Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 4. 11. 2008 12:50

Lena01
♥♥♥♥♥--

Přelomový rok 2012

Poslední dobou narážím na články týkající se roku 2012 jako např.  http://marieblankytna.blog.cz/0712/prelomovy-rok-2012
Jaký je Váš názor na tenhle článek? Já ho beru docela vážně…když vidím co se děje s přírodou u nás, v listopadu +20°C , v Čechách týden zemětřesení…..poruchy letadel, skoro denně někde něco hoří…Zajímá mě co dělat proto, aby jsme rok 2012 přežili?

Není tady

#2 4. 11. 2008 13:04

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Přelomový rok 2012

někde tu bylo vlákno o Máyském kalendáři a roku 2012 a věk Vodnáře. Zkuse po nich podívat. Tam také najdeš část odpovědi na svůj dotaz.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#3 4. 11. 2008 13:21

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Lena01 napsal(a):

Zajímá mě co dělat proto, aby jsme rok 2012 přežili?

Buď v pohodě a "kůl", to myslím pro začátek stačí. Kde jeden cyklus končí, tam další začíná wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#4 4. 11. 2008 13:23

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Není tady

#5 4. 11. 2008 13:25

Lena01
♥♥♥♥♥--

zdravím Pisateli vlákna jsem přečetla, ale odpověď nenalezla sad  možná jsem taky špatně koukala  va dobrá zkusím ještě jednou, ale jestli nic nenajdu tak se vrátím smile

Není tady

#6 4. 11. 2008 13:26

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Lena01 napsal(a):

Konečně pořádný téma!
Tak co dělám já - dodržuji základní hygienu, snažím se stravovati pravidelně a zdravě. Tím myslím dostatek zeleniny, celozrnné pečivo kvůli dostatku vlákniny a poté zdravé stolici.
Pak je třeba také se neválet neustále u televize, nečíst bulvár kvůli zdravé mysli a HLAVNĚ nepodléhat blábolům jistého pána a fámám, kterejch tady už bylo mraky.

Ano, tento svět někdy skončí..... mám si tedy již sbalit a čekat na zápraží až to přijde? Ale jděte.......  wink

P.S. Mimochodem to víte že rodinu G.Bushe zadrželi jednotky Delta force na útěku do Paraguaye? big_smile

Upravil(a) Jeňýk (4. 11. 2008 13:30)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#7 4. 11. 2008 13:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

zkus i wikipedii je tam toho o mayské kultuře i jejich kalendáři dostatek

Není tady

#8 4. 11. 2008 13:37

Lena01
♥♥♥♥♥--

Jeníku, podle toho co se o roku 2012 píše půjdem všichni... ale já bych se chtěla připravit  wink
připomínáš mi všechny lidi z mého okolí, všem jsem k smíchu a mají mě za blázna,  proto jsem napsala na babinet abych získala víc informací...

Není tady

#9 4. 11. 2008 13:40

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Lena
zde je to vlákno
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=13048
vlákno r. 2012

Není tady

#10 4. 11. 2008 13:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Lena01 napsal(a):

Konečně pořádný téma!
Tak co dělám já - dodržuji základní hygienu, snažím se stravovati pravidelně a zdravě. Tím myslím dostatek zeleniny, celozrnné pečivo kvůli dostatku vlákniny a poté zdravé stolici.
Pak je třeba také se neválet neustále u televize, nečíst bulvár kvůli zdravé mysli a HLAVNĚ nepodléhat blábolům jistého pána a fámám, kterejch tady už bylo mraky.

Ano, tento svět někdy skončí..... mám si tedy již sbalit a čekat na zápraží až to přijde? Ale jděte.......  wink

P.S. Mimochodem to víte že rodinu G.Bushe zadrželi jednotky Delta force na útěku do Paraguaye? big_smile

Pořiď si tuny sole. Prosolené déle vydrží  lol

Není tady

#11 4. 11. 2008 13:42

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lena01 napsal(a):

Jeníku, podle toho co se o roku 2012 píše půjdem všichni... ale já bych se chtěla připravit  wink

Ale no dyk se připrav, sbal si evakuační batůžek a čekej.
Já jsem takovej magor že je mi to celkem jedno kde mě ten konec zastihne a pokud mi zbejvají jen ty čtyři roky, tak bych si je rád užil. Trošinku mi to připomíná nebožtíka pana Kočku, ten měl ve svých čtyřiceti taky už naplánovanej pohřeb........ pravda, jemu to vyšlo perfektně a měl to opravdu krásný. wink

