|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Estela napsal(a):
Možná jsem nemocná, ale to je jedno, nejsem bezmocná, nejsem!!!!
Je mi strašně, ale nebudu se v tom utápět!!!
Tak.
Potopit se sem tam člověk, když se mu blbě plave, může. Ale nesmí se začít topit.
Zvlášť když má kolem sebe takovouhle pobřežní hlídku, no ne? 
Není tady
Víte, jaké to je mít kolem sebe pobřežní hlídku? Neuvěřitelné, neskutečné, pro někoho jako jsem já, který se omlouvá doktorům, že je otravuju, když jdu na kontrolu? 

Teda, je to ale báječné, dneska jste mne vytáhli nad hladinu, to jako bez pr.ele, prosím, plavte ještě chvilku se mnou, já zas naberu sílu a půjde mi to zas samotné.
Teda, bojím se, abych to na vás neházela, ale zároveň cítím i zodpovědnost, když mi věnujete tolik energie a času, abych to nepos.rala.
Není tady
Estela napsal(a):
Teda, bojím se, abych to na vás neházela, ale zároveň cítím i zodpovědnost, když mi věnujete tolik energie a času, abych to nepos.rala.
Mockrát jsem se ti snažila vysvětlit - jak vidím zatím marně - že každý z nás je tu především kvůli SOBĚ a pomoc je vždy VZÁJEMNÁ.
Je dobře, že cítíš zodpovědnost, ale zkus ji konečně pociťovat už jen sama za sebe. Za ostatní - jejich očekávání, zklamání, pocity, rozpoložení, bla bla - ty vůbec nezodpovídáš. Tak mocná nejsi.
To má ve svých rukou každý sám. Neber si zase na záda víc, než uneseš a neboj se, ty to nepo.ereš, protože nejsi žádný vořezávátko.
Přišla jsi sem, fakt se klaním za tu odvahu, a svou misi splníš. Příště to už zase bude život za odměnu, jak říká Som 
Není tady

Estí, ja som dostala na Mikuláša dokopy 3 bonboniéry- asi bol fuckt bola dobrá
- ale zjedla som len jednu z nich, tú najmenšiu. Dve som darovala ďalej v rámci predvianočných a vianočných návštev. A na jednej z tých návštev - u bývalej svokry - som dostala recipročne krásnu, veľkú bonboniéru, ktorú som odložila s tm, že ju tiež asi raz niekomu darujem. Ale dnes mám divný deň, mama je chorá, zomrela mi býv. kolegyňa a namiesto výletu do Rakúska pracujem, tak som sa rozhodla, že tá bonobniéra je PRE MŇA DOSŤ DOBRÁ a hlboko som z nej ujedla.
Bez výčitiek svedomia. 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Mockrát jsem se ti snažila vysvětlit - jak vidím zatím marně - že každý z nás je tu především kvůli SOBĚ a pomoc je vždy VZÁJEMNÁ...
no ba, souhlasím s Pan nastotisíckrát...
když čtu, že je ti, Estel, lépe, tak mám radost ... tak díky za každé "nové ráno" ... , kočko zrzavá 
Není tady
Selimko 

To mne opravdu moc mrzí. Hele, víš co, solidárně s tebou otevřu bílé rafaelo, které jsem chtěla dát dětem

Není tady
Selima napsal(a):
Estí, ja som dostala na Mikuláša dokopy 3 bonboniéry- asi bol fuckt bola dobrá
- ale zjedla som len jednu z nich, tú najmenšiu. Dve som darovala ďalej v rámci predvianočných a vianočných návštev. A na jednej z tých návštev - u bývalej svokry - som dostala recipročne krásnu, veľkú bonboniéru, ktorú som odložila s tm, že ju tiež asi raz niekomu darujem. Ale dnes mám divný deň, mama je chorá, zomrela mi býv. kolegyňa a namiesto výletu do Rakúska pracujem, tak som sa rozhodla, že tá bonobniéra je PRE MŇA DOSŤ DOBRÁ a hlboko som z nej ujedla.
Bez výčitiek svedomia.
Iba hlboko? Jsi statocna. Velmi. Ja by som ju zozrala celu.
Že bych holky dneska večer na vaši počest taky něco lupla? Asi jo, páč vy si to teda zasloužíte. 

Není tady
Estela napsal(a):
Hani, lupni, zasloužíš si to
No já bych ráda, akorát..... nemohla bys ztloustnout za mě? No když to dlabu na tvou počest, co...? 
Není tady

Estela napsal(a):
Selimko
To mne opravdu moc mrzí. Hele, víš co, solidárně s tebou otevřu bílé rafaelo, které jsem chtěla dát dětem
![]()
Aňoaňo... dáme si virčuálne do nosa Rafaelom... 
Není tady

Hani, to vytancujeme...
alebo vy-hmmmmeme. 
Upravil(a) Selima (6. 1. 2009 15:05)
Není tady
Hani napsal(a):
Estela napsal(a):
Hani, lupni, zasloužíš si to
No já bych ráda, akorát..... nemohla bys ztloustnout za mě? No když to dlabu na tvou počest, co...?

Pokusím se, i když jsem prostorově výrazná, nějaké to kilčo navíc mi neuškodí, naopak 
Hele, holky, otázka, byla jsem tady u vietnamce pro colu a aloe, jako vždycky. No, to není důležité, ale připadá vám normální, že náš pan správce čistí chodník od sněhu tak, že ho polije teplou vodou a pak posype solí? V téhle zimě??? Já jsem ženská a pod zrzavou blondýna, ale myslela jsem, že sůl zabírá tak do -8 stupňů
No, pěkně jsem si zatancovala 
Není tady
Estel klid. Já ráno viděla paní jak si hodlá lít z rychlovarné konvice horkou vodu na sklo od auta. Asi nechtěla škrábat. Tak jsem zařvala Neee. Ona se pak divila, že by jí to sklo mohlo prasknout.... Ach a to jsem blondýna. 
Není tady
Seli, tak já spíš asi vytancuju
Radši, z bezpečnostních důvodů
Ty mé pády vypadaj jako paratanec po obrně 
Holky, že to bude dobrý, že jo... Zase bulím a tulím se ke krokoušovi, chudák, toho vyždímat, tak mám vodu na brambory přesolenou...
a už žeru třetí kuločku rafaela.
Není tady
Klubko napsal(a):
Estel klid. Já ráno viděla paní jak si hodlá lít z rychlovarné konvice horkou vodu na sklo od auta. Asi nechtěla škrábat. Tak jsem zařvala Neee. Ona se pak divila, že by jí to sklo mohlo prasknout.... Ach a to jsem blondýna.
Klubííí, nééé 

Není tady
Ahoj, Estel 
Vedeš si dobře, holka. Jen tak dál, rozmazluj se a konečně si už uvědom, že ty si to zasloužíš. Jen tak, že jseš. Taky cením, že jsi se takhle postavila před veřejnost, máš odvahu, určo to nebylo snadný, ale tys to zvládla
A Pan má pravdu, každá jsme sem přišla hlavně kvůli sobě. Tobě to pomáhá, ale zároveň to dává něco každý z nás tady. Rozumíš? I ty nás hrozně obohacuješ
A kdybys to náhodou přece posr.ala, tak co? Tak to zkusíš znova. Jsi přeci člověk, holka, ne nadčlověk
Nehledě na to, že si myslím, že ty nic nepoděláš.
A ještě mi řekni, jak zvládáš ty zkoušky? Já se klaním teda. Taky studuju a někdy myslím, že s tím už seknu. Pak si tady přečtu tebe a je mi jasný, že jsem máčka a to teda nechci. Takže zase jedu dál
Dík. Moc 
Není tady
Eva36 napsal(a):
Ahoj, Estel
Vedeš si dobře, holka. Jen tak dál, rozmazluj se a konečně si už uvědom, že ty si to zasloužíš. Jen tak, že jseš. Taky cením, že jsi se takhle postavila před veřejnost, máš odvahu, určo to nebylo snadný, ale tys to zvládlaA Pan má pravdu, každá jsme sem přišla hlavně kvůli sobě. Tobě to pomáhá, ale zároveň to dává něco každý z nás tady. Rozumíš? I ty nás hrozně obohacuješ
A kdybys to náhodou přece posr.ala, tak co? Tak to zkusíš znova. Jsi přeci člověk, holka, ne nadčlověk
Nehledě na to, že si myslím, že ty nic nepoděláš.
A ještě mi řekni, jak zvládáš ty zkoušky? Já se klaním teda. Taky studuju a někdy myslím, že s tím už seknu. Pak si tady přečtu tebe a je mi jasný, že jsem máčka a to teda nechci. Takže zase jedu dálDík. Moc
Omlouvám se za
ale zdravím Evi, dlouho jsem Tě neviděla 
Není tady

Hani napsal(a):
Že bych holky dneska večer na vaši počest taky něco lupla? Asi jo, páč vy si to teda zasloužíte.
Na Vašu počest dávám jedny hořický ... 
Esteli, gratuluju ke zkoušce, jseš sice neskutečnej šprt, ale já tě mám aj tak ráda 
Není tady
Takže šprtka? 
Tak já vám povím, jak probíhala má zkouška z němčiny, přijdu a německy oznámím, že jsem neřipravená, že jsem velmi nervozní, takže se sice stydím, ale předem vím, že to bude katastrofa
Pak jsem řekla, že si to asi někdy zopakuju a že se jí moc omlouvám 
Po tom, co jsem zkusila odpovědět na otázku jsem spustila další omluvy a říkám, bylo to děsné, co? 

Není tady
No, Estel, tys to normálně ukecala
A o co jinýho by taky na němčině mělo jít než o kecání? Gratuluju! 
Není tady
Seš šprtka. No a
?
Krásně jsi to okecala, fakt na jedničku s hvězdičkou
!
Nedá mi to a doporučím i tady krásný film Sekretářka - hrdinka se na začátku filmu vrací z léčebny, do které se dostala kvůli depresím a sebepoškozování. Je to film o cestě k tomu dovolit si být, jací jsme. Dávají ho v TV 19. ledna, pravda až po půlnoci, ale doporučuju nahrát. Je hluboký, vtipný a lehce erotický 

Estela napsal(a):
Takže šprtka?
Tak já vám povím, jak probíhala má zkouška z němčiny, přijdu a německy oznámím, že jsem neřipravená, že jsem velmi nervozní, takže se sice stydím, ale předem vím, že to bude katastrofaPak jsem řekla, že si to asi někdy zopakuju a že se jí moc omlouvám
Po tom, co jsem zkusila odpovědět na otázku jsem spustila další omluvy a říkám, bylo to děsné, co?![]()
Normálně vidím, jaks tam naklusala, plynně německy se omluvila, že to neumíš tak, jak sis původně představovala a pak s deseti omluvami odšprechtíla, cos odšprechtit měla ... vše jsi ukončila ještě jednou čistě germánskou omluvou a zcela udolané němčinářce nezbylo, než zapsat za jedna 
Není tady