Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 8. 11. 2008 19:42

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Re: jak říci matce, aby více dbala o hygienu

Když ke mně někdo přijde a zeptá se mě: Cítíte se? No já bych si připadala jak blbec...smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#127 8. 11. 2008 19:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mě taky, Lucy v této chvíli chyběl takt a citlivost, kterou se tady někteří ohání ...

já myslím, že jim v tu chvíli chybělo trošku víc práce...smile

big_smilebig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 8. 11. 2008 19:46

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

PPavlaa napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mě taky, Lucy v této chvíli chyběl takt a citlivost, kterou se tady někteří ohání ...

já myslím, že jim v tu chvíli chybělo trošku víc práce...smile

big_smilebig_smile

Mě tyhle pracovní kolektivy děsej... myšleno převaha hihňajících se ženskejch a jeden chlap, na kterým si pořádně smlsnou...smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#129 8. 11. 2008 19:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Bláža.. napsal(a):

PPavlo
Protože tady se řeší otázka, jak to taktně říct.
Asi tak.
Bláža

Blážo, promiň, ale přijdeš mi úplně mimo ... ty jsi reagovala na něco, co se ti zdálo být moc radikální ... ale já přece nikde nepsala, že ji to musí říct něják neohleduplně, nebo jo  va
psala jsem jen, že většina - ne všichni se bez sprchy necítí dobře. ok, mluvím za sebe, já teda ne.
ale ty si pořád něják meleš tu svoji a já vůbec nechápu o co ti jde roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#130 8. 11. 2008 19:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

Když ke mně někdo přijde a zeptá se mě: Cítíte se? No já bych si připadala jak blbec...smile

i já usch

Není tady

#131 8. 11. 2008 21:55

Bláža..
♥♥♥♥♥♥-

PPavlo,
nelíbilo se mi, že to vůbec tímhle způsobem propíráš.
O to mi šlo, myslím, že bude lepší diskusi skončit.
Bláža..

Není tady

#132 9. 11. 2008 16:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No tak mne Lucyno riešenie pripadá všetko možné, len nie taknté... Ale možno sú v českých zemiach iné pravidlá slušného správania, to pripúšťam. Mne ale môj vrodený cit pre riešenie situácie hovorí, že intímne záležitosti neriešim pred nastúpenou rotou.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#133 9. 11. 2008 16:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

stolt

Není tady

#134 9. 11. 2008 16:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja osobne by som Tulipánka dala Lucy ako odstrašujúci príklad toho, ako TO NEROBIŤ.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#135 9. 11. 2008 18:11

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Dobrá dobrá.. , jo řekla jsem mu to na férovku a tak, že to bylo hustý, ale rozhodně ne tak, že jsem nejdřív někde machrovala, že mu to řeknu, prostě jsme se s holkama domluvily, že by už mu to měl někdo říct a tak jsem mu to řekla...
Jo zaskočilo ho to, ale vzal to celkem s přehledem, protože jsem huba nevymáchaná a další dny se choval úplně normálně....
Neberu to jako že jsem hvězda nebo hrdinka.. v žádným případě..., prostě většinu věcí říkam na plnou hubu.... , jednu si ji nabiju.. za tu moji prostořekost.... ...

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#136 28. 8. 2009 12:50

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Tak už jsem to mamce decentně naznačila. Pochopila, prý má nějaké problémy, ale řešit to nebude neutral .

Dál s tím nic dělat nebudu. Je to moje matka, ona je dospělá, ona za sebe odpovídá.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#137 28. 8. 2009 13:29

Myšák
♥♥♥----
Místo: Litomyšlsko

No, možná ji zkus podpořit psychycky, že život v 56 rozhodně nekončí, ať se schází s kamarádkama, koupí něco na sebe.. Musí předně sama chtít a mít chuť do života. Pokud má ale problém s inkontinencí, měla by to řešit s doktorem.

Není tady

#138 28. 8. 2009 13:30

Myšák
♥♥♥----
Místo: Litomyšlsko

fuj, hrubka

Není tady

#139 28. 8. 2009 15:55

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

copak hrubka, ale výraz "musí chtít" big_smile - nemusí - prostě, nemusí chtít
Aby někdo něco skutečně chtěl, k tomu ho donutit nemůžeš

Upravil(a) mashanka (28. 8. 2009 16:08)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#140 28. 8. 2009 16:06

mashanka
Zablokovaný

Selima napsal(a):

No tak mne Lucyno riešenie pripadá všetko možné, len nie taknté... Ale možno sú v českých zemiach iné pravidlá slušného správania, to pripúšťam. Mne ale môj vrodený cit pre riešenie situácie hovorí, že intímne záležitosti neriešim pred nastúpenou rotou.

Na druhou stranu, on svým smradem celou rotu obtěžoval a nesnažil se taktně nesmrdět. Co je na tom intimního, když  někdo zamoří celé pracoviště ?
Ono je asi něco jiného promluvit s blízkým, na kterém mi záleží a promluvit s kolegou, kde mi záleží hlavně na tom, abych nemusela čichat jeho intimní smrad.

Upravil(a) mashanka (28. 8. 2009 16:09)

Není tady

#141 28. 8. 2009 18:18

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mluvila opravdu o inkontinenci, tak jsem jí řekla o těch vložkách, jestli je nosí a prý ne. Je to fakt divné, ona dělá pojišťovací poradkyni a chodí po lidech domů va

Není tady

#142 28. 8. 2009 18:25

mashanka
Zablokovaný

No, tak je prostě kup, ulož na místo k ostatním hygienickým potřebám, a je to. Když budou, možná je použije.

Vzpomeň si,  za mlada - tedy, alespoň za mého mlada, - bývali bychom ten prezervativ i použili, ale než ho jít koupit, .........

Není tady

#143 28. 8. 2009 18:30

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mashanko,
já s ní naštěstí nebydlím smile

Není tady

#144 28. 8. 2009 18:39

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tulipánka napsal(a):

Mashanko,
já s ní naštěstí nebydlím smile

Ale koupit je můžeš wink .

Není tady

#145 28. 8. 2009 18:39

mashanka
Zablokovaný

aha - no, ale snad se navštěvujete, ne ? Já bych jí to prostě koupila, když už se ti s tím svěřila - třeba se stydí to jít i koupit - starší generace, no

Není tady

#146 28. 8. 2009 21:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

KOupit a diskrétně předat, že na vyzkoušení....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#147 29. 8. 2009 18:03

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

To by šlo, koupím je na vyzkoušení. Díky za tip smile

Není tady

#148 29. 8. 2009 18:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tuli, tvoje mamka není přece žádná trubka,žejo? Co kdybys je koupila (nezapomeň nějaký malý, hodněsající - aby si nepřipadala kdyžtak, že se vrátila do mladejch let buničiny usch) a nechala je u ní prostě někde ležet? Ať si je párkrát obejde, zamyslí se a až k tomu dojde ona sama, třeba zkusí pussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#149 29. 8. 2009 18:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Lucy napsal(a):

Dobrá dobrá.. , jo řekla jsem mu to na férovku a tak, že to bylo hustý, ale rozhodně ne tak, že jsem nejdřív někde machrovala, že mu to řeknu, prostě jsme se s holkama domluvily, že by už mu to měl někdo říct a tak jsem mu to řekla...
Jo zaskočilo ho to, ale vzal to celkem s přehledem, protože jsem huba nevymáchaná a další dny se choval úplně normálně....
Neberu to jako že jsem hvězda nebo hrdinka.. v žádným případě..., prostě většinu věcí říkam na plnou hubu.... , jednu si ji nabiju.. za tu moji prostořekost.... ...

Lucy, já jsem taky huba nevymáchaná a většinou říkám věci taky na plnou hubu. Ale takhle bych toho chlápka neztrapnila, ať ji mám jakou chci. Leda v případě, že bych ho ztrapnit opravdu chtěla a chtěla jsem tím pobavit kolegyně. Mě je toho tvýho kolegy spíš líto a myslím, že tím, jak jsi to vyřešila, jsi hlavně ukázala míru své inteligence. Tohle se prostě nedělá, ať máš papulu jakou chceš.
A že se další dny choval normálně ? a co mu podle tebe jinýho zbývalo ? v podstatě jste měly pravdu, těžko se mohl rozčilovat, že to není pravda. ale to neznamená, že ten pocit, kdy se styděl před tebou, přes kolegyněma, které se hihňaly kousek za jeho zády v něm nepřetrval ještě dlouho po té wink
tehle jsou příliš citlivé věci, řeší se beze svědků a s citem wink

Není tady

#150 29. 8. 2009 18:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Selima napsal(a):

Na druhou stranu, on svým smradem celou rotu obtěžoval a nesnažil se taktně nesmrdět. Co je na tom intimního, když  někdo zamoří celé pracoviště ?
Ono je asi něco jiného promluvit s blízkým, na kterém mi záleží a promluvit s kolegou, kde mi záleží hlavně na tom, abych nemusela čichat jeho intimní smrad.

on si svého problému nemusel být vědom. lidi jsou různí.
a to, že je to cizí člověk ještě neznamená, že ho musím naprosto bezohledně díky tomu před ostatními sejmout.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí