|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Hej, aj ja som auto-agresívna, všetka zlosť ide dovnútra. Tým asi uľahčujem občas manipulátorom a psycho-tyranom, lebo nie je ťažké presvedčiť ma o mojej vine aj za počasie nad Azormi a vojnu v Izraeli. 
Není tady
Víš, Klubko, mě přijde, když si to teď po tobě čtu, že jste (i Estelka) na sebe hodně přísné, nadmíru.
Přece všichni jsme dokonalí v tom, jací jsme, i s našimi chybami.... 
Já zas měla tendenci vše, co se mi stalo špatného, svalovat na druhé, taky nic moc....
Vím, že dělám co můžu (ale jen po tu mez, aby mě to nijak fyzicky či psychicky neoslabovala - jinak jdu od toho a říkám si, udělala jsem maximum...a jsem v tom nedokonalém maximu spokojená, a to je myslím to, s čím se neumíte vyrovnat, máte pocit, že je to málo, ale opak je pravdou, je to moc.... ïkdyž nevytěžíme maximum, které bychom si přály...
)

Není tady
Selima napsal(a):
Hej, aj ja som auto-agresívna, všetka zlosť ide dovnútra. Tým asi uľahčujem občas manipulátorom a psycho-tyranom, lebo nie je ťažké presvedčiť ma o mojej vine aj za počasie nad Azormi a vojnu v Izraeli.
Tam by sa hodilo slovko implozívna, teda ak sa to da pouzit aj na toto, nielen na vybuchy 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Klubí, víš co je nejlepší??? Když Tě čtu, nechápu, jak je možné, že o sobě píšeš, jak píšeš. Nechápu to a říkám si, co ta holka blbne? Mám mnohdy chu´t Ti napsat, jaké jsou to blbosti jak o sobě přemýšlíš. Jak si skvělá, jak Tě obdivuju, a tak dál... A pak mi dojde, koho mi to jenom připomíná 

Je to síla, u druhých to vidět a u sebe ne.
Seli, jo, říkám si, že jsem vítězná spermie, ale hádej, co mne napadne... To ti ostatní bičíkovci museli být pěkní mrzáčci bez ocásků... 
No, jo, rozmazlovat se budu 
Není tady
Selima napsal(a):
Počkej, to je ale moje vina
Jj, taky znám 
Není tady
POMOC!!!!!!
sedím teď u compu, musím napsat seminárku na tělocvik, vůbec mne nenapadá ani téma, ani co bych měla psát. Ty voe, do pátku to musím odevzdat a opravdu nevím, nemáte náhodou někdo něco, třeba rehabilitace, cvičení postižených, nápad na téma, nebo nápad na nějakou literaturu 

Není tady

Rehabilitácia? Terapia tancom... Moja býv. kolegyňa, inak tanečnica flamenca, to robí ako výcvik a keď skončí, bude licencovaná arte-terapeutka.
Ale neviem, kde by sa o tom dali získať informácie. A kedysi učila tancovať postihnuté deti... A môj učiteľ latino-tancov učil tancovať deti s postihnutím sluchu..
Není tady
Selima napsal(a):
Rehabilitácia? Terapia tancom... Moja býv. kolegyňa, inak tanečnica flamenca, to robí ako výcvik a keď skončí, bude licencovaná arte-terapeutka.
Ale neviem, kde by sa o tom dali získať informácie. A kedysi učila tancovať postihnuté deti... A môj učiteľ latino-tancov učil tancovať deti s postihnutím sluchu..
Selimko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkujuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Jo, díky, mám téma!!!!!!!
taneční terapi při léčbě psychiatrických pacientů, to dám dohromady!!! Dík!!! Dík, dík!!!!
Není tady
Taky chodím do orientálních tanců a naše učitelka vede jeden den v týdnu mentálně postižené holky (teda já chodím jinej den
) a ono jim to krásně jde. A říkáme jim mentolky. 
Není tady
Esteli, jediná věc, která tě ochrání od trpaslíka je: přijmout to. Přijmout že si panožky zkoušej ovládat tvoje tělo. No a co. Prostě mu to jen tak nedaruj a přesně jak píšeš, udělej svoje tělíčko krásným a potěš i svoji duši. I kdyby to měl být onen blbý zelený čaj.
(strašně těžké že jo, to já umím těžké úkoly)
Přece to tomu virákovi nedáš jen tak zadarmiko. Představ si, jak s ním koketuješ a nedáš mu potvoře, nedáš 
víš jak bude nasranej? 

