27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Snad to dobře dopadlo...
Není tady
Tak jsem mluvila spíe já. Vylezlo z něho,e přemýlí nad takou,který má zdr.problémy a jeho mamka taky. Omluvil se mi. Tak uvidíme. Ale kdy jsem chtěla nastolit řád tak to se mu vůbec nelíbilo. CHtěla jsem,aby jeden víkend byl s námi a dalí do lesa. Ale to se mu vůbec nelíbilo. A hned jsme se u toho chytly.
Není tady
tak to je pěkně hloupé vysvětlení, kdy ty sama jsi po operaci, a jsi věčně sama na dítě - nad tím nepřemýlí??? Přemýlet můe klidně i doma. Mně se zdá jeho jednání dost sobecké, vlastní zábava je mu přednějí... nemíní se nijak omezovat. Asi ti vechno nebude mít moc hladký průběh... jak by se mu líbilo, kdybys kadý druhý týden věnovala JAKÉMUKOLIV svému koníčku a on hlídal doma dítě? To by bylo spravedlivé...
Není tady
Je. ALe víc jsem z něho nedostala. Přemýlím nad tím a myslím,e zítra znovu budu o tom s ním mluvit tohle mi fakt nestačí.
Já chodím na spinnig,ale teď kdy jsem na neschopnosti tak nemůu. Musím holt být doma.
Takhle to nenechám. Fakt nenechám. To se mi vůbec nelíbí.
Není tady
Hlavně se nenechej vytočit, ale je fakt, e kdy nebude prosazovat i svoje zájmy, tak tě bude brát jako samozřejmost - vdycky po ruce, uvařeno, uklizeno, postaráno o dítě - zkrátka inventář...
Není tady
Nesouvisí to trochu s omezením partnerských intimností po operaci?
A u to byla operace čehokoliv, určitě jsi nebyla v kondici ihned.
Můj BM se po mých operacích nezachoval dobře , nepřeju Ti to, ale jeden neví.
Asi bych hodně chtěla vědět, proč je pro něho zdraví rodičů natolik důleité, e enu po operaci nechá s dítětem se v tom ráchat a jede do lesa ¨přemýlet o zdraví rodičů.
Asi bych to nechala tak , nic mu u neříkala , ale při nejblií příleitosti se za ním neočekávaně k rodičům vydala . Vdycky můe říct, e Ti bylo smutno, proto jsi chtěla být s ním třeba i u rodičů.
Není tady
Myslím e tím nic nevyřeí - ona bude zase sama bez něj sedět u jeho rodičů, a on si bude beze změny a bez omezení opět chodit po svých zájmech, jetě spokojenějí.... vdy pikutek má u tchánovců o zábavu postaráno a navíc rodiče mají společnost, take to bude pro něj úplný ideál veho.
Není tady
Bety,
velmi dobře vím, e my se můeme jen domnívat a spekulovat, co by bylo nejlepí, jak dál.
Jen Piskutek můe s tou situací něco dělat. Ale nemyslím si, e by to něco nepřineslo.
Mohla by nechat prcka u prarodičů a jít s manou do lesa. Projevit zájem o jeho koníček.
Jestli je dobrá pozorovatelka a dobře svého mue zná, určitě pozná, jestli je ve v pořádku a nebo je za jeho odcizením něco víc. To není samo sebou, aby mladý chlap netouil volno strávit se svou enou a v její náruči.
Chtěla bych znát pravdu i kdyby mi to mělo srdce utrhnout. Ale kadý to tak nemusí mít nastavené.
Není tady
Heluko: Kvůli operaci to není. Ono to trvá u déle. U tak 4 měsíce. Já jezdím k jeho rodičům straně moc ráda a kdy někdy manel odjídí v pátek tak já tam za ním v sobotu třeba jedu. V tomhle ádný problém není. Tam se cítím a moc dobře. Je mi tam krásně u jeho rodičů.A můu tam přijed i bez ohláení
Bety: Nenechám se vytočit. Neboj. Budu se dret.
Není tady
Heluka napsal(a):
Bety,
velmi dobře vím, e my se můeme jen domnívat a spekulovat, co by bylo nejlepí, jak dál.
Jen Piskutek můe s tou situací něco dělat. Ale nemyslím si, e by to něco nepřineslo.
Mohla by nechat prcka u prarodičů a jít s manou do lesa. Projevit zájem o jeho koníček.
Jestli je dobrá pozorovatelka a dobře svého mue zná, určitě pozná, jestli je ve v pořádku a nebo je za jeho odcizením něco víc. To není samo sebou, aby mladý chlap netouil volno strávit se svou enou a v její náruči.
Chtěla bych znát pravdu i kdyby mi to mělo srdce utrhnout. Ale kadý to tak nemusí mít nastavené.
Já s ním do lesa občas chodím. Ale taky nemůu pořád. Já mám zájem o jeho koníček. Mě to zajíma a moc. Vím o tom u docela dost. A hodně moc. I kdy co se střílí se snaím vědět. Byla jsem s ním i na naháňkách. Já chci taky vědět pravdu. Vůbec se z toho nevykrucuju.
Není tady
Byla jsem na vícero konstelacích a někdy to my lidi máme tak, e jsme pro své blízké schopni udělat , co je v naí moci, ale víceméně z povinnosti. Prostě proto, e z nějakého důvodu, který je uloený hluboko v podvědomí ,toho druhého člověka nevidíme dobře, něco nám v tom brání a neumíme si pomoci. Nikomu nechceme ublíit a přesto to děláme.
Nechtěla bys tomu tímto způsobem přijít na kloub Piskutku?
Výsledek není ze dne na den, není to jako opravit zásuvku, ale dostaví se.
Moc ti přeju, aby sTebou zase rád trávil volný čas a pomohl Ti s malým
Upravil(a) Heluka (2. 11. 2008 21:52)
Není tady
Heluka napsal(a):
Byla jsem na vícero konstelacích a někdy to my lidi máme tak, e jsme pro své blízké schopni udělat , co je v naí moci, ale víceméně z povinnosti. Prostě proto, e z nějakého důvodu, který je uloený hluboko v podvědomí ,toho druhého člověka nevidíme dobře, něco nám v tom brání a neumíme si pomoci. Nikomu nechceme ublíit a přesto to děláme.
Nechtěla bys tomu tímto způsobem přijít na kloub Piskutku?
Výsledek není ze dne na den, není to jako opravit zásuvku, ale dostaví se.
Moc ti přeju, aby sTebou zase rád trávil volný čas a pomohl Ti s malým
Já nic nedělám z povinnosti. Dělám toz lásky k manelovi a vdycky jsem to tak dělala. Jsem prostě taková a vdycky jsem byla taková. Já teda neubliuju,ale ubliuje mi on. Kdy se takhle ke mě chová.
Není tady
Asi jsem se navymáčkla dobře, tak jsem to nemyslela:jojo:
No , právě e jsem měla na mysli, e on z nějakého důvodu nevidí vás a nevědomky vám tím ubliuje.Těko se to vysvětluje, kdy o rodinných konstelacích třeba nic neví.
Jde o to, e si neubliujeme - my lidé- záměrně- , ale jinak některé věci dělat neumíme a tak se lehce stane to ublíení.
V jedné kostelaci to tak měl jeden mu. Znám ho jako skvělého otce, manela, na co sáhne, vechno se mu daří a přesto vyplavalo na povrch, e i kdy pro děti udělal vechno, co bylo třeba, přesto svou dceru nebyl schopen dobře vnímat , jakoby ho ani nezajímala. No a to se dělo na podvědomé úrovni, e ji vlastně ani pořádně neviděl, do vědomého chování se to promítlo tak, e kdy se jako dospělá dostala opakovaně do potíí, nebyl moc ochotný jí pomoct.
Dost se tam toho v té konstelaci muselo vyčistit, aby se to změnilo.
Velmi brzy se to projevilo i v ivotě.
Nenapadlo mě, e bys to mohla vztáhnout na sebe. Promiň
Vak Ty na to přijse a zase bude dobře.
Není tady
Holky tak jsem začala pouívat metodu,kterou mi poradila kamarádka psycholoka. Dělám,e se nic neděje a chovám se normálně. Jen jem mu oznámila,e kadý druhý víkend někam odjedu. A začíná se chytat.
Není tady
paráda drím palce! Konečně si bude umět představit co to obnáí...
Není tady
Tak jsem si myslela,e to začíná být v pohodě. Ale opět jsem se mýlila. Zas jede na naháňku a to slíbil,e bude s námi doma a kdy né doma tak u jeho rodičů. Opět tam budu sama s malou.
Není tady
Mám doma něco podobného v bledě modrým. Mě osobně zaujal příspěvek ohledně rodinných konstelací. To co tam napsala Heluka, u nějakou dobu cítím od svého manela ke mě a k naí dceři. Asi to bude sloitějí, někde v rovině podvědomí. Manel se při kadé příleitosti duuje, jak nás má rád , a e jsme pro něj vechno, ale zůstává jen u slov. Nějak zapomíná svá tvrzení opírat o činy.
Abych přispěla taky radou: cca 2 roky (dceři budou 2 roky) hledám a zkouím různá řeení, počínaje naznačováním, vysvětlováním, více či méně důraznou ádostí - ádná odezva. Nyní jsem částečně rezignovala, odpoutala se a začínám si ít po svém, a ejhle manelovi to začíná vadit. Říkám si, e mu aspoň nastavím zrcadlo. Teď je to na něm.
Myslím, e jediná cesta vede přes zařídit se tak, aby ti to vyhovovalo i bez manela, bez ohledu na něj. Zkus třeba nebýt s dcerou doma, kdy bude doma on, aby věděl jaký to je. Pokud vím, na chlapi taky dobře platí, kdy oni sami se cítí přehlíeni.
Jetě mě napadlo, nějak se mi vkrádá podezření na nevěru. Mám pocit, e z nějakého důvadu tam jezdí kdy ty nemůe. Skoro jako kdy má jistotu, e tam bude sám.
U jen na závěr: je lepí něco vyzkouet, ne jen přemýlet a trápit se. A pěkně zvostra, protoe: "Hodný holky přijdou do nebe, a potvory tam kam chtějí".
Hodně sil
Není tady
Pikutku, mě se to doma taky osvědčilo, ty nemůe? Nevadí. A pak zase já nemám čas, kdy on by chtěl. Dokonce si na "výlety" beru dcerku s sebou a vrátíme se třeba za 4hod. a kde jste byly a jak jste se měli? Báječně! To je pak vidět, e mu to není a tak jedno, e jsme si udělaly bezva program bez něho. Koukám, e máme stejně staré holčiny, take ná program je agvapark, vyjídka někam za zvířatkama-koně atak. Ale pravidlo je, nikdy předem neříkej, kam se chystáte. Jak říká Jajuha, chlapi jsou neradi na vedlejí koleji!!! Drím pěsti.
Není tady
To je mi líto, já u myslela e mu to dolo... tak jetě bych zkusila schválně nebýt doma, kdy zaručeně vím, e on doma bude... ale jak to tak čtu, tak se mi zdá e se chová dost bezohledně a sobecky. Zejména kdy je tady dítě které taky chce být s tatínkem a mít společné záitky.
Není tady
Co jeho rodiče - nepozastavili se nad tím, e jsi pořád sama? Budu dret palce...
Není tady
Jo, na tyhle věci by se moc tlačit nemělo, pokud si člověk nechce podříznout větev pod zadkem, ale jak hoky píou, nespoléhat na drahouka a najít si pěkné věci v ivotě i bez něj.
Asi kadá z nás la do manelství s tím, e na vechno dobré i zlé jsme dva, časem se to zamotá , vechno je jinak, jsme z toho zmatené a kadá podle své nátury to buď řeí, nebo dělá, e se nic neděje, aby se nedozvěděla, co by ji moc bolelo. Nikdy se dopředu nedá říct, co bude lepí.
Tak Ti moc přeji, aby sis nala něco zajímavého i s ratolestí, aby viděl, e dovede být nezávislá a nakonec mu dolo, e u toho chce být s vámi.
Není tady