Jooo a jestli tě má okolí za blázna, tak buď v klidu........... tady porozumění a soucítění určitě najdeš. smile

Upravil(a) Jeňýk (4. 11. 2008 13:44)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#12 4. 11. 2008 13:51

Lena01
♥♥♥♥♥--

Jeňýk napsal(a):

Lena01 napsal(a):

Ale no dyk se připrav, sbal si evakuační batůžek a čekej.
Já jsem takovej magor že je mi to celkem jedno kde mě ten konec zastihne a pokud mi zbejvají jen ty čtyři roky, tak bych si je rád užil. Trošinku mi to připomíná nebožtíka pana Kočku, ten měl ve svých čtyřiceti taky už naplánovanej pohřeb........ pravda, jemu to vyšlo perfektně a měl to opravdu krásný. wink

Jooo a jestli tě má okolí za blázna, tak buď v klidu........... tady porozumění a soucítění určitě najdeš. smile

Jéé tak to jsem ráda, že jsem tady dobře... akorád ty se mi tady moc nehodíš  big_smile ale tvůj přístup bych chtěla mít, ale jaksi mi to nejde sad

Není tady

#13 4. 11. 2008 13:54

Lena01
♥♥♥♥♥--

Děkuji za odkazy večer místo "Ordinace" budu pročítat  a snad najdu to co hledám godlike

Není tady

#14 4. 11. 2008 13:54

Zrovna tady
♥♥♥♥---

Najdeš zde, v Ordinaci ne :-)

Není tady

#15 4. 11. 2008 14:00

Lena01
♥♥♥♥♥--

Zrovna tady, no když jsem koukla na tvůj odkaz, tak mi nebude stačit jeden večer na přečtení všeho tongue

Není tady

#16 4. 11. 2008 14:02

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lena01 napsal(a):

Jéé tak to jsem ráda, že jsem tady dobře... akorád ty se mi tady moc nehodíš  big_smile ale tvůj přístup bych chtěla mít, ale jaksi mi to nejde sad

Hele a můžu se tě zeptat co budeš dělat když se teda někde na internetu dozvíš že 1.1.2012 končí tento svět? To už fakt budeš ty poslední čtyři roky sedět někde na mezi, v nějaký pláštěnce se zakaboněnou tváří? Není to nějaká blbost?
Co třeba si teda ty čtyři roky pěkně užít a na silvestra roku 2011, při nějaký oblíbený činnosti, počkat na půlnoc? Teď si ale představ ten průůůser když by se nic nestalo, viď? big_smile

Jo a jako první krok bych doporučoval asi tu Ordinaci roll místo čtení stránek který ti tady všichni doporučujou......... nebo ještě lépe si vem nějakýho hodnýho chlapa s kterým není nuda a vyražte třeba do divadla. Pak bude to čekání na konec světa určitě veselejší.

Není tady

#17 4. 11. 2008 14:15

Somaia
Host

Leno, klid... Jeňýk je takový velký chlupatý pavouk, co číhá v koutku na svou oběť a právě se ke svému velkému potěšení a radosti opět dočkal.
Kromě ironie srší i humorem, ale k vlastnímu tématu rozhodně nic , co by tě zajímalo nemá.
Bylo toho už napsáno hodně, osobně jsem přesvědčená , že žádné děsivé překvapení v podobě" hromadného armagedonu" nás nečeká, ale jistý proces změn  jistě.....
připravovat se na "něco" do budoucnosti a činit nějaká hmatatelná opatření?? nesmysl....  spíš vezmi zdravý rozum do hrsti.... stejně bývá často všechno úplně jinak než jak  si člověk vytvoří ve scénářích a ve své hlavě... zvláště těch katastrofických scénářích...big_smile .
Náš život má kromě projevů v materiálním světě ještě jiné rozměry, duchovní a energetické a na jejich kontinuitu spoléhám i do budoucna, ať už se s lidmi nebo lidstvem stane cokoliv. A přiživovat nějaké pocity strachu čtením různých katastrofických předpovědí , je taky podle mého názoru  nesmyslné. Mimo jiné důvěřuji i tomu, že některé temné  odhady můžeme jako lidstvo svou pozitivní energií a pozitivním myšlením minimálně zmírnit nebo ovlivnit.
některé informace lze najít taky zde: www.matrix-2001.cz (paradigma 2012)

Upravil(a) Somaia (4. 11. 2008 14:19)

#18 4. 11. 2008 14:20

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Somaia napsal(a):

Leno, klid... Jeňýk je takový velký chlupatý pavouk

je to tak big_smile

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:pc7sIOlNUS3wjM:http://www.choja.wz.cz/pavouk.jpg

Somaia napsal(a):

A přiživovat nějaké pocity strachu čtením různých katastrofických předpovědí , je taky podle mého názoru  nesmyslné.

Čoveče ty ale napíšeš tohle a obratem doporučíš ke čtení stránky kde se to katstrofickejma scénářema a nepodloženejma blábolama jen hemží. Neodporuje si to náhodou? wink

Upravil(a) Jeňýk (4. 11. 2008 14:27)

Není tady

#19 4. 11. 2008 14:26

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Jeňýku, máš v podstatě pravdu. Úvahy o konci světa se pravidelně opakují a pokud nás zasáhnou, měli bychom se zamyslet proč. Většinou je to tak, že brnkají na strunu naší nespokojenosti a evokují změnu.

At už se v roce 2012 stane cokoli, pokud nás tohle téma oslovuje, pak je dobré se zamyslet v onom našem mikrosvětě. Co končí? Co začíná? Co se potřebuje přeměnit? Kam můžeme dál postoupit? Ono varování lze brát velmi pozitivně, jako další důvod proč nesedět u piva a nehnít tam do roku 2012. Třeba bychom fakt zjistili, že je to rok na houby, protože nám zrovínka objevili cirhozu jater. wink

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#20 4. 11. 2008 14:26

Somaia
Host

Jendo pussa hjarta ... lol lol .... musím říct, že je tu na Babinetu v poslední době doooost veselo lol

#21 4. 11. 2008 14:28

Lena01
♥♥♥♥♥--

Pokud skončí tento svět v roce 2012, tak bude jiný... tak jak napsala Andromeda "Kde jeden cyklus končí, tam další začíná "... neboj na mezi sedět nebudu, užívám si... např. včera jsme byli s přítelem na večeři, spousta masa, hranolek, vínečka, doma ještě nanukáč a nakonec pivo na trávení a představ si nepo.... jsme se, no zapomněla jsem ty jíš zdravě lol

Upravil(a) Lena01 (4. 11. 2008 14:29)

Není tady

#22 4. 11. 2008 14:37

Lena01
♥♥♥♥♥--

Somaio děkuji za další odkaz...tak snad tam budou pozitivnější články jak jsme doposud o roce 2012 četla, ikdyž tarantule Jeňýk je opět zhatil... a pavouk je jediné zvířátko, kterého se štítím...

Není tady

#23 4. 11. 2008 14:40

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dámy víte co mě na těhle "předpovědích" nejvíc štve? To když si představim např. tady Lenu jak to hltá a všemu bezmezně věří. Vy se nad to umíte povznést a vybrat si z toho třeba jen něco.
Jsou ale lidi který to všechno vezmou jako hotovou věc a to aby se šli rovnou zastřelit. Já si občas ty stránky taky projedu...... a fakt se nestačím divit co jsou lidi schopný vymyslet za scénáře.

Už se opravdu těšim až si tady v roce 2013 pokecáme o tom, kdy teda ten konec světa už doopravdy přijde...... já vás snad i pozvu na panáka, teda pokud netrpíte arachnofobií big_smile

Není tady

#24 4. 11. 2008 14:46

Lena01
♥♥♥♥♥--

Jeníku hltám .... je to pro mně nové téma, musím ho zpracovat, trvá to už měsíc....proto jsem napsala tady na babinet, je tady spousta moudrých lidí, co to mají už ze všech stran probraný a od kterých se můžu hodně věcí dozvědět... Střílet se nebudu, nemám čím a opravdu se mi tady na tom světě líbí... a mám se ráda tongue ... no a s panákem mám útrum, leda bych se z té arachnofobie do té doby vyléčila

Upravil(a) Lena01 (4. 11. 2008 14:48)

Není tady

#25 4. 11. 2008 14:47

Somaia
Host

Ne Jendo... neodporuji si. Spoléhám na to, že Lena je zralý člověk s vlastní rozlišovací schopností. Třeba jako já ... big_smile wink wink
Chtěla informace, tak si je přečtě a z toho si vybere, co s ní koresponduje  a co ne...
Myslím, že to tak děláme všichni v dnešní době informační exploze. Lena chtěla informace a každý jsme jí v zájmu objektivity poskytli k nim přístup,  wink ;)doporučila bych jí i Osud,  wink wink ale většina článků je stejně neplatící veřejnosti nedostupná... takže tak....

Upravil(a) Somaia (4. 11. 2008 14:50)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí