Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 11. 2008 9:21

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Estel - Naděje 4.

Estelko. Dnes se mi o tobě zdálo. Fakt. Jak jsem tě potkala zase pod tím kaštanem ve Vršovicích. Ale byla jsi jen v šortkách, tričku a v hlavně jsi měla bílou orchidej. Velkou bílou. Smála jsi se a před tebou stály dva půllitry s pivem. Smály jsme se.
Takle tě vidím já. Rozesmátou v každé situaci. Jsi moc silná a já tě obdivuji. Vím, že je děsně těžké smířit se se vším a na člověka doma dolehne to nejhorší. Ale ty si dovol slzy, klid a smíření. Nebuď už tak zuby nehty silná. Já vím že ti to fakt říká ta "pravá". Ale představ si, že já už dva dny po sobě bulela sama od sebe. A to i před lidma. A neomlouvám se. Není to slabost. Já to potřebovala.
Hladím, posílám pusu, držím za ruku i když jsem daleko. Často na tebe myslím při procházce s Taikim. On tě zdraví taky:) Tak na tebe myslím, když se venku udělá hnusně, zda nemrzneš. Jak já si vyjdu jen tak v bundičce a říkám si, jak ty jsi nabalená, zachumlaná v šále a kožíšku:)

Tu sondu ti dávají přes nos,viď? Já to znám z té anorexie. Měla jsem jí vždy 3 dny a pak mi jí vytáhly a zase znovu. Snad tě nebudou tak trápit, ale ono to je pro bříško asi lepší, i když ty :-X co tam dávají nic moc. tak si vždy říkej, že ti tam teče Plzeň a nějaká super rozmixovaná ňamka:) Nezkoušela jsi sojový jogurt? Ono někdy mléko zatěžuje.Taky mi nedělalo dobře, tak jsem baštila ty sojový jogurty. vždy dochutila čokoládkou. Jde to není to tak děsné.

Čtu toto vlákno pravidelně, ikdyž třeba tak často nepíšu. Někdy si připadám, že bych svou reakcí byla jako slon v porcelánu. Jsem vždycky na měkko.

Mám tě moc ráda, jsi skvělý člověk, Kačenko. Ani nevíš, jak jsi můj život ovlivnila. No vidíš, už zase bulím.... hjarta

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#27 5. 11. 2008 9:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Aj v mojom sne, plnom ľudí, sa Estelka mihla... tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 5. 11. 2008 9:26

petra72
Host

Estel - hladím, posílám pusinku a přimlouvám se taky za to, aby ses nechala opečovávat v lázních.  Vždyť tam určo jsou na tebe hodní a věřím tomu, že ti pomohou.

To tvé lítání sem a tam pak asi ruší účinek léčby.  pussa  pussa

#29 5. 11. 2008 9:34

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Kočulinko, pořádně načerpej síly, ať můžeme dočerpat pivo wink
Moc na tebe myslím a těším se pussa

Není tady

#30 5. 11. 2008 10:04

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslím na tebe a držím ti palec. smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#31 5. 11. 2008 10:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Estelíno - Kometelíno...ty náš poklade zlatej - zrzavej pussahjartapussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#32 5. 11. 2008 11:32

Poly
♥♥♥♥---

Estelko, chci ti napsat neco pro povzbuzeni snad kazdy den, ale vzdycky jen sedim a koukam do monitoru. Jako dneska, kdyz jsem cetla o te kyticce, to jsou okamziky pravdy, dekuju ti za ne. Jsi uzasny clovek a preju ti moc a moc sily a lasky. At ti lazne pomuzou a at jsi brzy zase s nama.

Není tady

#33 5. 11. 2008 14:01

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Estí, myslím na Tebe každý den, posílám energii - styrka styrka styrka styrka hjarta hjarta hjarta

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#34 5. 11. 2008 14:22

majkafa
Host

Est, když si to tady tak všechno čtu, nedostává se mi slov.
Dík za vzkaz na ajsku. Zoubky už jsou zase OK. smile
Přeji ti do lázní hezké odpoledne. pussa

#35 5. 11. 2008 21:29

astina
♥♥♥----

Estelko, moc tě zdravím od nás z kopců a posílám jarněpodzimní pohlazení - oni nám na zahradě vykvetly petrklíče, tak jsem přemýšlela, jestli se příroda nerozhodla zimu vynechat ze svého kalendáře.
Ani nevíš, jak bych si přála, aby ti bylo zase trošku líp a ta tvoje hmota tě začala poslouchat. Myslím na tebe.

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#36 6. 11. 2008 8:18

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

tak jo, jen pozdravím.
jdu si pro výsledky, tak jsem hotová bojim, bojim kapitulation

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#37 6. 11. 2008 8:38

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Naděje,
myslíme na tebe a jsme tam s tebou. smile

hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#38 6. 11. 2008 8:49

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Estí, držím palce, až je mám modrý. hjarta

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#39 6. 11. 2008 9:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Držte prosím všechno, co máte.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#40 6. 11. 2008 10:03

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

jojo, držím poctivě všech deset smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#41 6. 11. 2008 10:18

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ja taky. Všechny prsty na nohou, rukou, svěrače, pusu. Držím všechno, co se držet dá.

Není tady

#42 6. 11. 2008 10:24

Alosek
Host

Taky držím, myslím, objímám. pussa

#43 6. 11. 2008 10:41

x62358
Host

Držím Estelí! Bude to dobrý!!!!!! Přesto držím, aby to bylo ještě lepšejší. hjarta

#44 6. 11. 2008 10:45

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

držím úplně všecko smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#45 6. 11. 2008 10:46

x62358
Host

Držím Estelí! Bude to dobrý!!!!!! Přesto držím, aby to bylo ještě lepšejší. hjarta

#46 6. 11. 2008 12:05

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#47 6. 11. 2008 12:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Držím...a klepu na dřevo a taky říkám óm mani padme húm smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#48 6. 11. 2008 13:19

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

ahoj, je to dobréééééééééééééééééééééééééééééééééé tummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupptummenupp

Kuju všem moc pussapussapussapussa
Není to nádor, není, paráááda. lolrockreta Jsem zdravá smile No, teda skoro, no big_smiledumbomgloria
Jsem nejšťastnejší člověk na téhle planetě, teď asi jo. Ty jo, to čekání bylo děsné, nepředstavitelné.
Teď mám chuť lítat smile Mám chuť lámat skály, něco spáchat, je mi krááásně smile Jdu sse teď podívat na tu kytičku a taky si půjdu něco koupit pro radost. Dneska si to opravdu zasloužím, to je snad poprvé v životě, kdy tohle takhle "na ostro" říkám. Koupím si něco, co bych si jen tak nekoupila a budu na sebe hodná.
Mám energie najednou, ale nebudu jí plýtvat, dneska ne smile Kašlu na neumyté nádobí smile

Celou dobu, kdy jsem čekala na ortel jsem slibovala, že jestli tohle dopadne dobře, budu hodná. Budu se snažit. Tak mne hlídejte, prosím, ať plním i tento slib, pokud budu zlobit, bez milosti nakopad do mé obrovské, modré řiti big_smile
Není to sice kosher, co tam mám, ale není to nádor, to je to nejdůležitější. Bože DĚKUJU, DĚKUJU, DĚKUJU.

Trlalálalalá tummenupp

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#49 6. 11. 2008 13:21

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Posílám ti óbrpusu a mám óbrradost... big_smile big_smile big_smile

hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#50 6. 11. 2008 13:21

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jupppííííííííííííííííííí.
Takže honem si nabal ty zlaté American Experres a udělej nálety na megacentra v Praze. A ještě si kup něco dobrého na zub. Něco na co dostaneš hned chuť. A je jedno jak dlouho to v tobě zůstane. Žádná škoda. Žaludek si prostě řekne sám na co má chuť.
Na lanýže? Na 12ti leté portské? No problém. Dnes je tvůj den i kdyby to měl být chleba s hořčicí. hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí