|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
jáká matka,taková dcera???platí to?
- to by jsme musely všechny tři sestry být stejné, ale jsme úplně každá jiná..
Není tady

Ivana*M napsal(a):
PetrHl napsal(a):
panthe napsal(a):
Zrovna jsem dočetla článek,kde se radí mužům...Pokud chcete vědět,jaká bude vaše partnerka,všímejte si chování její matky.Kdyby se tím řídil můj přítel,dávno se mnou není.A já naopak(i když mám mamu ráda)se snažím ze všech sil vyvarovat,abych byla taková jako ona.a proto mě zajímá.Opravdu jsou dcery stejné jak matky?dá se s tím něco udělat,nebo to tak prostě je?
mohu zvlastní zkušenosti potvrdit, že to PLATÍ, určitě minimálně na 90%. Kdybych si tohle uvědomoval ve 20 letech....
A co kdyz mam jeste dve sestry a jsme kazda jina ? Asi tezko budeme vsechny podobne matce.
v jádru budete po matce stejné (téměř)
Upravil(a) PetrHl (11. 11. 2008 14:52)
Není tady

Želvička17 napsal(a):
PetrHl napsal(a):
panthe napsal(a):
Zrovna jsem dočetla článek,kde se radí mužům...Pokud chcete vědět,jaká bude vaše partnerka,všímejte si chování její matky.Kdyby se tím řídil můj přítel,dávno se mnou není.A já naopak(i když mám mamu ráda)se snažím ze všech sil vyvarovat,abych byla taková jako ona.a proto mě zajímá.Opravdu jsou dcery stejné jak matky?dá se s tím něco udělat,nebo to tak prostě je?
mohu zvlastní zkušenosti potvrdit, že to PLATÍ, určitě minimálně na 90%. Kdybych si tohle uvědomoval ve 20 letech....
Kdyby takhle přemýšlel můj manžel, tak už by mi dávno zdrhnul...
máš hezké mínění o své matce
, moje ex tohle také kdysi prohlašovala
Není tady

PetrHl napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PetrHl napsal(a):
mohu zvlastní zkušenosti potvrdit, že to PLATÍ, určitě minimálně na 90%. Kdybych si tohle uvědomoval ve 20 letech....Kdyby takhle přemýšlel můj manžel, tak už by mi dávno zdrhnul...
máš hezké mínění o své matce
, moje ex tohle také kdysi prohlašovala
Já už nemám radši žádné mínění..o své matce...

Není tady