18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jejda, nový chlíveček :-)
Není tady
rebi, je úplně jedno, čí ten byt je. Hlavně ale není tvůj. Je rozdíl si vymezit společensky práva a povinnosti v bytě a ne se vztekat, jak to předvádí ty. Prostě se dohodnout a nekdy mi bude otvírat okno (udělala to jednou, ne?) tak tam bydlet nebudem!
Je to dětinský, spratecký a já jdu domú za těhotnou sestrou, která má víc rozumu ne ty.
Není tady
Juu takova pocta:-)
Pikolo..udelala to jednou z jedny noci a behem minuleych 24 let kazdej den, tak se nemuzes divit ze me to proste vytaci
sem se z tý rebi tak rozruila, e jsem nechala čaj louhovat asi půl hodiny a teď ho mám pekelně silnej a studenej jak psí čumák
Není tady
Já u vlastně ani nevím, co řeíme - kdy Rebi je TAK V POHODĚ :-)
Není tady
Definitiv napsal(a):
sem se z tý rebi tak rozruila, e jsem nechala čaj louhovat asi půl hodiny a teď ho mám pekelně silnej a studenej jak psí čumák
Zředit a ohřát, ale je to prasárna
Není tady
rebi napsal(a):
Juu takova pocta:-)
Pikolo..udelala to jednou z jedny noci a behem minuleych 24 let kazdej den, tak se nemuzes divit ze me to proste vytaci
Sis za těch 24 let jetě nezvykla?
Maminku v tomhle asi nezmění :-) Prostě má o Tebe starost, abys měla dostatek čerstvýho vzduchu :-)
Není tady
hm spis abych zmrzla...
Ale tak nebudem resit otevreny okno, pak je tu to ze se mi hrabe ve vecech a to je sakra horsi nez to okno(pri kterym mi pak sice muze nastydnout dite, ale to je fuk ze...).
Rebi sorry, ale ty můe akorát tak dret pusu a krok a ne si sakra klást podmínky! To, e tě tvoje maminka je ochotná nechat u sebe bydlet je od ní laskavost, ale v ádném případě povinnost, víme ? Ono nastěhovat si do bytu tebe, řvoucí děcko a tu kreaturu co jí říká přítel, kolem kterého krouí exekutoři jako hejno supů, protoe se léčil z rozvodu krámama za 200 tis, je asi docela obě, nemyslí ?
Není tady
Pikol - asi to do sebe hrknu co nejrychlejc a udělám si druhej a zkusím na něj nezapomenout
Jinak k tématu....nemyslím, e přes to někdy pojede vlak....rebi nechce poradit, spí jen tak (eď nevím jak to říct, aby to neznělo blbě )pokect? postěovat si? zanaříkat? a e my vechny se tu rozčilujeme a radíme jak vzteklý....no, co dodat. Mimochodem, my máme příjem asi 38 hrubýho....vycházíme, uspoříme, ale kdyby přiel mimís, hnes je o patnáct míň a to bude teda sakra záhul
Není tady
Tiina napsal(a):
Ono nastěhovat si do bytu tebe, řvoucí děcko a tu kreaturu co jí říká přítel, kolem kterého krouí exekutoři jako hejno supů, protoe se léčil z rozvodu krámama za 200 tis, je asi docela obě, nemyslí ?
Není tady
rebi napsal(a):
hm spis abych zmrzla...
Ale tak nebudem resit otevreny okno, pak je tu to ze se mi hrabe ve vecech a to je sakra horsi nez to okno(pri kterym mi pak sice muze nastydnout dite, ale to je fuk ze...).
Uvědomuje sivůbec, e se můe stát, e ti dítě z porodnice nepustí domů, protoe pro něj nebude mít vhodné podmínky a mimino skončí v kojeňáku?
