21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
rebi napsal(a):
Tak ja nevim co bych venku delala...
Makala, kotě, makala..A cestu do práce a z práce bys mohla povaovat za zdravotní procházku. Akorát bys asi přila o pár dílů nějakých duchaplných seriálů, co by byl fakt problém. Tak na to raději hoď bobek
Není tady
to me nebavi...navic je tam hnusne...to az s kocarem:-)
tak na serialy fakt nekoukam:-)
rebi napsal(a):
co cely den delam? no sem na netu koukam na telku nebo si ctu...
To je veget A my sedíme od rána do večera v práci
Není tady
tobě nevadí, e jsi líný příivník? parazit na ostatních lidech?
Není tady
sedis v praci.-) no vidis a nektery lidi opravdu makaj:-)
rebi napsal(a):
tak na serialy fakt nekoukam:-)
to má fuk, nech to leet
Není tady
co ty opravdu nedělá,e? ty nemaká ani v sedě...jinak nevím, co znamená opravdu makat..vysvětlí mi to prosím?
Není tady
rebi - a s kočárem tě to bavit bude? předpoládám tak týden
ono je to pěknej opruz, ne to člověk spakuje, vechno třikrát překontroluje a stejně mu nakonec něco chybí, venku v kočáře dítě řve a vichni na tebe čumí jak na krkavčí matku, k tomu občas zaprí, nebo je takový vedro, e by člověk zdechl, nemůe trajdat po ulicích, bo je tam moc lidí, nikdo ti s kočíkem nehelfne...atd atd.
Jinak prosím vechny: bez uráek děkuji
Není tady
rebi napsal(a):
Tak za a) houby ví, kdo a kdy má polední přestávku, konec prac. doby atd.
b)na Tvém místě bych nedrádila kobru bosou nohou
c) i kdybychom tady měly funkci plakátu, aspoň si "nepůjčujem" cokoliv, co nám nepatří
Není tady
opravdu makat je makat manualne a ne sedet za compem.... asi tak nejak
no aprochazet se s kocarkem myslim nekde po parku a ne nekde po ulicich...
rebi napsal(a):
tak já to vzdávám TY mě říká, e JÁ nemakám
To si ze mě dělá pr..ču
Není tady
rebi napsal(a):
Názor těch, kteří prostě manuálně makat musejí, protoe na nemanuální práci jim schází potřebná výbava
Není tady
rebi napsal(a):
Tak to je mylenka dne, otče Furo, asi půjdu kopat kanály, abych OPRAVDU makala
Není tady
No sice nevim jaka potrebna vybava mi schazi ale aspon vim co je manualne makat:-)
rebi - opravdu makat?
co třeba lidé co "sedí za kompem" na pracáku? ty nepracují? asi ne, v tom případě, ale ty od nich nemůe dostat ádný peníze.....co bankéři? pojiováci? enský v obchodě za kasou? jo, ty toti nepracujou....
Není tady
rebi - a to ty nechce, e? nechce manuálně makat, ale nechce ani sdět u kompu, protoe to práce není, e? take ideál je leet doma a oni ty ostatní, co "nepracují" mě nějak uiví....
Není tady
rebi napsal(a):
No sice nevim jaka potrebna vybava mi schazi ale aspon vim co je manualne makat:-)
A odkud to ví? Z vyprávění
Není tady
rebi...to je to co asi nedokáe asi zpracovat díky mozkové nedostatečnosti..ti co makají za compem dost často makají MOZKEM...co bych řekla je náročnějí. jako brigáda u jsem ozkouela dost manuálních věcí a byla jsme unavená...ale pracovat hlavou je něco úplně jiného. ty ale zjevně nemá ani na jedno.
Není tady
Ja tim mela na mysli ze nejktery lidi sou z prace uplne strhany zatimco ti co prave sedi za compem muzou tlachat na forech, delaji si kafaicka a maj tak vseobecne pohodu...
no jiste ze nemam:-)
rebi, ty ví co je manuálně makat...bravo, jsi borec!! to ví větina lidí, který si neválej unky doma jako ty!!!
Není tady
rebi napsal(a):
Ja tim mela na mysli ze nejktery lidi sou z prace uplne strhany zatimco ti co prave sedi za compem muzou tlachat na forech, delaji si kafaicka a maj tak vseobecne pohodu...
a pak taky ti, co nemakaj vůbec, ti mají zase celé dny na to, aby koukali na duchaplné pořady v TV, četli harlekýny a psali na fóra, čím dokazovali, co vechno u v ivotě zaili, poznali, umí apod
Není tady
no tys byla v práci na roztrhání, kdy si měla čas tam vykouřit třičtvrtě krabky...
Není tady
rebi napsal(a):
e by mozková? Bingo! A teď si jdu uvařit kafe, abych mohla dál tlachat a neusnula u toho
Není tady