Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 6. 11. 2008 19:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: CHAT: Estel - Naděje 4.

Komteso z Komety - jak bylo na pivku? rockpussa Doufám, že je ti ještě líp! hjarta

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#77 6. 11. 2008 22:02

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Ahojky smile
No, na pivku bylo vcelku dobře, až na to, že jsem dala jedno a dvě coly a málem nedorazila domů big_smile Zase ty nohy a alkoholem to nebylo big_smile
Klubí, jj, když jsem byla já v pakárně, nejčastějším úslovím tam bylo, to dělat nebudu, copak jsem nějaký blázen? retaretareta
Ty jo, jsem šťastná, strašně moc, jen jsem měla zase haldu (přeložím-halucinaci) jarouše, čekal před barákem...reta Když jsem dorazila, blíž, byl to úplně nikdo jiný... No, prostě, umím si dělat problémy sama sobě...
No, nic, mám hlad jak vlk, jdu splenit kašičku big_smile PUSOU, ne nosem big_smilelolvissla

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#78 6. 11. 2008 22:29

Alosek
Host

Zdravím při večeru,
koukám, žes to rozjela ve velkém wink . Přeju dobrou chuť! pussa

#79 6. 11. 2008 23:12

astina
♥♥♥----

Ahoj Estelinko, mám za sebou hodně blbej večer ale když to tady čtu, tak mi je hned fajn. Já mám takovou radost, že to ani nejde napsat. Huráááá!!!
Slova mi došly, ale radost neeeee.
Doufám, že kašička byla dobrá...... zdravím a přeji prima večer. storstark

Upravil(a) astina (6. 11. 2008 23:12)

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#80 7. 11. 2008 8:51

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Dobré ráno Naděje big_smile ,
ať máš dobrý celý den stolt .

hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#81 7. 11. 2008 8:56

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Largo napsal(a):

No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku big_smile big_smile big_smile .
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing. stolt

rock To som bola ja a o copyright sa podelím, ale o Estí budem bojovať... dumbom a požičiavať za miernu úplatu... stolt

A ty mě nemlať... grater jsem hodná holka! wink lol

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#82 7. 11. 2008 10:03

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky pussa

Tak kašička večer skoro celá zůstala, párkrát jsem musela "odběhnout" od jídla, ale dobré, aspoň něco.

No, noc byla oproti očekáváním dost děsivá. Ale pohoda, musím si opakovat, že jsem slíbila, že když tohle dopadne dobře bu du na sebe hodná, nebudu se deptat a pokusím se zvládat všechno co nejlépe, abych tady mohla prudit co nejdéle. Viráka neporazím, ale když už spolu žijeme 10 let, mohli bychom to třeba ještě dalších pár zvládnout, no ne? styrka
Jen to chce pár věcí změnit a o to se pokusím smilevissla
Dneska odpoledne se odjíždím rekreovat, tak kdybych se pár dní neozývala, jsem OK, jen se nedostanu na net. Kdyby se něco stalo, dozvíte se to včas, tak jenom, aby ste se nebáli smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#83 7. 11. 2008 10:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

bu du na sebe hodná, nebudu se deptat a pokusím se zvládat všechno co nejlépe, abych tady mohla prudit co nejdéle. Viráka neporazím, ale když už spolu žijeme 10 let, mohli bychom to třeba ještě dalších pár zvládnout, no ne? styrka........................ tummenupp!

Bodejť! Možná, že semtam dojde mezi vámi k nějakému nedorozumění, ale nakonec budete společně neporazitelní! rock
Nezapomeň, Estí, že tvoje třicátiny bude ta největší sláva v Praze! pussaparhjarta
A ode mě dostaneš štěně plzeňskýho pussalolstorstark

Není tady

#84 7. 11. 2008 10:45

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak se hezky lázni a ber to jako ODPOČINEK! Nic nemusíš savovat, ani lézt do blbejch schodů - nabírej síly.
Máš funkční mobil?

Není tady

#85 7. 11. 2008 11:06

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Dneska odpoledne se odjíždím rekreovat, tak kdybych se pár dní neozývala, jsem OK, jen se nedostanu na net. Kdyby se něco stalo, dozvíte se to včas, tak jenom, aby ste se nebáli smile

A pořádně si to tam užij a nech se dlouho a pěkně opečovávat. A nezapomeň si vzít nabíječku na mobil, ať se ti tam nevybije ... pussatummenuppwinkstorstark

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#86 7. 11. 2008 11:06

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Estíku vidím, že holky zapracovaly a pomaličku se Tvůj postoj obrací k pozitivu. To je moc dobře děvče.Jen tak dál. Odpočívej měj se jak nejlépe to půjde. pussa

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#87 7. 11. 2008 11:47

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Teď budu jenom odpočívat, potřebuju to a i když jsem nic pořádně nedělala, zasloužím si to, jj a potřebuju to, takže se nechám opečovávat, teda asi úplně takhle až ne, ale pokusím se.
A po lázních pojedu na pár dní k mamince toho kamaráda,jak jsem vám už o ní psala, jak jsem u ní byla v létě na rekreaci.
Mám strašnou chuť to zvládnout. Už je to potřetí, kdy se to takhle zhoršilo... Poprvé, to jsme se ještě neznali, podruhé loni (on už to bude rok!!!!!!!) a po třetí teď. Tak snad do třetice všeho dobrého.
A ty třicetiny, jé, to už budu i Bc., tak to dude double oslava!!!!! A štěňátko společně vypijem, už se těším tummenupp

Není tady

#88 7. 11. 2008 13:01

Alosek
Host

Esteli,
šílím tady blahem, to jsou moc dobře čtitelné (i několikrát) zprávy hjarta .
Ať ti to vydrží a všechno zvládneš a užiješ si a tak.
Všechno pude pussa .
A ta oslava - já si na ten rok nic neplánuju, co kdyby se to "trošku" protáhlo rodna big_smile .
Měj se, sluníčko!

