|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Mooooc vám holky děkuju 
!!
Upravil(a) Berry (22. 11. 2009 9:55)
Není tady
Ahoj,
okukuji ty vase nadhery a tak me napadlo (s blizicimi se prvnimi narozeninami syna), nemate, prosim, tip na cukrarku, ktera dela potahovane dorty v Brne? Dekujiiiiiii...
Není tady

Sillw, mrkni sem: http://dorty.artmama.cz/jihomoravsky-kraj - u každý dortařky si můžeš pak rozkliknout i kontakt a napsat jí. Žádnou z nich ale neznám, jsem z opačnýho konce 
Není tady

Moje poslední výtvory, v prosinci jsem to kolem Vánoc nějak flákala, tak snad se teď polepším...
Není tady

Tak ještě jednou můj první dortík,dneska pečený a tady mezi váma
Upravil(a) Retina (16. 1. 2010 16:46)
Není tady
Berry, dekuji.
Hned kouknu. Ikdyz nevim, jestli to nezkusim sama 
Upravil(a) sillwan (16. 1. 2010 15:23)
Není tady
Tý jo holky, dorty máte čím dál krásnější, lepší už to nejde, jste tu profíci!
Retino, jestli je tohle Tvůj první dortík, tak super! Šikulka!
Sillwan, neboj se vlka nic, jsi šikulka a máš výtvarný talent, dort se podaří a bude nádherný, zkus to 
Není tady

Tak sem opět pekla. Tátovi k svátku. Jen maličkej- 16 cm průměr
Není tady

Ahoj !
Moc pěkný dortíky máte
Retino, jestli fakt začínáš - tak jsi hvězda a tohle vypadá nejen hezky, ale i chutně - a to moc 
Zuzko, shodou okolností jsem taky dělala zavřenou knihu, k promoci a měla 5 kilo, taková obryně, ale tak čisťounce a hladce to všechno neumím, máš to zase parádní, jako by byla opravdová 
Hodím sem ten svůj výtvor a další zatím mám až na únor - pokud si nahonem ještě někdo v lednu nevzpomene.
Není tady

Tak to nebyl do února poslední dortík, hned druhý den volala jedna paní, že nutně potřebuje pro doktory do nemocnice, kde je po operaci její maminka, nějaký dortík, doktoři jsou tam prý veselá kopa, tak ať to není nic vážnýho a pak mi sama dala námět - takže jsem to podle něj vytvořila - ale byla to tedy rychlovka... Za chvilku si pro něj přijde, snad mi ho nehodí na hlavu 
Není tady

Holky, oběma moc děkuju za pochvalu
!
Na nápady chodím různě, někdy mi samotnou něco napadne, někdy beru inspiraci u jiných dortařek, no a ten poslední - paní prostě řekla, že má maminku po operaci srdce, která naštěstí dobře dopadla, chce dát dort jako poděkování doktorům a nechce, aby to vypadalo moc vážně, spíš vesele... já přemýšlela a z ní mezitím vypadlo, jestli bych prý zvládla upéct srdce, jako valentýnský - tak já, že to určitě jo, no a ona, jestli bych na něm uměla udělat doktora a sestřičku, jak ho rozříznutý zašívají
, že jsou tam banda humoristů a tohle jim sedne. Tak jsem jí vyhověla a jestli sedlo, to nevím,zatím mi žádný kardiochirurg umlátit nepřišel... 
a paní spokojená byla. Horší to bylo zvládnout časově, měla jsem na to jen nedělní odpoledne a pondělní večer, takže je to na tom vidět, no ale líp bych to fakt v tom fofru nezvládla
.
Mimochodem Zuzko, já pořád nepřestávám žasnout nad tvým Hummerem a taky nad tankem, co jsi pekla... ty detaily a provedení, jak model vyndaný z regálu s hračkama 
Není tady

Děkuji Vám za pochvalu a moc mi lichotí, že nevěříte, že teprve začínám. Vaše dortíky zde obdivuji už dlouho. Jsou prostě nádherné. Beru si zde inspiraci. Čerpám ještě ze stránek Raduzy a shlédla jsem snad všechny videa na Youtube. Ani jsem si nemyslela, že mě to bude tak bavit. Takže peču i jen tak pro radost.
Berry, ten měšec jsem odkoukala od tebe. Doufám, že se nebudeš zlobit. Ale ten tvůj je prostě perfektní. 
Není tady

Už jsme ho nakrojili a je výbornej
Není tady

A ještě se musim pochlubit jak mám šikovnou dceru. Bude jí 6 let a zatim dělá dortíky z modelíny
Upravil(a) Retina (30. 1. 2010 19:23)
Není tady

Ahoj Retino,
měšec máš supráckej, zlobit se tedy určitě nebudu, jednak mám radost, že moje výtvory někomu poslouží, ale v tomhle případě to není můj nápad, i já jsem ho okopírovala
- byl to jeden z mých prvních výtvorů a okoukala jsem ho tady na Dortech od Wery, která sem dřív chodila a kterou jsem šíleně obdivovala a vlastně díky tomu to chtěla taky zkusit! Ten první měšec jsem pekla skoro přesně před dvěma roky, synovi k narozeninám v březnu. Jenže mě se vůbec nepoved, nevěděla jsem, jak to potáhnout a položila doprostřed placky marcipánu, tu potom vytáhla nahoru a připlácla
a nahoře to ustříhla ... že to můžu dělat po částech mi napadlo až napodruhý i s tím, že zespoda to potažení není nutný
.
Hodně chodím čerpat inspiraci sem, i když tam nepřispívám, ale holky jsou tam hrozně šikovný! http://www.cakes.cz/index.php?sid=31a2d … 6169060c63
No a tvoje dcerka je šikovná po tobě, modelíňák vypadá k nakounutí a růžička - ta tedy je 
Není tady

Ahoj Berry, moc děkuju. Pobavila jsi mě, protože jsem ho chtěla taky potahovat tak jako ty poprvé a zdálo se mi to strašně jednoduchý
. Proto jsem se do toho taky pustila. Pak se mi zdálo, že by tý potahovky bylo moc, tak jsem to udělala po částech. Ale strašně rychle mi schla potahovka, tak vršek je přilepenej zvlášť.
A dcera mě s tou růžičkou překvapila. Seděla vedle mě, když jsem si jí zkoušela já, a koukala na televizi. A pak vymodelovala hezčí než byla moje:supr:
Není tady

Tak jsem uplácala další rychlovku, dcera to chtěla pro kamarádku, vzpomněla si na poslední chvíli a prý dort s diamantem
, tak z toho vylezlo tohle - jo a to, co vypadá jak rozsypaná mouka na tom fialovým, to jsou ve skutečnosti docela pěkný třpytky
, ale po vyfocení je to takový divný ...
Není tady

Tak dneska pro mojí 6-ti letou princeznu. Oči jí zářily a moc jí chutnal. To je ta největší odměna.
Není tady

Retino, je krásnej a takovej opravdu holčičí, to se nedivím, že malej zářily oči !
Zuzko- roztomilej srneček
! (Tedy v těch mláďatech se tak nevyznám, tak doufám, že to opravdu je
) . Máš formu, nebo jsi to dokázala vykrájet ?
Já upekla kocoura, už jsem ho jednou dělala, jen tentokrát k němu musely být ještě myšky 
Není tady