29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Estelko. Dnes se mi o tobě zdálo. Fakt. Jak jsem tě potkala zase pod tím kaštanem ve Vršovicích. Ale byla jsi jen v šortkách, tričku a v hlavně jsi měla bílou orchidej. Velkou bílou. Smála jsi se a před tebou stály dva půllitry s pivem. Smály jsme se.
Takle tě vidím já. Rozesmátou v každé situaci. Jsi moc silná a já tě obdivuji. Vím, že je děsně těžké smířit se se vším a na člověka doma dolehne to nejhorší. Ale ty si dovol slzy, klid a smíření. Nebuď už tak zuby nehty silná. Já vím že ti to fakt říká ta "pravá". Ale představ si, že já už dva dny po sobě bulela sama od sebe. A to i před lidma. A neomlouvám se. Není to slabost. Já to potřebovala.
Hladím, posílám pusu, držím za ruku i když jsem daleko. Často na tebe myslím při procházce s Taikim. On tě zdraví taky:) Tak na tebe myslím, když se venku udělá hnusně, zda nemrzneš. Jak já si vyjdu jen tak v bundičce a říkám si, jak ty jsi nabalená, zachumlaná v šále a kožíšku:)
Tu sondu ti dávají přes nos,viď? Já to znám z té anorexie. Měla jsem jí vždy 3 dny a pak mi jí vytáhly a zase znovu. Snad tě nebudou tak trápit, ale ono to je pro bříško asi lepší, i když ty :-X co tam dávají nic moc. tak si vždy říkej, že ti tam teče Plzeň a nějaká super rozmixovaná ňamka:) Nezkoušela jsi sojový jogurt? Ono někdy mléko zatěžuje.Taky mi nedělalo dobře, tak jsem baštila ty sojový jogurty. vždy dochutila čokoládkou. Jde to není to tak děsné.
Čtu toto vlákno pravidelně, ikdyž třeba tak často nepíšu. Někdy si připadám, že bych svou reakcí byla jako slon v porcelánu. Jsem vždycky na měkko.
Mám tě moc ráda, jsi skvělý člověk, Kačenko. Ani nevíš, jak jsi můj život ovlivnila. No vidíš, už zase bulím....
Není tady
Aj v mojom sne, plnom ľudí, sa Estelka mihla...
Není tady
Estel - hladím, posílám pusinku a přimlouvám se taky za to, aby ses nechala opečovávat v lázních. Vždyť tam určo jsou na tebe hodní a věřím tomu, že ti pomohou.
To tvé lítání sem a tam pak asi ruší účinek léčby.
Kočulinko, pořádně načerpej síly, ať můžeme dočerpat pivo
Moc na tebe myslím a těším se
Není tady
Myslím na tebe a držím ti palec.
Není tady
Estelíno - Kometelíno...ty náš poklade zlatej - zrzavej
Není tady
Estelko, chci ti napsat neco pro povzbuzeni snad kazdy den, ale vzdycky jen sedim a koukam do monitoru. Jako dneska, kdyz jsem cetla o te kyticce, to jsou okamziky pravdy, dekuju ti za ne. Jsi uzasny clovek a preju ti moc a moc sily a lasky. At ti lazne pomuzou a at jsi brzy zase s nama.
Není tady
Estí, myslím na Tebe každý den, posílám energii -
Není tady
Est, když si to tady tak všechno čtu, nedostává se mi slov.
Dík za vzkaz na ajsku. Zoubky už jsou zase OK.
Přeji ti do lázní hezké odpoledne.
Estelko, moc tě zdravím od nás z kopců a posílám jarněpodzimní pohlazení - oni nám na zahradě vykvetly petrklíče, tak jsem přemýšlela, jestli se příroda nerozhodla zimu vynechat ze svého kalendáře.
Ani nevíš, jak bych si přála, aby ti bylo zase trošku líp a ta tvoje hmota tě začala poslouchat. Myslím na tebe.
Není tady
tak jo, jen pozdravím.
jdu si pro výsledky, tak jsem hotová bojim, bojim
Není tady
Naděje,
myslíme na tebe a jsme tam s tebou.
Není tady
jojo, držím poctivě všech deset
Není tady
Ja taky. Všechny prsty na nohou, rukou, svěrače, pusu. Držím všechno, co se držet dá.
Není tady
Taky držím, myslím, objímám.
Držím Estelí! Bude to dobrý!!!!!! Přesto držím, aby to bylo ještě lepšejší.
držím úplně všecko
Není tady
Držím Estelí! Bude to dobrý!!!!!! Přesto držím, aby to bylo ještě lepšejší.
Není tady
Držím...a klepu na dřevo a taky říkám óm mani padme húm
Není tady
ahoj, je to dobréééééééééééééééééééééééééééééééééé
Kuju všem moc
Není to nádor, není, paráááda. Jsem zdravá
No, teda skoro, no
Jsem nejšťastnejší člověk na téhle planetě, teď asi jo. Ty jo, to čekání bylo děsné, nepředstavitelné.
Teď mám chuť lítat Mám chuť lámat skály, něco spáchat, je mi krááásně
Jdu sse teď podívat na tu kytičku a taky si půjdu něco koupit pro radost. Dneska si to opravdu zasloužím, to je snad poprvé v životě, kdy tohle takhle "na ostro" říkám. Koupím si něco, co bych si jen tak nekoupila a budu na sebe hodná.
Mám energie najednou, ale nebudu jí plýtvat, dneska ne Kašlu na neumyté nádobí
Celou dobu, kdy jsem čekala na ortel jsem slibovala, že jestli tohle dopadne dobře, budu hodná. Budu se snažit. Tak mne hlídejte, prosím, ať plním i tento slib, pokud budu zlobit, bez milosti nakopad do mé obrovské, modré řiti
Není to sice kosher, co tam mám, ale není to nádor, to je to nejdůležitější. Bože DĚKUJU, DĚKUJU, DĚKUJU.
Trlalálalalá
Není tady
Posílám ti óbrpusu a mám óbrradost...
Není tady
Jupppííííííííííííííííííí.
Takže honem si nabal ty zlaté American Experres a udělej nálety na megacentra v Praze. A ještě si kup něco dobrého na zub. Něco na co dostaneš hned chuť. A je jedno jak dlouho to v tobě zůstane. Žádná škoda. Žaludek si prostě řekne sám na co má chuť.
Na lanýže? Na 12ti leté portské? No problém. Dnes je tvůj den i kdyby to měl být chleba s hořčicí.
Není tady