|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Napadá někoho z vás uvěřitelný důvod, proč by měl muž v kapse od bundy otevřenou krabičku s pouze již dvěma kondomy, zatímco jeho žena bere HA? Cokoliv jiného než nevěra?
Není tady
a jaký důvod ti uvedl ?
Není tady
LindaS napsal(a):
Napadá někoho z vás uvěřitelný důvod, proč by měl muž v kapse od bundy otevřenou krabičku s pouze již dvěma kondomy, zatímco jeho žena bere HA? Cokoliv jiného než nevěra?
Tak to me teda nic nenapada
Není tady
No slysela jsem,ze se s odstrihnutym kondomem opravujou videa,ale to asi ne vid?
Není tady
Ještě jsem neměla příležitost se zeptat. :(
Není tady
tak to jsem zvědavá, co ti řekne ...
Není tady
hlavně zatím zbytečně nešil, všechno může být i jinak ... nechce se mi věřit, že by byl tak "blbej" že by si nechával něco takového v kapse, kdyby šlo o nevěru, snažil by se snad zamést stopy, ne ?
Upravil(a) PPavlaa (2. 11. 2008 0:05)
Není tady
Přišel v noci v podroušeném stavu, pochybuju, že přemýšlel nad stopami... 
Není tady
Snažím se ve svém současném stavu uvažovat střízlivě, ale tam žádný jiný důvod prostě není...
"Schoval si to u mě kamarád", nebo něco podobně tupého očekávám...
Není tady
Lindi, uvidíš, zeptej se ho, zatím nešil, já vím, ono to svádí k těmhle myšlenkám, ale ... nemusí to tak být 
Upravil(a) PPavlaa (2. 11. 2008 0:26)
Není tady
Možná to je recese od kamarádů... Doufejme.
Není tady
Jako uvěřitelný vysvětlení toho, proč je měl v bundě a načatý mě napadá taky ten vtípek kamarádů a nebo to, že krabičky v tý hospodě kde byl rozdávali a on si jeden ze srandy natahoval na hlavu/nafukoval/jinak zlikvidoval.
A nebo ten jeden někde použil k utěsnění něčeho proti prachu/písku, apod.
Možností je spousta a zdaleka ne všechny znamenaj nevěru.
Není tady

LindaS napsal(a):
A to se dělá, šacovat příteli kapsy??? 
Projeď mu mobil, dozvíš se víc... 
Není tady
LindaS napsal(a):
A proč mu hrabeš v kapsách
?
Není tady

A co provokace, jestliže ví, že mu lezeš do kapes, za trest, abys měla o čem přemýšlet nebo zkouška, pokud si dosud není jistý ?
Jinak, pokud je to nevěra, buďme realisti - buď ráda, že alespoň použil prezervativ. Zdá se, že je na chlapa poměrně zodpovědný
Není tady
Já bych dělala, že o ničem nevím...hlavně, kdyby ten kondom použil !
Není tady

Aneri napsal(a):
Souhlasím s tebou...

Není tady
Kuba napsal(a):
Jako uvěřitelný vysvětlení toho, proč je měl v bundě a načatý mě napadá taky ten vtípek kamarádů a nebo to, že krabičky v tý hospodě kde byl rozdávali a on si jeden ze srandy natahoval na hlavu/nafukoval/jinak zlikvidoval.
A nebo ten jeden někde použil k utěsnění něčeho proti prachu/písku, apod.
Možností je spousta a zdaleka ne všechny znamenaj nevěru.

Není tady

No já si nedovedu představit, jak přiznávám, že jsem se chlapovi hrabala v kapsách...

Není tady
no jo, tak z ní hned udělejte nesvéprávnou blbku, co se musí odsoudit, protože je stíhačka a šacuje chlapovi kapsy 
bože můj, vy se mi snad jen zdáte 
já vážení taky šacovala kapsy a to jak manžovi, tak synovi, před každým praním
jinak jsem riskovala vyprat peníze, vojáčky, šroubky, cokoliv.
ale aniž by jste o ní něco věděli, šup ji odsoudit 
Upravil(a) PPavlaa (2. 11. 2008 9:36)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Aneri napsal(a):
Souhlasím s tebou...
teda supr
a víte, že ani kondom před spoustou věcí prostě neochrání
že pokud ta druhá něco má, chlap vám to může dotáhnout domů a nakazit vás kondom nekondom 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
No já si nedovedu představit, jak přiznávám, že jsem se chlapovi hrabala v kapsách...
kriste pane 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
no jo, tak z ní hned udělejte nesvéprávnou blbku, co se musí odsoudit, protože se je stíhačka a šacuje chlapovi kapsy
bože můj, vy se mi snad jen zdáte
já vážení taky šacovala kapsy a to jak manžovi, tak synovi, před každým pranímjinak jsem riskovala vyprat peníze, vojáčky, šroubky, cokoliv.
ale aniž by jste o ní něco věděli, šup ji odsoudit
Hm.. máš pravdu, já holt řeknu manželovi před každým praním, ať si vyndá ty blbinky z kapes, jestli mu na nich záleží... Nesmím to brát ze svýho úhlu...

Není tady