Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#976 6. 1. 2009 13:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: CHAT: Estel - Naděje 4.

Estela napsal(a):

Možná jsem nemocná, ale to je jedno, nejsem bezmocná, nejsem!!!!
Je mi strašně, ale nebudu se v tom utápět!!!

Tak.
Potopit se sem tam člověk, když se mu blbě plave, může. Ale nesmí se začít topit.
Zvlášť když má kolem sebe takovouhle pobřežní hlídku, no ne? wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#977 6. 1. 2009 13:47

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Víte, jaké to je mít kolem sebe pobřežní hlídku? Neuvěřitelné, neskutečné, pro někoho jako jsem já, který se omlouvá doktorům, že je otravuju, když jdu na kontrolu? big_smilebig_smilebig_smile

Teda, je to ale báječné, dneska jste mne vytáhli nad hladinu, to jako bez pr.ele, prosím, plavte ještě chvilku se mnou, já zas naberu sílu a půjde mi to zas samotné.
Teda, bojím se, abych to na vás neházela, ale zároveň cítím i zodpovědnost, když mi věnujete tolik energie a času, abych to nepos.rala.

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#978 6. 1. 2009 13:49

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Seli dík smile Tělo ve tvaru basy big_smile ale jo, vlasy mám ráda smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#979 6. 1. 2009 13:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Teda, bojím se, abych to na vás neházela, ale zároveň cítím i zodpovědnost, když mi věnujete tolik energie a času, abych to nepos.rala.

Mockrát jsem se ti snažila vysvětlit - jak vidím zatím marně - že každý z nás je tu především kvůli SOBĚ a pomoc je vždy VZÁJEMNÁ.
Je dobře, že cítíš zodpovědnost, ale zkus ji konečně pociťovat už jen sama za sebe. Za ostatní - jejich očekávání, zklamání, pocity, rozpoložení, bla bla - ty vůbec nezodpovídáš. Tak mocná nejsi.
To má ve svých rukou každý sám. Neber si zase na záda víc, než uneseš a neboj se, ty to nepo.ereš, protože nejsi žádný vořezávátko.
Přišla jsi sem, fakt se klaním za tu odvahu, a svou misi splníš. Příště to už zase bude život za odměnu, jak říká Som wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#980 6. 1. 2009 14:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Estí, ja som dostala na Mikuláša dokopy 3 bonboniéry- asi bol fuckt bola dobrá gloria - ale zjedla som len jednu z nich, tú najmenšiu. Dve som darovala ďalej v rámci predvianočných a vianočných návštev. A na jednej z tých návštev - u bývalej svokry - som dostala recipročne krásnu, veľkú bonboniéru, ktorú som odložila s tm, že ju tiež asi raz niekomu darujem. Ale dnes mám divný deň, mama je chorá, zomrela mi býv. kolegyňa a namiesto výletu do Rakúska pracujem, tak som sa rozhodla, že tá bonobniéra je PRE MŇA DOSŤ DOBRÁ a hlboko som z nej ujedla. tongue Bez výčitiek svedomia. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#981 6. 1. 2009 14:04

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pandorraa napsal(a):

Mockrát jsem se ti snažila vysvětlit - jak vidím zatím marně - že každý z nás je tu především kvůli SOBĚ a pomoc je vždy VZÁJEMNÁ...

no ba, souhlasím s Pan nastotisíckrát...
když čtu, že je ti, Estel, lépe, tak mám radost ... tak díky za každé "nové ráno" ... , kočko zrzavá tummenupp

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#982 6. 1. 2009 14:45

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selimko butterpussapussa To mne opravdu moc mrzí. Hele, víš co, solidárně s tebou otevřu bílé rafaelo, které jsem chtěla dát dětem smile pussa

Není tady

#983 6. 1. 2009 14:51

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Selima napsal(a):

Estí, ja som dostala na Mikuláša dokopy 3 bonboniéry- asi bol fuckt bola dobrá gloria - ale zjedla som len jednu z nich, tú najmenšiu. Dve som darovala ďalej v rámci predvianočných a vianočných návštev. A na jednej z tých návštev - u bývalej svokry - som dostala recipročne krásnu, veľkú bonboniéru, ktorú som odložila s tm, že ju tiež asi raz niekomu darujem. Ale dnes mám divný deň, mama je chorá, zomrela mi býv. kolegyňa a namiesto výletu do Rakúska pracujem, tak som sa rozhodla, že tá bonobniéra je PRE MŇA DOSŤ DOBRÁ a hlboko som z nej ujedla. tongue Bez výčitiek svedomia. stolt

Iba hlboko? Jsi statocna. Velmi. Ja by som ju zozrala celu.

