29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Račice, super!
I já jsem jako jedna z mnoha v registru dárců... Ty brďo, kdyby to fakt šlo...
Alosku, no, jak se tam říká - člověk si nemá dělat falešné naděje - ale už to, že se něco takového povedlo, prostě naději dává....
Samozřejmě, že Ti lékaři musí k tomu zaujmout takové stanovisko, když to byla vlastně "náhoda" - ale kdoví, třeba tahle náhoda, pomůže k výzkumu správným směrem....a bude první vlaštovkou v boji proti této nemoci....v dějinách to přece takhle bývalo že....
Já věřím, že tohle je tak důležité v boji proti téhle nemoci, a že odborníci, kteří ten lék hledají, budou do toho "vrtat" tak dlouho, až ten lék vyvrtají
Moc bych to přála nejen Estelce, ale všem takto nemocným....
Není tady
Já to myslela tak, že by bylo fajn, kdyby to šlo všeobecně - obrovská naděje pro spoustu lidí.
Když už jsem v tom registru, tak ať to má grády ...
Alosku, samozřejmě, ta má poslední věta, nepatřila nijak k Tvému příspěvku....
Měla jsem to oddělit.... to bylo jen obecné závěrečné přání....
No, já v registru sice nejsem, protože po zdravotní stránce nemůžu darovat ani krev..... ale mají můj obdiv všichni, kteří ze svého přesvědčení takhle dávají možnost uzdravení druhým , takže
Není tady
jen tak pro jistotu, kdyby náhodou jsi sem zabloudila...
ESTEL, jsi ÚŽASNÁ !!!
Není tady
Alosku, jak se tam dá zaregistrovat? To by bylo, aby někdo tuhle odolnost taky v sobě neměl
A až se vrátíš, zrzinko, máš tu odě mě
Není tady
http://www.czechbmd.cz/index.html
Vyplnila jsem a odeslala přihlášku, paní mi pak zavolala a nabídla mi místa odběrů krve, kam to mám blíž, než do Prahy (Brno, Olomouc). V Olomouci mi řekli, že odběrové místo je i ve Zlíně, což mám za rohem. Tam jsem si domluvila termín odběru a bylo.
Alosek napsal(a):
I já jsem jako jedna z mnoha v registru dárců...
Není tady
Jsem se na ten registr dívala a on člověk může darovat kostní dřeň jen do pětatřiceti.
Není tady
Est je OK. Je na výletě.
no regystr by s kostni dreni mel slouzit lidem ktery maji rakovinu a nemuzou za to. ne zkoumat jestli to pomuze pro lidi s timhle. protoze je to trest od Boha a nemelo by se s tim zahravat. No a navic kdyby to byla moje kostni dren a ja se dovedel ze byla pozita pro cloveka ne s rakovinou kosti ale pro aidsaka nebyl bych nadsen
Není tady
Athomos, nevím, jestli i ve tvém případě platí - blahoslavení chudí duchem.
Dobře si rozmysli, co tady napíšeš. Varuju tě.
Upravil(a) majkafa (15. 11. 2008 18:20)
majkafa asi jsem te nepochopil ale jestli my vyhrozujes tak s tim di vis kam ja si tady muzu a budu psat svoje nazory jako vsichni ostatni. sleduju to tu dlouho a nekdy proste nevydrzim neprispet. a kdyz si mislim ze ajcaci to maji jako trest od boha tak si to myslim, slusnej clovek tohle proste nechytne no ne a jeste napis ze nemam pravdu Buh je spravedlivy
Není tady
Můžeš si psát názory, které neodporují pravidlům. Tak pozor na to.
Ty máš za co trest od boha, že máš tak strašlivou češtinu a ještě strašlivější maglajz v hlavičce?
Upravil(a) majkafa (15. 11. 2008 18:30)
na to sem si pozor dal bnapsal bysem to stavnatejc kdyby tady nevladl bolsevicky system no
Není tady
ja trest od boha nemam jsem hrisnej jako vsichni lide ale ze svych cinu se zpovidam a starasm se o duchovni cistotu a neodpovedela si mi
chytne tohle slusnej clovek, ha?
