|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Aneri napsal(a):
Já bych dělala, že o ničem nevím...hlavně, kdyby ten kondom použil !
Souhlasím s tebou...
teda supr
a víte, že ani kondom před spoustou věcí prostě neochrání
že pokud ta druhá něco má, chlap vám to může dotáhnout domů a nakazit vás kondom nekondom
třeba rakovina děložního čípku je prevít...

Není tady

Tak jestli přišel v podroušeném stavu, tak bych to přičetla jeho kamarádíčům. Oni chlapi takhle občas nejapnými vtipy "oslňují". Byla jsem nejednou toho svědkem 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no jo, tak z ní hned udělejte nesvéprávnou blbku, co se musí odsoudit, protože se je stíhačka a šacuje chlapovi kapsy
bože můj, vy se mi snad jen zdáte
já vážení taky šacovala kapsy a to jak manžovi, tak synovi, před každým pranímjinak jsem riskovala vyprat peníze, vojáčky, šroubky, cokoliv.
ale aniž by jste o ní něco věděli, šup ji odsoudit
Já nešacuju kapsy ani před praním, je to jejich povinnost. A když se šroubek dostane tam kam nemá, tak hold si musí opravu uhradit sám
( už se to stalo).
Není tady

Nikdo ji neodsuzuje, jen se podivujeme. Ale fakt je jeden - pokud by to nedělala, neřešila by teď problém. Sladká nevědomost je v téhle oblasti to nejlepší
Není tady
tak jistě želvouš, asi máš zodpovědnýho chlapa. můj mě byl schopnej ujistit, že tam skutečně nic nemá a pak jsem nacházela poklady.
holt ne všechny máme chlapa jako ty, tak se s tím smiř.
vytáčí mě, jak se do ní hned pustíte, protože jasně, že musela kapsovat schválně. že na to mohla přijít úplnou náhodou je prostě všem šumák. že by to bylo podle sebe soudím tebe 
Není tady

Želvička17 napsal(a):
No já si nedovedu představit, jak přiznávám, že jsem se chlapovi hrabala v kapsách...
Jednoduše: "Miláčku, měla jsem tu dneska na návštěvě kamaráda... neměli jsme ochrany, tak mě napadlo, že ty určitě budeš mít nějaké v kapse..."

Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no jo, tak z ní hned udělejte nesvéprávnou blbku, co se musí odsoudit, protože se je stíhačka a šacuje chlapovi kapsy
bože můj, vy se mi snad jen zdáte
já vážení taky šacovala kapsy a to jak manžovi, tak synovi, před každým pranímjinak jsem riskovala vyprat peníze, vojáčky, šroubky, cokoliv.
ale aniž by jste o ní něco věděli, šup ji odsouditJá nešacuju kapsy ani před praním, je to jejich povinnost. A když se šroubek dostane tam kam nemá, tak hold si musí opravu uhradit sám
( už se to stalo).
jasně, máíš ho holt "vychovanýho" nejsou všichni stejní.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
tak jistě želvouš, asi máš zodpovědnýho chlapa. můj mě byl schopnej ujistit, že tam skutečně nic nemá a pak jsem nacházela poklady.
holt ne všechny máme chlapa jako ty, tak se s tím smiř.
vytáčí mě, jak se do ní hned pustíte, protože jasně, že musela kapsovat schválně. že na to mohla přijít úplnou náhodou je prostě všem šumák. že by to bylo podle sebe soudím tebe
Pavlí, to nebyl tenhle... Mně bylo trapný před ženskejma psát, že u nás pere chlap...

Ale třeba mobil, to je tabu... Třeba i proto, že si nechci dávat do hlavy nějaký brouky, protože mě fantazie někdy dokáže hezky pracovat...

Není tady

Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No já si nedovedu představit, jak přiznávám, že jsem se chlapovi hrabala v kapsách...
Jednoduše: "Miláčku, měla jsem tu dneska na návštěvě kamaráda... neměli jsme ochrany, tak mě napadlo, že ty určitě budeš mít nějaké v kapse..."
![]()
Ty bláho, já už jsem asi tak líná nebo co, ale mně by se vůbec nechtělo tohle řešit...

