29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
!!! Estel, jsi ÚŽASNÁ ..... tak ať se máš ÚŽASNĚ !!!
...ty si mi ale udělala radost, úplně brečím ...
Není tady
Mám strašnou radost, střídavě brečím, střídavě se směju a jsem úplně hotová, ani mne nic nebolí. Jen hmota trošku zlobí, jsem hotová z toho všeho:)
Normálně jsem si, jak jsem šla od dr. sedla na zem, brečela jsem snad deset minut v kouse a bylo mi to úplně jedno, že mne lidi museji obcházet. Neskutečná úleva, neskutečná
Tak zase začnu dělat na věcech do školy, jupííí
Dr. jsem řekla :"Já vás miluju" o téměř odtančila z ordinace, mám pocit, že budu létat.... Jupíííí
Tak, jdu nakupovat
Není tady
Tý jo, to mi spadl šutrák z hércny
Ale hlavně se nesnaž bejt hodná za každou cenu. Hodní lidi jsou občas dost nudní a my tě máme rádi takovou, jaká seš ...
Není tady
Estelí HURÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
Posílám pusu a přeju úspěšné nakupování. Jenom se hezky rozmazli, máš úplnou pravdu, zasloužíš si to!
Mám radost s tebou, velikánskou!
Včera jsem, já neznaboh, byla v kostele a i na tebe moc myslela. Všichni na tebe myslíme, to by bylo, aby nebylo .
Upravil(a) Alosek (6. 11. 2008 13:34)
Míša Kulička napsal(a):
Tý jo, to mi spadl šutrák z hércny
Ale hlavně se nesnaž bejt hodná za každou cenu. Hodní lidi jsou občas dost nudní a my tě máme rádi takovou, jaká seš ...
počkej, počkej, zase úplně hodná neee, ale budu se snažit v určitých věcech. Klasicky "hodná" to neee, to budu zlobidlo největší, jako doteď!!! A večer jdu na pivko
Upravil(a) Estela (6. 11. 2008 13:34)
Není tady
Bombááááá !!
Tak konečně cítím, že ti je líp !! Jen nakupuj, tovižejoó !! Máme óbrovskou radost !!!
Není tady
Není tady
Estela napsal(a):
počkej, počkej, zase úplně hodná neee, ale budu se snažit v určitých věcech. Klasicky "hodná" to neee, to budu zlobidlo největší, jako doteď!!!
A večer jdu na pivko
Tak si dej jedno aj na mě
Není tady
Dnes je velký den.
Kačka míří rychle ven.
Na nákupy, na procházku,
mezi tu městskou chásku.
Tuhle botky, tady světříky
z kapsy lítají zelené "Kapříky".
Ještě něco šminek,
rtěnek, očních linek.
Dnes to teda roztočí,
oči kulit nestačí.
Co je kolem krásných věcí
to si ale zaslouží, přeci!
Už je večer, nohy bolí,
stojí před zrcadlem v nové stroji.
To je ta naše Estelka,
co se jí v nové sukni,
kroutí krásná pr...
Není tady
Děkuju vám, zlatíčka. Jsem dojatá a zase řvu, kdyby ste slyšely o divné povodni slané vody v místě mého bydlište, tak pššš
Je mi strašně dobře, když z toho že mám radost máte radost i vy...
Ty jo, zjistila jsem, že jsk jsem šťastná, skoro mne nic nebolí, to je báječný pocit, to si nikdo neumí představit.
Jelikož nakupování nemusím, vlítla jsem k vietkongovi a koupila si botky, super za 250, původně jsem chtěla jen ponožky nebo tak tak už si moc vyhazovat z kopýtka nemůžu
Mám z nich radost, ty staré už měly prasklou podrážku
Jo, Klubí, včera jsem neodpověděla, byla jsem totálně vypsychovaná, jj, hadičku mám nosem, nějak mi to nevadí, je sranda, když člověk polyká, jak to jezdí v krku
No, málem jsem zničila zdravotnický personál, když jsem volala, když mne šly krmit ó, né, už zase kaviár?
