29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tino, perníčky budou co nevidět , ale zatím sem dávám jen ukázku posledních dortíků :
Není tady
Ahojky děvčata tak i já přispěji do nového tématu ať se nám to tady pěkně rozrůstá.
Bery krásné dortíky pěkná čistá práce.
Není tady
Světluško díky, ty tvoje jsou paráda, růžičky já se snad nikdy nenaučím
.. máš je vážně nádherně udělaný.... no A Je to ! - taky nemá chybu
.
Není tady
Taky se sem chodím koukat na tu krásu.... tedy holky, vy jste šikulky.... všechny!!!!!!
U Evičky pejsek jen zaštěkat.... dorty s kytičkama nádhera... zkrátka jsi se už pěkně za ten rok vypracovala
A u Světlušky taky móóóc pěknýýýý
zvláště růžičky ty jsou
Dortík s Patem a Matem jako z Večerníčku, jen se začít hýbat !!!!
Není tady
no týýýýýýý kokso..... dámy, padám na prrrrr*el a hluboce až k zemi před vámi smekám !!!
Není tady
Tak to je nadhera,holky Vy jste sikovne,klobouk dolu.Budu na vas chodit pravidelne koukat,je na co se divat.
Není tady
no teda, holky, jak je jenom možný, že jsem tohle vlákno objevila teprve nedávno? dortíky jsou úúžasný, jenom se zakousnout... docela mě to navnadilo, možná upeču babičce k narozeninám, kt. má ze začátku prosince - mým problémem je trpělivost. strašně ráda peču, ale dort jsem nikdy nezkoušela, jen jednou mámě ke dni matek a to byl úplně jednoduchý
nedokážu si představit, že bych dokázala s marcipánem, nebo dokonce tématické... máte můj obdiv, jste šikulky
těším se na další, rozhodně budu nakukovat
Není tady
Ahojky všichni,posílám moje výtvory za minulý týden a dnešní fotbalový dortíček.
Není tady
Světluško, paráda....
Moc bych tě chtěla poprosit o radu... na Martina chci udělat punčák, poprvé v životě, už mám zkopírovaný od tebe recept, fondán navrch jsem taky sehnala, jen vůbec netuším, jak udělat to krásný hnědý zdobení, aby tvořilo ty obloučky a špičky... jaký na to máš prosímtě fígl?? Zřejmě je to čokoládová poleva, ale jak se nanáší a co se s ní dělá... ? Díky moc
!
Není tady
Moje snažení!!!
Není tady
HOlky, to je nádhera
Já také zas jednou něco přidám, ale omluvte sníženou kvalitu, neb mi Lenka už hooodně dlouho marodí a já dorta dělala v noci
Není tady
Špuntí jakápak snížená kvalita náhodou dortík je super.
Berry na tomhle zdobení nic není do polevy která je jěště měká se hned nastříkají normálně rovné čáry čokoládou a pak vezmu párátko a přes ty čokoládové čáry jedu jednou směrem dolu a jednou nahoru a ono to vytvoří takovýhle efekt až to vyzkoušíš uvidíš,že je to fakt jednoduchý.
A taky všem děkuju za milá slova chvály.
Pverica Tvoje věnečky taky vypadají moc dobře.
Zuzi777a doufám,že se pak špičkama pochlubíš :-D
Není tady
Světluško, moc díky za radu, vypadá to vážně jednoduše... ale nevím, jak mi půjde uvedení do praxe ... pak to tady ukážu
Špunte, člověče, já když měla děti malý a věčně nemocný, tak by mi nikdo nedonutil ještě po nocích plácat dorty... takže žádná snížená kvalita, jsi dobrá !
Zuzko, krásnej košíček ... a pverica.. mňaaammm - hned bych se do nich pustila ...
Není tady
nádhera, holky, klaním se
chtěla bych vás poprosit o radu - rozhodla jsem se, že zkusím upéct na začátku prosince medvěda, a aby toho nebylo málo, umínila jsem si, že ho potáhnu marcipánouvou hmotou (dokonce jsem si už koupila sušené mléko). a protože vy jste tady zkušený a máte pečení v malíku, prosím vás o rady, jak na to
- jaký recept, podle čeho vytvořit méďu (formu nemám), kdy se do marcipánové hmoty přidává potravinářské barvivo a v neposlední řadě také, kdy se dort potahuje a jak na to, aby to zvládlo i takový "telátko" jako já
předem moc děkujuuuu
Není tady
Moje dnešní snažení
leny.wood koukni sem www.cakes.cz tady najdeš všechny odpovědi na svoje otázky.
Není tady
Světluška:Nááádhera!!!
Není tady
holky moc prosím kde se dá sehnat hnědá nebo černý barva? Budeme dělat berušku a jak se stím pracuje,někde jsem četla něco o přidání kakaa
a když bych barvu nesehnala to kakao do hmoty nestačí?
děkuju moc a moc chválím všechny šikulky
Není tady
Sudi,já sem letím že máš pro mě typ a ono nic hmmm tak to jsem zvědavá kde to seženeme nebo jaká ta beruška nakonec bude
Není tady
jenže oni nikde nemají ani hnědou...mě by ani nevadilo,kdyby ta beruška nebyla černočervená,ale hnědočervená
Není tady