Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 6. 11. 2008 13:25

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: CHAT: Estel - Naděje 4.

!!! Estel, jsi  ÚŽASNÁ ..... tak ať se máš  ÚŽASNĚ !!!
...ty si mi ale udělala radost, úplně brečím ... pussa

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#52 6. 11. 2008 13:28

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Mám strašnou radost, střídavě brečím, střídavě se směju a jsem úplně hotová, ani mne nic nebolí. Jen hmota trošku zlobí, jsem hotová z toho všeho:)
Normálně jsem si, jak jsem šla od dr. sedla na zem, brečela jsem snad deset minut v kouse a bylo mi to úplně jedno, že mne lidi museji obcházet. Neskutečná úleva, neskutečná
Tak zase začnu dělat na věcech do školy, jupííí tummenupp
Dr. jsem řekla :"Já vás miluju" o téměř odtančila z ordinace, mám pocit, že budu létat.... Jupíííí

Tak, jdu nakupovat big_smile

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#53 6. 11. 2008 13:32

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tummenupptummenupptummenupp Tý jo, to mi spadl šutrák z hércny big_smile Ale hlavně se nesnaž bejt hodná za každou cenu. Hodní lidi jsou občas dost nudní a my tě máme rádi takovou, jaká seš ... tummenupppussa

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#54 6. 11. 2008 13:33

Alosek
Host

Estelí HURÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
Posílám pusu a přeju úspěšné nakupování. Jenom se hezky rozmazli, máš úplnou pravdu, zasloužíš si to!
Mám radost s tebou, velikánskou!
Včera jsem, já neznaboh, byla v kostele a i na tebe moc myslela. Všichni na tebe myslíme, to by bylo, aby nebylo pussa .

Upravil(a) Alosek (6. 11. 2008 13:34)

#55 6. 11. 2008 13:34

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Míša Kulička napsal(a):

tummenupptummenupptummenupp Tý jo, to mi spadl šutrák z hércny big_smile Ale hlavně se nesnaž bejt hodná za každou cenu. Hodní lidi jsou občas dost nudní a my tě máme rádi takovou, jaká seš ... tummenupppussa

počkej, počkej, zase úplně hodná neee, ale budu se snažit v určitých věcech. Klasicky "hodná" to neee, to budu zlobidlo největší, jako doteď!!! rodna A večer jdu na pivko smilestorstarkstorstark

Upravil(a) Estela (6. 11. 2008 13:34)

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#56 6. 11. 2008 13:39

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Bombááááá !! tummenupptummenupptummenupp
Tak konečně cítím, že ti je líp !! Jen nakupuj, tovižejoó !! Máme óbrovskou radost !!! hjartapussahjarta

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#57 6. 11. 2008 13:43

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

hjartatummenuppgodlike

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#58 6. 11. 2008 13:44

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

počkej, počkej, zase úplně hodná neee, ale budu se snažit v určitých věcech. Klasicky "hodná" to neee, to budu zlobidlo největší, jako doteď!!! rodna A večer jdu na pivko smilestorstarkstorstark

tummenuppstorstark Tak si dej jedno aj na mě

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#59 6. 11. 2008 13:57

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes je velký den.
Kačka míří rychle ven.
Na nákupy, na procházku,
mezi tu městskou chásku.
Tuhle botky, tady světříky
z kapsy lítají zelené "Kapříky".
Ještě něco šminek,
rtěnek, očních linek.
Dnes to teda roztočí,
oči kulit nestačí.
Co je kolem krásných věcí
to si ale zaslouží, přeci!
Už je večer, nohy bolí,
stojí před zrcadlem v nové stroji.
To je  ta naše Estelka,
co se jí v nové sukni,
kroutí krásná pr...smile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#60 6. 11. 2008 14:00

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

prvně jsem tu četla nadšené příspěvky, tak jsem honem hledala, cože to napsala Estel - a už tu řvu nadšením taky smile dopufám, že už utrácíš a vyhazuješ si z kopýtka, kočko smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#61 6. 11. 2008 14:32

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Děkuju vám, zlatíčka. Jsem dojatá a zase řvu, kdyby ste slyšely o divné povodni slané vody v místě mého bydlište, tak pššš gloriagloriagloria
Je mi strašně dobře, když z toho že mám radost máte radost i vy...
Ty jo, zjistila jsem, že jsk jsem šťastná, skoro mne nic nebolí, to je báječný pocit, to si nikdo neumí představit. smile
Jelikož nakupování nemusím, vlítla jsem k vietkongovi a koupila si botky, super za 250, původně jsem chtěla jen ponožky nebo tak big_smile  tak už si moc vyhazovat z kopýtka nemůžu big_smile
Mám z nich radost, ty staré už měly prasklou podrážku big_smile

Jo, Klubí, včera jsem neodpověděla, byla jsem totálně vypsychovaná, jj, hadičku mám nosem, nějak mi to nevadí, je sranda, když člověk polyká, jak to jezdí v krku big_smile
No, málem jsem zničila zdravotnický personál, když jsem volala, když mne šly krmit ó, né, už zase kaviár? lolrock

