18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
rebi napsal(a):
Tak zatim ho chtej nedavno spolu mluvili...
Jo jeste mel spicha s tim exekutorem tak to pry dopadlo dobre ze ty spaltky mu shrne do ty jedny a bude platit treba tech 1.500 a bude to mit na 5 let...
Vic nevim pac pak sme se zhadali..:-))
to je výborný, zní to skoro jako pohádka.... tak třeba se z toho srabu vylíete a prcek a se narodí bude mít "normální rodinu"
Není tady
Ahoj, chodí sem jetě někdo z téhle "bandy" ? jsem si na vás vzpoměla, tak se jdu ukázat jak se máte?
Není tady
Neviem, či sa to dá ráta... ale ja sem občas "páchnem".
Není tady
r.e.b.i. napsal(a):
Ahoj, chodí sem jetě někdo z téhle "bandy" ? jsem si na vás vzpoměla, tak se jdu ukázat jak se máte?
Copak my, my se máme dobře, pořád nudně pracujeme, nebo se nudně staráme o děti, nebo oboje. Co ty, ty nae jankovité hříbátko?
Není tady
Ronjo, nudně?
To MYSLIS FAKT VÁNĚ?!?
Není tady
Ja teda jaksi shodou zvlastnich okolnosti dostala ctyri deti v prubehu jednoho roku (jedno jsem porodila, jedno svoje dostala soudne zpatky, a dve dostala soudne, divne, jako vyvdany)...
Ale to teda byly fofry! Ac nadherny! To obdobi sveho zivota povazuju za nejkrasnejsi, ale za nudne ani nahodou...
Upravil(a) Dorka (9. 11. 2015 22:02)
Není tady
No, já taky jetě iju říkala jsem si, po těch letech, co jsem snad dostala rozum :-D , e bych vám, co jste mi radily chtěla poděkovat... ;-) Kdy jsem to četla zpětně, byla jsem fakt tele :-))))
Není tady
Cist zpetne a rikat si 'byla jsem fakt tele' je to nejúasnějí, co nas muze potkat...
Je to PROBUZENI, myslim.
Silne povzbuzujici k dalsimu plodnemu zivotu...
Není tady
Z toho se nevě, telata jsme v určité fázi byli vichni, někteří z nás mají těstí, e největí telata byli jetě před tím, ne byl veobecně dostupný Internet, take se nae telátkovství nezaznamenalo pro přítí generace A ije teda jak, s přítelem, manelem, dítě jedno nebo kolik?
Není tady
Dorka napsal(a):
Ronjo, nudně?
To MYSLIS FAKT VÁNĚ?!?
Ne, já se opravdu nenudím - to spí byla taková naráka na Rebiny dřívějí problémy s tím, e ji nic nebaví a vechno je nuda...jsem si při čtení staré diskuze osvěila ty plky, kvůli kterým tu la tenkrát půlka babinetu do vrtule
Není tady
Krasny! Teoreticky mas pet NOVYCH andilku v prubehu cca peti let. Svadelo by me to napsat to krasne wonderful, tak libozvucne, a vseobsahujici..., my pro to mozna ani adekvatni vyraz nemame.
Mozna ja, coby Viktorka, bych pouzila vyraz genialni...
Jenze netusim, s jakym ohlasem se DNES muzu setkat.
Za sebe rikam: Mit pet dcer je Bozi a bozske...
Není tady
s tehdejím přítelem jsme se vzali a před třemi lety rozvedli... Teď mám přítele.. U nebydlím u rodičů a děti dvě
Není tady
Noo, troku. Kdybych vás poslechla, mohla jsem si to uetřit :-D Ale za děti jsem ráda a ty bych zas nebýt toho veho neměla (jako měla, ale ne tyhle:-))
Není tady
Uaaaa! To je krásný!
Není tady
r.e.b.i. napsal(a):
No, já taky jetě iju říkala jsem si, po těch letech, co jsem snad dostala rozum :-D , e bych vám, co jste mi radily chtěla poděkovat... ;-) Kdy jsem to četla zpětně, byla jsem fakt tele :-))))
Není tady
Ano, to je pekné zhrnutie . Vetko je tak, ako má by... Len si z toho vzia ponaučenie a ís ďalej...
Není tady
jojo, jsem ráda, e tu je jetě aspoň hrstka z vás... Ten čas hrozně utek, přijde mi to jak včera... A to u je dcerce, s ní jsem sem těhotná poprvé přila est let
Není tady