Není tady
mashanka napsal(a):
Nikdo ji neodsuzuje, jen se podivujeme. Ale fakt je jeden - pokud by to nedělala, neřešila by teď problém. Sladká nevědomost je v téhle oblasti to nejlepší
to ano, souhlas. jen prostě proč z hned každé co něco objeví se musí udělat hysterka, pátračka, stíhačka, někdy opravdu náhoda je blbec, něchtěně člověk něco najde a pak už to jede 
Není tady

Želvička17 napsal(a):
Ty bláho, já už jsem asi tak líná nebo co, ale mně by se vůbec nechtělo tohle řešit...
Aha, takže Ty bys to s kamarádem udělala "bez"??? 
Není tady

Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Ne, já neberu antikoncepci...

Není tady
jsi zodpovědnost sama želvo 
Není tady

Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já myslel "bez gumy", Želvičko... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
to ano, souhlas. jen prostě proč z hned každé co něco objeví se musí udělat hysterka, pátračka, stíhačka, někdy opravdu náhoda je blbec, něchtěně člověk něco najde a pak už to jede
náhody neexistují. Tak blbý není nikdo, aby si to nechával v kapse, když ví, že mu žena vybírá z kapes před prním šroubky. To by udělal jen v případě, že si myslí, že mu do kapes neleze - vždyť je to logické, ne ?
Jinak, ženy často začnou zkoumat v době, kdy mají "nějaké podvědomé" podezření - masochisticky se asi chtějí přesvědčit, nebo co
Není tady

PPavlaa napsal(a):
jsi zodpovědnost sama želvo
nejsem sebevrah...
želvouš je lepší...

Není tady
Mikeši, mě nezajímá jak by to želva udělala s kamarádem ani jestli bere anitko. svoje zkušenosti s podváděním si předávejete jinde, děkuji.
Není tady

Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Já myslel "bez gumy", Želvičko...
No právě proto, že neberu prášky, tak bych trvala na kondomu..tak jsem to myslela...

Není tady
PPavlaa napsal(a):
přesně tak. Svět není černobílý. Která jste NIKDY nesáhla do kapsy oblečení svého přítele, manžela, třeba, že jste chtěla dát do pračky kapesníky, neboť on říkal, že žádné nemá a kampak se asi poděly a že ani v kapsách určitě žádné nemá? Můžou být tisíce důvodů. Šacování je POUZE jedním z nich.
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
náhody neexistují. Tak blbý není nikdo, aby si to nechával v kapse, když ví, že mu žena vybírá z kapes před prním šroubky. To by udělal jen v případě, že si myslí, že mu do kapes neleze - vždyť je to logické, ne ?
Jinak, ženy často začnou zkoumat v době, kdy mají "nějaké podvědomé" podezření - masochisticky se asi chtějí přesvědčit, nebo co
ty by ses nechtěla přesvědčit, kdyby jsi měla delší dobu podezření ?
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Ne, já neberu antikoncepci...Já myslel "bez gumy", Želvičko...
No právě proto, že neberu prášky, tak bych trvala na kondomu..tak jsem to myslela...
kondom tě ochrání před těhotenstvím, ne před čímkoliv jiným, takže tohle fakt zodpovědný není. nikdo nevíme, co ten druhej kde mohl chytit a na nás přenese. a oni bohužel i ty kondomy jak tak čtu jsou proti některým věcem na prd.
Není tady

vy se fakt holky chcete všechny přesvědčovat? A čemu tím pomůžete...

Není tady

PPavlaa napsal(a):
mashanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jinak, ženy často začnou zkoumat v době, kdy mají "nějaké podvědomé" podezření - masochisticky se asi chtějí přesvědčit, nebo coty by ses nechtěla přesvědčit, kdyby jsi měla delší dobu podezření ?
NE. Už jsem ve věku, který člověku přinese nadhled. Já bych neměla ani to podezření. Proč mít podezření ? Komu tím pomůžu, co vyřeším ?
Kdybych to chtěla trochu zlehčit, řekla bych, že chlap má z domova odcházet s prázdnou peněženkou a s prázdným pytlíkem - pak ten problém nehrozí 
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
přesně tak. Svět není černobílý. Která jste NIKDY nesáhla do kapsy oblečení svého přítele, manžela, třeba, že jste chtěla dát do pračky kapesníky, neboť on říkal, že žádné nemá a kampak se asi poděly a že ani v kapsách určitě žádné nemá? Můžou být tisíce důvodů. Šacování je POUZE jedním z nich.
my používáme pouze papírový a když jsem neprošacovala, přála bych ti vidět pak po vyprání to prádlo plný bílých žmolků z papíru 
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Peru prádlo jen to co je koši, nechodím po bytě a nedělám pátracího psa. Nedáš do koše, tak se nediv , že není vyprané
.
Není tady