Upravil(a) Estela (6. 11. 2008 14:35)

Není tady

#62 6. 11. 2008 14:33

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

PS: a těšte se, budu vám tu ještě nějaký čas strašit big_smile s tím jako počítejte lolretavissla

Není tady

#63 6. 11. 2008 14:41

majkafa
Host

Estel, mám takovou radost. Nejraději bych tě osobně obejmula. Mám tě ráda. pussahjartahjartahjarta

#64 6. 11. 2008 14:46

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jo přesně, jezdí v krku.  A když to bylo stuedný, tak to žuchlo do žaludku a měla jsem pocit, že tam mám kus ledu. Fuj

Není tady

#65 6. 11. 2008 14:47

Largo
♥♥♥♥♥♥-

No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku big_smile big_smile big_smile .
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing. stolt

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#66 6. 11. 2008 14:49

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko napsal(a):

Jo přesně, jezdí v krku.  A když to bylo stuedný, tak to žuchlo do žaludku a měla jsem pocit, že tam mám kus ledu. Fuj

No, to je fakt, to je chuťovka big_smile
Ale zase člověk má aspoň plné bříško smile Mně baví, jak je tm ta hadička vidět v krku, když otevřeš pusu, hi, stršila jsem s tím bratra big_smile
A minule, jak jsem byla na sondě a ještě k tomu v lázních jsem s tím zdrhla na pivčo big_smile

Není tady

#67 6. 11. 2008 14:51

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Largo, neblázni big_smilelol
Já opravdu bohatě stačím v jednom exempláři big_smile to by byl začátek konce světa, naklonovaná Estelka big_smilelollollol

Není tady

#68 6. 11. 2008 14:54

x62358
Host

Estelí mám velkou radost. A velkou radu: podívej vole co dělá s psychikou dobrá zpráva, je ti dobře, jásáš, tancuješ!!!! A když začneš propadat tomu, že ti je blbě, tak ti je vážně ještě hůř. Takže tohle by pro tebe měl být úkol si to v hlavince malý Estelky uvědomit a nepřivolávat kakastrofické scénáře!!!!
Hlava je strašně důležitá Estel!!

#69 6. 11. 2008 14:55

Poly
♥♥♥♥---

Tak to doufam, ze hooodne dlouho, bez tebe by to nebylo ono big_smile  A raduju se s tebou storstark je to super!!! Jsem stastna, ze:
1. vysledky byly dobre tummenupp
2. se ted citis tak dobre storstark

Není tady

#70 6. 11. 2008 14:58

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

My jsme si tu hadičku vždy s holkama hodily za ucho a přes to vlasy a okolo krku šátek. A teď si vem, že do parku Hvězda nad Motolem, šlo asi 5 takových zahadičkovaných vyhublých příšer v doprovodu psychiatrického personálu lol lol

Tak otevři pusu,až tě budou krmit nebo ty sebe, to uvidíš, jak to tam možná pojede do krku tummenupp

Upravil(a) Klubko (6. 11. 2008 14:59)

Není tady

#71 6. 11. 2008 15:07

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já vím, že psychika je tak polovina úspěchu big_smile jen to té palici zrzavé vysvětluj smile Kor když se spíš valí průsery z okolí, tohle je vážně první obrdobrá zpráva za dlouhou dobu.
Mno, prostě bájo smile

Klubko, vím, že to není moc vtipné, ale teda, pardon, usmála jsem se při představě, co si mysleli kolemjdoucí big_smile ono je to fakt zábava, jak na to lidi čumí, protože to neznají big_smile a taky vtipné právě bylo, když jsme šli ve skupince a každý měl něco, někdo zafáčovaný, já s tou hadičkou a berlí, no vypadali jsme, jako bychom se vrátili z válečného tažení big_smile

Holky, já mám strašnej hlad!!! big_smile

Není tady

#72 6. 11. 2008 15:10

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Estela napsal(a):

Largo, neblázni big_smilelol
Já opravdu bohatě stačím v jednom exempláři big_smile to by byl začátek konce světa, naklonovaná Estelka big_smilelollollol

Já to vidím jinak, ale fyzično i psychično je tvoje a vidím, že tě neukecám lol
Ať ti chutná pivko!! storstark

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#73 6. 11. 2008 15:28

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Estelko, mám velkou radost. pussa

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#74 6. 11. 2008 15:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ale prosím tě, my si z toho taky dělaly legraci, to by jinak člověk fakt zcovknul! No i když já byla vlastně na cvokárně, tak ti nevím va

Není tady

#75 6. 11. 2008 18:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Largo napsal(a):

No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku big_smile big_smile big_smile .
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing. stolt

rock To som bola ja a o copyright sa podelím, ale o Estí budem bojovať... dumbom a požičiavať za miernu úplatu... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí