18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Lucko, já kupuju gelovky a tam je veliký výběr, i černá a hnědá - na dobírku z cukrářských potřeb Malátkovi http://www.sweb.cz/v.malatek/produkty.html , ovem záleí na tom, kolik spotřebuje, on jeden kelímek barvy stojí tuím 75,- Kč ... ale zase vydrí hodně dlouho, nic se na tom nekazí. I kdy pouívám černou, pokud ji chci na větí mnoství, přidám kakao, protoe je pak "černějí" a nespotřebuje se jí tolik.
Upravil(a) Berry (18. 11. 2008 15:48)
Není tady
Jetě přidám, co jsem naposledy vytvořila
punčák - dělala jsem prvně v ivotě a i kdy jsem se snaila podle rady Světluky, ta poleva se mi nedařila, tak to dopadlo jen tak... ale jinak chutnal
a tady je skejt, nechtěli vymodelovat skejt na dort, ale přímo dort ve tvaru skejtu... a nutně muselo být srdíčko uprostřed (prý dávaný z velký lásky )
Není tady
Tý jo berry nádhera
Punčák je můj nejoblíbenějí dort.
Já se pořád chystám, e ho zkusím
Jucko já udělala tmavě modrou a do toho přidala černou a bylo to opravdu černé.
Drím palce a to seene.
Vím jen e se dá koupit v Praze a v Brně.
Není tady
Ahoj holky,
máte úúúasná umělecká dílka.
Včera jsem byla na Gastru v Ostravě a paní tam prodávala různé sady a potřeby pro cukráře, tak vám posílám stránky na nápady...
http://www.cukrarum.estranky.cz/
Není tady
Kvítko díky za odkaz,paní Burovou velice dobře znám u nějaký čas u ní nakupuji hlavně cukrářské suroviny a musím říct,e je to velice milá a ochotná paní a hlavně kdy potřebuju mení mnoství čehokoliv tak mi to vdycky rozváí s velkého balení to jinde nedělají.
Berry super dortíky punčák je i bez toho mého zdobení pěkný a ten skejt ten mě teda dostal fakt precizní práce.
Není tady
Zdravím vechny,nemám teď moc času protoe musím upéct 130 kilo cukroví tak vám sem dám aspoň dva poslední dortíky z minulého týdne.Jeden obyč kulatý a pak jednoho obříka.Mělo to být znázornění jedné naí místní hospůdky kde dříve bývalo letní kino.
Není tady
tino proč by ses měla stydět, já nejsem schopná vytvořit vůbec nic a tak ani nic nezdobím, navíc myslím e tvoje děti z toho mají obrovskou radost !
P.S. a ten kostel je náhodou skvělý!
Upravil(a) Bety (3. 12. 2008 20:06)
Není tady
Vechny máte parádní výtvory ! Tino, kostelík je skvělej a hlavně - má ho tak rovně... já udělala perníkovou chaloupku a při lepení se mi nějak rozjela , na fotce to tak vidět není, ale ve skutečnosti jooo
Zuzko, pěkná kytička, s dovolením si ten nápad trochu půjčím, musím v pondělí udělat taky jeden a růičky mi pořád nejdou... něco takovýho udělám, moc se mi líbí
Teď ukázka mýho posledního tvoření:
Není tady
holky, máte to krásný já dneska dopatlala svůj historicky opravdový dort pro babičku, tak snad z něj bude mít radost nejvíc mi dala zabrat mléčná hmota, to byla hrůza... myslím, e kdyby mě mamka neuklidnila, tak s tím seknu a ho vyfotím, tak se ho pokusím vám nějak ukázat, i kdy nevím, nemám ádné stránky, kam fotku nahrát
Není tady
Ahoj holky, musím sem tedy taky napsat.
Dortík, který je od Berry, myslím ten s opičkou pro Halinku Marii, byl naprosto úúúasný, dokonalý, výborný. Pekla ho pro mou dcerunku.
Dokonce jsem poslala kousek do Polska pro prababičku a pradědečka Halinky, ale jak jsme byli u tchýně, tak mi ríkala, nic neříkej, e jsi poslala dort, já jsem ho doma sama serala , tak doslova to řekla.
Evíí, k nám to jsem ani nemohla psát, sem ano, aby viděly holky, jak jsi stráááááně moc ikovná.
Já sladký nejím, ale tady jsem taky zakousla
Není tady
Danuko díky mooc - jsem ráda, e tak chutnal !
Lenny.wood - jsem zvědavá na tvůj výtvor, kdy se pochlubí? Babička jistě měla radost . Jo, kdy jsem prvně dělala mléčnou hmotu, tak jsem s ní sekla několikrát, ale bylo mi jí líto ... take jsem to nakonec taky dopatlala... a snědli jsme to
Jetě ukázka posledních dvou dortíků (do vánoc musím jetě jednoho krtečka...z těch u mám pomalu husí kůi )
Není tady
Holky, to je taková náááádhera, já tady vdycky chodím obdivovat ty výtvory a asnu, jak máte ikovné ručičky..... opravdu vechny do jedné, co tu své výtvory předvádíte, smekám
Nikde jsem jetě neviděla takové parádní kousky
Není tady
berry, pokusím sem dort dát do konce víkendu, dneska mi začalo volno, tak si zaloím někde na netu album, abych to mohla nahrát na babinet babičku to poteilo, po dortu se zapráilo, tak jsem byla ráda, měla jsem obavy moje tvořivost bude taková "ab und zu" te vám profíkům budu vdycky tie závidět, jak to máte krásný a hlavně se těit na dalí výtvory
zuzko, teda musím říct, e má dcerku ikovnou a manela taky (nikdy by mě nenapadlo, e i chlapi se poutějí do takového pečení ), já si na chaloupku netroufla ani letos, proto si dneska při televizi ozdobím skromné mini perníčky
nějak jsem na to nepřila nemohla bych někomu z vás dort poslat na mail, e by ho sem nějak oupnul?
Upravil(a) leny.wood (21. 12. 2008 15:47)
Není tady
Zdravím a dávám sem dortík, který lenny.wood upekla své babičce - Lenny, věřím, e se nejen líbil a potěil, ale díky podkovičce přinesl i těstí ... a taky se těím na dalí výtvory !
Není tady
Ahoj vichni,konečně jsem se po vánočním maratonu dostala k tomu abych stáhla fotky a něčím se taky pochlubila. Upekla jsem 150 kilo cukroví a nadělala několik dortíků,poslední dva včera.A leden u mám zase zasekanej objednávkama tak si ani nestihnu odpočinout.
Není tady
Zuzko, u jsem pekla dle Tvého receptu tafetky. A na to, e nejsou jedna jako druhá, se moc povedly. Jen krém jsem dělala kávový (do rozputěného másla cukr, mouka, pak svařit se silnou kávou a vychladlé prolehat s máslem). Hlavně díky za rady kolem pečení, receptů je plno, ale Tvůj je skvělý.
Není tady