|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

eremuruss napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Jo ona se šla vlastně někam najíst že jo?
Mě dneska dostalo to jedno povlečení...Ma to dobre zarizene.Jde nekam na zranici s prazdnou a jeste se tam naji.
Bola som práve na filme Bobule, tam to mali vypilované...
akurát jedného z tých expertov vo finále zabásli.
Není tady
rebi, ty jsi romka? 
Není tady

rebi napsal(a):
Tak nejak kraviny zacaly od vcerejska....protoze uz me nebavi neco psat pro vas vysmech... a kdyz ste celou dobu ironicky vy(az na vyjimky) tak proc ne ja ze? Ale tak jako ja nerikam ze to neni fajn i tak ale uz je to takovy naprd...
A víš proč je to na prd? Protože jsme tě přistihli při lži 
Není tady

rebi napsal(a):
Spis nikoho...zbytek rautu kterej se v pondeli vyhodi pac shnije...
Pořád je to zaměstnavatele.... i kdyby se to mělo v pondělí vyhodit protože to shnije. To si uvědom.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
rebi napsal(a):
Pořád je to zaměstnavatele.... i kdyby se to mělo v pondělí vyhodit protože to shnije. To si uvědom.
Nooo, já přiznávám bez mučení, že moje firma kupuje tuny ovoce a někdy se to prostě nestihne sníst, takže v pátek odpo dávaj recepční lidem "výslužku". Jestli je to s vědomím nebo na pokyn partnerů, to nevím, ale myslím, že i jim by to přišlo rozumný
Takže proti tomuhle nic nemám, jen se mi zdá, že u rebi je těch bezplatných zdrojů všeho možnýho trochu hodně 
Není tady
Kubula napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Vé Ká Véčka
Co to je?
No taky jsem to chvíli nevěděla, když to na mne utočilo z upoutávek na pořady Primy. Pak jsem zaostřila a došlo mi, že to je fakt inteligentní název hitu téhle televize VÉlmi K(á)řehké V(é)ztahy.
No nekupte to 
Není tady
Kubula napsal(a):
Fidorka napsal(a):
pokračování erpéček
)))
Ještě jednou pro ty pomalejší, plííííís
Už jsem to našla: Vé Ká Vé = ErPé = Rodinná pouta.
Totéž véééle umělecké dílko pod dvěma různými názvy 
Není tady
Kiara napsal(a):
Kubula napsal(a):
Fidorka napsal(a):
pokračování erpéček
)))
Ještě jednou pro ty pomalejší, plííííís
erpéčka=RP=Rodinná pouta
vékávéčka=VKV=Velmi křehké vztahy
Sice mám v poslední době TV jenom proto, aby byl z čeho utírat prachale pouštím si ji z jednoduchého důvodu: abych měla u čeho žehlit
Tak se opakuji...
Já to pouštím i proto, aby měly kočky zábavu a na co se dívat, když já trčím u compu.
A kočky mají naštěstí dobrý vkus, nejraději mají ČT2 
Není tady
Kubula napsal(a):
Kiara napsal(a):
Kubula napsal(a):
Ještě jednou pro ty pomalejší, plíííííserpéčka=RP=Rodinná pouta
vékávéčka=VKV=Velmi křehké vztahy
Sice mám v poslední době TV jenom proto, aby byl z čeho utírat prachale pouštím si ji z jednoduchého důvodu: abych měla u čeho žehlit
Aha, díky
To jsou předpokládám nějaký seriály...
Já furt přemejšlela, jestli erpéčko není rebiin příběh, akorát jsem furt nemohla vymyslet ty VKV
VéKáVé jsou mimojiné i Velmi Krátké Vkny, což jsem si spojila zase já s rádiovým vysíláním.
Jj, nejen rebi si vypůjčuje jinde a chodí na cizí 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Prostě něco jako EreSKá - Rebi Strašně Kecá
))
Opravuji na ÚErZetDéEsKá... zaluštěte si 

Ale rychle než to sama zapomenu 
Upravil(a) Kubula (1. 11. 2008 10:33)
Není tady
Furt nic? No, mělo to bejt Ubohá rebi z donucení strašně kecá
Sorry, už to muselo ven 
Není tady

Kubula napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
rebi napsal(a):
Nooo, já přiznávám bez mučení, že moje firma kupuje tuny ovoce a někdy se to prostě nestihne sníst, takže v pátek odpo dávaj recepční lidem "výslužku". Jestli je to s vědomím nebo na pokyn partnerů, to nevím, ale myslím, že i jim by to přišlo rozumný
Takže proti tomuhle nic nemám, jen se mi zdá, že u rebi je těch bezplatných zdrojů všeho možnýho trochu hodně
Jasně, tohle chápu. Ale mi to vyznělo, že si to vzali bez vědomí zaměstnavatele. Nehledě na to....výslužka je výslužka a plný baťoh je plný baťoh
Není tady

Rebi - a dozvíme se, jako aktérky Tvojí šou, jak to všechno doopravdy je?
Jsi žena?
Jsi těhotná?
Opravdu máš názory, které tu prezentuješ, nebo Tě jen baví vířit stojaté vody a prudit?
Jestli to nechceš psát na sklo, tak pěkně prosím o SZ.
Myslím, že neodpovíš, protože můj dotaz je nazajímavý - takový k ničemu, ale i tak předem dík za odpověď. 
Není tady

Petruš - nějak už fakt nevím, čemu věřit a co je legrace. 