A o to jde. vytočit ho. 

Není tady
Judita napsal(a):
Holky (a chlopci), možná je to kacířské a nemám moc času tu myšlénku zformulovat, ale zkusme zapřemýšlet nad tím, jestli všechno to dobře míněné "Estel, jsi skvělá, já jsem oproti tobě hadr" a "je úžasné, co všechno zvládáš" není vlastně myšlení na stejné vlně, na které si člověk lásku, přijetí a uznání musí nějak ZASLOUŽIT a všechno dobré je na nějaký/něčí úkor. Zkusme se mít prostě jenom rádi, i když nezvládáme a byť nejsme tak skvělí jako Estel
![]()
![]()
Souhlas.
Není potřeba hledat DŮVOD proč se mít rád!
A taky není potřeba hledat, kdo a v čem jsme skvělejší a méně skvělí.
Všichni jsme skvělí a hodni lásky.
Všichni.
Estel zaslouží obdiv za svou pevnou vůli, za to co všechno při své nemoci zvládá..
Za totéž by ale často potřebovala i na zadek. Protože její pevná vůle ji drží při životě i ničí zároveň - s její pomocí se urputně drží nejen života, ale i pitomostí, které si nechala nalít do hlavy...
Není tady
Estela napsal(a):
Ahoj
no, jo, mít se ráda. Je blbé se to učit v situaci, ve které jsem teďka.
Holčičko a v JAKÉ situaci bys se to právě ty asi tak chtěla naučit?
Tvá neláska je velká.
Přestaň panikařit. Ty nemusíš.
Víš už, že máš tu moc, že na cokoliv pomyslíš, to se stane. Tak už prosím začni myslet pozitivně.
Nauč se s těmi dary, které jsi dostala, konečně zacházet.
Uvědom si už konečně, že se musíš mít ráda nikoliv ZA NĚCO, ale prostě JEN TAK.
Jak píše Sel: prostě jen za to, že jsi 
A nebo pokud ti to pomůže, tak spešl ty za tu obrovskou odvahu, se kterou jsi sem šla.
To ti je málo?
Není tady
Estela napsal(a):
já si nemůžu dovolit takovou bezmoc.
Tak konečně
To máš pravdu: nemůžeš.
Navíc nejsi bezmocná, takže gratuluji ke zkoušce.
Není tady
Estela napsal(a):
Klubí, víš co je nejlepší??? Když Tě čtu, nechápu, jak je možné, že o sobě píšeš, jak píšeš. Nechápu to a říkám si, co ta holka blbne? Mám mnohdy chu´t Ti napsat, jaké jsou to blbosti jak o sobě přemýšlíš. Jak si skvělá, jak Tě obdivuju, a tak dál... A pak mi dojde, koho mi to jenom připomíná
Je to síla, u druhých to vidět a u sebe ne.
No, jo, rozmazlovat se budu
přesně tak...
jo a jak já na sebe byla přísná....a teď to vidím na Klubku.....jak moc je to zbytečné.....
Vážně Klubko....děláme maximum 

Není tady
Tak asi tomu virákovi teď spíš pomáhám, co? 
proto tak zlobí...
ale, hele, napadlo mne, že je škoda, že si ten čajík piju sama, že jsem si měla udělat pytlíkovej, ale ne, není to škoda, miluju ho 
Dík, že v tom nejsem sama, dneska si tak nepřipadám, i když se mé nálady teda skáčou od depky totální k totální hysterii. Jo, pomáhá to.
A dneska zkusím sníst zas něco normálního, dám kýbl k posteli, pampersku, ale mám chuť 
Není tady
Estela napsal(a):
Tak, dneska se moc omlouvám, ale potřebuju s váma bejt.
Takže jsem zkusila následující:
-uvařila jsem si výborný zelený čaj, kterého tu mám málo a byl jenom pro návštěvy. dala jsem si celou konvici a popíjím z krásného šálkumiluju ho a není ho pro mne škoda...
-kašičku jsem si krásně nazdobila
-šťávu z aloe nalila do krásné skleničky, kterou taktéž ozdobila
-zapálila si aromalampu
-učesala se, zkulturnila se, vykoupala se, vzala si i hezké spodní prádlo
-nazdobila stůl
No, zkoušela jsem před zrcadlem "mám se ráda, mám se ráda" nee, to byla křeč. Hele, já to musím zvládnout, zkouším to, protože jsem dneska bez sil a jedinou chuť jsem měla nevylést z postele a začít hnít, kdybych to udělala, za chvíli je po mně.
A omlouvám se, dneska vás asi budu hodně zásobovat, potřebuju být s váma. Nevadí? (slovo otravovala jsem vymazala)
Luet, kuju, jdu to zkusit .)
No vidíš, ono to pude, viď ty bojovnice 

Není tady

Oxi napsal(a):
Selima napsal(a):
Tam by sa hodilo slovko implozívna, teda ak sa to da pouzit aj na toto, nielen na vybuchy
JJ.

Není tady
dělám to teda dobře? Takovéhle kraviny? rozmazlování se? Bojuju při tom s výčitkama, že to je trapné a že je to zbytečné, ale docela si to užívám. Neumím si říkat, že se mám ráda, to je křeč a lež.
Hele, ale dneska jsem se vykoupala při světle, zvládla jsem to!!!!! Blbost, ale dřív mi to nešlo
Není tady

A jasné, že je dobré, keď sa rozmaznávaš... Tebe to robí dobre a nikomu neubližuje - tak čo?
Skóre je 100:0. Môžu to byť maličkosti, veď život sa skladá z maličkostí...
Není tady
To nejsou kraviny, ale móóc důležité maličkosti, povznášející nejen tělo, ale i ducha
.
A tímhle virákovi rozhodně nepomáháš. Pomáháš sobě, abys přemohla viráka.
Máš se ráda, jinak bys nechtěla žít, puso. Život je krásný a báječný, ty to víš a miluješ ho. Miluješ-li život, miluješ sama sebe. Zatím si to neumíš říkat a neumíš takhle myslet.
To půjde, Esteli.
Estela napsal(a):
dělám to teda dobře? Takovéhle kraviny? rozmazlování se? Bojuju při tom s výčitkama, že to je trapné a že je to zbytečné, ale docela si to užívám. Neumím si říkat, že se mám ráda, to je křeč a lež.
Hele, ale dneska jsem se vykoupala při světle, zvládla jsem to!!!!! Blbost, ale dřív mi to nešlo
Ty se koupeš potmě?
A proč? To jako že nemůžeš vidět své tělo nahé?
Se asi blbě ptám. 
jo, život miluju 

Strašně. A v posledních dnech jsem se dost rouhala, říkala si, že už tohle není k žití... Ale ono je, je to jen úhel pohledu. Hele, je mi strašně, ale začínám se dostávat z té sebelítosti. Opravdu dík, že o tom můžu tady mluvit, jéjej, to se zase budu stydět, až to po sobě budu číst.
Možná jsem nemocná, ale to je jedno, nejsem bezmocná, nejsem!!!!
Je mi strašně, ale nebudu se v tom utápět!!!
Není tady
Estela napsal(a):
Děláš to dobte 
A lež je to, že se ráda nemáš! Přemýšlej trochu nad tím. Jsi velmi bystrá a inteligentní holka, to není možní, aby ti to nedocvaklo.
Zkus to v souvislosti s tím Oshou, on má filosof jeden velkou pravdu. Jen je třeba pochopit ty jeho metafory, dosadit si na správná místa ty správné lidi z vlastního života....
Není tady
Petro, ano, není mi zrovna dobře při pohledu na své tělo. Někdy jsem se opravdu pozvracela, když jsem se viděla nahá v zrcadle. Jako opravdu pozvracela.
Není tady

Bože, a pritom si taká kočka... sošná, ženské tvary - a tie vlasy ti jednoducho závidím.
V dobrom, ale: závidím.
Není tady