|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
rebi napsal(a):
Tak ja nevim co bych venku delala...
Makala, kotě, makala..A cestu do práce a z práce bys mohla považovat za zdravotní procházku. Akorát bys asi přišla o pár dílů nějakých duchaplných seriálů, což by byl fakt problém. Tak na to raději hoď bobek
Není tady
to me nebavi...navic je tam hnusne...to az s kocarem:-)
tak na serialy fakt nekoukam:-)
rebi napsal(a):
co cely den delam? no sem na netu koukam na telku nebo si ctu...
To je veget
A my sedíme od rána do večera v práci 
Není tady
tobě nevadí, že jsi líný příživník? parazit na ostatních lidech?
Není tady
sedis v praci.-) no vidis a nektery lidi opravdu makaj:-)
rebi napsal(a):
tak na serialy fakt nekoukam:-)
to máš fuk, nech to ležet
Není tady
což ty opravdu neděláš,že? ty nemakáš ani v sedě...jinak nevím, co znamená opravdu makat..vysvětlíš mi to prosím?
Není tady
rebi - a s kočárem tě to bavit bude?
předpoládám tak týden
ono je to pěknej opruz, než to člověk spakuje, všechno třikrát překontroluje a stejně mu nakonec něco chybí, venku v kočáře dítě řve a všichni na tebe čumí jak na krkavčí matku, k tomu občas zaprší, nebo je takový vedro, že by člověk zdechl, nemůžeš trajdat po ulicích, bo je tam moc lidí, nikdo ti s kočíkem nehelfne...atd atd.
Jinak prosím všechny: bez urážek
děkuji
Není tady
rebi napsal(a):
Tak za a) houby víš, kdo a kdy má polední přestávku, konec prac. doby atd.
b)na Tvém místě bych nedráždila kobru bosou nohou
c) i kdybychom tady měly funkci plakátu, aspoň si "nepůjčujem" cokoliv, co nám nepatří
Není tady
opravdu makat je makat manualne a ne sedet za compem.... asi tak nejak
no aprochazet se s kocarkem myslim nekde po parku a ne nekde po ulicich...
rebi napsal(a):
tak já to vzdávám
TY mě říkáš, že JÁ nemakám
To si ze mě děláš pr..ču 
Není tady
rebi napsal(a):
Názor těch, kteří prostě manuálně makat musejí, protože na nemanuální práci jim schází potřebná výbava
Není tady
rebi napsal(a):
Tak to je myšlenka dne, otče Furo, asi půjdu kopat kanály, abych OPRAVDU makala 
Není tady
No sice nevim jaka potrebna vybava mi schazi ale aspon vim co je manualne makat:-)
rebi - opravdu makat?
co třeba lidé co "sedí za kompem" na pracáku? ty nepracují? asi ne, v tom případě, ale ty od nich nemůžeš dostat žádný peníze.....co bankéři? pojišťováci? ženský v obchodě za kasou? jo, ty totiž nepracujou.... 
Není tady
rebi - a to ty nechceš, že? nechceš manuálně makat, ale nechceš ani sdět u kompu, protože to práce není, že? takže ideál je ležet doma a oni ty ostatní, co "nepracují" mě nějak uživí.... 
Není tady
rebi napsal(a):
No sice nevim jaka potrebna vybava mi schazi ale aspon vim co je manualne makat:-)
A odkud to víš? Z vyprávění 
Není tady
rebi...to je to co asi nedokážeš asi zpracovat díky mozkové nedostatečnosti..ti co makají za compem dost často makají MOZKEM...což bych řekla je náročnější. jako brigáda už jsem ozkoušela dost manuálních věcí a byla jsme unavená...ale pracovat hlavou je něco úplně jiného. ty ale zjevně nemáš ani na jedno.
Není tady
Ja tim mela na mysli ze nejktery lidi sou z prace uplne strhany zatimco ti co prave sedi za compem muzou tlachat na forech, delaji si kafaicka a maj tak vseobecne pohodu...
no jiste ze nemam:-)
rebi, ty víš co je manuálně makat...bravo, jsi borec!! to ví většina lidí, který si neválej šunky doma jako ty!!!
Není tady

rebi napsal(a):
Ja tim mela na mysli ze nejktery lidi sou z prace uplne strhany zatimco ti co prave sedi za compem muzou tlachat na forech, delaji si kafaicka a maj tak vseobecne pohodu...
a pak taky ti, co nemakaj vůbec, ti mají zase celé dny na to, aby koukali na duchaplné pořady v TV, četli harlekýny a psali na fóra, čímž dokazovali, co všechno už v životě zažili, poznali, umí apod 

Není tady
no tys byla v práci na roztrhání, když si měla čas tam vykouřit třičtvrtě krabky...
Není tady
rebi napsal(a):
Že by mozková? Bingo! A teď si jdu uvařit kafe, abych mohla dál tlachat a neusnula u toho
Není tady