Že bych holky dneska večer na vaši počest taky něco lupla? Asi jo, páč vy si to teda zasloužíte. vissla

hjarta

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#984 6. 1. 2009 14:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hani, lupni, zasloužíš si to big_smile

Není tady

#985 6. 1. 2009 14:55

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Estela napsal(a):

No já bych ráda, akorát..... nemohla bys ztloustnout za mě? No když to dlabu na tvou počest, co...? gloria

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#986 6. 1. 2009 15:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Selimko butterpussapussa To mne opravdu moc mrzí. Hele, víš co, solidárně s tebou otevřu bílé rafaelo, které jsem chtěla dát dětem smile pussa

stolt Aňoaňo... dáme si virčuálne do nosa Rafaelom... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#987 6. 1. 2009 15:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hani, to vytancujeme... cool alebo vy-hmmmmeme. big_smile

Upravil(a) Selima (6. 1. 2009 15:05)

Brita

Není tady

#988 6. 1. 2009 15:04

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hani napsal(a):

Estela napsal(a):

No já bych ráda, akorát..... nemohla bys ztloustnout za mě? No když to dlabu na tvou počest, co...? gloria

big_smilebig_smilebig_smile Pokusím se, i když jsem prostorově výrazná, nějaké to kilčo navíc mi neuškodí, naopak smile

Hele, holky, otázka, byla jsem tady u vietnamce pro colu a aloe, jako vždycky. No, to není důležité, ale připadá vám normální, že náš pan správce čistí chodník od sněhu tak, že ho polije teplou vodou a pak posype solí? V téhle zimě??? Já jsem ženská a pod zrzavou blondýna, ale myslela jsem, že sůl zabírá tak do -8 stupňů reta No, pěkně jsem si zatancovala big_smile

Není tady

#989 6. 1. 2009 15:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

roll

Brita

Není tady

#990 6. 1. 2009 15:08

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Estel klid. Já ráno viděla paní jak si hodlá lít z rychlovarné konvice horkou vodu na sklo od auta. Asi nechtěla škrábat. Tak jsem zařvala Neee. Ona se pak divila, že by jí to sklo mohlo prasknout.... Ach a to jsem blondýna. grater

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#991 6. 1. 2009 15:10

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Seli, tak já spíš asi vytancuju big_smile Radši, z bezpečnostních důvodů big_smile Ty mé pády vypadaj jako paratanec po obrně big_smile

Holky, že to bude dobrý, že jo... Zase bulím a tulím se ke krokoušovi, chudák, toho vyždímat, tak mám vodu na brambory přesolenou...

a už žeru třetí kuločku rafaela.

Není tady

#992 6. 1. 2009 15:11

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko napsal(a):

Estel klid. Já ráno viděla paní jak si hodlá lít z rychlovarné konvice horkou vodu na sklo od auta. Asi nechtěla škrábat. Tak jsem zařvala Neee. Ona se pak divila, že by jí to sklo mohlo prasknout.... Ach a to jsem blondýna. grater

Klubííí, nééé lollollol

Není tady

#993 6. 1. 2009 15:29

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, Estel wink
Vedeš si dobře, holka. Jen tak dál, rozmazluj se a konečně si už uvědom, že ty si to zasloužíš.  Jen tak, že jseš. Taky cením, že jsi se takhle postavila před veřejnost, máš odvahu, určo to nebylo snadný, ale tys to zvládla smile A Pan má pravdu, každá jsme sem přišla hlavně kvůli sobě. Tobě to pomáhá, ale zároveň to dává něco každý z nás tady. Rozumíš? I ty nás hrozně obohacuješ smile A kdybys to náhodou přece posr.ala, tak co? Tak to zkusíš znova. Jsi přeci člověk, holka, ne nadčlověk pussa Nehledě na to, že si myslím, že ty nic nepoděláš.

