Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 6. 1. 2009 12:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: CHAT: Estel - Naděje 4.

Hej, aj ja som auto-agresívna, všetka zlosť ide dovnútra. Tým asi uľahčujem občas manipulátorom a psycho-tyranom, lebo nie je ťažké presvedčiť ma o mojej vine aj za počasie nad Azormi a vojnu v Izraeli. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#952 6. 1. 2009 12:00

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Víš, Klubko, mě přijde, když si to teď po tobě čtu, že jste (i Estelka) na sebe hodně přísné, nadmíru.
Přece všichni jsme dokonalí v tom, jací jsme, i s našimi chybami.... pussa

Já zas měla tendenci vše, co se mi stalo špatného, svalovat na druhé, taky nic moc....
Vím, že dělám co můžu (ale jen po tu mez, aby mě to nijak fyzicky či psychicky neoslabovala - jinak jdu od toho a říkám si, udělala jsem maximum...a jsem v tom nedokonalém maximu spokojená, a to je myslím to, s čím se neumíte vyrovnat, máte pocit, že je to málo, ale opak je pravdou, je to moc.... ïkdyž nevytěžíme maximum, které bychom si přály...hjarta)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#953 6. 1. 2009 12:02

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Hej, aj ja som auto-agresívna, všetka zlosť ide dovnútra. Tým asi uľahčujem občas manipulátorom a psycho-tyranom, lebo nie je ťažké presvedčiť ma o mojej vine aj za počasie nad Azormi a vojnu v Izraeli. stolt

Tam by sa hodilo slovko implozívna, teda ak sa to da pouzit aj na toto, nielen na vybuchy smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#954 6. 1. 2009 12:04

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Klubí, víš co je nejlepší??? Když Tě čtu, nechápu, jak je možné, že o sobě píšeš, jak píšeš. Nechápu to a říkám si, co ta holka blbne? Mám mnohdy chu´t Ti napsat, jaké jsou to blbosti jak o sobě přemýšlíš. Jak si skvělá, jak Tě obdivuju, a tak dál... A pak mi dojde, koho mi to jenom připomíná visslavisslavissla Je to síla, u druhých to vidět a u sebe ne.

Seli, jo, říkám si, že jsem vítězná spermie, ale hádej, co mne napadne... To ti ostatní bičíkovci museli být pěkní mrzáčci bez ocásků... dumbom

No, jo, rozmazlovat se budu smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#955 6. 1. 2009 12:06

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Počkej, to je ale moje vina big_smile
Jj, taky znám stolt

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#956 6. 1. 2009 12:15

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

POMOC!!!!!!

sedím teď u compu, musím napsat seminárku na tělocvik, vůbec mne nenapadá ani téma, ani co bych měla psát. Ty voe, do pátku to musím odevzdat a opravdu nevím, nemáte náhodou někdo něco, třeba rehabilitace, cvičení postižených, nápad na téma, nebo nápad na nějakou literaturu vavava

Není tady

#957 6. 1. 2009 12:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Rehabilitácia? Terapia tancom... Moja býv. kolegyňa, inak tanečnica flamenca, to robí ako výcvik a keď skončí, bude licencovaná arte-terapeutka. vissla Ale neviem, kde by sa o tom dali získať informácie. A kedysi učila tancovať postihnuté deti... A môj učiteľ latino-tancov učil tancovať deti s postihnutím sluchu..

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#958 6. 1. 2009 12:33

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Rehabilitácia? Terapia tancom... Moja býv. kolegyňa, inak tanečnica flamenca, to robí ako výcvik a keď skončí, bude licencovaná arte-terapeutka. vissla Ale neviem, kde by sa o tom dali získať informácie. A kedysi učila tancovať postihnuté deti... A môj učiteľ latino-tancov učil tancovať deti s postihnutím sluchu..

Selimko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkujuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! storstarkpussapussapussa
Jo, díky, mám téma!!!!!!!
taneční terapi při léčbě psychiatrických pacientů, to dám dohromady!!! Dík!!! Dík, dík!!!!

Není tady

#959 6. 1. 2009 12:45

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Taky chodím do orientálních tanců a naše učitelka vede jeden den v týdnu mentálně postižené holky (teda já chodím jinej den lol ) a ono jim to krásně jde. A říkáme jim mentolky. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#960 6. 1. 2009 13:00

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Esteli, jediná věc, která tě ochrání od trpaslíka je:  přijmout to. Přijmout že si panožky zkoušej ovládat tvoje tělo. No a co. Prostě mu to jen tak nedaruj a přesně jak píšeš, udělej svoje tělíčko krásným a potěš i svoji duši. I kdyby to měl být onen blbý zelený čaj. wink (strašně těžké že jo, to já umím těžké úkoly)

Přece to tomu virákovi nedáš jen tak zadarmiko. Představ si, jak s ním koketuješ a nedáš mu potvoře, nedáš big_smilebig_smile víš jak bude nasranej? big_smilebig_smilebig_smile A o to jde. vytočit ho. big_smilebig_smile

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#961 6. 1. 2009 13:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Judita napsal(a):

Holky (a chlopci), možná je to kacířské a nemám moc času tu myšlénku zformulovat, ale zkusme zapřemýšlet nad tím, jestli všechno to dobře míněné "Estel, jsi skvělá, já jsem oproti tobě hadr" a "je úžasné, co všechno zvládáš" není vlastně myšlení na stejné vlně, na které si člověk lásku, přijetí a uznání musí nějak ZASLOUŽIT a všechno dobré je na nějaký/něčí úkor. Zkusme se mít prostě jenom rádi, i když nezvládáme a byť nejsme tak skvělí jako Estel wink pussa hjarta

Souhlas.
Není potřeba hledat DŮVOD proč se mít rád!
A taky není potřeba hledat, kdo a v čem jsme skvělejší a méně skvělí.
Všichni jsme skvělí a hodni lásky.
Všichni.
Estel zaslouží obdiv za svou pevnou vůli, za to co všechno při své nemoci zvládá..
Za totéž by ale často potřebovala i na zadek. Protože její pevná vůle ji drží při životě i ničí zároveň - s její pomocí se urputně drží nejen života, ale i pitomostí, které si nechala nalít do hlavy...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#962 6. 1. 2009 13:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Ahoj

no, jo, mít se ráda. Je blbé se to učit v situaci, ve které jsem teďka.

Holčičko a v JAKÉ situaci bys se to právě ty asi tak chtěla naučit?
Tvá neláska je velká.
Přestaň panikařit. Ty nemusíš.
Víš už, že máš tu moc, že na cokoliv pomyslíš, to se stane. Tak už prosím začni myslet pozitivně.
Nauč se s těmi dary, které jsi dostala, konečně zacházet.

Uvědom si už konečně, že se musíš mít ráda nikoliv ZA NĚCO, ale prostě JEN TAK.
Jak píše Sel: prostě jen za to, že jsi smile

A nebo pokud ti to pomůže, tak spešl ty za tu obrovskou odvahu, se kterou jsi sem šla.
To ti je málo?

Není tady

#963 6. 1. 2009 13:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

já si nemůžu dovolit takovou bezmoc.

Tak konečně smile
To máš pravdu: nemůžeš.
Navíc nejsi bezmocná, takže gratuluji ke zkoušce.

Není tady

#964 6. 1. 2009 13:17

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Estela napsal(a):

Klubí, víš co je nejlepší??? Když Tě čtu, nechápu, jak je možné, že o sobě píšeš, jak píšeš. Nechápu to a říkám si, co ta holka blbne? Mám mnohdy chu´t Ti napsat, jaké jsou to blbosti jak o sobě přemýšlíš. Jak si skvělá, jak Tě obdivuju, a tak dál... A pak mi dojde, koho mi to jenom připomíná visslavisslavissla Je to síla, u druhých to vidět a u sebe ne.

No, jo, rozmazlovat se budu smile

přesně tak... smile jo a jak já na sebe byla přísná....a teď to vidím na Klubku.....jak moc je to zbytečné.....
Vážně Klubko....děláme maximum par

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#965 6. 1. 2009 13:17

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak asi tomu virákovi teď spíš pomáhám, co? dumbom
proto tak zlobí...
ale, hele, napadlo mne, že je škoda, že si ten čajík piju sama, že jsem si měla udělat pytlíkovej, ale ne, není to škoda, miluju ho smile

Dík, že v tom nejsem sama, dneska si tak nepřipadám, i když se mé nálady teda skáčou od depky totální k totální hysterii. Jo, pomáhá to.
A dneska zkusím sníst zas něco normálního, dám kýbl k posteli, pampersku, ale mám chuť smile

Není tady

#966 6. 1. 2009 13:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Tak, dneska se moc omlouvám, ale potřebuju s váma bejt.

