18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Retino díky, taky bych si radi dala pořádnou smaenici
Narcisky se ti povedly moc hezky vytvarovat
Já dělala jedný paní pro vnoučka pejska, ona sice chtěla troku větího, ale nějak jsem to asi přehnala a on měl 5 a půl kilo .
Upravil(a) Berry (10. 4. 2010 21:30)
Není tady
tedy, ty jsou úasný !! Bylo by mi líto je nakrojit
Není tady
Lami - díky No a včera jsem vyrobila hrocha
Není tady
Jejda, to je veliký... nevím proč, zmenila jsem to stejně jako vdycky
Není tady
Dortománie na Publicu, e? Ale krásné ...
Není tady
Díky ! Jo Sugar, kupuji si časopis Dortománie, paní Egrtová má úasný nápady, hroíka jsem si jen maličko poupravila ...
Není tady
Muj druhy potahovany dort v zivote:
Ma to byt ovecka Shaun
Není tady
Tentokrát jsem zkusila slaný dortík pro manílka k narozkám. Byla to taková rychlovka.
Není tady
Ahojte holky,
máte nějaké nápady na fajn nepečené dorty?
Díky )
Není tady
U tu dlouho nikdo nebyl , tak nevím, která z vás , úasných cukrářek , mě bude číst.
Řeím : dcera se 11.8.2012 vdává. Rozhodla se, e svatba bude v Chebu a to je přes celou republiku. Nemám kontakty na místní pekařky a cukrářky, tak mě napadlo, zeptat se zde.
Některé z vás pečou i na zakázku k takovýmhle příleitostem a tak se ptám, vejdete se mnou do uího kontaktu, .....zbytek by byla asi reklama, tak do SZ.
Zahlédla jsem tu město A, to by bylo dobré.
Nějaké drobnosti si uděláme samy, třeba rohlíčky s paříským krémem na stole nepostojí. Ale kdy to někdo udělá za mně a chuové pohárky budou nadené, není co řeit.
Určitě si to neumím představit bez věnečků,ale ty neumím. Odpalované těsto jsem dělala 2x a pokadé jsem to zpizdila. Tak kupuju .Mini verze jsou úasné.
eny, čemu se říká "odlehčený"dort?
Jedla jsem v Dojčlandu marcipánem pokrytý dort- svatební- a tam byl jen nízký korpus a na něm neuvěřitelně lehoučký lehačkovo oříkový krém. No , moje pohárky chrochtaly blahem. Je to ono?
A vůbec, kam jste zmizely? Na novýBB, nebo kam?
Nechce se mi to tu celé pročítat, tak tak...:-)
Není tady
Ahoj Heluko,
Zmizely jsme asi větinou sem http://forum.dortomanie.cz/
Zkus tam napsat, asi nejlepí bude buď do "Diskutujeme - Bazárek/Vzájemná výpomoc - Koupím (sháníte)", nebo "Diskutujeme - Poradna" a hlavně uveď, odkud jsi. Myslím, e se určitě najde dortařka, která bydlí poblí a domluvíte se.
Jen nevím s přihláením, asi se bude muset zaregistrovat, ale to není problém.
Tak drím palce, a se podaří a uijete si krásný svatební den
Není tady
Berry , moc děkuji
Napadla mě i Světluka, Cheb a A nejsou tak daleko od sebe, ale třeba čas vyplaví i nějakou pekařinku bydlící jetě blí. Na vesnicích jsou taky ikulky a jak je tak málo práce, kadý se hodně snaí .....
Není tady
Tééda, to si někdo máknul...ten fotbalista vypadá skvěle!
Není tady