Není tady

no tak to já taky ne
Ale to že je žena a těhula snad pravda je když tu dala odkaz na stránky a když už má těhu i v metříku...
taky jsem jí právě poradila, ať založí vlákno kde fakt bude psát pravdu. Moc by mě zajímalo jak je to třeba s tim že doma nic neděla i když je doma celý den, že přítel musí umýt nádobí, pokud se mu nelíbí že je špinavý apod. Včera to tu bylo dost hustý a vcelku mi to zamotalo hlavu. Chvílema jsem si nebyla jistá jestli jde o ironii nebo domnělou pravdu
Není tady
Hele, já i věřím, že ona je fakt taková, jak píše. Mám totiž podobnou a dokonce stejně starou ségru, jsem se nejdřív lekla, jestli sem náhodou nepíše ona 
Ona je taky příživník na n-tou, je schopná z matky na neschopence tahat prachy na kredit, vždyť mamince volá, ne? 
A Rebi její maminka asi nevyhodila jen proto, že by se třeba špatně vyspala .....
Pravda bývá vždy někde uprostřed ....
Přála bych Rebi, aby konečně dospěla a dokázala pak být zodpovědnou matkou svému dítěti, teda hlavně bych to přála tomu nenarozenýmu drobečkovi!
Takový, jako Rebi (ať už něco přibarvuje nebo ne) fakt jsou! Proč by se namáhala něco řešit, však on to za ní přeci někdo vždycky vyřeší. Matka je ta nejhorší, ale není ji blbý se jít k ní najíst..... Takže asi tak.
Není tady
¨Pri lzi? hm kdyz myslis...
Romka fakt nejsem...
Zamestnavatele to urcite neni ten ani nevi ze to tam je:-D
Jsem zena, jsem tehotna, vetsinu nazoru mam
S tim ze doma fakt nic nedelam to je pravda, a pokud neco delam tak...10% ja 90% partner

musim teda říct, že můj manžel mi taky hodně pomáhá, ale asi kdybych jen seděla a on dělal všechno, tak by se na mě z vysoka vys... Rebi tvůj přítel je v pohodě? Nevadí mu že jsi celý den doma a ani neumeješ nádobí? (nemyslim to zla ani ironicky, opravdu mě to zajímá...)
Není tady
Pet...zatim mu to nijak nevadi, i kdyz uz obcas remca...je to jak kdy...je jasny ze porad ho to bavit nebude... dneska jsem treba hledala jednu pokutu a nemohla ji najit tak kdyz uz sem byla v tom, vyhazela sem nejaky veci tak me hned chvalil ze sem se pustila do uklidu(necez rekl ze tu pokutu ma u sebe:-D
Ted tu zase behal on a uklizel
Dnes jsme taky vymalovali ten pokoj tak jsem malovala 2 steny a vytirala tak byl celkem spokojenej:-))
Nakonec sme vybrali..teda ja...svetle ruzovou(ta je hezka az na ten HRUBEJ stuk ten je pod tim strasneej:-(
Ruzovej je strop a bocni zdi.
Druhou sem nakonec vybrala hnedou, tou mela byt zed u okna a u dveri a hnedej koberec aby to melo hlavu a patu jenze ta hneda vubec neni hneda, ale taky takova naruzovo takze to musime jeste dodelat, ale az bude hneda bude to celkem hezky(byla hneda nez uschla:-))
Tak sem na to zvedava no...

no vidíš, tak třeba je to s tebou na "lepší cestě" 
Není tady
jak se znam, tak jen na chvilku.-))

tak kdyby ta "chvilka" trvala nějakou dobu na běžnej úklid a po pár dnech, tě přepadla zase, tak by to bylo dobrý
Já (a myslim že málokdo) taky neuklízím od rána do večera denně, ale základní úklid je holt potřeba. Taky mě to zrovna nebaví natolik abych každý ráno nemohla dopsat z nadšení že budu uklízet....
Upravil(a) Petruša (1. 11. 2008 22:52)
Není tady
Jasne no:-) me to treba sice chytne az za mesic ale sou veci ke kterym se nedokopu vuubec, treba vytirani, utirani prachu a td...no a to je taky zaklad... Max umeju to nadobi no..to sem ted myla mesic pac to za neco pritul chtel...