|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Když ke mně někdo přijde a zeptá se mě: Cítíte se? No já bych si připadala jak blbec...

Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mě taky, Lucy v této chvíli chyběl takt a citlivost, kterou se tady někteří ohání ...
já myslím, že jim v tu chvíli chybělo trošku víc práce...

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mě taky, Lucy v této chvíli chyběl takt a citlivost, kterou se tady někteří ohání ...
já myslím, že jim v tu chvíli chybělo trošku víc práce...
Mě tyhle pracovní kolektivy děsej... myšleno převaha hihňajících se ženskejch a jeden chlap, na kterým si pořádně smlsnou...

Není tady
Bláža.. napsal(a):
PPavlo
Protože tady se řeší otázka, jak to taktně říct.
Asi tak.
Bláža
Blážo, promiň, ale přijdeš mi úplně mimo ... ty jsi reagovala na něco, co se ti zdálo být moc radikální ... ale já přece nikde nepsala, že ji to musí říct něják neohleduplně, nebo jo 
psala jsem jen, že většina - ne všichni se bez sprchy necítí dobře. ok, mluvím za sebe, já teda ne.
ale ty si pořád něják meleš tu svoji a já vůbec nechápu o co ti jde 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Když ke mně někdo přijde a zeptá se mě: Cítíte se? No já bych si připadala jak blbec...
i já 
Není tady
PPavlo,
nelíbilo se mi, že to vůbec tímhle způsobem propíráš.
O to mi šlo, myslím, že bude lepší diskusi skončit.
Bláža..
Není tady

No tak mne Lucyno riešenie pripadá všetko možné, len nie taknté... Ale možno sú v českých zemiach iné pravidlá slušného správania, to pripúšťam. Mne ale môj vrodený cit pre riešenie situácie hovorí, že intímne záležitosti neriešim pred nastúpenou rotou.
Není tady

Není tady

Ja osobne by som Tulipánka dala Lucy ako odstrašujúci príklad toho, ako TO NEROBIŤ.
Není tady
Dobrá dobrá.. , jo řekla jsem mu to na férovku a tak, že to bylo hustý, ale rozhodně ne tak, že jsem nejdřív někde machrovala, že mu to řeknu, prostě jsme se s holkama domluvily, že by už mu to měl někdo říct a tak jsem mu to řekla...
Jo zaskočilo ho to, ale vzal to celkem s přehledem, protože jsem huba nevymáchaná a další dny se choval úplně normálně....
Neberu to jako že jsem hvězda nebo hrdinka.. v žádným případě..., prostě většinu věcí říkam na plnou hubu.... , jednu si ji nabiju.. za tu moji prostořekost.... ...
Není tady
Tak už jsem to mamce decentně naznačila. Pochopila, prý má nějaké problémy, ale řešit to nebude
.
Dál s tím nic dělat nebudu. Je to moje matka, ona je dospělá, ona za sebe odpovídá.
Není tady
No, možná ji zkus podpořit psychycky, že život v 56 rozhodně nekončí, ať se schází s kamarádkama, koupí něco na sebe.. Musí předně sama chtít a mít chuť do života. Pokud má ale problém s inkontinencí, měla by to řešit s doktorem.
Není tady
fuj, hrubka
Není tady

copak hrubka, ale výraz "musí chtít"
- nemusí - prostě, nemusí chtít
Aby někdo něco skutečně chtěl, k tomu ho donutit nemůžeš
Upravil(a) mashanka (28. 8. 2009 16:08)
Není tady

Selima napsal(a):
No tak mne Lucyno riešenie pripadá všetko možné, len nie taknté... Ale možno sú v českých zemiach iné pravidlá slušného správania, to pripúšťam. Mne ale môj vrodený cit pre riešenie situácie hovorí, že intímne záležitosti neriešim pred nastúpenou rotou.
Na druhou stranu, on svým smradem celou rotu obtěžoval a nesnažil se taktně nesmrdět. Co je na tom intimního, když někdo zamoří celé pracoviště ?
Ono je asi něco jiného promluvit s blízkým, na kterém mi záleží a promluvit s kolegou, kde mi záleží hlavně na tom, abych nemusela čichat jeho intimní smrad.
Upravil(a) mashanka (28. 8. 2009 16:09)
Není tady
Mluvila opravdu o inkontinenci, tak jsem jí řekla o těch vložkách, jestli je nosí a prý ne. Je to fakt divné, ona dělá pojišťovací poradkyni a chodí po lidech domů 
Není tady

No, tak je prostě kup, ulož na místo k ostatním hygienickým potřebám, a je to. Když budou, možná je použije.
Vzpomeň si, za mlada - tedy, alespoň za mého mlada, - bývali bychom ten prezervativ i použili, ale než ho jít koupit, .........
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mashanko,
já s ní naštěstí nebydlím
Ale koupit je můžeš
.
Není tady

aha - no, ale snad se navštěvujete, ne ? Já bych jí to prostě koupila, když už se ti s tím svěřila - třeba se stydí to jít i koupit - starší generace, no
Není tady
KOupit a diskrétně předat, že na vyzkoušení....
Není tady
Tuli, tvoje mamka není přece žádná trubka,žejo? Co kdybys je koupila (nezapomeň nějaký malý, hodněsající - aby si nepřipadala kdyžtak, že se vrátila do mladejch let buničiny
) a nechala je u ní prostě někde ležet? Ať si je párkrát obejde, zamyslí se a až k tomu dojde ona sama, třeba zkusí 
Není tady
Lucy napsal(a):
Dobrá dobrá.. , jo řekla jsem mu to na férovku a tak, že to bylo hustý, ale rozhodně ne tak, že jsem nejdřív někde machrovala, že mu to řeknu, prostě jsme se s holkama domluvily, že by už mu to měl někdo říct a tak jsem mu to řekla...
Jo zaskočilo ho to, ale vzal to celkem s přehledem, protože jsem huba nevymáchaná a další dny se choval úplně normálně....
Neberu to jako že jsem hvězda nebo hrdinka.. v žádným případě..., prostě většinu věcí říkam na plnou hubu.... , jednu si ji nabiju.. za tu moji prostořekost.... ...
Lucy, já jsem taky huba nevymáchaná a většinou říkám věci taky na plnou hubu. Ale takhle bych toho chlápka neztrapnila, ať ji mám jakou chci. Leda v případě, že bych ho ztrapnit opravdu chtěla a chtěla jsem tím pobavit kolegyně. Mě je toho tvýho kolegy spíš líto a myslím, že tím, jak jsi to vyřešila, jsi hlavně ukázala míru své inteligence. Tohle se prostě nedělá, ať máš papulu jakou chceš.
A že se další dny choval normálně ? a co mu podle tebe jinýho zbývalo ? v podstatě jste měly pravdu, těžko se mohl rozčilovat, že to není pravda. ale to neznamená, že ten pocit, kdy se styděl před tebou, přes kolegyněma, které se hihňaly kousek za jeho zády v něm nepřetrval ještě dlouho po té 
tehle jsou příliš citlivé věci, řeší se beze svědků a s citem 
Není tady
mashanka napsal(a):
Selima napsal(a):
Na druhou stranu, on svým smradem celou rotu obtěžoval a nesnažil se taktně nesmrdět. Co je na tom intimního, když někdo zamoří celé pracoviště ?
Ono je asi něco jiného promluvit s blízkým, na kterém mi záleží a promluvit s kolegou, kde mi záleží hlavně na tom, abych nemusela čichat jeho intimní smrad.
on si svého problému nemusel být vědom. lidi jsou různí.
a to, že je to cizí člověk ještě neznamená, že ho musím naprosto bezohledně díky tomu před ostatními sejmout.
Není tady