29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
666salome napsal(a):
a tady by se tím asi nechlubila tak jí to tu vložím alespoň já,
No to nepochlubila , protože takovou podkovu pěknou jsem v životě neudělala, já to krémový zdobení nějak neovládám .. a samo o sobě nářadíčko zas tak nic úžasnýho není
, tady je ten můj výtvor před tím, než se vydal na víc, jak 400 km cestu...
A ještě přidávám poslední tvorbu, bonboniéra pro syna k narozkám - zavřená a pak otevřená
a pro dceru k patnáctým - chtěla zvířátkový se svíčkama....
Není tady
teda Berry, to je krása, jsi moc šikovná
Není tady
Teda...ty dorty jsou nádherný!!!
Holky,jste strašně šikovné !
Není tady
Taky mi napadla ta délka jak jsem to myší roluvala dolů pořád to nemělo konec.Asi metr ne?
Není tady
Jinak holky jste všechny šikovný je to pastva pro oči.Škoda zakrojit.
Není tady
Zuzko, to je nádhera !!! Zrovna jsem na to koukala, když jsem přemýšlela, co ke kafi
, ale zase by mi bylo líto do toho krájet... . A ten minulej fakt vypadá delší, než na plech, hlavně na tom prvním obrázku
Není tady
Ahoj děvčata posílám tvorbu tohoto víkendu bylo toho nějak moc najednou
Není tady
HOlky Vy jste tak šikovný já jen zírám:-)
Si vyhrajete:-)
Klobouk dolů fakt úžasnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Není tady
Zuzko a kde máš pod tu krásnou ozdobu nějakej dortík?
Já jsem dneska tvořila malé dortíčky pro holčičky dvojčata a paní se tak líbily,že je chce na sobotu zase stejný.
Není tady
Práce tohoto týdne ještě mě čeká osm dortíků a spousta beránků a mazanců
Není tady
Holky, vy jste šikovný mco krásný dorty
.
Není tady
Ad 117 - Tino, to je hlaholice nebo cyrilice?