29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
po úraze mám a levé noze nevzhledné jizvy, snažím se je mazat ale pořád nic.čeká mně ještě jedna operace tak o plastické operaci zatím neuvažuji.nemáte nějaký trik jak se jich zbavit.Zkoušela jsem už všechno.
Není tady
Prý na ně funguje jedině laser, ale prý záleží jak jsou jizvy velké a hluboké. Já mám na noze hnusou jizvu a na tu prý laser moc nepomůže, prý jenom operace
Není tady
já budu se synem chodit na laser až mu vyndají kov, tak uvidíme, jak to pomůže ...
Není tady
Jizvy nestačí mazat, ale musí se tlakem rozmasírovat ! Záleží, jak jsou staré. Syn používal po operaci nějaké gelové, přikládal na noc, přes den mazal a masíroval a jizev se zbavil úplně.
Není tady
Dej si do vyhledávání gel na jizvy a máš tam i weby, kde se můžeš dotázat odborníků !
Není tady
Aneri napsal(a):
Jizvy nestačí mazat, ale musí se tlakem rozmasírovat ! Záleží, jak jsou staré. Syn používal po operaci nějaké gelové, přikládal na noc, přes den mazal a masíroval a jizev se zbavil úplně.
úplně ? my mažeme, rozmasírováváme, ale i když je ta jizva "hezká" prostě tam je. kouknu na ten gel.
Není tady
Ahoj Negrusko, když víš dopředu, že budeš muset jít na další operaci, tak bych ti doporučila: pár dní před operací začít užívat Wobenzym, který napomáhá hojení pooperačních jizev. Pomůže ti taky předejít i pooperačním komplikacím (zánětům a otokům). Užívej ho až do zahojení ran, viz příbalový leták. Mně pomohl, takže ti ho fakt doporučuju.
Není tady
je i pro děti ?
Není tady
mně na to trochu pomohl právě laser...mám jizvu na hrudi po operaci srdce... ale jizva je vidět samozřejmě stále ...ovšem - víc než mě ale "vadí" ostatním - když mám výstřih tak se občas někdo zeptá....mně už to vuvec nepřijde...
o gelu jsem neslyšela ale je pravda že po tolika letech už by mi asi stejěn nepomohl
Není tady
Skutecne zalezi na tom jak jsou jizvy stare a hluboke.
Z moji osobni zkusenosti - mam ten druh pokozky, ktera se pomalu hoji a ma velky sklon k jizvam.
Na odstraneni keloidnich jizev (ktere se vytvotili po chirurchickem zakroku) mi castecne pomohl laser, gelova naplast a rozmasirovavani olejem z obilnych klicku. Pokud bych dnes sla na operaci byla bych chytrejsi a uzivala jako pripravu/prevenci silicu (kremik) nejlepe v homeopaticke forme,mimo jine.
Není tady