Takže jsem zkusila následující:

-uvařila jsem si výborný zelený čaj, kterého tu mám málo a byl jenom pro návštěvy. dala jsem si celou konvici a popíjím z krásného šálku tummenupp miluju ho a není ho pro mne škoda...
-kašičku jsem si krásně nazdobila
-šťávu z aloe nalila do krásné skleničky, kterou taktéž ozdobila
-zapálila si aromalampu
-učesala se, zkulturnila se, vykoupala se, vzala si i hezké spodní prádlo
-nazdobila stůl

No, zkoušela jsem před zrcadlem "mám se ráda, mám se ráda" nee, to byla křeč. Hele, já to musím zvládnout, zkouším to, protože jsem dneska bez sil a jedinou chuť jsem měla nevylést z postele a začít hnít, kdybych to udělala, za chvíli je po mně.

A omlouvám se, dneska vás asi budu hodně zásobovat, potřebuju být s váma. Nevadí? (slovo otravovala jsem vymazala lol)

Luet, kuju, jdu to zkusit .)

No vidíš, ono to pude, viď ty bojovnice pussapar

Není tady

#967 6. 1. 2009 13:22

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Selima napsal(a):

Tam by sa hodilo slovko implozívna, teda ak sa to da pouzit aj na toto, nielen na vybuchy smile

JJ. stolt storstark

Brita

Není tady

#968 6. 1. 2009 13:28

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

dělám to teda dobře? Takovéhle kraviny? rozmazlování se? Bojuju při tom s výčitkama, že to je trapné a že je to zbytečné, ale docela si to užívám. Neumím si říkat, že se mám ráda, to je křeč a lež.
Hele, ale dneska jsem se vykoupala při světle, zvládla jsem to!!!!! Blbost, ale dřív mi to nešlo

Není tady

#969 6. 1. 2009 13:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp A jasné, že je dobré, keď sa rozmaznávaš... Tebe to robí dobre a nikomu neubližuje - tak čo? va Skóre je 100:0. Môžu to byť maličkosti, veď život sa skladá z maličkostí...

Brita

Není tady

#970 6. 1. 2009 13:32

Alosek
Host

To nejsou kraviny, ale móóc důležité maličkosti, povznášející nejen tělo, ale i ducha tummenupp .
A tímhle virákovi rozhodně nepomáháš. Pomáháš sobě, abys přemohla viráka.
Máš se ráda, jinak bys nechtěla žít, puso. Život je krásný a báječný, ty to víš a miluješ ho. Miluješ-li život, miluješ sama sebe. Zatím si to neumíš říkat a neumíš takhle myslet.
To půjde, Esteli.

#971 6. 1. 2009 13:34

petra72
Host

Estela napsal(a):

dělám to teda dobře? Takovéhle kraviny? rozmazlování se? Bojuju při tom s výčitkama, že to je trapné a že je to zbytečné, ale docela si to užívám. Neumím si říkat, že se mám ráda, to je křeč a lež.
Hele, ale dneska jsem se vykoupala při světle, zvládla jsem to!!!!! Blbost, ale dřív mi to nešlo

Ty se koupeš potmě?  va   A proč? To jako že nemůžeš vidět své tělo nahé? va  Se asi blbě ptám. kapitulation

#972 6. 1. 2009 13:38

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

jo, život miluju gratergratergrater Strašně. A v posledních dnech jsem se dost rouhala, říkala si, že už tohle není k žití... Ale ono je, je to jen úhel pohledu. Hele, je mi strašně, ale začínám se dostávat z té sebelítosti. Opravdu dík, že o tom můžu tady mluvit, jéjej, to se zase budu stydět, až to po sobě budu číst.
Možná jsem nemocná, ale to je jedno, nejsem bezmocná, nejsem!!!!
Je mi strašně, ale nebudu se v tom utápět!!!

Není tady

#973 6. 1. 2009 13:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Děláš to dobte stolt
A lež je to, že se ráda nemáš! Přemýšlej trochu nad tím. Jsi velmi bystrá a inteligentní holka, to není možní, aby ti to nedocvaklo.
Zkus to v souvislosti s tím Oshou, on má filosof jeden velkou pravdu. Jen je třeba pochopit ty jeho metafory, dosadit si na správná místa ty správné lidi z vlastního života....

Není tady

#974 6. 1. 2009 13:40

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Petro, ano, není mi zrovna dobře při pohledu na své tělo. Někdy jsem se opravdu pozvracela, když jsem se viděla nahá v zrcadle. Jako opravdu pozvracela.

Není tady

#975 6. 1. 2009 13:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

roll Bože, a pritom si taká kočka... sošná, ženské tvary - a tie vlasy ti jednoducho závidím. stolt V dobrom, ale: závidím.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí