|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
hrosanek napsal(a):
La_cheri napsal(a):
jitulak napsal(a):
Až ho najdeš dej vědětja ho ne a ne najít
![]()
jojo vědět dááám
Cheri možná se to chce mrknout i z té strany, že většina lidí tu píše, jak se k vlastnímu bydlení dostali sami. Spoléhat se, že najdu normálního chlapa, který mi zajistí i to bydlení už je víc scifi pohádka...
No to je fakt... já jsem si skoro do 30-ti myslela že přijede princ na bílém koni... až jsem si pořídila sama garsonku na hypotéku na 30 let.
No a hruba v době, kdy jsem byt přebírala - jsem se seznámila s přítelem, a dnes bydlím u něho a můj byt můžu pronajímat.
Je to tak, nejdřív se postarej sama o sebe - a teprve pak ten princ může přijít :-)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
hrosanek napsal(a):
La_cheri napsal(a):
jojo vědět dááámCheri možná se to chce mrknout i z té strany, že většina lidí tu píše, jak se k vlastnímu bydlení dostali sami. Spoléhat se, že najdu normálního chlapa, který mi zajistí i to bydlení už je víc scifi pohádka...
No to je fakt... já jsem si skoro do 30-ti myslela že přijede princ na bílém koni... až jsem si pořídila sama garsonku na hypotéku na 30 let.
No a hruba v době, kdy jsem byt přebírala - jsem se seznámila s přítelem, a dnes bydlím u něho a můj byt můžu pronajímat.
Je to tak, nejdřív se postarej sama o sebe - a teprve pak ten princ může přijít :-)
Jeje to jsi šikulka,upsat se na 30 let
ja se upsala na 25 a když mi došel splatkovy kalendař, tak jsem to rozdychavala hodně dlouho 
To bylo listů,už se těším,až odškrtnu tenhle rok 
Není tady
jitulak napsal(a):
Jeje to jsi šikulka,upsat se na 30 let
ja se upsala na 25 a když mi došel splatkovy kalendař, tak jsem to rozdychavala hodně dlouho
To bylo listů,už se těším,až odškrtnu tenhle rok
Přítel má hypo na 40 let :-(
Není tady