29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Komteso z Komety - jak bylo na pivku? Doufám, že je ti ještě líp!
Není tady
Ahojky
No, na pivku bylo vcelku dobře, až na to, že jsem dala jedno a dvě coly a málem nedorazila domů Zase ty nohy a alkoholem to nebylo
Klubí, jj, když jsem byla já v pakárně, nejčastějším úslovím tam bylo, to dělat nebudu, copak jsem nějaký blázen?
Ty jo, jsem šťastná, strašně moc, jen jsem měla zase haldu (přeložím-halucinaci) jarouše, čekal před barákem... Když jsem dorazila, blíž, byl to úplně nikdo jiný... No, prostě, umím si dělat problémy sama sobě...
No, nic, mám hlad jak vlk, jdu splenit kašičku PUSOU, ne nosem
Není tady
Zdravím při večeru,
koukám, žes to rozjela ve velkém . Přeju dobrou chuť!
Ahoj Estelinko, mám za sebou hodně blbej večer ale když to tady čtu, tak mi je hned fajn. Já mám takovou radost, že to ani nejde napsat. Huráááá!!!
Slova mi došly, ale radost neeeee.
Doufám, že kašička byla dobrá...... zdravím a přeji prima večer.
Upravil(a) astina (6. 11. 2008 23:12)
Není tady
Dobré ráno Naděje ,
ať máš dobrý celý den .
Není tady
Selima napsal(a):
Largo napsal(a):
No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku
![]()
![]()
.
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing.
To som bola ja a o copyright sa podelím, ale o Estí budem bojovať...
a požičiavať za miernu úplatu...
A ty mě nemlať... jsem hodná holka!
Není tady
Ahojky
Tak kašička večer skoro celá zůstala, párkrát jsem musela "odběhnout" od jídla, ale dobré, aspoň něco.
No, noc byla oproti očekáváním dost děsivá. Ale pohoda, musím si opakovat, že jsem slíbila, že když tohle dopadne dobře bu du na sebe hodná, nebudu se deptat a pokusím se zvládat všechno co nejlépe, abych tady mohla prudit co nejdéle. Viráka neporazím, ale když už spolu žijeme 10 let, mohli bychom to třeba ještě dalších pár zvládnout, no ne?
Jen to chce pár věcí změnit a o to se pokusím
Dneska odpoledne se odjíždím rekreovat, tak kdybych se pár dní neozývala, jsem OK, jen se nedostanu na net. Kdyby se něco stalo, dozvíte se to včas, tak jenom, aby ste se nebáli
Není tady
Estela napsal(a):
bu du na sebe hodná, nebudu se deptat a pokusím se zvládat všechno co nejlépe, abych tady mohla prudit co nejdéle. Viráka neporazím, ale když už spolu žijeme 10 let, mohli bychom to třeba ještě dalších pár zvládnout, no ne?
........................
!
Bodejť! Možná, že semtam dojde mezi vámi k nějakému nedorozumění, ale nakonec budete společně neporazitelní!
Nezapomeň, Estí, že tvoje třicátiny bude ta největší sláva v Praze!
A ode mě dostaneš štěně plzeňskýho
Není tady
Tak se hezky lázni a ber to jako ODPOČINEK! Nic nemusíš savovat, ani lézt do blbejch schodů - nabírej síly.
Máš funkční mobil?
Není tady
Estela napsal(a):
Dneska odpoledne se odjíždím rekreovat, tak kdybych se pár dní neozývala, jsem OK, jen se nedostanu na net. Kdyby se něco stalo, dozvíte se to včas, tak jenom, aby ste se nebáli
A pořádně si to tam užij a nech se dlouho a pěkně opečovávat. A nezapomeň si vzít nabíječku na mobil, ať se ti tam nevybije ...
Není tady
Estíku vidím, že holky zapracovaly a pomaličku se Tvůj postoj obrací k pozitivu. To je moc dobře děvče.Jen tak dál. Odpočívej měj se jak nejlépe to půjde.
Není tady
Teď budu jenom odpočívat, potřebuju to a i když jsem nic pořádně nedělala, zasloužím si to, jj a potřebuju to, takže se nechám opečovávat, teda asi úplně takhle až ne, ale pokusím se.
A po lázních pojedu na pár dní k mamince toho kamaráda,jak jsem vám už o ní psala, jak jsem u ní byla v létě na rekreaci.
Mám strašnou chuť to zvládnout. Už je to potřetí, kdy se to takhle zhoršilo... Poprvé, to jsme se ještě neznali, podruhé loni (on už to bude rok!!!!!!!) a po třetí teď. Tak snad do třetice všeho dobrého.
A ty třicetiny, jé, to už budu i Bc., tak to dude double oslava!!!!! A štěňátko společně vypijem, už se těším
Není tady
Esteli,
šílím tady blahem, to jsou moc dobře čtitelné (i několikrát) zprávy .
Ať ti to vydrží a všechno zvládneš a užiješ si a tak.
Všechno pude .
A ta oslava - já si na ten rok nic neplánuju, co kdyby se to "trošku" protáhlo
.
Měj se, sluníčko!
Estel, zdravím tě.
Estela napsal(a):
Teď budu jenom odpočívat, potřebuju to a i když jsem nic pořádně nedělala, zasloužím si to, jj a potřebuju to, takže se nechám opečovávat, teda asi úplně takhle až ne, ale pokusím se.
A po lázních pojedu na pár dní k mamince toho kamaráda,jak jsem vám už o ní psala, jak jsem u ní byla v létě na rekreaci.
Mám strašnou chuť to zvládnout. Už je to potřetí, kdy se to takhle zhoršilo... Poprvé, to jsme se ještě neznali, podruhé loni (on už to bude rok!!!!!!!) a po třetí teď. Tak snad do třetice všeho dobrého.
A ty třicetiny, jé, to už budu i Bc., tak to dude double oslava!!!!! A štěňátko společně vypijem, už se těším
Já ti dám že nedělala! A poprat se s takovou nemocí, s tím, co jsi dostala nadělíno, domluvit se s velkym virákem....tomu říkáš NIC???
Já tě majznu, Kométo jedna!
Vždyť to je daleko větší dřina, než co jinýho!
Znám jednoho irisdiagnostika a ten je bývalej vzpěrač. A říkal, že se v životě tak nenadřel, jako když se pustil do řešení svých nemocí (taky musel "přes hlavu")
Není tady
A to jsem zapomněla, že u tý příšerný dřiny ještě chodíš do školy.......
Není tady
Alošku, to si piš, že se to protáhne Vše, co dělám, dělám naplno
Jj, Lupí, myslela jsem to tak, že jsem jen polehávala v těchto dnech...
Takže jsem nic neudělala a už je mi úúúplně jedno, že tu je bordel, že nemám vyžehleno a že uschlé prádlo je již druhý den na věšáku, prostě nemůžu, jsem slabá, ono tam týden vydrží, měla jsem problémy už s tím pověsit to... Pohoda klídek, dřív bych si nadávala, teď si řeknu, no co, jsem prase.... Je pravda, návštěvu bych sem netahala. Ale mně je to fuk
Bude líp, holky, musí... Aspoň zase na chvíli...
Není tady
To víš, že bude .
Jdeš na to moc dobře - tělo bude odpočívat, hlavinka se uklidní, virák si dá pohov a bude fajn .
Jsou mnohem a mnohem důležitější věci, než prádlo na šňůře .
Jo a někdy je prej dobrý nabídnout personálu a spolunocležníkům v lázních třeba kafe ...
Upravil(a) Míša Kulička (7. 11. 2008 13:53)
Není tady
Jj, však jsem slíbila, vyhrožovala, že budu v některých věcech hodná, jsem jen zvědavá, jak dlouho mi to vydrží
Míšo, POMOC!!!!!! Teď jsem se málem připoto, smíchy Děkuju, chlámu se jak postižená, hm a colu mám všude kolem sebe rozprskanou
Kopi Luwak, hmmm, stálo by to za to
Není tady
Largo napsal(a):
Selima napsal(a):
Largo napsal(a):
No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku
![]()
![]()
.
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing.
To som bola ja a o copyright sa podelím, ale o Estí budem bojovať...
a požičiavať za miernu úplatu...
A ty mě nemlať...
jsem hodná holka!
![]()
Bijem sa o Estelku. Inak
Není tady
Estí, mám z tebe radost !!
A prádlo ?? To mi visí třeba 14dní na šňůře, vono se pěkně vyvěsí a nemusím ho žehlit...skoro...
no a co ??
Jojo, budem sledovat, jak jsi hodná a zároveň provádět namátkový kontroly
Není tady
Tak papapa, jdu se láznit a následně pak rekreovat, jižní čechy volají
Ozvu se, až se dostanu k netu
Mějte se co nejlépe a já se brzo vrátím
Není tady
pro Estelku - třeba Ti to na nic nebude, ale jak jsem ten článek četla, tak jsem si na Tebe Estelko vzpomněla....
myslím tedy, že možnosti a hlavně naděje je vždy....
tak tady je ten odkaz
http://www.novinky.cz/clanek/154262-tra … -aids.html
Upravil(a) Račice dračice (13. 11. 2008 9:47)
Není tady