27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Byla jsem s dcerami (17+14) kupovat mobil.telefony.To e ony od telefonů poadují něco jiného ne já,to chápu.
Kdy mi nebylo něco jasné,zeptala jsem se.Ale jen 2x,potřetí jsem mlčela.Připadala jsem si jako blázen,pohledy holek naznačovaly : "Mlč a neztrapňuj se,vdy je ve jasné."
Dále jsme měnily tarify,to byl dalí horor.Protoe holky nejsou plnoleté,musela jsem být u toho,ve je napsané na mě.Aby tarify byly výhodné pro vechny,bylo třeba to dobře nakombinovat.
"Ach ta nechápající mamka." P.prodavačka byla trpělivá,i kdy občas jí nějaký nechápající úsměv ujel.
Venku jsem holkám řekla,e v tom nevidím problém,vdy prodavačka je tam pro mě a né já pro ni.
Večer v posteli jsem přemýlela,e ten můj mozeček asi stárne,ale na druhou stranu mě taky,kdy jsem byla v pubertě,připadali dospělí trapní.
Zaíváte někdy taky takové pocity?
Není tady
jo jene já mám děti o dost mladí a stejně si připadám u teď dost mimo,jene moji prckové jetě nedělají čumáky:D
no na mateřské co jsem ten mozek fakt krní a krní ...
Není tady
Jitka8 napsal(a):
Zaíváte někdy taky takové pocity?
někdy??? Já mám taky dceru! POŘÁD!!! Vydra.... tak pár let...
Není tady
Jitko, taky mám puberáka, ale tyhle pocity si odpoutím. To bych se musela cítit trapně kadou chvíli. Ono je to tak, e tyhle prkotiny jako třeba MT a pc jdou straně rychle dopředu a krok s tím drí vdycky jenom ti mladí, nanejvý jetě lidi, kteří se tomu věnují profesně. Kdy se potřebuju v něčem takovým dostat do obrazu, tak prostě na rovinu řeknu, e o tom vím prd, holt to není můj chleba ani můj koníček a ten, kdo tomu rozumí, mi to rád vysvětlí, a u je to syn a jeho kamarádi nebo někdo jiný. Úsměky ádné nezaznamenávám ani nějaké divení,co e jsem to za trdlo. Takhle zčista na rovinu je to nejlepí, lidi se pak rádi podělí o vecko, co znají
Není tady
Je to tak, jak píe Haiel. I oni budou jednou na naich místech. A sebekriticky musím přiznat, e kdy mám někdy pocit, e něčemu, čemu vůbec nerozumím, vlastně rozumím, povede se mi kolikrát taková hláka, e se pak chechtáme se synem spolu. Někdy mě i uznale poplácá po ramenou.
Není tady