A ještě mi řekni, jak zvládáš ty zkoušky? Já se klaním teda. Taky studuju a někdy myslím, že s tím už seknu. Pak si tady přečtu tebe a je mi jasný, že jsem máčka a to teda nechci. Takže zase jedu dál wink Dík. Moc pussa

Není tady

#994 6. 1. 2009 15:32

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Eva36 napsal(a):

Ahoj, Estel wink
Vedeš si dobře, holka. Jen tak dál, rozmazluj se a konečně si už uvědom, že ty si to zasloužíš.  Jen tak, že jseš. Taky cením, že jsi se takhle postavila před veřejnost, máš odvahu, určo to nebylo snadný, ale tys to zvládla smile A Pan má pravdu, každá jsme sem přišla hlavně kvůli sobě. Tobě to pomáhá, ale zároveň to dává něco každý z nás tady. Rozumíš? I ty nás hrozně obohacuješ smile A kdybys to náhodou přece posr.ala, tak co? Tak to zkusíš znova. Jsi přeci člověk, holka, ne nadčlověk pussa Nehledě na to, že si myslím, že ty nic nepoděláš.

A ještě mi řekni, jak zvládáš ty zkoušky? Já se klaním teda. Taky studuju a někdy myslím, že s tím už seknu. Pak si tady přečtu tebe a je mi jasný, že jsem máčka a to teda nechci. Takže zase jedu dál wink Dík. Moc pussa

Omlouvám se za offtopic ale zdravím Evi, dlouho jsem Tě neviděla smile

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#995 6. 1. 2009 15:40

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

Že bych holky dneska večer na vaši počest taky něco lupla? Asi jo, páč vy si to teda zasloužíte. vissla

hjarta

Na Vašu počest dávám jedny hořický ... storstark
Esteli, gratuluju ke zkoušce, jseš sice neskutečnej šprt, ale já tě mám aj tak ráda rock

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#996 6. 1. 2009 15:53

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Takže šprtka? big_smile

Tak já vám povím, jak probíhala má zkouška z němčiny, přijdu a německy oznámím, že jsem neřipravená, že jsem velmi nervozní, takže se sice stydím, ale předem vím, že to bude katastrofa big_smile Pak jsem řekla, že si to asi někdy zopakuju a že se jí moc omlouvám big_smile
Po tom, co jsem zkusila odpovědět na otázku jsem spustila další omluvy a říkám, bylo to děsné, co? big_smilebig_smile dumbomdumbom

Není tady

#997 6. 1. 2009 16:13

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

No, Estel, tys to normálně ukecala big_smile A o co jinýho by taky na němčině mělo jít než o kecání? Gratuluju! smile

Není tady

#998 6. 1. 2009 16:42

Alosek
Host

Seš šprtka. No a tongue ?
Krásně jsi to okecala, fakt na jedničku s hvězdičkou tummenupp !

#999 6. 1. 2009 17:39

x256987
Host

Nedá mi to a doporučím i tady krásný film Sekretářka - hrdinka se na začátku filmu vrací z léčebny, do které se dostala kvůli depresím a sebepoškozování. Je to film o cestě k tomu dovolit si být, jací jsme. Dávají ho v TV 19. ledna, pravda až po půlnoci, ale doporučuju nahrát. Je hluboký, vtipný a lehce erotický rodna

#1000 6. 1. 2009 20:24

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Takže šprtka? big_smile

Tak já vám povím, jak probíhala má zkouška z němčiny, přijdu a německy oznámím, že jsem neřipravená, že jsem velmi nervozní, takže se sice stydím, ale předem vím, že to bude katastrofa big_smile Pak jsem řekla, že si to asi někdy zopakuju a že se jí moc omlouvám big_smile
Po tom, co jsem zkusila odpovědět na otázku jsem spustila další omluvy a říkám, bylo to děsné, co? big_smilebig_smile dumbomdumbom

Normálně vidím, jaks tam naklusala, plynně německy se omluvila, že to neumíš tak, jak sis původně představovala a pak s deseti omluvami odšprechtíla, cos odšprechtit měla ... vše jsi ukončila ještě jednou čistě germánskou omluvou a zcela udolané němčinářce nezbylo, než zapsat za jedna vissla

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí