27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
AHoj, jsem neastná. U 3 měsíc manel pokadé kdy má volno a nejde do práce jede pryč. Jede domů k rodičům a pak je tam celý víkend a chodí do lesa. Jo, jeho koníček je myslivost,ale myslím si,e místo,aby kadou volnou chvilku trávil v lese,tak by měl a mohl být s rodinou doma. Moc mě to mrzí,protoe to je čím dál častějí a já u nějak ztrácím sílu. Je mi z toho moc smutno. Ve bylo v pořádku a najednou ze dne na den se to takhle změnilo. Vůbec nevím proč.
Chtěla bych aby to bylo ve při starém u hlavně kvůli malé, která svého tatíčka přímo miluje. A i kvůli mě. Jsem toti totálně na dně. Jen mě to vyčerpává.
Poradí mi někdo co mám dělat???
Není tady
Má takové těké jméno- Piskutek,
chtěla bych Tě pohladit zdrobnělinou, ale ji nemůu vytvořit, abych ji napsala od srdce. A Ty potřebuje pohladit od srdce, tak hladím:
Přečti si svůj příspěvek v klidu a zkus to vidět jako problém cizího člověka.
Kam to vůbec jezdí, proč odjídí? Proč se necítí dobře tam , kde mu bylo jetě nedávno hezky?
Utíká před něčím, někým, nebo k něčemu či někomu.
Moná odpověď najde sama, jen se potřebuje vypovídat .
Není tady
Jezdí do lesa,jeho koníček je myslivost a pořád jezdí do lesa lovit. Nevím proč odjídí. Ve je tady stejné. Bavily jsme se o tom a ve je stejné. Podle něho ano,ale já vím,e ne. Cítím to. Nemusí přece odjídět kvůli tomu svému koníčku kadý víkend
Není tady
patné je, e neví důvod... pokud to z něj nedostane, tak mu řekni, e chce kadý druhý víkend taky pro sebe, dej mu dítě a odjeď, i kdybys to měla prosedět někde v parku nebo v kavárně, jestlipak se mu to bude líbit....
Není tady
U jednu tady jeden takový příběh začínal podobně ... tatínek jezdil "na motorky "... akorát si nemůu vzpomenout kdo to psal...
Není tady
No právě... to je arogance nejvyího raení, kdy má rodinu a malým dítětem... zkus mu vysvětlit, e si připadá, jakoby na tobě a dítěti a vaich potřebách nezáleelo a svoji přítomnost vám naděluje jen kdy se mu zalíbí
Není tady
Jako příklad uvedu, e můj manel celé dlouhé roky hrál fotbal a potom kdy jsme u měli syna tak trénoval děti fotbal, take kadou neděli byl na zápase, ale vdycky se mi to snail vynahradit - v sobotu, v týdnu - výletem, kinem, a kdy kluk troku povyrostl, tak ho bral s sebou a podobně. Uznávám, e myslivec si nevezme dítě s sebou, ale snad by vám mohl aspoň v týdnu svoji nepřítomnost nějak vynahradit??? Zřejmě je teď lovecká sezóna... nebo naopak není? Nevyznám se v myslivost, jestli to má nějaký zvlátní důvod...
Upravil(a) Bety (31. 10. 2008 21:38)
Není tady
Proč nejede s ním ,? Jeho rodiče nechtějí vidět své vnouče?
Není tady
Moná si chce uít rodiny v soukromí a ne jezdit kadý týden k tchánovcům... aby ona byla s nimi a on v lese...
Není tady
Helu: Já jsem po operaci tak nikam nemůu.
Bety:Lovecká sezóna je celý rok. Jen někdy se můe střílet to a pak zas tamto.
My tam jezdíme. Naposledy jsme tam vichni byli ne jsem la na tu operaci
Není tady
tak to zkus vydret, ne se vrátí a pak s ním jetě promluvit, hlavně kdy jsi navíc po operaci...
Není tady
Heluka napsal(a):
Proč nejede s ním ,? Jeho rodiče nechtějí vidět své vnouče?
