Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 11. 2008 13:35

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

CHAT: Estel - Naděje 4.

hezké povídání přeji wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#2 1. 11. 2008 13:43

majkafa
Host

Re: CHAT: Estel - Naděje 4.

Estel, ahooj i tady! big_smilepussa

#3 1. 11. 2008 13:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dakota napsal(a):

Ahojky všichni,
musím se omluvit, ale zcela sobecky jsme si včera v polodne s Honzykem dojeli pro Estelku, vymetli jsme s ní obchoďáky, pak jsme lítali po lesích a když už se nám jí podařilo utahat, tak jsme jí pod slibem krupicový kaše odvezli k nám domů a doteďka se válíme v peřinách a čumíme na pohádky....

tummenuppgodlikestorstark To jsem moc ráda

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#4 1. 11. 2008 13:49

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jednou tu a jindy onde
Web

Teď jsem napsala zprávu a posílám to a tam, že nemám povolení na přístup do schránky... Už jsem se lekla, že jsem třeba byla moc sprostá, tak že tu mám plot big_smilebig_smilebig_smile Než mi došlo, že jsme prokecaly nad limit, tož, tak pěkně od nova big_smile

Jste opravdu zlata, strašně moc jste mi s tím dotazníkem pomohli!!!!

Ještě vám přepošlu, kdo jste psali, že se do toho necháte navrtat smile Jen, až si trochu odpočinu...
Dakí a Honzykovi děkuju moc pussa A ještě jednou se omlouvám za komplikace mnou způsobené... I když jsem tak nevypadala a jenom skuhrala a kňučela, bylo mi s vámi báječně!!!! pussa
No, už bych se sebou měla ale zase něco začít dělat a postavit se na vlastní nohy...

No, jinak, ten ret, to mne ani nemrzí, ušetřím za silikon i za rťenku, jen ten rypák big_smile Už před tím jsem s ním mohla šňupat mrakodrapy, no teď, teď je to bambulák big_smile Ale, co, když je ten vzduch zadarmo big_smile
No, úrazové pojištění, to by se mi hodilo, fakt že jo... No a nevím, jestli jsem to už nepsala, kdysi tady na mne někdo zvonil, já se doplazila ke dveřím, tam týpek nabízel životní pojištění, marjapanno, tomu jsem se strašně nasmála, chudák nepochopil ale zvedl mi náladu, panáček...

No a musím se vám k něčemu přiznat... už mi asi definitivně hráblo... Jako opravdu, jsem strašně vyčerpaná, unavená... No, ale já jsem k tomu cvokařovi nešla dumbomrodnagloriarodnagloria Já jsem dostala takový strach, že jsem to prostě nedala...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#5 1. 11. 2008 14:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estel,
příjmi prostě fakt, že nemusíš ÚPLNĚ VŠECHNO dát.
Prostě jednou se zadaří, podruhé ne.
Jsou věci důležité a věci nedůležité.
Třeba je te třeba víc odpočívat než řešit, kdo ví....
Máš ten telefon?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#6 1. 11. 2008 14:23

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pan, jojo, jsem y toho všeho strašně unavená, možná až vyčerpaná, unavilo mne to natolik, že už se třeba ani nemůžu hýbat a dokonce nemůžu ani mluvit... JÁ?!?!? A nemluvit???
No, telefon, musím  k tomu vodafoun stánku, aby mi to udělali, musím si ale odpočinout... Teď bych tam nedošla...

Nežel nad tím, co ti chybí, ale těš se z toho, co máš, protože nevíš, do kdy to budeš mít.  Blaschke-Pál

Není tady

#7 1. 11. 2008 18:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Estel, posílám ti velkou pusu. A hlavně myslím na tebe  a ....

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#8 1. 11. 2008 22:25

beth
♥♥♥----
Místo: KV

Estelko hlásím se též do ankety, vyplním to se synkem............ať máš vzorek mužské populace smile

Nosiš-li nebe v sobě, najdeš jej všude.
                                       přísloví z Nepálu

Není tady

#9 2. 11. 2008 17:50

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky smile
Hlásím, že žiju a že mne ještě nedostali smile
Dotazníky pošlu, zítra.
Jsem vylázněná, strašlivě unavená vyčerpaná a smutná... Ale na dnešní noc nachystana...
Snad budu mít klid... Tak prosím držte palce, jsem dost KO.
Nedaří se mi jíst, chjo sad Dávám tomu den, dva a přiznám se... Nechci sondu... Už tak 2 hodiny do sebe cpu 2dcl zakysané smetany... skurtusch

Není tady

#10 2. 11. 2008 18:04

x62358
Host

Estelínko nevěš hlavu, bylo i hůř ne? Hlavně odpočívej jo? Malá Estelka do peří bucne - i tu smetánku pěkně spucne. Jasná zpráva.
Dotazník byl skvělej ty trdlo.

#11 2. 11. 2008 18:22

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, bylo i hůř, to je fakt smile A bude hůř a snad i líp smile
Jsem teď jen vyčerpaná... Zatím snězeno ty 2 dcl a půjdu asi zvracet... Tak, tohle vzdávám a pokusím se později o nutráč. Teď si dám colu... Nechci sondu grater

Není tady

#12 2. 11. 2008 18:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Určo bude líp smile. Drž se, kočko, posílám hodně sil smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#13 2. 11. 2008 19:58

astina
♥♥♥----

Estelinko, moc tě zdravím a posílám trošku síly a ooooobr objetí. Drž se holka. Pa

Život je vzdušný vír, který nám občas zvedne prach u cesty, po které jdeme...........

Není tady

#14 2. 11. 2008 20:44

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Estelko, byla jsi báječná a my byli rádi, že jsi tu byla !! pussa Musíme to brzy zvopáknout, kdy se mi poštěstí se jen tak válet v posteli a čučet na pohádky tummenupp
Jak jsme předpokládali, hub byl plnej les a je velká škoda, že je nejíš !! Honzyk tu vyseknul houbový karbanátky a jsou mňamkový !! stolt
Otázka: proč nechceš sondu ? Tělo dostane, co potřebuje !! Když to nejde normálně, tak lepší sonda než hlad, né ?? A tvoje tělo potřebuje výživu...  hele, ale ta kaše, co jsme si dali, ta v tobě zůstala, viď ??
Neboj, mám něco rozjednaný, esi zvládáš kaše, tak se těš !! winkbig_smile
Přeju klidnou noc a posíláme pusůůůů !!!!!!!!!!! pussapussapussa

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#15 3. 11. 2008 14:58

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Naděje smile ,
posílám objetí, držím ti pěsti a foukám na modřiny. pussa

hjarta

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#16 3. 11. 2008 16:01

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky, moc zdravím.
Děkuju za podporu všem smile

Dnešní noc jsem zvládla trochu líp a spala dokonce tak 2 hodiny v kuse!!!! tummenupptummenupptummenupp Jsem vyčerpaná, smutná, ale to přejde. Teď se musím snažit dát dohromady, nějak hmota přestává zvládat tuhle nálož a začíná čím dál víc zlobit. Tak se potřebuju zklidnit a hlavně se nakrmit. Jdu se pokusit skočit si pro něco dobrého, z toho co můžu a budu to do sebe ládovat po lžičkách klidně celý den... Aspoň budu mít pocit, že něco dělám...

Dakííí, ano, kaše večer zůstala big_smile Bylo mi s váma skvěle, jen se stále strašně stydím, však víš...
Tak jdu něco ulovit do obchodu, snad to sama zvládnu...

Není tady

#17 3. 11. 2008 17:03

Alosek
Host

Ahoj Esteli,
buď na hmotu hodná wink , a na sebe taky pussa .
Odpočívej, klidně si smutni, bude zase líp smile - a hlavně přeju dobrou chuť a ať chutná jenom jednou big_smile .

#18 3. 11. 2008 18:12

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Estelko? co takhle si před jídlem se svým tělem i s tou krmí promluvit? Třeba se pak hmota snáze prolne s hmotou big_smile

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#19 4. 11. 2008 7:14

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky, jedu se nechat nakrmit. Zase se do těch lázní těším, tahle noc byla strašná, fůj, moc bolestivá. Ale psycha byly menší tummenupp
Ač jsou okolnosti nepříznivé a mám před sebou pár velmi nepříjemných dní čekání na ortel, přestávám se bát. Ať to dopadne jakkoliv, ať ten rozbor bude špatný nebo dobrý, uvidíme.
Samozřejmě doufám. Ať se ale stane cokoliv, budu se snažit to přijmout statečně. Teď se snažím na to nemyslet, i když to jde těžce. A snažím se užívat si toho, jak je ten svět krásnej, zase to víc vnímat. Už jsem pomalu začala tohle všechno zase brát jako samozřejmnost. Ale ona není. Je tu krásně, i když těžce.

Není tady

#20 4. 11. 2008 7:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Estela napsal(a):

Ahojky, jedu se nechat nakrmit. Zase se do těch lázní těším, tahle noc byla strašná, fůj, moc bolestivá. Ale psycha byly menší tummenupp
Ač jsou okolnosti nepříznivé a mám před sebou pár velmi nepříjemných dní čekání na ortel, přestávám se bát. Ať to dopadne jakkoliv, ať ten rozbor bude špatný nebo dobrý, uvidíme.
Samozřejmě doufám. Ať se ale stane cokoliv, budu se snažit to přijmout statečně. Teď se snažím na to nemyslet, i když to jde těžce. A snažím se užívat si toho, jak je ten svět krásnej, zase to víc vnímat. Už jsem pomalu začala tohle všechno zase brát jako samozřejmnost. Ale ona není. Je tu krásně, i když těžce.

Ahoj Estel,
koukám, že děláš pokroky, jsou menší, ale krásné. Mám z toho velkou radost. hjarta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#21 4. 11. 2008 7:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Estela napsal(a):

Už jsem pomalu začala tohle všechno zase brát jako samozřejmnost. Ale ona není. Je tu krásně, i když těžce.

To přece není samozřejmost pro nikoho ... a máš pravdu, je tu krásně a barevně. Tak se dej v lázních zasejc pěkně dokupy a bude fajn. Drž se smile.

Není tady

#22 4. 11. 2008 16:33

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj, Estel. 
!!! JSI ÚŽASNÁ stolt !!!

p.s. to jsem takhle jela a po chodníku vedle šla slečna, moooc podobná tobě, ale vepředu měla celou tlustou ofinu nabarvenou (odbarvenou) na žluto... ne na blonďato, ale nažluto - jako kanárek smile
(jsem se lekla, žes to ty... )

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#23 4. 11. 2008 21:00

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Naděje smile ,
myslím na tebe a přeju co nejklidnější spaní.

hjarta

Není tady

#24 5. 11. 2008 8:34

Estela
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky, jen vás chci pozdravit, že jsem ještě v rámci možností v pořádku.
Zase se mířím láznit, no asi tam opravdu zůstanu na dýl, jsem strašlivě unavená, vyčerpaná. Bolesti, pořát teploty no a tak klasika grater Uvidíme, všechno záleží, jak to dopadne ve čtvrtek.... Nebudu na to teď myslet, už jen jeden den a budu vědět smile
Je to šílený stres, myslím, že kdo nezežil nepochopí, strašlivé... Ale zvládnu to, už jen do zítra...
Před barákem nam tady vykvetla kytička, je nádherná, ještě se snaží... Když jsem ji viděla, brečela jsem, njn, už mi jebe, vím big_smile ale ještě se u ní zastavím, je fakt krásná. tummenupp

Jess, žlutá ofina lollollol Já mám nemocnou hmotu, to jo, ale hlavička ještě trochu slouží lollol I když, začínám o tom trochu uvažovat big_smilelolbig_smile

Není tady

#25 5. 11. 2008 9:04

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ale kdepak, nejebe ti..... smile
My jsme přijely minulý týden na chalupu, a z uklizených záhonků na nás přes plot jukla malá rozkvetlá žlutá rudbekie - takové sluníčko s temně žlutým středem. Říkala jsem si, že to je malý zázrak. Těším se z každého pohledu na ni a ona se usmívá, jako kdyby říkala "Já vím...."
Naděje, posílám ti všechnu sílu co mohu - budeš vědět nejlíp, jak s ní naložit. par

hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí