|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Prosím moderátorky, aby mi to zde aspoň přes dopoledne nechaly, děkuji 
Malému se v puse udělaly dva naprosto symetrické bílé fleky na dásních zhruba v oblasti kolem budoucích špičáků, nikde jinde to nemá, co to je? Kluk mi moc nespí, slintá, je protivný, cpe do pusy vše co mu přijde pod ruku... Já nevím co to je, Dr. tam není 

Není tady

U toho se dělají fleky na dásních? To jako že by prosvítaly? 
Vždyť jsou mu teprve tři měsíce...

Není tady
Verčulko my s moučnivkou bojujeme teď malý má v pusince takový bílý povlak v odlasto na bocích u škraniček je to od mléka. natíráme fialkou pusinku i bradavky.Tu moučnivku poznáš i tak že by se ti to přeneslo i na bradavky měla bys je mít bolavé popraskané tedy já to tak alespoň měla
Není tady

Blondy, tak to je mi líto, takový drobeček
No, já mám bradavky v pořádku, čím je ošetřuješ? Potřela jsem mu to fialkou a uvidím, ještě koupím ten gelík a budu to střídat.

Není tady
Moučnivku poznáš,mívají to i na jazyku a hlavně to fialkou vytírejte pořádně až vzadu,ať se jim z toho neudělaj aftíky.My se fakt snažili,neolizovali dudu vyvářeli všechno a stejně jsme jí dostali a kamarádka ta olizuje dudu atd a ty jí neměli..zajímavé, ale zachvíli je to pryč genciálka zabírá

Není tady

No on má fakt jenom ty dva pravidelné flíčky
A na dásni dvě bouličky
Dudlík zásadně oplachuji pod tekoucí vodou, do pusy nééééé!
Blondy a když si měla prsa od fialky tak to Jiříkovi nevadilo?

Není tady

Tak jsou to zoubky 

Není tady