Není tady
já sice nechtěla do téhle diskuse vůbec vstupovat, ale tohle mi nedá..... rebi, ty řeí, e ti u otevřeného okna nastydne dítě ........ ale VŮBEC ti nevadí, e při stravě 2 rajčata, polívka z pytlíku a kdo ví jaké jahůdky jetě se NEMŮE zdravě vyvíjet u teď !!!???
no nevím, ale buď si to celé vymýlí, pak nechápu, proč s tebou jetě někdo ztrácí čas..... nebo jsi totálně zabedněná.
Co by za to mít dítě, desítky holek odtud daly.... ! Sice nejsem věřící, ale - pomáhej tomu drobečkovi Bůh !
Není tady
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
hm spis abych zmrzla...
Ale tak nebudem resit otevreny okno, pak je tu to ze se mi hrabe ve vecech a to je sakra horsi nez to okno(pri kterym mi pak sice muze nastydnout dite, ale to je fuk ze...).Uvědomuje sivůbec, e se můe stát, e ti dítě z porodnice nepustí domů, protoe pro něj nebude mít vhodné podmínky a mimino skončí v kojeňáku?
To jde jo?
Jak zjistěj, jaký má Rebi doma podmínky?
Po narození děcka chápu, sociálka má asi tyhle sociální případy na starost... ale dopředu? To se tím zabývají?
Zajímavý :-)
Není tady
V porodnici budou jeste tezko vedet ze nemam podminky a navic...kdyz se sem prijdou podivat tak usoudej ze mam...
Tak podle doktoru je v poradku tak mu to asi zatim staci
rebi napsal(a):
V porodnici budou jeste tezko vedet ze nemam podminky a navic...kdyz se sem prijdou podivat tak usoudej ze mam...
Mozna jo, ale chtelo by to, abys zrovna nebyla doma...
Není tady
rebi napsal(a):
Tak podle doktoru je v poradku tak mu to asi zatim staci
To ale neznamená e mu to musí stačit do konce těhotenství... jak u holky psaly - mimčo je "parazit" - vezme si co potřebuje bez ohledu na to, jestli Tobě zbyde dost!!!
Jak mi máma říkala, dítě jí stálo zub... asi vápník...
Jenom bych si na to dala pozor.
Není tady
rebi napsal(a):
No to je ovem super, pokud k tomu přistupuje takto.... jasně e nevad, e ty podmínky nemá, e má chlapa, se kterým se vesele fackujete, hlavně kdy to na oko vypadá, e je vchno ok - potěmkino hadr
Není tady
Martinka1 napsal(a):
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
hm spis abych zmrzla...
Ale tak nebudem resit otevreny okno, pak je tu to ze se mi hrabe ve vecech a to je sakra horsi nez to okno(pri kterym mi pak sice muze nastydnout dite, ale to je fuk ze...).Uvědomuje sivůbec, e se můe stát, e ti dítě z porodnice nepustí domů, protoe pro něj nebude mít vhodné podmínky a mimino skončí v kojeňáku?
To jde jo?
Po narození děcka chápu, sociálka má asi tyhle sociální případy na starost... ale dopředu? To se tím zabývají?
Zajímavý :-)
Po proputění z porodnice přijde dětská lékařka i se sestrou na první prohlídku k Tobě domů. Teda, je to u 13 let, ale myslím, e do týdne. Tak nějak
Není tady
Anda napsal(a):
Po proputění z porodnice přijde dětská lékařka i se sestrou na první prohlídku k Tobě domů. Teda, je to u 13 let, ale myslím, e do týdne. Tak nějak
Není tady
Anda napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
aprill napsal(a):
Uvědomuje sivůbec, e se můe stát, e ti dítě z porodnice nepustí domů, protoe pro něj nebude mít vhodné podmínky a mimino skončí v kojeňáku?To jde jo?
Zajímavý :-)Po proputění z porodnice přijde dětská lékařka i se sestrou na první prohlídku k Tobě domů. Teda, je to u 13 let, ale myslím, e do týdne. Tak nějak
Ta nase k nam neprijde musim ja k ni, to je teda spravedlnost
Není tady
Jojo, Anda má pravdu, doktorky to opravdu po narození chodí "kontrolovat" - jestli má mimís ve, c potřebuje, včetně hygieny atd.
Není tady