#89 7. 11. 2008 13:18

majkafa
Host

Estel, zdravím tě. pussa

#90 7. 11. 2008 13:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Teď budu jenom odpočívat, potřebuju to a i když jsem nic pořádně nedělala, zasloužím si to, jj a potřebuju to, takže se nechám opečovávat, teda asi úplně takhle až ne, ale pokusím se.
A po lázních pojedu na pár dní k mamince toho kamaráda,jak jsem vám už o ní psala, jak jsem u ní byla v létě na rekreaci.
Mám strašnou chuť to zvládnout. Už je to potřetí, kdy se to takhle zhoršilo... Poprvé, to jsme se ještě neznali, podruhé loni (on už to bude rok!!!!!!!) a po třetí teď. Tak snad do třetice všeho dobrého.
A ty třicetiny, jé, to už budu i Bc., tak to dude double oslava!!!!! A štěňátko společně vypijem, už se těším tummenupp

Já ti dám že nedělala! dumbomgrater A poprat se s takovou nemocí, s tím, co jsi dostala nadělíno, domluvit se s velkym virákem....tomu říkáš NIC??? dumbom
Já tě majznu, Kométo jedna!
Vždyť to je daleko větší dřina, než co jinýho!
Znám jednoho irisdiagnostika a ten je bývalej vzpěrač. A říkal, že se v životě tak nenadřel, jako když se pustil do řešení svých nemocí (taky musel "přes hlavu") stolt

Není tady

#91 7. 11. 2008 13:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A to jsem zapomněla, že u tý příšerný dřiny ještě chodíš do školy....... vavava

Není tady

#92 7. 11. 2008 13:38

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Alošku, to si piš, že se to protáhne lollollol Vše, co dělám, dělám naplno lollollol

Jj, Lupí, myslela jsem to tak, že jsem jen polehávala v těchto dnech...
Takže jsem nic neudělala a už je mi úúúplně jedno, že tu je bordel, že nemám vyžehleno a že uschlé prádlo je již druhý den na věšáku, prostě nemůžu, jsem slabá, ono tam týden vydrží, měla jsem problémy už s tím pověsit to... Pohoda klídek, dřív bych si nadávala, teď si řeknu, no co, jsem prase.... Je pravda, návštěvu bych sem netahala. Ale mně je to fuk smile
Bude líp, holky, musí... Aspoň zase na chvíli...

Není tady

#93 7. 11. 2008 13:44

Alosek
Host

To víš, že bude par .
Jdeš na to moc dobře - tělo bude odpočívat, hlavinka se uklidní, virák si dá pohov a bude fajn hjarta .
Jsou mnohem a mnohem důležitější věci, než prádlo na šňůře wink .

#94 7. 11. 2008 13:52

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo a někdy je prej dobrý nabídnout personálu a spolunocležníkům v lázních třeba kafe ...

http://img.dreamlife.cz/photo/-thumb/5216_700x450x75.jpg

Upravil(a) Míša Kulička (7. 11. 2008 13:53)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#95 7. 11. 2008 14:22

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jj, však jsem slíbila, vyhrožovala, že budu v některých věcech hodná, jsem jen zvědavá, jak dlouho mi to vydrží big_smile

Míšo, POMOC!!!!!! Teď jsem se málem připoto, smíchy lollollollollollollol Děkuju, chlámu se jak postižená, hm a colu mám všude kolem sebe rozprskanou retaretareta
Kopi Luwak, hmmm, stálo by to za to rodna

Není tady

#96 7. 11. 2008 16:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Largo napsal(a):

Selima napsal(a):

Largo napsal(a):

No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku big_smile big_smile big_smile .
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing. stolt

rock To som bola ja a o copyright sa podelím, ale o Estí budem bojovať... dumbom a požičiavať za miernu úplatu... stolt

A ty mě nemlať... grater jsem hodná holka! wink lol

Bijem sa o Estelku. Inak storstark

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#97 7. 11. 2008 17:14

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Estí, mám z tebe radost !! tummenupp
A prádlo ?? wink To mi visí třeba 14dní na šňůře, vono se pěkně vyvěsí a nemusím ho žehlit...skoro... tongue no a co ??
Jojo, budem sledovat, jak jsi hodná a zároveň provádět namátkový kontroly stolt

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#98 7. 11. 2008 18:02

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak papapa, jdu se láznit a následně pak rekreovat, jižní čechy volají tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp
Ozvu se, až se dostanu k netu big_smile

Mějte se co nejlépe a já se brzo vrátím reta

Není tady

#99 11. 11. 2008 20:48

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Ahoj Estí, doufám, že se máš dobře a myslím na tebe. storstark

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#100 13. 11. 2008 9:45

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

pro Estelku - třeba Ti to na nic nebude, ale jak jsem ten článek četla, tak jsem si na Tebe Estelko vzpomněla....

myslím tedy, že možnosti a hlavně naděje je vždy....

tak tady je ten odkaz

http://www.novinky.cz/clanek/154262-tra … -aids.html

Upravil(a) Račice dračice (13. 11. 2008 9:47)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí