29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Retino díky, taky bych si radši dala pořádnou smaženici
Narcisky se ti povedly moc hezky vytvarovat
Já dělala jedný paní pro vnoučka pejska, ona sice chtěla trošku většího, ale nějak jsem to asi přehnala a on měl 5 a půl kilo .
Upravil(a) Berry (10. 4. 2010 21:30)
Není tady
tedy, ty jsou úžasný !! Bylo by mi líto je nakrojit
Není tady
Lami - díky
No a včera jsem vyrobila hrocha
Není tady
Jejda, to je veliký... nevím proč, zmenšila jsem to stejně jako vždycky
Není tady
Dortománie na Publicu, že? Ale krásné ...
Není tady
Díky ! Jo Sugar, kupuji si časopis Dortománie, paní Egrtová má úžasný nápady, hrošíka jsem si jen maličko poupravila ...
Není tady
Muj druhy potahovany dort v zivote:
Ma to byt ovecka Shaun
Není tady
Tentokrát jsem zkusila slaný dortík pro manžílka k narozkám. Byla to taková rychlovka.
Není tady
Ahojte holky,
máte nějaké nápady na fajn nepečené dorty?
Díky )
Není tady
Už tu dlouho nikdo nebyl , tak nevím, která z vás , úžasných cukrářek , mě bude číst.
Řeším : dcera se 11.8.2012 vdává. Rozhodla se, že svatba bude v Chebu a to je přes celou republiku. Nemám kontakty na místní pekařky a cukrářky, tak mě napadlo, zeptat se zde.
Některé z vás pečou i na zakázku k takovýmhle příležitostem a tak se ptám, vejdete se mnou do užšího kontaktu, .....zbytek by byla asi reklama, tak do SZ.
Zahlédla jsem tu město Aš, to by bylo dobré.
Nějaké drobnosti si uděláme samy, třeba rohlíčky s pařížským krémem na stole nepostojí. Ale když to někdo udělá za mně a chuťové pohárky budou nadšené, není co řešit.
Určitě si to neumím představit bez věnečků,ale ty neumím. Odpalované těsto jsem dělala 2x a pokaždé jsem to zpizdila. Tak kupuju .Mini verze jsou úžasné.
Ženy, čemu se říká "odlehčený"dort?
Jedla jsem v Dojčlandu marcipánem pokrytý dort- svatební- a tam byl jen nízký korpus a na něm neuvěřitelně lehoučký šlehačkovo oříškový krém. No , moje pohárky chrochtaly blahem. Je to ono?
A vůbec, kam jste zmizely? Na novýBB, nebo kam?
Nechce se mi to tu celé pročítat, tak tak...:-)
Není tady
Ahoj Heluško,
Zmizely jsme asi většinou sem http://forum.dortomanie.cz/
Zkus tam napsat, asi nejlepší bude buď do "Diskutujeme - Bazárek/Vzájemná výpomoc - Koupím (sháníte)", nebo "Diskutujeme - Poradna" a hlavně uveď, odkud jsi. Myslím, že se určitě najde dortařka, která bydlí poblíž a domluvíte se.
Jen nevím s přihlášením, asi se budeš muset zaregistrovat, ale to není problém.
Tak držím palce, ať se podaří a užijete si krásný svatební den
Není tady
Berry , moc děkuji
Napadla mě i Světluška, Cheb a Aš nejsou tak daleko od sebe, ale třeba čas vyplaví i nějakou pekařinku bydlící ještě blíž. Na vesnicích jsou taky šikulky a jak je tak málo práce, každý se hodně snaží .....
Není tady
Tééda, to si někdo máknul...ten fotbalista vypadá skvěle!
Není tady