29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petuli28 napsal(a):
Anda napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
To jde jo?
Jak zjistěj, jaký má Rebi doma podmínky?
Po narození děcka chápu, sociálka má asi tyhle sociální případy na starost... ale dopředu? To se tím zabývají?
Zajímavý :-)Po propuštění z porodnice přijde dětská lékařka i se sestrou na první prohlídku k Tobě domů. Teda, je to už 13 let, ale myslím, že do týdne. Tak nějak
Ta nase k nam neprijde
musim ja k ni, to je teda spravedlnost
Mrcha...
Není tady
Tak aspon ze to vim...
Jj je parazit, ale vapniku bych rekla sem za poslednich 14 dni snedla dost tak snad mi zuby necha
rebi napsal(a):
Tak podle doktoru je v poradku tak mu to asi zatim staci
Aby ses pak nedivila...
Není tady
rebi napsal(a):
Tak aspon ze to vim...
Jj je parazit, ale vapniku bych rekla sem za poslednich 14 dni snedla dost tak snad mi zuby necha
třeba jaký vápník jsi snědla kočko, řekni...
Není tady
rebi napsal(a):
V porodnici budou jeste tezko vedet ze nemam podminky a navic...kdyz se sem prijdou podivat tak usoudej ze mam...
Podle čeho to usouděj? Podle prázdného špajzu?
Není tady
A co to ostatní? Chceš chodit s prořídlou kšticí? Nebo úplně dohola?
Není tady
rebi - to není jen vápník - to jsou veškeré vitamíny a minerály...jen tak namátkou : vit A, B, C, draslík, sodík, dusík, vápník, fosfor, zinek, selen, železo atd, atd, atd - nedostatky mohou vážně ohrožovat organismum, nedejbože když se jich ejde víc najednou
Není tady
Definitiv napsal(a):
rebi - to není jen vápník - to jsou veškeré vitamíny a minerály...jen tak namátkou : vit A, B, C, draslík, sodík, dusík, vápník, fosfor, zinek, selen, železo atd, atd, atd - nedostatky mohou vážně ohrožovat organismum, nedejbože když se jich ejde víc najednou
Na druhou stranu - nikotinu a dehtu máme v zásobě habakůk
Není tady
Definitiv napsal(a):
Petul - fakt ne?
to je divný, měla jsem pocit, že je to ze zákona povinnost
to jsou věci...
Mozna ze zakona tu povinnost ma, ale asi ji neplni Kdyz jsem ji volala, tak rikala at proste prijdeme az se prcek narodi. Asi ji budu muset zavolat jeste jednou...a budu duraznejsi
Není tady
Anda napsal(a):
Definitiv napsal(a):
já vím, že to není vtipný, ale pobavilo mě to tady, v téhle chmurné diskuzi
Není tady
Petul - zkus to, za to nic nedáš....ale možná by tu holky věděli, jestli to tak skutečně je nebo není
Andy - jojo, přímo nadbytek....a nějakýho toho alkáče
Rei - dáš si teď někdy skleničku? nebo pivko? tvrdej? a když jo, tak kolik?
Není tady
Maryt napsal(a):
Anda napsal(a):
Definitiv napsal(a):
já vím, že to není vtipný, ale pobavilo mě to tady, v téhle chmurné diskuzi
Náhodou - mně to přijde moc vtipný. Moc. (Jsem to psala já..
Není tady
Jaky vapnik? plato jogurtu a krabici mlika denne...snad staci...
Usoudej podle toho ze to tu vypada slusne a ne jak u cikanu jak pisete...
jak s proridlou kstici?
ano defi predpokladam ze je jich dost v tom Calibrum mami
rebi napsal(a):
jak s proridlou kstici?
Prořídlá kštice = málo vlasů, šmarjá
Není tady
rebi napsal(a):
jak s proridlou kstici?
Plato jogurtů denně? Krabici mlíka? - za kolik?
Multivitamíny Tě nezachrání... je je jenom DOPLNĚK, k tomu zdravému jídlu, co už jíš
Není tady
tvrdej sem nepila nikdy, po vinu sou prej potraty tak to sem mela asi tri sklenicky pred mesicem
Mno a pivo tak 3 sklenice za 14 dni. Napsala sem jim to i do dotazniku v motole
rebi napsal(a):
jak s proridlou kstici?
Kde bereš na plato jogurtů a litr mlíka denně??? Kde byl v tvém jídelníčku jogurt a mlíko?
Není tady
rebi napsal(a):
tvrdej sem nepila nikdy, po vinu sou prej potraty tak to sem mela asi tri sklenicky pred mesicem
Mno a pivo tak 3 sklenice za 14 dni. Napsala sem jim to i do dotazniku v motole
Jaky dotaznik?
Není tady
plato jogurtu za 2 tydny a krabici mlike denne za dva tydny...ted se mu zrovna vyvijely kosti tak to prislo vhod.-)
Pikola napsal(a):
rebi napsal(a):
jak s proridlou kstici?
ano defi predpokladam ze je jich dost v tom Calibrum mamiKde bereš na plato jogurtů a litr mlíka denně???
Kde byl v tvém jídelníčku jogurt a mlíko?
Taky čučím
Není tady
Pikola napsal(a):
rebi napsal(a):
jak s proridlou kstici?
ano defi predpokladam ze je jich dost v tom Calibrum mamiKde bereš na plato jogurtů a litr mlíka denně???
Kde byl v tvém jídelníčku jogurt a mlíko?
Plato jogurtů a litr mlíka denně... na to bych neměla ani já A to vyděláváme oba...
Není tady
rebi - ano, je jich tam dost...ale ono to má své háčky, což například na obalu určitě nepíšou třeba že určité vitamíny se musí konzumovat s něčím, aby se správně navázaly a mohly se dostat do těla. To samé s minerály
ale to už ti nikdo neřekne, trošku obchodní tah
proto je nejlepší všechny věci do sebe dostávat v přírodní formě.
A jinak, krabice mlíka stojí cca 24 korun - jak se sakra vejdeš do tisícovky na měsíc, když jen za mlíka dáš mnohem vís? a o jogurtecg ani nemluvím
Není tady
To koupila matka
v motole ja nevim asi ten registracni dotaznik tam se ptali kolik vykourim a vypiju...
a když nebudeš bydlet s matkou a ani s ní mluvit, kdo to koupí??
Není tady