Upravil(a) Estela (6. 11. 2008 14:35)
Není tady
PS: a těšte se, budu vám tu ještě nějaký čas strašit s tím jako počítejte
Není tady
Estel, mám takovou radost. Nejraději bych tě osobně obejmula. Mám tě ráda.
Jo přesně, jezdí v krku. A když to bylo stuedný, tak to žuchlo do žaludku a měla jsem pocit, že tam mám kus ledu. Fuj
Není tady
No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku
.
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jo přesně, jezdí v krku. A když to bylo stuedný, tak to žuchlo do žaludku a měla jsem pocit, že tam mám kus ledu. Fuj
No, to je fakt, to je chuťovka
Ale zase člověk má aspoň plné bříško Mně baví, jak je tm ta hadička vidět v krku, když otevřeš pusu, hi, stršila jsem s tím bratra
A minule, jak jsem byla na sondě a ještě k tomu v lázních jsem s tím zdrhla na pivčo
Není tady
Largo, neblázni
Já opravdu bohatě stačím v jednom exempláři to by byl začátek konce světa, naklonovaná Estelka
Není tady
Estelí mám velkou radost. A velkou radu: podívej vole co dělá s psychikou dobrá zpráva, je ti dobře, jásáš, tancuješ!!!! A když začneš propadat tomu, že ti je blbě, tak ti je vážně ještě hůř. Takže tohle by pro tebe měl být úkol si to v hlavince malý Estelky uvědomit a nepřivolávat kakastrofické scénáře!!!!
Hlava je strašně důležitá Estel!!
Tak to doufam, ze hooodne dlouho, bez tebe by to nebylo ono A raduju se s tebou
je to super!!! Jsem stastna, ze:
1. vysledky byly dobre
2. se ted citis tak dobre
Není tady
My jsme si tu hadičku vždy s holkama hodily za ucho a přes to vlasy a okolo krku šátek. A teď si vem, že do parku Hvězda nad Motolem, šlo asi 5 takových zahadičkovaných vyhublých příšer v doprovodu psychiatrického personálu
Tak otevři pusu,až tě budou krmit nebo ty sebe, to uvidíš, jak to tam možná pojede do krku
Upravil(a) Klubko (6. 11. 2008 14:59)
Není tady
Já vím, že psychika je tak polovina úspěchu jen to té palici zrzavé vysvětluj
Kor když se spíš valí průsery z okolí, tohle je vážně první obrdobrá zpráva za dlouhou dobu.
Mno, prostě bájo
Klubko, vím, že to není moc vtipné, ale teda, pardon, usmála jsem se při představě, co si mysleli kolemjdoucí ono je to fakt zábava, jak na to lidi čumí, protože to neznají
a taky vtipné právě bylo, když jsme šli ve skupince a každý měl něco, někdo zafáčovaný, já s tou hadičkou a berlí, no vypadali jsme, jako bychom se vrátili z válečného tažení
Holky, já mám strašnej hlad!!!
Není tady
Estela napsal(a):
Largo, neblázni
Já opravdu bohatě stačím v jednom exemplářito by byl začátek konce světa, naklonovaná Estelka
Já to vidím jinak, ale fyzično i psychično je tvoje a vidím, že tě neukecám .
Ať ti chutná pivko!!
Není tady
Estelko, mám velkou radost.
Není tady
Ale prosím tě, my si z toho taky dělaly legraci, to by jinak člověk fakt zcovknul! No i když já byla vlastně na cvokárně, tak ti nevím
Není tady
Largo napsal(a):
No jóóóóó, takovýhle "strašidlo" by měl mít každý nablízku
![]()
![]()
.
Už to tady někdo psal, že tě naklonujem a budeme razit heslo "Naděje do každé domácnosti"
Sakryš, asi se dám na marketing.
To som bola ja a o copyright sa podelím, ale o Estí budem bojovať...
a požičiavať za miernu úplatu...
Není tady