A on se spí snaím tam jezdit kdy mi nemůeme. Co je v týdnu a nebo kdy malá je marod. Vdy si najde důvod,aby tam mohl jet vícekrát.
S jeho rodiči vycházím velice dobře.
Není tady
Bety napsal(a):
tak to zkus vydret, ne se vrátí a pak s ním jetě promluvit, hlavně kdy jsi navíc po operaci...
Moc děkuji. Budu se snait. Musím. Po telefonu se tohle fakt neřeí.
Není tady
Po třech letech manelství jsem měla děsnou krizi, manel si ničeho neviml, bojovala jsem si sama se sebou. Rozdýchala jsem to, , ale u jsem si to nesla v sobě a bohuel jsem to s ním moc neřeila, neb jsem nevěděla , jak na to.
Kadá operace s člověkem zamává, nemocný si tu změnu moc neuvědomuje, to jeho partner ty změny pozoruje výrazně.
Třeba se s tím vím pere a nechce Ti ublíit. koda je, e o tom neumí mluvit.
Kdy to z něho bude páčit, hrozí, e se vyjádří neikovně a neúmyslně Ti ublíí.
Dej mu čas, a si to sám povýká, snad se to upraví a moná i promluví.
Nic nevědět je děsné.
Není tady
Heluka napsal(a):
Po třech letech manelství jsem měla děsnou krizi, manel si ničeho neviml, bojovala jsem si sama se sebou. Rozdýchala jsem to, , ale u jsem si to nesla v sobě a bohuel jsem to s ním moc neřeila, neb jsem nevěděla , jak na to.
Kadá operace s člověkem zamává, nemocný si tu změnu moc neuvědomuje, to jeho partner ty změny pozoruje výrazně.
Třeba se s tím vím pere a nechce Ti ublíit. koda je, e o tom neumí mluvit.
Kdy to z něho bude páčit, hrozí, e se vyjádří neikovně a neúmyslně Ti ublíí.
Dej mu čas, a si to sám povýká, snad se to upraví a moná i promluví.
Nic nevědět je děsné.
Ví ono to není tou operací,u to bylo před tím. Ale moná,e to co píe,e to drí v sobě je pravda. I kdy dříve jak jsem se ho na něco zeptala,tak o tom mluvil normálně. Sice méně asi ne my enské,ale mluvil. Ale teď u vůbec ne.
Nevím zda to vydrím nic nevědět
Není tady
Jsou to nervy taková nejistota, moná sám neví co chce, ráda bych povzbudila ale je to těké, je toho na tebe moc... přeju aby to dopadlo dobře.
Není tady
Já úplně cítím jak jsi smutná...
Není tady
To je dobře e na to jde klidně a s taktem, snad to dobře dopadne
Není tady
Bety: Musím na to jít takhle. Kdybych dělala nějaké scény tak to dopadne jetě hůř. Je to lepí řeit v klidu. I kdy na tom moc dobře. Nejsem. Přeju dobrou noc. Jdu zkusit usnout.
Není tady
Bety napsal(a):
U jednu tady jeden takový příběh začínal podobně ... tatínek jezdil "na motorky "... akorát si nemůu vzpomenout kdo to psal...
O tomhle tady kdysi psala Avalonka....
Není tady
Přeju dobré ráno. Já jsem toti holky teprve teď vstávala.
Je mi o něco lépe,ale je pravda,e mi to v noci rotovalo hlavou. Nae komunikace toti i poslední dobou je nějaká na bodu nula. A přitom se snaím s ním mluvit o vem,ale on je jak kdyby mu vyřízly jazyk.
Musím to prostě rozseknout a pořádně s ním o tom promluvit a nejlépe hned. Jene hned nemůu protoe je na naháňce a po telefonu se tohle fakt neřeí,take musím počkat do neděle.
Není tady
Tak za hodinku se ten můj vrátí. A hned na něho nastoupím. Prostě si o tom u musíme promluvit a se mu to líbí nebo ne. Protoe se mi to u fakt nelíbí a jsem z toho v prčicích jen já a on je v pohodě. Nic ho netrápí.,ale mě to trápí a hodně.
Není tady