materiálno. Dochází a ještě dojde k rozchodům, rozvodům jak manželů tak i přátel. Zřejmě kdo projde v páru či přátelským objetí rokem 2012, tak už asi spolu zůstane. Kdoví ví. Nastane Věk Vodnáře - tam nebude sobectví, odrazy, podtrhy, klam. Lidé budou na vyšší úrovni - nebude to ale zlom bum země se rozlomí.
Do té doby
Člověk si bude urovnávat priority - nemoce a jiné přátelské nakopnutí mu v tom pomůže.
Vibrace budou rychlejší, někteří lidé - kteří nemají pokoru - si asi projdou svým peklíčkem. Rychlost se bude stále zvyšovat. Dojde k pročištění a očištění - na první pohled podrazy, zrady od "přátel" a "manželů" budou nutné k tomu, aby člověk nakopli a posunuli ho k těm pro něj skutečným přátelům, manželům.
Nejde o žádnou sektu a jejich vyvolené. O roku 2012 již údajně věděli Mayové.
Kam vlastně Mayové zmizeli - vidím paraleru s Celestínským proroctvím - 10. vhled.
tak doufám, že jsem ti hlavičku ještě více zamotala a dorazím to tím, že je možné,
že se dotkneme dne a "zbyde nám" jenom bůh
Howgh
Upravil(a) Zrovna tady (5. 11. 2008 5:51)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No jen se mrkni na Jeňýka, skeptika našeho. Stejně mu to nedá a pořád brousí nejen po Duchovním, ale i po Osudu, sbírá info, které mu zatím nic nedá, protože zůstává na povrchu, neumí to rozklíčovat.
Ale jednou se mu to povede a pak se budou dít věciSkončí jeho svět a začně zase jiný
Jojo brousim a pořád brousim.
Nejen po Osudu a podobných ale i po všem ostatním co internet nabízí. Kdybych to jednou měl jak říkáš "rozklíčovat" tak nejspíš skončím v Bohnicích protože se budu bát i vyjít na ulici aby mě nezasypal chemtrails, nezmanipuloval nějakej agent CIA a nebo se nestal obětí zbohatlíků od Bilderbergů.
Jiný stránky mi zase říkají že jsem naprostej chudák, nemající ani na základní životní potřeby a pokud uvěřím JEJICH ideologii tak se budeme mít všichni stejně dobře.
Další zase že naše zem je v ohrožení neboť nás zaplavují barevní a je třeba se proti nim vyzbrojit a pokud možno nenápadně je likvidovat abych spasil naši rasu.
Jsou i stránky kde píšou že se mám zřeknout všeho co mi život nabízí neboť jsem tady vlastně jen dočasně a pouze ten který bude žít v pokoře dojde po soudném dnu konečně svého štěstí.
No a teď to všechno mám rozklíčovat? Věř že "můj" svět nikdy neskončí, protože je opravdu jen "můj" a já si do něj hned tak nějaký individua nepustím, jsem na ně totiž připravenej.
Možná trochu naivní......... ale aspoň se snažim.
Pisatel napsal(a):
Víš co Jeníčku starej se o své.
Nápodobně, já vždy až po vás.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Víš co Jeníčku starej se o své.
Nápodobně, já vždy až po vás.
Sem něco řekl!
Není tady
Me ten clanek v prvnim odkazu nepripadal zas az tak hruzostrasny! Spise optimisticky.....
Od nekoho jsem slysela, ze krestansky kalendar (tedy take ten nas) je nepresny, tudiz se seka i o nekolik desitek let, takze se muzeme nachazet nekde v roce cca 2030???? Tudiz jsme rok 2012 propasly! Skoda
Navic vsechny ty povodne a hurikany zacaly prece uz nekdy v devadesatych letech, kdy u nas v republice zacaly neobvykle silne povodne a tak dale ze....
Videly jste americky film Den po te? Vsimly jste si toho, ze americke "sainsfiksn" se cas od casu stava realitou??? treba prave jako dnes... cerny prezident! To bylo realitou prece vzdycky jenom ve filmech.
Nicmene, nekde jsem cetla, ze planeta Zeme prochazi pravidelnymi cykly, jeden z tech cyklu muze byt prave doba ledova, ktera uz se v historii objevila. Dale ze od roku 2012 prechazi obeh planety kolem slunce na eklipticky (doufam, ze jsem si spravne zapamatovala vyrazy) tudiz je normalni, ze dojde ke klimatickym zmenam...
Zrychlene.... hypotez, domenek je na tisice, je na nas, co si vybereme a beztak budeme muset nakonec prijmout vse tak jak to bude. Kazdopadne ty domenky mi pripada, ze si kolikrat hodne protireci a nijak se neshoduji... Nevim, uvidime, kazdopadne v pripade pruseru to tady s muzem a rodinou balime a jedeme do afriky
Není tady
Jendo, myslím že Pan má pravdu. Myslím, že až pochopíš jisté "duchovní souvislosti", otevře se Ti jiný svět. A nejlepší je na tom právě to, že umíš stát nohama pevně na zemi.
Upravil(a) lueta (5. 11. 2008 9:54)
Není tady
lueta napsal(a):
Jendo, myslím že Pam má pravdu. Myslí, že až pochopíš jisté "duchovní souvislosti", otevře se Ti jiný svět. A nejlepší je na tom právě to, že umíš stát nohama pevně na zemi.
Jo Pan a další májí pravdu, pravdu díš, ale až pochopí souvislosti, tak stát nebude, to s ním sekne, po zjištění, že všechno je jinak. On teď možná pevně stojí, protože se tomu poznání brání.
Není tady
Pisatel napsal(a):
lueta napsal(a):
Jendo, myslím že Pam má pravdu. Myslí, že až pochopíš jisté "duchovní souvislosti", otevře se Ti jiný svět. A nejlepší je na tom právě to, že umíš stát nohama pevně na zemi.
Jo Pan a další májí pravdu, pravdu díš, ale až pochopí souvislosti, tak stát nebude, to s ním sekne, po zjištění, že všechno je jinak. On teď možná pevně stojí, protože se tomu poznání brání.
Ale s každým to nesekne, nebůůj! U mě bych to přirovnala k otvírání zamčených dvěří. Žádné seknutí nepřišlo
Není tady
lueta napsal(a):
Pisatel napsal(a):
lueta napsal(a):
Ale s každým to nesekne, nebůůj! U mě bych to přirovnala k otvírání zamčených dvěří. Žádné seknutí nepřišlo
Ale tys moudrá žena a otevíralas postupně jedny po druhých..... A hlavně jsi jako první otevřela oči....
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jo a jako první krok bych doporučoval asi tu Ordinaci
místo čtení stránek který ti tady všichni doporučujou......... nebo ještě lépe si vem nějakýho hodnýho chlapa s kterým není nuda a vyražte třeba do divadla. Pak bude to čekání na konec světa určitě veselejší.
Chyba, Jéňo - je třeba začít dělat dobrý skutky - třebas finančně podpořit určité církve a podobná sdružení - nejlépe vším, co máš, bo sichr je sichr
Jinak k Mayském kalendáři, který mě zaujal spíš svou matematickou přesností ... a k samotným Mayům - co jsem tak stihla vyslechnout a případně se poptat přímo ve středu dění - Mayové věřili, že se historie v pravidelných intervalech opakuje, tzn. že 22.12.2012 končí jeden cyklus a začíná druhý ... o nějakém konci světa nemůže prý být řeč - esi ti Juropani nésou ňácí divní
Není tady
PODPORIT CIRKEV - to by me vzdycky dokazalo rozpalit do bela ! ti panove uz maji nahrabano dost ! navic slovo boozi hlasit za poplatky, nezlob te se, ale to je pritazeny!
Není tady