Estele nepreju nic zleho naopak, kdyz si uvedomi ze to co je ted je jen nasledkem jejich cinnu bude to snazsi to prijmout a po smrti odejit do kralovstvi
Není tady
Když zapracuješ na svém písemném a předpokládám, že i ústním projevu, možná ti i porozumím, co jsi mi chtěl sdělit. Do té doby se s tebou loučím.
takze vidis mel sem pravdu, ha. dosli ti slova, co?
Upravil(a) Athomos (15. 11. 2008 18:42)
Není tady
Athomos napsal(a):
ja trest od boha nemam jsem hrisnej jako vsichni lide ale ze svych cinu se zpovidam a starasm se o duchovni cistotu a neodpovedela si mi
chytne tohle slusnej clovek, ha?
Estele nepreju nic zleho naopak, kdyz si uvedomi ze to co je ted je jen nasledkem jejich cinnu bude to snazsi to prijmout a po smrti odejit do kralovstvi
Hmm..tak trest od boha jo? A kterého prosím tebe?
A ty se ze svých hříchů zpovídáš, jo? Asi málo, když tebe "potrestal" tím nejhorším trestem, který vůbec na tomhle světě existuje, ty "slušný člověče".
Nechceš-li propadnout peklu, švihej si zopakovat desatero, nebo ti za chvíli nebudou otčenáše ani stačit
Není tady
zpovidam se ano
a nevim zadny trest na mne seslan nebil. Kralovstvi jezisovo se otevre i hrisnym dusim a tak to myslim pro estelu jen je treba svuj trest uchopit vyresit sve hrichy.
Proto pro vas vsechny nechapave zaslepene a nevidouci opakuju ze tohle je trest protoze aids nechytne slusny clovek tak je ta nemoc nastavena v nekterych zemich se tyhle lidi izolujou a nelecej se a maji tak moznost v komunyte premyslet o svych hrichech a tak teprve budou vykoupeni. Nechapete to????
a desatero ovladam dobre a nenavazej se do mne neznas mne tak nemuzes tvrdit ze podle nej neziju
Není tady
Athomos, jdi si přečíst trochu historie. Aids může chytit kdokoli krevní cestou, i sestra, která ošetřuje nemocné. Podle mě jsi velmi netolerantní a tvoje slova hraničí se slušnými mravy. Popřemýšlej si o tom, a desatero viditelně neznáš.
Není tady
Milej zlatej,
tresty a soudy nech Bohu- o těch není v tvé kompetenci ani uvažovat. Nebo jsi snad tak zpupný, že si myslíš, že víš, co Bůh zamýšlí?
Na otázku, čím se má věřící především řídit čili "které přikázání je největší", cituje Ježíš v Markově evangeliu právě tato místa:
„ 'První je toto: 'Slyš, Izraeli, Hospodin, Bůh náš, jest jediný pán; miluj Hospodina, Boha svého, z celého svého srdce, z celé své mysli a z celé své síly!' Druhé pak je toto: 'Miluj bližního svého jako sám sebe!' Většího přikázání nad tato dvě není.'
Není tady
Athomos napsal(a):
no regystr by s kostni dreni mel slouzit lidem ktery maji rakovinu a nemuzou za to. ne zkoumat jestli to pomuze pro lidi s timhle. protoze je to trest od Boha a nemelo by se s tim zahravat. No a navic kdyby to byla moje kostni dren a ja se dovedel ze byla pozita pro cloveka ne s rakovinou kosti ale pro aidsaka nebyl bych nadsen
Athomosi, chlapče - mluvíš velice hloupě, ale to tě neomlouvá ani trochu.
Kdepak bydíš....co?
Není tady
nevim co mi to tady podsouvate nerekl sem ze bych estelu nebo vubec ajcaky nenavidel to sem nikde nenapsal.
radsi ctete holcicky nez zacnete krytizovat. opravdu jak slepice zaslepeny
Jen jsem myslel ze bude lepsi kdyz estela pochopi prijme svuj tres prijme boha a umre tak pak pujde do kralovstvi Jezisova. Co si myslite ze jsem chtel neco rict opravdu to nema cenu kokodak a pavlah, nevsim sem si ze by to estela chytla nevine zila hrisny zivot v 16 spala s chlapama no tak je to proste trest ne to to nevydite. fakt ne nebo jste plny litosti z pusobene hormonama ze to nereknete. to nema smysl nemyslel jsem to zle
Boha miluju proto jsem tam kde sem.
Není tady