|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
no Niko a co z toho plyne ? prostě si nějáká tvoje ex přítelkyně potřebovala zvednout egouška, protože konečně si ji někdo všiml (ne jako tenkrát) a dokonce si o to uměla i říct 
tak to teda fakt padám na zadek, hrdinství jako hrom 

Není tady

Není tady

A jsme zase zpět u tématu, že i na abiturientní večírky je třeba nosit kondomy

Není tady
Nicolas napsal(a):
Ted se to třídními srazy jen hemží a moje přítelkyně se z dříve ošklivého kačátka stala atraktivního ženou...a žárlím.
Ty, tak uvědomělý a žárlit? Nevěřím.

Majko, co se divíš, když to tady tak čte 
Není tady
Ahoj, současná situace je taková, že nevím. On se snaží, obletuje, toká, přesvědčuje o nehynoucích citech a o tom, jak k sobě patříme. Já jsem úplně vytržená ze života, jaký jsem žila a každou minutou to na mě leží jako deka. Pokud tenhle pocit časem nepřekonám, nedokážu se smířit s tím, co se stalo, pak budu muset odejít.
Je to natolik těžká situace, že nedovedu odhadnout, jak to dopadne...
Není tady
Lindo, ještě je to čerstvý, chce to čas, pak sama uvidíš co dál ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no Niko a co z toho plyne ? prostě si nějáká tvoje ex přítelkyně potřebovala zvednout egouška, protože konečně si ji někdo všiml (ne jako tenkrát) a dokonce si o to uměla i říct
tak to teda fakt padám na zadek, hrdinství jako hrom
Mas pravdu. Je to o egu. Ale pro holku, co si o něco celý život říct neumí, je tohle opravdu velké hrdinství (Bez ironie).
Majko:
ja žárlím a bočas to na mě prostě skočí. I když jsem si uvědomuji (nezaměňovat s tím, že je nekdo uvědomělý), že to je zbytečné.
Není tady
jen to ego se dá zvednout i jinak ...
Není tady
Nového nic, situace pořád stejná. Moc to nezvládám...
Není tady

Skús zájsť za psychológom, alebo si prečítaj nejakú knihu o vzťahoch... choď niekam medzi ľudí, vyplač sa na ramene kamoške... Hlavne sa neužieraj doma. Skús si nejako roztriediť pocity, prísť na to čo chceš a čo nechceš (ale reálne, nie napr. že chceš aby sa tá nevera nestala) a podľa toho konaj. A neunáhli sa, teraz si rozcitlivená, neobjektívna, emócie vzbúrené - so zásadnými rozhodnutiami si chvíľku počkaj... 
Není tady
Dámy, je mi líto, LindoS, strasně moc!, ale podle mě, když už jednou někdo dokáže překročit tu hranici nevěry, není problém to udělat zase - poprvé je to nejhorší - nehledě na to, když to bylo (alespoň) dvakrát.
Nevím, Lindo, jak spolu jste dlouho, ale, kdyz se na nej nemůžeš spolehnout teď, co by bylo za 10 let?
Jsi inteligentní vnímavá žena, myslím, že tyhle otázky Tě budou trápit dál, proto bych to prostě ukončila, ono to přebolí. Držím moc moc moc palce!
Není tady

Klarka.S. co bude za deset let, to neví nikdo
svatej není žádnej chlap a může se taky stát, že se LindaS. rozejde, najde si někoho jiného a za pár roků se bude situace opakovat.
Kdyby byla nevěra jedinou katastrofou, která se ve vztahu dvou lidí může přihodit, zaplať pánbůh za to 
Není tady
Svatej není vůbec nikdo. Existují vztahy, které nevěra utužila, ale je více těch, které rozbila. Je to značně individuální.
Není tady
Nikdy bych nečekala, jak strašně težký je se s něčím takovým smířit. I když znám okolnosti a v současné době věřím, že to má smysl zkusit dál, tak trpím depresemi, špatně spím, mám noční můry a prakticky celé dny nemůžu myslet na nic jiného.
Zkusím asi najít nějaké vlákno, tipy nebo rady, jak se přes to přenést a zvládnout to...
C´est la vie... :-/
Není tady
Kiara napsal(a):
Klarka.S. co bude za deset let, to neví nikdo
svatej není žádnej chlap a může se taky stát, že se LindaS. rozejde, najde si někoho jiného a za pár roků se bude situace opakovat.
Kdyby byla nevěra jedinou katastrofou, která se ve vztahu dvou lidí může přihodit, zaplať pánbůh za to
Kiaro, no vzdyt to prave rikam. Kdo to dela ted na zacatku, bude to delat furt. To neni o tom, ze se nekdo po deseti letech zacne nudit.
Není tady
LindaS napsal(a):
Napadá někoho z vás uvěřitelný důvod, proč by měl muž v kapse od bundy otevřenou krabičku s pouze již dvěma kondomy, zatímco jeho žena bere HA? Cokoliv jiného než nevěra?
No víš co, zase jestli jde o nevěru, tak je aspoň zodpovědnej, že sebe (i tebe) chrání před nemocema a levobočkem, vím že to zní hrozně, ale fakt není nic horšího než si léčit nějaký brouky kvůli partnerovi a řešit že po něm někde někdo chce alíky, na fóru o nevěře je takových případů hned několik....
Není tady
LindaS napsal(a):
Nikdy bych nečekala, jak strašně težký je se s něčím takovým smířit. I když znám okolnosti a v současné době věřím, že to má smysl zkusit dál, tak trpím depresemi, špatně spím, mám noční můry a prakticky celé dny nemůžu myslet na nic jiného.
Zkusím asi najít nějaké vlákno, tipy nebo rady, jak se přes to přenést a zvládnout to...
C´est la vie... :-/
Jo. Jo. Tradiční vlákno "Zivot po nevěře"....
Držím palce.
Není tady