18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taky myslim hodne plati "vira tva te uzdravila" a ja tem bvitaminum verim
24 krát 31 (dnů v měsíci) = 744,- Kč - jenom za mlíka pro Rebi za měsíc :-)
Moná Rebi být Tebou tak svůj rozpočet přepočítám :-)
Nechce mi říct, e bude jen o mlíku a přítel bude dret hladovku...
Není tady
tak to koupi tata
rebi napsal(a):
To koupila matka
v motole ja nevim asi ten registracni dotaznik tam se ptali kolik vykourim a vypiju...
Teda, ze me zase o neco "osidili"!!!
Není tady
rebi napsal(a):
vtip dne !
Není tady
No mně se líbí, Rebi, e máma Ti udělala velký nákup za spoustu peněz... jen tak... ale Ty jí bude dávat podmínky, za kterých se k ní s miminem a přítelem nastěhuje...
Fakt mě to pobavilo :-)
Není tady
rebi napsal(a):
Asi taky začnu věřit..ale na úplně jiný věci. A řekla bych, e vichni tady taky
Není tady
rebi napsal(a):
tak to koupi tata
To snad není pravda, radi si koupím brejle - tohle není moný!!!
Není tady
rebi napsal(a):
tak to koupi tata
no jasně - kočárek taky koupí, pleny pro mimi taky, byt přepíe, super sem s ním takovýho chci taky předpokládám, e ti jednou bude asi platit i důchod
Není tady
Táta koupí, máma koupí... jenom aby Rebi nemusela do práce!!!
Mě fakt picne!!!
Není tady
rebi napsal(a):
tak to koupi tata
A co sourozenci, jsou? Kdyby se jako magor projevil časem i táta, tak aby měl kdo zaskočit
Není tady
Definitiv napsal(a):
rebi napsal(a):
tak to koupi tata
no jasně - kočárek taky koupí, pleny pro mimi taky, byt přepíe, super sem s ním takovýho chci taky předpokládám, e ti jednou bude asi platit i důchod
Ta Rebi si to ale umí zařídit!!! Celý ivot se o ni budou starat jako o miminko...
By mě zajímalo, co Rebi bude dělat, a rodiče umřou... Kdo se o ni postará...
Jo vlastně já zapomněla, v té době bude u dítě dospělé, tak se o ni postará... A o přítele taky...
Není tady
kocar mame
sourozenci nejsou
Rebi, takovým se dřív říkalo PŘÍIVNÍCI :-) Fakt, nekecám.
Dokonce za totality, kdo nepracoval, byl kriminální ivl :-) Tenkrát byla 100 procentní - nucená - zaměstnanost :-)
Není tady
rebi napsal(a):
kocar mame
sourozenci nejsou
Tak to bys měla začít shánět jiný záloníky. Jistota je jistota..Kdo by pak kupoval a ivil?
Není tady
Rebi, mně přijde e toho prcka chce jen proto, aby sis "prodloula mládí" - můe zůstat čtyři roky doma (sice nebude brát ádný prachy, ale on se někdo postará) a jetě bude obdivovaná za to, jak skvěle to zvládá, jaký má krásný dítě a jak straně zásluná si....
No, jen můj pocit...
Není tady
Ja vim, mama mi to driv rikavala ze to sem ja...a to sem jeste chodila do skoly:-)
Definitiv napsal(a):
Rebi, mně přijde e toho prcka chce jen proto, aby sis "prodloula mládí" - můe zůstat čtyři roky doma (sice nebude brát ádný prachy, ale on se někdo postará) a jetě bude obdivovaná za to, jak skvěle to zvládá, jaký má krásný dítě a jak straně zásluná si....
No, jen můj pocit...
A pak si pořídí dalí dítě.
A kdy náhodou přijdou exekutoři, protoe přítel zapomněl platit... prodá se byt a jede se dál...
To je ivot...
Není tady
tak pritel sam nabid abych pak byla v domacnosti:-) nevim sice kdy ale nabid, lepe receno sme se na tom tak nejak dohodli
rebi napsal(a):
Ja vim, mama mi to driv rikavala ze to sem ja...a to sem jeste chodila do skoly:-)
Myslí jako "příivník"? Hm, tak aspoň víme odkud to je. Máma Ti to vtěpovala od základky a teď jsi jenom naplnila její očekávání :-)
A pak e pěkný dětství - nevěřím ani za mák. Nahlává si sama sobě.
Myslí si, e nemusí jít do práce ani k psychologovi. Oboje bys potřebovala jako sůl.
Není tady
rebi napsal(a):
tak pritel sam nabid abych pak byla v domacnosti:-) nevim sice kdy ale nabid, lepe receno sme se na tom tak nejak dohodli
Ví, tohle Ti můe nabídnout chlap, kterej na to má - peníze!!!
Kdy Ti to nabídne někdo, kdo je v dluhách a po ui a musí nechat Tvoje rodiče, aby Tě ivili - tak to nemá ádnou váhu...
Není tady
rebi napsal(a):
Měli byste přepočítat a přehodnotit vae domácí účetnictví
Není tady
rebi napsal(a):
to jsou fory. Jooo, kdyz na to nekdo ma...
Upravil(a) Petuli28 (30. 10. 2008 17:01)
Není tady
Mě teda taky přías nabídl, abych byla doma ale zaprvý na to finančně má, zadruhý já jsem jetě student, take alespoň to soc a zdrávko za mě platí stát a za třetí - jsem sice doma, ale u toho vydělávám co ty bys mohla taky....jen kdyby se chtělo
Není tady
Hele to je fakt fór...
Take Rebi přítel půjde do sebe, začne vydělávat tolik, e splatí vechny dluhy a pořídí vlastní byt (třeba i na hypotéku).
A jetě mu zbydou peníze na to, aby ivil sebe, Rebi, jejich společné dítě (nebo víc dětí) - a to vechno SÁM!!! A Rebi bude ena v domácnosti.
Přítel to zvládne vechno sám.
Rebi, spadni na zem, kdy tohle nedokázal se svou bývalou enou, nedokáe to asi s Tebou. A to předpokládám tenkrát neměl ani dluhy!!!
Není tady