29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Speedy, blahopreju k nedockave holcicce! Hodne zdravi a mlicka!
Není tady
Tak speeďátko už je na světě! No vzala to hopem holčina, tak ať je hlavně hodně zdravá a ať jste celá rodinka moc šťastná
Není tady
Speedy - taky veliká gratulace k vaší holčicce!!! Hlavně, at jste zdravé a spokojené!! A blahopřeju taky tatínkovi
Není tady
Speedy velká gratulace k narození Simonky ,jak krásně se potvrdilo do třetice všeho dobrého
Hodně štěstí,zdraví celé rodině!!!!
Není tady
Ahojky Speedy moc ti gratuluji k Simonce, zdravá Topi a Matýsek.
Není tady
Speedy, ty musíš mít všechno rychle, co? Moc gratuluji !!!!!!!!!!!!!
Není tady
Speedy,přidávám se ke gratulantům .Užívej si svou malou princezničku
.
Není tady
Speedy mooooc gratuluji tak ses i ty konečně dočkala A Simonka moc pěkné jméno
taky jsem ho měla napsané kdyby to byla holčička
Není tady
speedy, jsem moc ráda, že už máš Simonku u sebe a odteď celé vaší rodince přeju jen to nejlepší a nejkrásnější...
Není tady
Gratulujeme k nedočkavci A přejeme hoooodně zdraví a pohody a lásky pro všechny, ale hlavně pro Simonku.
Není tady
Speedy, moooocinky gratuluju k Simonce!!!!!!!!!! Ať jste zdravííííí!!!
Je to hrozně skvělý, už ses taky dočkala svého děťátka... Ale je to báječný pocit, že jo?
Já jsem tak šťastnááá!!!
Není tady
Speedy, moc moc gratuluju
Ať vám Simonka dělá samou radost a buďte hlavně zdraví
Není tady
Teda Speeddy vy jste nám daly!! Je to docela kus ženské !! Tak ať vám dělá jen samou radost !!
Není tady
Moc, moc gratuluju
Není tady
Ahojky Speedy!!!
Obrovitánská gratulace k malinké nedočkavé princezně!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka, žádné slzičky a hodně hodně mlíčka!!!
Tak jsi se holka konečně dočkala svého malinkého uzlíčku štěstí! Celou dobu jsem Ti držela palečky.
Není tady
Speedy moc gratuluji, mám z tebe obrovskou radost Buďte obě zdravé a užívej si Simonky plnýmy doušky
Naplnili jste mě holky nadějí
Není tady
Speedy konecne jsi se dockala hodne stesti cele vasi rodince
Není tady
Speedy obrovska gratulacia
Prajeme vela vela zdravicka nech vam Simonka robi len samu radost.
Není tady
Speedy,moc moc gratuluji ,pořádně si to svý malinkatý štěstíčko užívej a chovej
Není tady