6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
666salome napsal(a):
a tady by se tím asi nechlubila tak jí to tu vloím alespoň já,
No to nepochlubila , protoe takovou podkovu pěknou jsem v ivotě neudělala, já to krémový zdobení nějak neovládám .. a samo o sobě nářadíčko zas tak nic úasnýho není , tady je ten můj výtvor před tím, ne se vydal na víc, jak 400 km cestu...
A jetě přidávám poslední tvorbu, bonboniéra pro syna k narozkám - zavřená a pak otevřená
a pro dceru k patnáctým - chtěla zvířátkový se svíčkama....
Není tady
teda Berry, to je krása, jsi moc ikovná
Není tady
Teda...ty dorty jsou nádherný!!!
Holky,jste straně ikovné !
Není tady
Taky mi napadla ta délka jak jsem to myí roluvala dolů pořád to nemělo konec.Asi metr ne?
Není tady
Jinak holky jste vechny ikovný je to pastva pro oči.koda zakrojit.
Není tady
Zuzko, to je nádhera !!! Zrovna jsem na to koukala, kdy jsem přemýlela, co ke kafi , ale zase by mi bylo líto do toho krájet... . A ten minulej fakt vypadá delí, ne na plech, hlavně na tom prvním obrázku
Není tady
Ahoj děvčata posílám tvorbu tohoto víkendu bylo toho nějak moc najednou
Není tady
HOlky Vy jste tak ikovný já jen zírám:-)
Si vyhrajete:-)
Klobouk dolů fakt úasnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Není tady
Zuzko a kde má pod tu krásnou ozdobu nějakej dortík?
Já jsem dneska tvořila malé dortíčky pro holčičky dvojčata a paní se tak líbily,e je chce na sobotu zase stejný.
Není tady
Práce tohoto týdne jetě mě čeká osm dortíků a spousta beránků a mazanců
Není tady
Holky, vy jste ikovný mco krásný dorty .
Není tady
Ad 117 - Tino, to je hlaholice nebo cyrilice?